Pigeon Tower, Isfahan, Iran 360° Video 8K

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 18 окт 2024
  • Embark on a soul-stirring journey through the heart of Isfahan as we explore the enchanting Pigeon Tower in this immersive 360-degree video. