Makita DHR243, asta da ciocan rotopercutor cu acumulator. Dar nu-mi place asta...

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 29 май 2020
  • Makita DHR243 este un ciocan rotopercutor cu motor brushless, care functioneaza alimentat de acumulatorii din gama LXT de la Makita. Ofera functii de gaurire cu percutie, gaurire normala in lemn, metal si alte materiale plus functia de daltuire. Este un rotopercutor compact si nu foarte greu, o solutie foarte buna pentru santiere unde nu exista retea de energie electrica sau pur si simplu pentru o lejeritate sporita la lucru. Acest model de rotopercutor de la Makita, permite inlocuirea mandrinei SDS-PLUS cu una pentru burghie cu coada cilindrica printr-un mecanism rapid si eficient. In acest video veti vedea o prezentare a functiilor si caracteristicilor acestui rotopercutor Makita, plusuri si minusuri, dar si un test un sarcina impreuna cu alte doua modele de ciocane rotopercutoare, un Bosch GBH 2-28F si un Makita DHR171, de asemenea cu acumulator LXT. Va invit sa urmariti integral.
    Caracteristici tehnice Ciocan Rotopercutor Makita DHR243:
    Capacitate acumulator (V/Ah): 18 / 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 6.0
    Functii: Daltuire, gaurire cu percutie, gaurire fara percutie
    Batai pe minut: 0 -4,700
    Energie de impact (J): 2
    Turatie in gol (rot/min): 0-950
    Prindere: SDS-PLUS
    Capacitatea de gaurire (mm) Metal: 13mm; Lemn: 27mm; Beton: 24mm
    Turatie variabila: Da
    Inversor de sens: Da
    Limitator de cuplu (ambreiaj): Da
    Frana electrica: Da
    Greutate conform EPTA (kg): 3,4
    Vezi alte unelte Makita LXT: • Makita LXT 18/36V
    𝗔𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗮𝘇𝗮: ➜ Daca ti-a placut acest video sau iti plac videoclipurile mele, aboneaza-te la acest canal si da-mi un like. E gratis!
    𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁: ➜ demo.tools@outlook.com
    #DemoTools #UnelteinActiune #Makita
  • ХоббиХобби

Комментарии • 156

  • @DemoToolsYT
    @DemoToolsYT  4 года назад +3

    Vezi alt duel interesant intre Makite 😁: ruclips.net/video/JdUaFr6wsbA/видео.html

  • @maxjointoyeurpro5994
    @maxjointoyeurpro5994 4 года назад +2

    Merci beaucoup pour votre video très bonne idée 🙏👏👍😁

  • @ionutflorea4982
    @ionutflorea4982 2 года назад

    Detin modelul acesta de 4 ani ,l-am folosit foarte intens si nu ma dezamagit eu personal il recomand cu toata inima

  • @GospodarialuiNicu
    @GospodarialuiNicu 4 года назад

    Un clip util ca de obicei pentru cei interesați !!! Ai dreptate cu acea funcție Dane...păcat că are acest defect...poate in viitor vor redresa problema !!! Spor la treburi și numai bine,te salută Nicu.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Salut Nicu si mersi.. Nu exista scula perfecta, toate au cate o problema. Spor si tie, numai bine.

  • @valentingherasim6704
    @valentingherasim6704 2 года назад

    Aveti idee daca dhr280 sau dhr263 intampina problema de la 243?

  • @ovidiub7316
    @ovidiub7316 4 года назад +1

    Va urmăresc de mult si fiecare nou video este o plăcere. Felicitări. Vreau sa scriu si eu (cu permisiunea dvs) câteva gânduri legate de "jucăria" din test si de utilitatea ei. Da, sunt si eu pasionat de Makita. Si, DA, brushless mi se pare a fi de mare viitor. Însă nu prea văd unde aș putea-o încadra în activitățile mele de hobyst perseverent. Am văzut ca pot da găuri in pereți super-ușor cu o autofiletantă minusculă (mă refer la DTD154 fabricat in România). Este portabilă SI nu face nazuri la suprafețe de beton (cărămida si BCA nici nu mai pomenesc). De ce mi-ar trebui unealta din filmuleț? (mă întreb sincer pe mine însumi). Singura chestiune pe care nu o poate face DTD154 este spart beton/dăltuire. La lucrurile acestea se descurcă un ciocan rotopercutor clasic, cu cablu. Cred că sunteți de acord cu mine că sunt extrem de rare situațiile când lucrezi si nu ai cum sa iti aduci alimentare electrică de la priză. In acest sens, eu m-am decis pentru cablu. Am achiziționat la finalul anului trecut (promo blackfiday) un minunat DeWalt D25134 cu două mandarine interschimbabile (cu "cioc" ca la o autofiletanta clasică, si o alta cu sistem sds-plus) totul într-o valiză proprie de transport system t-stack. La 644 lei. Absolut excepțional pentru cei 2.8 Juli / 800 w. Si atunci revin la întrebarea mea.... La ce m-ar mai putea ajuta această unealtă Makita? (evident, ignorând deficiențele schimbătorului).

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +2

      Salut si multumesc pentru ca ma urmaresti si ca apreciezi clipurile mele. Hai sa ne vorbim la per tu ca sa ne fie mult mai lejera comunicarea. La ce este bun un astfel de rotopercutor, intrebi. Pai hai sa o luam cu inceputul, percutia de pe o masina de gaurit si insurubat este egala cu zero, adica aia merge la ceva dibluri mici intr-un perete din BCA sau caramida, nicidecum beton, mai ales armat. Cred ca faci o confuzie, DTD154 este o masina de insurubat cu impact, ea nu are percutie longitudinala ca sa poti da gauri cu ea in pereti. Un astfel de rotopercutor este extrem de util nu doar acolo unde nu exista retea electrica, ca de pilda in blocurile noi unde inca nu s-a tras reteaua sau unde nu se dispune de un generator, dar vorbim in primul rand despre lejeritate in lucru. Eu acum lucrez la o mansarda, am un prelungitor cu 4 cuple, intr-una este circularul de banc, in alta lampa, in alta polizorul unghiular de 230 si in alta aparatul de sudura. Stau si ma intreb ce as fi facut daca si circularul de mana, pendularul, celalalt polizor pe care am doar discul pentru polizat si bormasinile, erau toate cu cablu. Si asa, abia pot lucra de cabluri, este un chin, ma incurc in ele, calc pe ele, imi cad tot felul de materiale pe ele si risc sa le fac praf. Deci comoditatea in lucru este principalul beneficiu. Cu acest rotopercutor se pot executa aceleasi operatii pe care le pot face si cu Bosch-ul pe fir care apare in test. Pot gauri in beton pana la 24mm, pot sparge in pereti si beton, pot da jos faianta sau gresie, pot traversa tevi sau scurgeri, pot face fix acelasi lucru ca unul cu fir doar ca aici am infinit mai multa lejeritate. Pentru asta este bun acest rotopercutor. Sculele pe cablu sunt ca un laptop conectat la router prin cablu sau un TV care are telecomanda defecta si trebuie sa schimbi canalele din butoane. Nu se pot compara. Fiecare scula este gandita pentru o lucrare si nu poti face treaba asa cum trebuie decat cu acea unealta specifica.

