Recomand pe Richard Constantinescu (Iași ) ca invitat în podcast. Felicitări pentru acest podcast. O urmăresc pe Alina de ceva vreme și am învățat multe.
Noroc! Vadim, te privesc de o vreme si trebuie sa admit ca abordarile tale nonconformiste si perspectivele fresh sunt fix genul de continut de care avem nevoie in peisajul actual. Ce apreciez la tine este felul in care iei subiecte aparent comune si le dezgropi pentru a scoate la lumina chestii la care multi nici nu se gandesc. Am o sugestie de invitat care cred ca s-ar incadra perfect in vibe-ul podcastului tău: Richard Constantinescu din Iași. Poate suna old school sa aduci un prof de medicina, dar iti garantez ca omul are un stil si o abordare care il scot din tiparele clasice ale mediului academic. Activează in zona culturala a medicinei si are o abordare super neconventionala. E prof la UMF Iasi si am vazut ca face multe alte lucruri cool. Mi-ar placea sa vad o de interacțiune intre voi doi! Toate bune si spor in continuare, Bogdan Vasile, software developer si pasionat de podcasturi
Mulțumesc, apreciez. Dacă mă urmărești de o vreme înseamnă că încă nu știi că așa comentarii ca ale tale sunt rare și puțină lume crede în ele. Majoritatea au pretenții. Bine ai venit uite așa, diferit, la Nota Doi. Anume pentru asta fac ceea ce fac. Și chiar apreciez deschiderea ta. Ce ține de recomandarea ta, acum nu pot, poate mai spre iarnă-primăvară. Scrie-mi pe instagram să ținem legătura.
Eu am scepticism față de unele persoane influente, mai ales în lumea online... se știe și de ce nu? Aparențele și prezentarea pot conta mai mult decât conținutul real , unde este foarte ușor să fii atras de cineva care vorbește frumos (cum este Alina) și are un stil convingător, dar este important să te întrebi dacă informațiile pe care le oferă sunt susținute de 1 de fapte 2. practică și 3 care este și cel mai bine puctat = rezultate reale!
Este important să te întrebi: ce informații îți trebuie ca să îți atingi scopurile și dacă informațiile livrate de cineva te ajută să atingi scopurile. Nu crezi?
La ce să fii sceptic sau să te întrebi dacă informația e susținută de fapte, dacă aceasta poate fi total irelevantă pentru scopurile tale? Ceea ce descrii mai sus, după părerea mea, e despre apel la autoritate. Are autoritate? Îl cred. Nu are autoritate asupra altora nici a mea? Nu îl cred. Așa fac doar adolescenții sau copiii care încă nu și-au format personalitatea, nici propria opinie. A aborda matur înseamnă a îți asuma personal totul. Un matur nu responsabilizează Antrenorul. El poartă responsabilitate pentru deciziile sale. Și da, din experiență îți spun, deseori toate punctele de creștere și dezvoltare personală se află dincolo de limitele actuale ale gândirii (asta dacă vrei să tratetzi dezvoltarea în nivele) și deseori, doar oamenii care nu îți sunt autoritate pentru tine (pentru ca tu oricum nu vezi din cauza limitelor) - sunt cei mai utili de ascultat și implementat. Eu nu cred în informații corecte sau greșite, eu cred în contexte, în lucrează sau nu lucrează în cazul meu (deci opinia despre informație mi-o formez abia după ce încerc să o implementez). Și aia nu mă grăbesc pentru că dacă acum nu funcționează asta nu înseamnă ca la o altă problemă tot nu va funcționa. Așa că, cea mai bună soluție evăr e să ai mintea mereu deschisă și să ceri constant feedback despre tine de la alții (ca să îți verifici dintr-o parte comportamentul și viziunile). Asta doare, e incomod la primele încercări, dar funcționează excelent.
