با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و گروه خوبتون مهندس جان ادامه ویدو ۱۶سوپاپ کردن موتور m15نصب روی بدنه و استارت هرچی گشتم پیدا نکردم توی چنل!!اگر ولاگ و ضبط کردین لینکشو بهم بدین لطفا با سپاس فراوان
احثنط امیررضا جان بعد تعویض دیسک و صفحه چه مدل سیمی کلاچی ببندیم ماشین 206 هست سیم کلاچ خودش رگلاژ اتوامات بود تعمیر کار گفت رگلاژ دستی ببندیم با اینکه کیت والئو بستم یکم شتاب ماشین کم شده نظر شما چیه؟
سلام و ظهر بخیر ممنون از زحمات شما . اساتید سالها من دنبال همین ویدئو شما درباره کلاچ بودم .. ارزمندم به بهترینها دست یابید فخر ایران زمین هستید . اساتید عزیز من سوالی داشتم در شروع حرکت .. ( من پارس دارم ) از نقطه حرکت کلاچ .. اگر قدری بالاتر بیائیم ماشین لرزش میکنه قدری گاز را شل کرده دوباره با نوسان اند ک گاز همراه شویم لرزش برطرف میشه و یا اگر در همون نقطه حرکت چند لحظه صبر کنیم ماشین بیاد رو قدرت خودش لرزشی نیست نظر شما چیه با این صفحه 30 هزار تا کار کردم .. بوس بوس
ویدیو که مثل همیشه حرف نداشت فقط من یه مشکل دارم که تو سرعت بالا خیلی بد معکوس می کشه ماشین قبلا اوکی بود سرعت کم می شد راحت می شد معکوس کشید جدیدا خیلی بد جا می ره مشکلش از چی می تونه باشه؟
همیشه میشه از ویدیوهاتون کلی چیز یاد گرفت با گفتار طنز آقا امیررضا❤ عالی مثل همیشه
امیدواریم براتون مفید بوده باشه ✌💛🖤
عالی بود
ولی کم کم باید با هندزفری گوش کنیم😂😂😂
😁✌
احسنت
دمتون گرم
توضیحات کامل و بسیار مفیدی دادید
همیشه موفق باشید ❤❤
احثنت بر شما
مخلصیم🖤💛
دمت گرم همکار عزیز من همین امروز این مشکل داشتم خیلی بهم کمک کرد این پست،👏❤️
@@SajadLaighifar خوشحالیم که براتون مفید بوده 🙏💛🖤
درود بر شما...همه چی عالی خداقوت
درود بر شما ✌💛🖤
به به با این توضیحات آقا امیر رضا مگه میشه موضوع به این شیرینی رو نفهمید😂 آقا همیشه همینطور با طنز توضیح بدید
😍✌💛🖤
Amir reza kheili khoobi👌🏻😂
😁🙏🖤💛
دادا خیلی عالی میگی
کاش میشد شاگرد شما بشم
خوشحالیم که از توضیحات استفاده کردین ، ممنون از لطفتون 🙏✌🖤💛
3:12 عالی بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😁✌
آقا امیر رضا دستت درد نکنه
💛🖤😊
Very very good 👍👍👍
Thank you! Cheers!🍻
Daskhosh ❤
ممنون 🙏💛🖤
سلام خسته نباشید به نظر شما که تجربه خیلی زیادی دارید بهترین ماشینی که تو ایران هست میشه خرید چیه صرفا برای مصارف عادی روزانه نه برای تیون کردن
اولین احسنت
😂😂😂😂😂
احثنت✌💛🖤🙏
آقا تیونر :)))
😁✌🖤💛
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و گروه خوبتون
مهندس جان ادامه ویدو ۱۶سوپاپ کردن موتور m15نصب روی بدنه و استارت هرچی گشتم پیدا نکردم توی چنل!!اگر ولاگ و ضبط کردین لینکشو بهم بدین لطفا با سپاس فراوان
داینو بردن ولی فیلم نگرفتن تو یه ویدیو توضیح دادن راجبش
احثنط
امیررضا جان
بعد تعویض دیسک و صفحه چه مدل سیمی کلاچی ببندیم
ماشین 206 هست
سیم کلاچ خودش رگلاژ اتوامات بود
تعمیر کار گفت رگلاژ دستی ببندیم
با اینکه کیت والئو بستم یکم شتاب ماشین کم شده
نظر شما چیه؟
ههثنط
باید رگلاژ رو چک کنید.
سلام و ظهر بخیر ممنون از زحمات شما . اساتید سالها من دنبال همین ویدئو شما درباره کلاچ بودم .. ارزمندم به بهترینها دست یابید فخر ایران زمین هستید . اساتید عزیز من سوالی داشتم در شروع حرکت .. ( من پارس دارم ) از نقطه حرکت کلاچ .. اگر قدری بالاتر بیائیم ماشین لرزش میکنه قدری گاز را شل کرده دوباره با نوسان اند ک گاز همراه شویم لرزش برطرف میشه و یا اگر در همون نقطه حرکت چند لحظه صبر کنیم ماشین بیاد رو قدرت خودش لرزشی نیست نظر شما چیه با این صفحه 30 هزار تا کار کردم .. بوس بوس
سلام
ممنوناز لطفتون
احتمالا باید تعویض کنید دیسک و صفحه رو، از مشکل آینه شدن دیسک و فلایویل و یا تاب داشتن صفحه میتونه باشه
ویدیو که مثل همیشه حرف نداشت
فقط من یه مشکل دارم که تو سرعت بالا خیلی بد معکوس می کشه ماشین قبلا اوکی بود سرعت کم می شد راحت می شد معکوس کشید جدیدا خیلی بد جا می ره مشکلش از چی می تونه باشه؟
ممنون از شما
ماشین چیه؟
@@SHINIGAMICENTER
زانتیا
صفحه کلاج وقتی تموم میشه کلاج میاد بالا تر یا میره پایین تر
بالاتر
انقدر نمک داشت ویدیو دچار فشار خون شدم
آبلیمو بخور ببره
کلاس شوخی مهران رجبی باشد؟
👌👌😁
پاساژ
😁