  • @mihailogofatu7024
    @mihailogofatu7024 3 года назад +1

    Confirm și eu aceasta problema a acestei scule! Lucrez de cca. 3-4 ani cu ea și s-a întâmplat destul de des sa nu îmi cupleze asa cum trebuie, este o eroare de proiectare, care ar fi trebuit sa fie remediata pana in prezent. Scula, în sine, este foarte bună și fiabila, a fost folosita destul de mult și pe dăltuire, iar pe găurire a mers lejer și cu burghiu de 24.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад +1

      Nu s-au mai deranjat sa redeseneze mecanismul, de fapt, nici nu trebuia lansata in piata cu acest tip de functionare. In rest, da, rotopercutorul e foarte bun.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад +1

      Eu am fost atat de fanatic in protestul meu vizavi de modul de functionare al acestui rotopercutor, incat am renuntat la motorul brushless si la puterea mai mare si am luat DHR241, care functioneaza ireprosabil pe partea de comenzi, mai putin manerul care din nou, este conceput extraordinar de prost.

    • @mihailogofatu7024
      @mihailogofatu7024 3 года назад +1

      @@DemoToolsYT
      Imi place atât de mult ca forma și de modul în care își face treaba încât am renunțat la ideea de a fi înlocuit de un dhr241 care este puțin cam incomod (pt mine). Trist este ca nu au remediat problema aceasta de indata ce au observat criticile utilizatorilor. Este un brand care se adresează, totusi, meseriașilor! Dacă as fi avut aceasta problema la un Einhel, panzer sau Parkside nu as fi fost deranjat, chiar m-aș fi așteptat la ceva de genul acesta, nu însă și la Makita!
      PS. Am majoritatea sculelor de la makita, excepție face un flex mic gws19-125 și 2 pistoale de bătut cuie pe acumulator de la Dewalt.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад +2

      @@mihailogofatu7024 Exact asta a fost si reactia mea, nu la Makita

  • @danielmartuniac9928
    @danielmartuniac9928 2 года назад

    Salut, poti spune o parere intre acest rotopercutor de la makita si dch273 de la dewalt? Vad ca au cam aceleasi specificatii.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  2 года назад

      Din pacate nu am testat modelul de la DeWalt, n-as sti ce sa-ti spun.

  • @danielzaharescu4286
    @danielzaharescu4286 2 года назад +1

    ”Problema” cu schimbatul functiei de daltuire din comutator nu este de fapt o problema, de exemplu la rotopercutorul meu Metabo KHE 3251 se procedeaza identic. Consider normala blocarea pe inelul excentric din mecanismul de percutie, este o caracteristica constructiva prezenta la cam toate rotopercutoarele, mai ales la cele mari, pe 230V. La altele, de exemplu la Black&Decker butonul de schimbare a functiei se roteste usor, fara piedica, însa functia nu se schimba decât dupa actionarea startului, astfel ca în primele 1-2 secunde ai impresia ca nici nu s-a efectuat schimbarea. În rest, numai de bine - masina merge dupa 2 ani la fel ca la început.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  2 года назад

      Consider ca este un esec ingineresc, problema in sine nu e atat de mare, dar e deranjanta si e un detaliu care poate conta. La niciunul din celelalte rotopercutoare Makita pe care le-am testat, nu aveau acest mod de comutare, cum de altfel niciunul din Bosch-urile testate pana acum nu au acest mod de schimbare. Deci, se poate, ca atare este un fail ingineresc.

  • @raulrat2823
    @raulrat2823 4 года назад +1

    Stai liniștit aproape la toate sunt asa la schimbarea între funcție eu am un parcsaid cu acumulatori și unul cu fir și la ambele ie la fel spor la treaba sa ai noroc de ea😋

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +2

      Nu la toate este asa. Iar Parkside este Parkside, de la ala nu am pretentii. De la o firma de top insa am.

    • @raulrat2823
      @raulrat2823 4 года назад +1

      @@DemoToolsYT da știu dela Parkside nu ai asa pretenții ca dela o scula de top dar vreau să-ți spun am avut înainte la Parkside un Bosch GBH 3000 DFR și ma ținut un am și vreo 5~6 luni scula care a costat la momentul la care lam cumpărat înjur de 1750 de lei iar Parkside a costat 106€ și îl am de acum 8 luni și am lucrat cu el peste 300 ore de munca fără nicio defecțiune sau nici măcar perile colectoare nu leam schimbat deci părerea mea ca sunt bune și sculele de marca mai joasă 🤑

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +2

      @@raulrat2823 Se mai strica si alea scumpe dar depinde cum nimeresti. La mine in atelier, Parkside nu are voie 😂

    • @raulrat2823
      @raulrat2823 4 года назад +1

      @@DemoToolsYT așa am spus și eu acum 2~3 ani că nu o să cumpăr niciodată Parkside, steinhaus, miproject dar acum am jumătate din sculele mele de la Parkside și sunt foarte mulțumit preț calitate după părerea mea Parkside o alegere buna bineînțeles ca trebuie sa o intreti și pe aceasta Încearcă și o scula de la Parkside și ai să vezi cum sunt cu adevărat și fă un video sunt maxim de curios de ce părere ai de cum se comportă la lucru 😜

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@raulrat2823 Tocmai ca mi-au trecut Parkside-uri prin mana si sunt niste mizerii.