Exact cum face asociatul ei din Romania, Lorand Soares. Un alt impostor. Dar domnul Cusnir este deranjat de adevar, si sterge mesajele care explica aceste lucruri. Sunt lucruri fara substanta, sau, unele, sunt copiate dupa modele externe. Crezi ca functioneaza managementul cu sfaturi de psihologie feminina? Pe baza a ce? Cite studii de psihologie are acest personaj? Sau asociatul ei? Fac parte din noua elita parazitara, fara NICI O BAZA, FARA UN MINIM STUDIU, folositi de acesti guru ai internetului, pe baza validarilor prostimii, sau a unor persoane fara prea multa educatie, avide de succes rapid, si de bani. Toate informatiile pe care le vind aceste personaje le gasesti singur, cu putin efort, invatind in acelasi timp.
Ti-as explica mai multe cum functioneaza aceasta elita parazitara, dar mesajele mele nu ajung sa fie publicate, fiind eliminate intentionat. Acesti oameni nu accepta critica sau dialogul argumentat, privind impostura lor. Iar de povesti sunt toti extrem de buni. Si Hitler a fost, si Bivolaru in Romania. Si Joe Dispenza in SUA. Si alti guru falsi.
Știi ce e interesant aici? Că oamenii care se educă - nu mai fac așa declarații. Există cunoștințe dincolo de filiera științifică precum există emoție dincolo de rațiune. Restul nu e infotiganie, restul tu nu înțelegi, asta vreau să spun. Și ce fel de educație faci tu, dacă nu accepți că lucrurile în viața deseori stau dincolo de gândirea și imaginația noastră? Scuze de întrebări directe, eu altfel nu pot formula. Scriu asta să înțelegi că nu am nici o intenție rea. Doar inițiez o posibilă conversație.
Nu neg existența infotiganilor, dar am impresia că din ei se fac inamici publici pe principiul din țintar - armăsar. Sunt inamici mult mai periculoși. Spre exemplu, lipsa progresului în opinii personale, poziții sociale, viziuni. Asta e semn că stagnezi undeva într-o problemă în care te complaci. Din punctul meu de vedere, educația este continua lărgire a limitelor de gândire.
Vadim, câți crezi crezi tu că din toată gloata asta de "agenți de cunoștințe" au trecut elementar printr-un curs universitar de epistemologie? Fraților, începeți de acolo.
@@andr90340 de ce să treci așa curs? De ce întrebi? Curios. Mă interesează: de ce consideri că fără asta nu e posibil de vândut cursuri? Atâta timp cat realitatea arată altceva: cursurile se vând, este cerere, oamenii plătesc și învață. Ar însemna asta că nu poți sau nu știi să accepți această realitate? Pare că îți creezi obstacole pe loc drept. Imaginează-ți că asta poate să îți fie și ție o sursă de venit. Imaginează-ți că ai cere feedback clienților (studenților) și ei ți-ar spune că nu au nevoie de tot ce propui, că le trebuie altceva, de fapt. Ți-ai schimba abordarea?
Doar o parere strict despre imagine: mie personal imi placea mai mult imaginea veche, asta nu stiu cum e mai rece si ma indeparteaza de persoanele din cadru. Cea veche era mai uiutnaia.
@@vadimcusnir Depinde de tema sau invitati. Sa zicem 50/50, dar cand aleg sa privesc imi place sa observ reactiile/limbajul corpului.Din acest motiv imaginea veche ma cufunda mai adanc, acum ma simt la distanta cand privesc. Era mai "atmosernaia" sa zicem.
@@vadimcusnir mai simplu, imaginea noua imi da senzatia mai mult de conferinta de presa decat imaginea calda si atmosferica de podcast. Probabil din cauza luminii reci, masa de sticla, si cadru care ma face sa ma simt la capatul celalalt la o masa lunga.
@@baiazid-du9oginteresant) voi transmite băieților din studio 🔥 Personal eu nu mă țin tare de locuri și decor. Dar cu piesa, mi-e toate îmi plac, dar pot să pun doar una. În această perioadă, cred ca e cea mai potrivită.