  • @David.Mester
    @David.Mester 4 года назад +4

    Frumos clipul maestre! Îmi place rotopercutorul, dar e mare păcat ca se blochează butonul, este enervant sa faci atâtea mișcări pentru a schimba funcțiile. În rest este foarte ok. Îmi place ca este echilibrat. ✌️

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      Mersi maestre, intr-adevar este pacat pentru acest defect dar in rest este un ciocan care se comporta foarte bine si este foarte lejer in lucru.

    • @cipim3
      @cipim3 4 года назад

      @@DemoToolsYT a venit ieri curierul cu ea, am luat-o SH + aspirator, nu lucrez in constructii dar ma dispera praful si firele cand fac lucrari in interior. Partea cu schimbat functia e cam identica cu dublu ambreiaju la masinile foarte vechi sau tractoare, unde nu ai sincron. Makita a optat cel mai probabil sa nu faca unghi de intrare pe dantura ca sa ajute faza de angrenare danturi, au preferat sa lase dantura intreaga ca sa iasa mai compact angrenajul. Devine automatism dupa un timp, iti intra in reflex sa apesi tragaciul ca sa schimbi, la fel e si cu percurantele uzate sau pur si simplu low cost, ori rotesti manual ori apesi tragaciul.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +3

      @@cipim3 Makita a optat prost pentru acest model. Legat si de celalalt comentariu, cu pretul de productie si cost final, mi se pare ilogic. Exista modele pe cablu mult mai ieftine al carui selector merge perfect. Modelul meu 171 tot brushless, merge perfect. Selectorul trebuie doar impins usor cu degetul si se duce la pozitia lui. Toate modelele merg stas doar asta si probabil restul de modele din gama asta au aceasta problema. Nu stiu concret ce este inauntru si nici nu ma pricep foarte bine la mecanica, stiu doar ca asa ceva nu mi se pare tolerabil la o scula care costa 900 de lei doar ea, fara alte accesorii. Chestia cu, iti intra in reflex sa apesi intrerupatorul, nu, mie nu imi intra si nu o sa-mi intre. Ar trebui sa renuntam in a ne mai vinde asa ieftin. Trecem cu vederea tot felul de probleme si mergem pe ideea ca, eh, bine ca in rest merge. Nu trebuie sa functioneze asa si de asta ne invadeaza astia piata cu tot felul de rahaturi, si din industria alimentara si de peste tot, pentru ca romanul e cel mai nepasator client. Romanul accepta orice. Merge si asa. Nu merge, nu merge deloc. Cata vreme exista alte modele de la aceeasi marca sau de la alte marci care au cuplu bun si merg perfect dar nu au o problema cu selectorul sau altceva, chestia cu, le-au facut asa sa fie mai fiabile, cade.

    • @mihaibrian2710
      @mihaibrian2710 4 года назад

      Salut nu cred ca makita a "aruncat" acest model pe piata romaneasca asa ca are un defect stiu poate sa deranjeze si sa ne zgarie orgoliul nu cred ca este defect de fabricatie eu am cumparat acest model din germania si este identic cu acelasi autocolant de utilizare lipit pe el stim cu totii ca nemtii nu lasa un produs pe piata lor daca este impropriu. Folosesc in tandem dhr 243 si dhr 171 de un an si jumatate mai mult sau mai putin si sunt super multumit de amandoua. Sculele mele preferate sunt Hilti dar din motive financiare am optat pentru makita pentru ca sunt bune calitativ si la jumatate din pretul oricarei scule similare hilti. Salutari si felicitari pt. munca ta Dan

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      @@mihaibrian2710 N-am spus ca acest model are aceasta problema doar pe piata romaneasca. De fapt, mi se pare ca e facut in China. Insa realitatea arata ca acest selector nu functioneaza optim. In rest, o scula foarte buna. Mersi pentru apreciere 🖖

  • @BobbyBoB-1-
    @BobbyBoB-1- 4 года назад +1

    Iti poti face treaba, mai incet, dar poti. Ai grija ca poti capata o dependenta de scule si este periculoasa :). Spor si Duminca frumoasa Dan!

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      In afara de acea problema, ciocanul este unul fantastic de puternic si de comod in lucru. Cam tarziu avertizarea legata de dependenta 😂

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      Si tie la fel Bob, sfarsit de weekend si de Mai linistit.

    • @BobbyBoB-1-
      @BobbyBoB-1- 4 года назад +1

      @@DemoToolsYT pentru vindecare ai nevoie de ajutor specializat, tratamentul este un proces de durata, daca vrei sa te lasi, ai momente de derapaj cand revi la obicei mai puternic ca iainte. Trebuie intelegere din partea familiei, e o problema complexa cu dependenta asta :). Primul simptom ca suferi, este ca esti abatut si trist, ti sau inecat corabile si surprinzator cand iti iei ceva nou esti foarte bine :). O sa ma gandesc la un nume pentru boala asta, ca prim descoperitor al ei :). O sa caut si un tratament...

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@BobbyBoB-1- E cronica. Intri in sevraj 😂. Sculomielita, ar putea fi un nume bun pentru aceasta dependenta 😂 Tratamentul e unul singur, sa ramai fara bani. 😁

    • @HanaBasara
      @HanaBasara Год назад +1

      @@BobbyBoB-1- , ai dreptate!! 🤣🤣

  • @HanaBasara
    @HanaBasara Год назад

    L-am probat azi, superbă sculă!! Ii dau nota 9!! 🙋

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  Год назад

      Da, si mie imi place cum se comporta in beton

    • @HanaBasara
      @HanaBasara Год назад

      @@DemoToolsYT , săptămână asta care vine...vreau sa comand un filtru la rotopercutor..

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  Год назад

      @@HanaBasara Sistemul de extractie? Nu l-am testat

  • @misumihai4627
    @misumihai4627 Год назад

    Foarte bune și ușor de manevrat

  • @gletsizugravelimecanizate5993
    @gletsizugravelimecanizate5993 4 года назад

    Primul Like

  • @PaguPvs-le
    @PaguPvs-le 4 года назад +1

    E super prezentarea, ar mai fi fost ok de adaugat si faptul ca are priza de aspirare aia din fata dar ma gandesc ca te lungeai prea mult si de aia nu ai mentionat de ea poate intr-o alta prezentare, imi pare ca raportat J-ulilor toate cele 3 s-au comportat exemplar, betonul ala la spit s-a spart usor tare, scula e misto vis-a-vi de acea comutare din cate am inteles sunt mecanismele indepedente cele de rotatie cu cele de bataie sau ceva de genul, cat despre timpul pierdut cat se face schimbarea e doar la competitii important in rest totul depinde de acomodare. Maestre sa ai spor si te vreau in continuare asa!

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Mersi maestre, am uitat de priza de aspirare, nu poti sa-ti aduci aminte chiar de orice detaliu cand faci o prezentare :)) Legat de J, da, dar Makita compenseaza mult prin RPM-ul mai mare, am constatat asta si la HR2470 care desi are numai 2,4J fata de 3,2 ai Bosch-ului, a gaurit la fel de repede in alt test. Alt beton nu am gasit si nu ma apucam sa crap aleea doar sa testez rotopercutorul :)) Era buna o bordura. Maestre, inteleg ce zici legat de nu stiu ce mecanisme, ok, datoria lor este sa le conceapa in asa fel incat, dincolo de separare de mecanisme si nu stiu ce, selectorul sa functioneze in parametrii. Dar nu este vorba despre timpul pierdut, ca eu sunt ultimul om care este interesat de rapiditate si timp pierdut, este vorba de principiu. Un produs de top trebuie sa functioneze normal. Nu este vorba despre altceva. Eu dau un ban si am niste asteptari. Nu vreau sa accept astfel de probleme la un produs de top, indiferent de natura lui. Repet, chestiune de principiu. Eu ti-am mai facut capul mare si atunci cand ai postat pe grup, deci vezi bine ca sunt consecvent. Am o mare problema cand un produs nu functioneaza in parametrii iar fabricantul ma ia cu gogosi. Mersi, mai urmeaza teste, tu stii despre ce este vorba :D

    • @PaguPvs-le
      @PaguPvs-le 4 года назад

      @@DemoToolsYT Fara nici un dubiu iti dau dreptate cu acel comutator dar de aceea suntem diferiti :))) suntem persoane care trecem peste cateva probleme pt ca ne ofera alte avantaje dar tinand cont ca Makita nu lucreaza cum lucreaza Grupul TTI sau stanley black & decker te cam face sa te intrebi: nu au avut timp sa mai analizeze cativa pinioane :))) pt ca Makita are doar Makita si de ceva timp Makita MT au cam disparut din noutati ceea ce ma face sa cred ca se scoate din fabrica, cine stie...

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@PaguPvs-le Lider mondial la scule electrice. Pai, poate nu inteleg eu, esti ldier mondial si tu nu esti in stare sau nu ai inginerii atat de buni incat sa-ti proiecteze niste mecanisme care sa functioneze cum trebuie? Dar cum de l-au scos la vanzare daca nu era definitivat ca produs? S-au grabit? Gandeste-te ca ei stiu foarte bine ca este o problema acolo, de asta au si lipit eticheta aia, sa stie omul ce sa faca. Eu raman perplex la cate o faza din asta, cum sa scoti pe piata un produs pe care tu nu ai reusit inca sa-l faci sa mearga in parametrii. E cum ar scoate astia un model de Mercedes caruia nu-i merge bine inchiderea centralizata. Sa-ti ceara de pilda sa semnalizezi stanga mai intai :))

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@PaguPvs-le Oare la DHR264 o fi la fel?

    • @PaguPvs-le
      @PaguPvs-le 4 года назад

      @@DemoToolsYT 🤣🤣🤣 închide geamul stai sa semnalizez 😂😂

  • @maryus8520
    @maryus8520 4 года назад

    al am dar al meu nu a avut problema cu butonul si al folosesc zilnic la montaj termopane

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Am mai intrebat doi utilizatori si la fel spun ca au si eu aceeasi problema cu acest model

    • @PaguPvs-le
      @PaguPvs-le 4 года назад

      Păi e problema de fabrica, imi este greu sa cred ca nu toate au acea problema din ce an este? Sau poti veni pe facebook la grupul pasionatilor de unelte sa ne arăți 😁

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      @@PaguPvs-le Alex a zis la fel despre al lui, are aceeasi problema

  • @ionutmuraru3031
    @ionutmuraru3031 2 года назад

    Salut ! Dar ce rotopercutor recomanzi fără se sa blocheze butonul de selectare. MULȚUMESC!

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  2 года назад

      Il recomand in ciuda acestui "defect", pentru ca e bun, dar eu am de ex modelul mai vechi 241, care functioneaza perfect, doar ca e cu perii, am un 171 care la fel, nu are nicio problema iar acum pe masa am unul de la XGT, care functioneaza impecabil. Nu stiu daca si modelul cu doi acumulatori are aceeasi problema, inca nu l-am testat.

    • @ionutmuraru3031
      @ionutmuraru3031 2 года назад +1

      @@DemoToolsYT dar de la bosch sunt ceva bune modele

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  2 года назад

      Daca ai acumulatori Bosch, eu as recomanda GBH 18v-26

    • @ionutmuraru3031
      @ionutmuraru3031 2 года назад

      @@DemoToolsYT mulțumesc

    • @ionutmuraru3031
      @ionutmuraru3031 2 года назад

      Gbh180 bosh e bun

  • @silvershadow1725
    @silvershadow1725 4 года назад

    Salut! Ce parere ai despre bateriile Makita chinezești, "fake"?

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +2

      Nu as folosi asa ceva. Bateriile originale Makita au cip-uri prin care acumultorul comunica direct cu unealta si ofera putere atunci cand e nevoie sau opreste alimentarea atunci cand unealta se blocheaza sau este suprasolicitata. Nu cred ca inlocuitotii chinezesti au aceasta tehnologie in ei.

    • @silvershadow1725
      @silvershadow1725 4 года назад

      Cred ca alimentarea o oprește unealta, nu bateria

    • @silvershadow1725
      @silvershadow1725 4 года назад

      Eu totusi am sa cumpar vreo 2 pentru o cositoare si revin dupa Cu parere

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      @@silvershadow1725 Unealta comunica direct cu bateria pentru oprirea alimentarii. Citeste despre Makita Star Protection.