@@vadimcusnir Depinde pentru ce potriviți și nepotriviți. Dacă scopul Nota Doi continue să fie pentru educație, atunci da, de la acești invitați ai ce învăța, în special de la Alina.
Prostie coachingul in ziua de azi in randul celor care citesc 2 carti si incep sa faca cursuri/coaching. Nu vorbesc acum de Alina, nu ma indoiesc in experienta doamnei, doar pun accentul ca multi se avanta in coaching dupa ce au finisat niste cursuri online sau cum spuneam dupa 2 carti citite. Prea multi impostori pe piata.
@@SeeQMDși dacă ai fi ascultat măcar un webinar gratis de-a ei, ai fi aflat cit de mult a investit in propria educație, și cum a ajuns la așa nivel de expertiza. Nu judeca cartea după coperta 😉
@@karmina.g macar ai citit ce am scris? Eu spuneam de acei coach care au citit doua carti si se fac coacheri, si special am zis ca nu vorbesc de Alina caci cunosc experienta ei! Buna ziua.
Foarte interesant pentru educație am primit plăcere!)
Frumos podcast! Va multumesc.
Multumesc mult, am primit placere sa ascult acrest podcast. ❤
Alina a evoluat foarte mult!❤️ Bravo ei! Mi-a plăcut mult vb ei "banii sunt intre cunoaștere și egou"👍👍👍
Recomand pe Richard Constantinescu (Iași ) ca invitat în podcast.
Felicitări pentru acest podcast.
O urmăresc pe Alina de ceva vreme și am învățat multe.
Noroc! Vadim, te privesc de o vreme si trebuie sa admit ca abordarile tale nonconformiste si perspectivele fresh sunt fix genul de continut de care avem nevoie in peisajul actual. Ce apreciez la tine este felul in care iei subiecte aparent comune si le dezgropi pentru a scoate la lumina chestii la care multi nici nu se gandesc. Am o sugestie de invitat care cred ca s-ar incadra perfect in vibe-ul podcastului tău: Richard Constantinescu din Iași. Poate suna old school sa aduci un prof de medicina, dar iti garantez ca omul are un stil si o abordare care il scot din tiparele clasice ale mediului academic. Activează in zona culturala a medicinei si are o abordare super neconventionala. E prof la UMF Iasi si am vazut ca face multe alte lucruri cool. Mi-ar placea sa vad o de interacțiune intre voi doi! Toate bune si spor in continuare, Bogdan Vasile, software developer si pasionat de podcasturi
Mulțumesc, apreciez. Dacă mă urmărești de o vreme înseamnă că încă nu știi că așa comentarii ca ale tale sunt rare și puțină lume crede în ele. Majoritatea au pretenții. Bine ai venit uite așa, diferit, la Nota Doi. Anume pentru asta fac ceea ce fac. Și chiar apreciez deschiderea ta.
Ce ține de recomandarea ta, acum nu pot, poate mai spre iarnă-primăvară. Scrie-mi pe instagram să ținem legătura.
La sigur pentru Dragoș acesta a fost un podcast foarte educativ. 😁
100%
De astazi o voi urmări pe Alina Andriuță. Îmi place. Mă motivează.
A-si asculta-o la infinit pe Alina Andriuta!❤
Eu am scepticism față de unele persoane influente, mai ales în lumea online... se știe și de ce nu? Aparențele și prezentarea pot conta mai mult decât conținutul real , unde este foarte ușor să fii atras de cineva care vorbește frumos (cum este Alina) și are un stil convingător, dar este important să te întrebi dacă informațiile pe care le oferă sunt susținute de 1 de fapte 2. practică și 3 care este și cel mai bine puctat = rezultate reale!
Este important să te întrebi: ce informații îți trebuie ca să îți atingi scopurile și dacă informațiile livrate de cineva te ajută să atingi scopurile. Nu crezi?
La ce să fii sceptic sau să te întrebi dacă informația e susținută de fapte, dacă aceasta poate fi total irelevantă pentru scopurile tale?