    • @mihaibrian2710
      @mihaibrian2710 4 года назад +1

      Salut nu vreau sa incurajez cumpararea de accesorii false din foarte multe motive printre care cel mai important este cel al securitatii in munca dar ca raspuns am cumparat doua de pe amazon de 18v-5Ah de curiozitate si sunt identice ca cip si performanta le-am testat inclusiv pe " mancatorul de baterii " adica polizorul unghiular makita dga 452 si chiar am fost surprins pt ca nu ma asteptam la nimic bun de la aceste baterii dar totusi raman fidel ideii de a cumpara accesoriile originale testate, aprobate,garantate.

  • @IlieProduction
    @IlieProduction 4 года назад

    like 29

  • @Mihaisandustemate
    @Mihaisandustemate 4 года назад

    Este făcut în România?

  • @filip5173
    @filip5173 4 года назад

    Cum se numea inainte canalul tau??

  • @felixmotanul5242
    @felixmotanul5242 4 года назад

    Doar numele este Makita, in rest manopera si inginerie pur chinezeasca ( cumperi acum si saptamana urmatoare cumperi din nou) . Cu supita de liliac si friptura de pangolin vrei sa faci Makita ca japonezii?

  • @HanaBasara
    @HanaBasara Год назад

    Poimâine îmi vine și mie acest model!! 😁😁Cum ți se pare, Daniel?

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  Год назад +1

      Si pe asta l-ai cumparat? 😄 E foarte bun rotopercutorul

    • @HanaBasara
      @HanaBasara Год назад

      @@DemoToolsYT , Daniel, îmi place mult acest rotopercutor, o să-mi mai trebuiască acea mandrină rapidă și acel filtru ...

  • @marianmihaila9210
    @marianmihaila9210 4 года назад +1

    Mai bun e un Dewalt , este o prezentare pe Tehnictools a unui rotopercutor de la Dewalt care dă clasă la acel Makita, fără acumulator îl cumperi la 1100 ron, un deal bun pentru ce face el.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +2

      Stiu prezentarea si rotopercutorul lui Technic Tools, este un produs foarte bun dar nu inteleg ce inseamna ca ii da clasa acestui Makita. O singura problema are acest rotopercutor si anume schimbarea greoaie a treptelor de lucru, in rest este un rotopercutor fantastic, usor, compact, puternic, nu stiu daca ai vazut testul dar a fost in spatele Bosch-ului de 3,2J la vreo doua secunde. Si asta are doar 2J. Haideti sa invatam sa fim obiectivi si echilibrati indiferent de marca pe care o simpatizam mai mult.

    • @marianmihaila9210
      @marianmihaila9210 4 года назад

      Eu unul aș lua pe cel care are puterea de impact cea mai mare, la o carotare în beton cu o carotă de 68 mm sau 80 mm pentru a monta o doză de aparat sau pentru a dălțui un canel pentru un traseu de cablu trebuie o putere matre de impact, cel care are aceasta putere e cîștigătorul, ce trece de 3 jouli pe acumulator e calitate, nu doresc hoby ci profesional pentru meseria mea.Oricum îți respect munca și canalul.

    • @alexc.239
      @alexc.239 4 года назад

      Mai nou sculele se întrec ca automobilele la curse, cine este mai rapid... Nu este vorba de asta, toți cei care spun ca devin mai productivi pt ca o scula gaureste cu o secunda mai repede ca alta sunt aceeași care probabil își pierd secundele câștigate la pauze de țigara și cafea sau o zi lucrează una se odihnește.

    • @PaguPvs-le
      @PaguPvs-le 4 года назад

      @@marianmihaila9210 Am si eu modelu asta si te asigur ca face gauri de strapungere cu carota de 120 cm, incet ce e drept dar drept si frumoas, ajuta foarte mult acel sistem care s-a spus si in prezentare de la ,,greu,, se ,,autoregleaza,, ca sa o spun mai pe intelesul multora.

  • @MadebyConstantin
    @MadebyConstantin 4 года назад

    Eu am varianta veche care încă funcționează dar este fabricat in Japonia.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Ce model?

    • @MadebyConstantin
      @MadebyConstantin 4 года назад

      @@DemoToolsYT BHR200 fabricat in 2004 văd că este de 24 v.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      @@MadebyConstantin Interesant model, la forma seamana cu asta. Vad ca are acumulatori Nichel.

    • @MadebyConstantin
      @MadebyConstantin 4 года назад

      @@DemoToolsYT Da din păcate acelea sunt bateriile nu prea o mai folosesc așa de mult.

  • @iosifszeidert191
    @iosifszeidert191 3 года назад +1

    Imi cer scuze ca intervin, dar am de o facut precizare privitor la comentariile cu problema de la schimbatorul de functii (cele 3 functii).
    Acesta nu este un defect al rotopercutorului, acesta este astfel proiectat. La comutarea de gaurire cu percutie spre daltuire sau gaurire fara percutie trebuie prima data sa rotiti cu mana in sens invers acelor de ceasornic mandrina cam un sfert de tura (90 grade), iar apoi actionati comutatorul de functii in pozitia de gaurire fara percutie sau cea de daltuire (o sa observati ca acesta se actioneaza apoi foarte usor). Acest lucru apare scris si in cartea tehnica cat si pe un autocolant lipit pe rotopercutor.
    Acelasi mod de comutare se regaseste si pe ciocanul rotopercutor Makita HR 2611F. Bineinteles, ca nici mie personal nu imi place acest mod de comutare intre functii, dar pe de alta parte majoritatea timpului masina o folosesc pentru gaurire cu percutie (rar pentru gaurire simpla sau daltuire).
    De asemenea, la lucru mai lung se resimte lipsa AVT (sistemului antivibratii), singurul lucru ce are este o protectie la antivibratii doar pentru acumulator (ca sa previna deterioarea acestuia). Sistemul de observa cand introduceti acumulatorul in masina si incercati sa il miscati stanga-dreapta cam 2-3 mm.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад

      Multumesc pentru interventie, nu am spus ca este un defect, sau daca am spus, am vrut ca altul sa fie sensul, deci nu avea cum sa fie un defect cata vreme ei au pus o eticheta explicativa pe aparat, deci asa e gandit. Prost dupa parerea mea. Se poate debloca comutatorul si apasand pe intrerupator putin. Este enervant, de fapt, este mai mult frustrant, sunt iritat de faptul ca Makita a putut veni cu asa ceva. Ma jigneste ca utilizator. Am DHR171 si 241, comutatoarele merg impecabil.

  • @loochan325
    @loochan325 4 года назад

    Nu mai confundati amperajul in A cu unitatea partiala nascocita pt. capacitate in Ah. care da capacitatra in Wh prin inmultirea cu tensiunea nominala, eventul apoi corectata in minus cu 20% la Li-ion.
    Nu exista legatura intre ele.
    Packurile de acumulatori Makita de 18V cu doua randuri de celule 18650, cum e cel de 5Ah, pot debita relativ lejer un curent de 40A sustinut. Cele cu un rand cum sunt cele de 1,5 si 2Ah, pot debita 20A sustinut, iar cu 3 randuri 60A.
    Cele cu celule 21700 cum e la seria noua pro core 2 de la Bosch si de la Metabo, Mafell, Hikoki, Hilti 22V de 4 Ah si 8 Ah, pot debita 44 A cu un rand, 88A cu doua randuri, si 132 A cu 3 randuri - Bosch are si cu 3 de 12Ah.
    Makita a pus pana acum 21700 doar in packul nou de 4Ah de 40V max, iar in cel de 2,5Ah are 18650 cu 10 celule ca la cel de 18V de 5Ah, dar toate in serie pt 36 nominal.
    Cred ca e mai bun DHR 241, dar cu acumulator e cam grea spre 4Kg, chit ca arata ca una de 2,5Kg si are si piese de HR 2450 de 2,5 Kg. Probabil nu mai rapida, deoarece are tot 2J, si nr mai mic de lovituri, maxim 4000/ min, si nici nu are cap interschimbabil, dar de la 1,8J cat are Hilti e destul, si la 2J cred ca ies gaurile mai bine, cu 2,7 deja ies mai largi decat burghiul - am HR2450 din 2007 si stiu cum e treaba.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      Mersi de comentariul explicit dar despre ce confuzie este vorba?

    • @loochan325
      @loochan325 4 года назад

      @@DemoToolsYT La prezentarea de aici pt. DHR243, cat si la altele, ati spus ca merge si cu acumulatori de alt amperaj, fara sa va referiti sper la amperi, ci la capacitate. Nu as recomanda packuri cu un rand de celule 18650 pt. scule care trag mai mult de max 20A, pt. ca scula nu v-a avea toata puterea, iar acumulatorul v-a fi abuzat, uzat, degradat si distrus rapid si abrupt. Daca ar fi cu un rand de 21700 de top selectionate pt. curent mare de scule, atunci se pot trage 40A ca din cele duble cu 18650. Dar exista scule care trag si 80A pt. care trebuie pack dublu si de 21700. Un motor de 360W cum are cel din DDF480, e controlat de un driver electronic care are si el pierderi, si ajunge sa consume aproape 500W, deci trage 25A si nu e OK, nu trebuie crezut BSul de marketing ca merge cu toate, merge mai slab si degradeaza acumulatorii. DDF 454 care are turatie finala mai mare, chiar daca are cuplu real mai mic, 30 Nm in T1 in loc de 36 la 480 si 456, avand turatie mai mare iar abuzeaza packurile mici. Peste 453, 459, 483, nu as pune pack compact. 485 deja are turatie mare si posibil sa nu mai fie OK, nu o am ca sa pun un clampmetru...Makita afirma ca doar 458 si 481 necesita pack mare, dar in realitate nu e asa. Chiar daca la Makita protectia e in pack, nu e OK sa fie fortat la maxim, si scula abuzeaza packul fara sa aiba nici toata puterea. Alta chestie, daca tot afirmati ca faceti prezentari obiective si nesponsorizate ( la dhr453 cred ca n-am prins de unde era scula pe care o prezentati), si subliniati diverse defecte ( foarte bine, sunt multe), poate va detasati obiectiv si de moda cu laudatul brushlesului care e exact ce vrea marketingul...Makita face brushless pt industria serioasa din anii 90, a fost chiar primul producator cu brushless la scule cu acumulatori, nu e o noutate, dar acum e moda la toti producatorii mari sa le faca pt. ca piesele costa mai mult decat scula si nu le mai repari. Un motor de gsr 12V-15 e 45 lei, la makita cu perii am luat motoare capsulate si cu 25 lei, 35, 70, etc. Am luat DDF480 in 2015 si o folosesc putin pt ca e foarte zgomotoasa ca toate bormasinile brushless, cel putin 9 db in plus adica de 8X msi rau, pt ca motorul e mai compact in lungime dar cu diametru mai mare si ventilatorul atinge o viteza tangentiala care genereaza zgomot ca avionul, plus ca driverul electronic costa cat scula, si e scump si statorul si celelalte, tragaciul e separat alti bani si el, si nu merita reparata. La Makita cele cu perii au preturi mult mai accesibile la piese. La Bosch sunt scumpe si la cele cu perii, electronica cu protectie si variator, si motorul, cu exceptia gsr 12V-15 care are piese accesibile si e si heavy duty. Am un coleg care a luat ddf 481, si din prima zi s-a stricat de fata cu mine, si am vazut si la altii probleme. Am lasat 480 in conservare si am luat ddf 453 pt 2Ah, plus 456 pt 5Ah si 458, pe langa gsr 10,8 2 Li, 12V- 15 si 12V- 15 FC care sunt de baza.
      La pendular e o intamplate ca e mai silentios 182 si 181, si oricum asta e in idle nu in load, motorul nu e inghesuit ca la bormasini, dar piesele, driverul electronic de brushless si statorul, costa de plangi la toate cele brushless. Asa ca e bun 180. Era bun cu perii si unul cu prindere de corp, mafell inca nu a facut cu pack de 18V chit ca tinea cu 21700 cu doua randuri cum au la circularul cu imersare cu un singur acumulator. Oricum probabil ca tot brushless o sa mai faca de acum...dhr 241 are carbuni. Costa cativa lei si oricum tin taspezeci de ani daca folosesti scula profesional zilnic, pt casa nu-i consumi, oricum casta 21 lei sau ceva de genul asta, nu cat toata scula cum e driverul de brushless si statorul de brushless. Variatorul pt cele cu perii la makita costa 50-70, hai 144 lei la djv180 cu adaus maricel, in timp ce driverul pt djv182 costa 509 lei fara switch unit care e inca 112 lei si fara tragaci care e alti 43 lei. La bormasinike brushkess toate sunt mult mai zgomotoase, chiar si Festool, si Fein, si Bosch, si Hilti care a trecut recent la toate brushless...
      Si driverul de brushles are pierderi ca si variatorul de la cele cu perii, nu e asa mare diferenta din asta. Gsrul mic cu perii baga sute de suruburi cu un singur pack de 2 Ah, cu doi nu ai treaba, si la 3A se incarca in max 40 min., au aparut si de 2,5 si 3Ah, plus 4 si 6 Ah cu inca 3 celule si incarcator de 4A pt ele, deci autonomia nu e o problema si nu ma incalzeste ca 483 baga 1000 cu un pack mare de peste juma' de Kg care nici nu avea ce sa caute pe o scula a carui scop existential era sa fie mai usoara. Cand rar nu ajung 15Nm din 960 grame cu gsrul mic, bag 453 cu 2Ah la 1,6Kg cu 27Nm soft 42 hard care deja e monstru. 456 doar pt cazuri si mai exceptionale, iar 458 mai mult de colectie ca nu ma apuc sa forez putzuri...