Ceea ce descrii mai sus, după părerea mea, e despre apel la autoritate. Are autoritate? Îl cred. Nu are autoritate asupra altora nici a mea? Nu îl cred.
Așa fac doar adolescenții sau copiii care încă nu și-au format personalitatea, nici propria opinie. A aborda matur înseamnă a îți asuma personal totul.
Un matur nu responsabilizează Antrenorul. El poartă responsabilitate pentru deciziile sale.
Și da, din experiență îți spun, deseori toate punctele de creștere și dezvoltare personală se află dincolo de limitele actuale ale gândirii (asta dacă vrei să tratetzi dezvoltarea în nivele) și deseori, doar oamenii care nu îți sunt autoritate pentru tine (pentru ca tu oricum nu vezi din cauza limitelor) - sunt cei mai utili de ascultat și implementat.
Eu nu cred în informații corecte sau greșite, eu cred în contexte, în lucrează sau nu lucrează în cazul meu (deci opinia despre informație mi-o formez abia după ce încerc să o implementez). Și aia nu mă grăbesc pentru că dacă acum nu funcționează asta nu înseamnă ca la o altă problemă tot nu va funcționa.
Așa că, cea mai bună soluție evăr e să ai mintea mereu deschisă și să ceri constant feedback despre tine de la alții (ca să îți verifici dintr-o parte comportamentul și viziunile). Asta doare, e incomod la primele încercări, dar funcționează excelent.
Exact cum face asociatul ei din Romania, Lorand Soares. Un alt impostor. Dar domnul Cusnir este deranjat de adevar, si sterge mesajele care explica aceste lucruri. Sunt lucruri fara substanta, sau, unele, sunt copiate dupa modele externe. Crezi ca functioneaza managementul cu sfaturi de psihologie feminina? Pe baza a ce? Cite studii de psihologie are acest personaj? Sau asociatul ei? Fac parte din noua elita parazitara, fara NICI O BAZA, FARA UN MINIM STUDIU, folositi de acesti guru ai internetului, pe baza validarilor prostimii, sau a unor persoane fara prea multa educatie, avide de succes rapid, si de bani. Toate informatiile pe care le vind aceste personaje le gasesti singur, cu putin efort, invatind in acelasi timp.
Ti-as explica mai multe cum functioneaza aceasta elita parazitara, dar mesajele mele nu ajung sa fie publicate, fiind eliminate intentionat. Acesti oameni nu accepta critica sau dialogul argumentat, privind impostura lor. Iar de povesti sunt toti extrem de buni. Si Hitler a fost, si Bivolaru in Romania. Si Joe Dispenza in SUA. Si alti guru falsi.
@@vadimcusnirBuna. O intrebare la intrebare...(Si cum sa stiu care-i informatia ce imi poate atinge scopurile...?)🤔
Salutare
Pentru a mă educa într-un domeniu optez doar pentru informatia veridica adică doar cea ce vine pe filiera științifică. Restul e doar infotiganie.
Știi ce e interesant aici? Că oamenii care se educă - nu mai fac așa declarații. Există cunoștințe dincolo de filiera științifică precum există emoție dincolo de rațiune. Restul nu e infotiganie, restul tu nu înțelegi, asta vreau să spun. Și ce fel de educație faci tu, dacă nu accepți că lucrurile în viața deseori stau dincolo de gândirea și imaginația noastră? Scuze de întrebări directe, eu altfel nu pot formula. Scriu asta să înțelegi că nu am nici o intenție rea. Doar inițiez o posibilă conversație.
Nu neg existența infotiganilor, dar am impresia că din ei se fac inamici publici pe principiul din țintar - armăsar. Sunt inamici mult mai periculoși. Spre exemplu, lipsa progresului în opinii personale, poziții sociale, viziuni. Asta e semn că stagnezi undeva într-o problemă în care te complaci.
Din punctul meu de vedere, educația este continua lărgire a limitelor de gândire.
Vadim, câți crezi crezi tu că din toată gloata asta de "agenți de cunoștințe" au trecut elementar printr-un curs universitar de epistemologie? Fraților, începeți de acolo.