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@loochan325 Cand spun amperaj, se intelege de la sine ca vorbesc despre Ah. Oricine are cateva cunostinte elementare despre acumulatori, stie despre ce vorbesc fara sa fie nevoie sa mai specific eu cu subiect si predicat. E ca atunci cand spui, imi trebuie o cheie de 14, nu cred ca este nevoie sa specifici, 14mm, pentru ca se intelege de la sine. Ca atare nu inteleg rostul. Despre marketing, eu nu afirm, eu fac prezentari si teste cat se poate de obiective. Dovada este tocmai faptul ca am vorbit despre proasta functionare a selectorului de functii. De unde am eu sculele pe care le prezint in clipuri, este un subiect care nu trebuia sa priveasca pe nimeni. Este irelevant. Legat de motorul brushless, este de laudat la oricare marca ar fi montat. Pentru ca la sculele cu acumulatori, motorul brushless economiseste energia. Este principalul criteriu pentru care le laud. Si da, o viata mai lunga a rotorului. Nu am amsurat decibelii si nici nu cred ca este un criteriu foarte important. Masinile de insurubat cu impact fac o gramada de galagie, deci... irelevant. Relevant este acumulatorul din care energia nu este trasa repede si brutal ca dintr-un motor cu perii. Foarte important pentru sculele pe acumulatori.

    • @loochan325
      @loochan325 4 года назад

      Am intentionat o critica constructiva, nu de dragul de a o face.
      Amperaj inseamna curent nu capacitate, si chiar daca noi stim si mai sunt si altii care stiu, majoritatea habar nu au.
      Legat de zgomot am amintit de modele DDF care nu au nici macar percutie simpla si cu atat mai putin rotopercutante.
      Am amintit si de DHR241 care cred ca e mai buna chiar daca nu e mai rapida.
      Motorul brushless e o vrajeala ca economiseste semnificativ, pot sa explic si sa completez la ce am scris.
      1. In primul rand recapitulez, driverul electronc pt brushless are pierderi semnificative ca si variatorul de nebrushless, +/- 20%.
      In 2015 si eu am uitat de pierderea din driver, am tinut cont de motorul de 360W din DDF480 si am luat packuri de 2Ah cu care ramanea in 1,54 Kg, pe care insa le-am trecut la DDF453 cand mi-am dat seama de prostie si am luat de 5Ah pt 480, plus luat DDF 456 cu carbuni schimbabili usor, si DDF 458 in loc de 481. Nu am luat DHPuri pt ca sunt mai grele, mai lungi, mai balanganicioase la mandrina, si in zidarie moale cu burghiu cu carburi ascutite intra lejer si fara percutie cu 5mm care se mareste lejer la 6 - 8 -10, iar pt. beton am HR 2450 ultrarapida plus DHR241 cam grea.
      2. campletarea ar fi ca ventilatorul e mai mare la brushless si are si turatie mai mare, si asta consuma energie semnificativ pt ca turatia motorului e extrem de mare, zeci de mii RPM, deci consuma mai mult decat la cele cu perii...
      3. carbunii se freaca ei ceva, dar nu de acolo se incinge scula, e o pierdere infima fata de caldura generata de bobinaj, asta chiar era de comentat vis-a-vis de alta prezentare.
      La brushless ventilatorul mai mare si turat mai mult raceste mai mult scula si imparte caldura la un volum mai mare de aer, motiv pt care si jetul de aer evacuat e mai putin cald, dar facand asta consuma mai mult.
      Plus ca nu se fac nici fiabile cele noi brushless, se strica chiar mai repede si folosite mai putin, si au preturi de tzaspe ori mai mari la piese de nu le mai repari.
      Am avut si Festool T18 brushless care trebuia sa tina de naspe ori mai mult, si dupa 2 ani s-a dus driverul chit ca a fost folosita light duty, nici vorba de suruburi monstru, ci jucarele 4x30, 4x50 si doar cu pregaurire 6x60, 6x80.
      Am vazut 481 stricata in prima zi la un coleg.
      AVE a gasit tole delaminate in 481 nou si se freca de rotor...
      DHP 459 au fost cu probleme mari inclusiv mecanice de tacanea percutia si dezactivata...
      Acum si cele cu carbuni le fac proaste, 482 e o panarama la angrenaje, ai si vazut, si pe langa asta si la rulmentul din fata si la carcasa cutiei care se ovalizeaza la rulment si trebuie schimbata, nu merge sa schimbi doar rulmentul ca la 456.
      Si la 453 si 456 chinezesti au fost chelite fata de cele japoneze din prima serie, dar sunt mai OK.
      453 a venit cu tampoanele rotunde din poliuretan din patina pt acumulator, dar fara tamponul din spate de cauciuc negru care e chelit si in schema dar se poate pune luat separat. 456 a venit si fara cele din fata si fara cel din spate, spre deosebire de 480 care le-a avut pe toate, ambele din 2015 din China via port in Belgia...dar stiu codurile pt toate la piese chit ca nu apar in schemele din RO, si le-am luat si pus eu. Dar astea sunt maruntisuri din ziua de azi, mai e cate una chelita de filtrul de ferita care se poate lua si pune, e ieftin, nu se compara cu piesele de brushless care costa porcos si nu sunt mai fiabile ba din contra...
      Au inceput de cativa ani sa nu mai polimerizeze bine plasticul, am luat prin 2016 un multicuter cu oscilatii makita pe cablu pt o firma ( eu am mai multe cu acumulator si sunt OK) original din magazin serios, si putzea a stiren scos pe usa din spate ca papucii din piata, si carcasa sculei si valiza makpac si cablul, iar cablul nu mai era cauciucat asa de fain cum erau inainte, era un cauciuc dar mai putin flexibil, apoi cataramele era supernaspa la makpac, foarte greu de inchis, cred ca a fost prima serie ca am mai remediat la o serie mai noua, dar nu se compara cu acele catarame de dural foarte usor de folosit la valizele mai vechi care inca se mai gasesc.
      Am 1900 RPM la DDF458, dar nu e mare diferenta fata de 1300-1500.
      Daca vrei viteza pe brushless ai la Fein ASCM 12 si ASCM 18 cu 4 viteze, care au turatie de la foarte mica pt filetari pana la 2500 si 3800 in T4.
      Si de fapt nici atat nu e mare branza si pt gauriri superfine se folosesc scule dedicate de 20-30 K RPM care se gasesc si cu perii si fara...

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      @@loochan325 Din testele facute de mine, nu-mi rezulta a fi vrajeala, cele cu motor fara perii au lucrat mult mai mult cu acelasi acumulator fata de cele cu perii. Vor mai urma teste chiar in perioada urmatoare, poate o sa ai ocazia sa le vezi. Legat de calitate, asta o stim cu totii, nu se mai pune accent pentru ca si cererea e din ce in ce mai mare.

  • @MepsYoutube
    @MepsYoutube 4 года назад

    Mama cate vizionari intr-un timp scurt. Inseamna ca sunt cautate informatiile legate de ciocanul asta.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      Merge binisor dar e pe locul 5 din 10.

  • @andreirosu547
    @andreirosu547 4 года назад

    N-am idee de comment , dar scriu ceva ca sa vezi ca sunt aici:)

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Stiu ca esti mereu aici Sebi ✌

  • @RubenB
    @RubenB 4 года назад

    Blocarea butonului ala cel mai probabil e din cauza angranajelor care, fiind scula compacta rau, nu sunt mereu pe pozitia perfecta ca sa permita miscarea buna a butonului

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      La DHR171 nu se intampla asta si e mai compact decat 243. De altfel, sunt o gramada de rotopercutoare mai compacte sau la fel de compacte ca asta si totusi functioneaza normal. Acolo e un defect de inginerie si nu inteleg de ce nu au restras modelul de pe piata inlocuind-ul cu un altul.

    • @RubenB
      @RubenB 4 года назад

      @@DemoToolsYT or fi angranajele puse diferit fata de celelalte modele, ca sa iasa putere mai mare ca rezultat, dar din asta iese si problema cu butonul ala 😅

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      @@RubenB Nu stiu unde este problema ca nu am avut ocazia sa ma uit inauntru dar Makita mai are probleme cu cutia de viteze si selectie si pe la alte scule. Exemplu, DHP484, care dupa o gaura intr-un zid, s-a blocat pe percutie si nu a mai fost chip sa fie reparata, doar schimbata in service. La DDF482, intra ambreiajul pe treapta de gaurire, lucru anormal. Nu stiu ce se intampla acolo cu cei ce le proiecteaza, este pacat de ele pentru ca componentele par de calitate, dar sunt probleme pe care eu le-am constatat la scule diferite de la ei.

    • @RubenB
      @RubenB 4 года назад

      @@DemoToolsYT inteleg

    • @PaguPvs-le
      @PaguPvs-le 4 года назад

      @@RubenB Esti cel mai aproape la minutul asta de raspunsul corect :)) ideea e ca cei de la makita in 243 au pus mecanisme care sa fie depedente cele de rotatie cu cele de bataie si de aceea si problema respectiva sau cel putin asa am inteles eu cu ununl dintre reprezentatii makita

  • @ionelzamfirescu9065
    @ionelzamfirescu9065 3 года назад

    Masina ca masina dar manusile 10% din pret

  •  4 года назад

    Sa-ti vina masina cu defect, este mega frustrant. Clar ca baietii au o problema pe aceasta serie.
    In rest faina masina, mai ales pentru cine lucreaza pe santier.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Dincolo de problema schimbatorului eu nu-i pot gasi alte probleme acestui aparat. Merge super.

  • @johnfles
    @johnfles 3 года назад

    USERS MAKITA TOOL, WITH MILWUΑKEE GLOVES :):):):):)

  • @midnighttools1030
    @midnighttools1030 3 года назад

    baga treaba cu ea pana se rodeaza si nu iti mai face atatea figuri 😉

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад

      N-ai ce roda Alex, acolo e un intreg mecanism care functioneaza in acest fel :))

    • @midnighttools1030
      @midnighttools1030 3 года назад

      @@DemoToolsYT la mine merge corect acuma, probabil sa uzat mecanismul 🤣

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад

      @@midnighttools1030 Sau s-a stricat 😂

    • @midnighttools1030
      @midnighttools1030 3 года назад

      @@DemoToolsYT merge nu are treaba 😉👍🏻

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  3 года назад +1

      @@midnighttools1030 Stiu.

  • @iulianserbanoiu5479
    @iulianserbanoiu5479 4 года назад +1

    bosch este net superior

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад +1

      Dintre cele 3, da.

    • @florinene3225
      @florinene3225 4 года назад

      Eu merg tot pe makita,dar bosch da clasa la tot ce inseamna makita,din toate punctele de vedere...imi pare rau sa spun asta,dar trebuie sa recunosc.

    • @egri-robert
      @egri-robert 4 года назад

      @@DemoToolsYT :D

    • @egri-robert
      @egri-robert 4 года назад +1

      @@florinene3225 Da ,dar un picut e mai scump la toate.Dar adevarul e ca merita dati diferenta aia.

    • @radutudortenis1
      @radutudortenis1 4 года назад +1

      Normal ca Bosch este superior pentru ca vorbim de un model de 3,2j , 880w, 220v.

  • @pandy43k
    @pandy43k 4 года назад

    Very bad reviewed.

    • @DemoToolsYT
      @DemoToolsYT  4 года назад

      Thanks for the visit, I hope will be better next time.