@@andr90340 de ce să treci așa curs? De ce întrebi? Curios.
Mă interesează: de ce consideri că fără asta nu e posibil de vândut cursuri? Atâta timp cat realitatea arată altceva: cursurile se vând, este cerere, oamenii plătesc și învață. Ar însemna asta că nu poți sau nu știi să accepți această realitate? Pare că îți creezi obstacole pe loc drept. Imaginează-ți că asta poate să îți fie și ție o sursă de venit. Imaginează-ți că ai cere feedback clienților (studenților) și ei ți-ar spune că nu au nevoie de tot ce propui, că le trebuie altceva, de fapt. Ți-ai schimba abordarea?
@@vadimcusnir De ce? Ca sa nu rămâi împotmolit în industria descântecelor pe care voi o numiți educație.
Undei link-ul?
Genial! Minutul 44 e apogeul.
Dragos mai mult asculta si mai baga cite un pricol de parca ar fi la standup ))
Bună , am explicație și rezolvare problemei lui Dragoș referitor la (comportament constant )
Ei da 😂 sunt ochi si urechi
Doar o parere strict despre imagine: mie personal imi placea mai mult imaginea veche, asta nu stiu cum e mai rece si ma indeparteaza de persoanele din cadru. Cea veche era mai uiutnaia.
Curios… tu privești emisiunea sau o asculți mai des?
@@vadimcusnir Si vechea piesa muzicala de la sfirsitul emisiunii era mai de impact.
@@vadimcusnir Depinde de tema sau invitati. Sa zicem 50/50, dar cand aleg sa privesc imi place sa observ reactiile/limbajul corpului.Din acest motiv imaginea veche ma cufunda mai adanc, acum ma simt la distanta cand privesc. Era mai "atmosernaia" sa zicem.
@@vadimcusnir mai simplu, imaginea noua imi da senzatia mai mult de conferinta de presa decat imaginea calda si atmosferica de podcast. Probabil din cauza luminii reci, masa de sticla, si cadru care ma face sa ma simt la capatul celalalt la o masa lunga.
@@baiazid-du9oginteresant) voi transmite băieților din studio 🔥
Personal eu nu mă țin tare de locuri și decor. Dar cu piesa, mi-e toate îmi plac, dar pot să pun doar una. În această perioadă, cred ca e cea mai potrivită.
👍👍👍
La așa invitați, liku se pune deodată, dai play și ascuți urechile 💙
Tot împarți oamenii în potriviți și nepotriviți?)
@@vadimcusnir Depinde pentru ce potriviți și nepotriviți. Dacă scopul Nota Doi continue să fie pentru educație, atunci da, de la acești invitați ai ce învăța, în special de la Alina.
Urmăriți asa podcasturi și culegeți de ce aveți nevoe
Prostie coachingul in ziua de azi in randul celor care citesc 2 carti si incep sa faca cursuri/coaching. Nu vorbesc acum de Alina, nu ma indoiesc in experienta doamnei, doar pun accentul ca multi se avanta in coaching dupa ce au finisat niste cursuri online sau cum spuneam dupa 2 carti citite. Prea multi impostori pe piata.
Ai lucrat cu Alina?
@@vadimcusnir nope, dar ce legatura are asta ? Eu ma expuneam despre persoanele care citesc 2 carti si apoi fac coaching :)
@@SeeQMDși dacă ai fi ascultat măcar un webinar gratis de-a ei, ai fi aflat cit de mult a investit in propria educație, și cum a ajuns la așa nivel de expertiza. Nu judeca cartea după coperta 😉
@@karmina.g macar ai citit ce am scris? Eu spuneam de acei coach care au citit doua carti si se fac coacheri, si special am zis ca nu vorbesc de Alina caci cunosc experienta ei! Buna ziua.
Cursul "Metamorfoza" e copiat de la rusi exact cu acelasi nume
Pizdos!
In fiecare barbat adevarat traieste o fetita mica care vrea sa die de succes!!!😀🫶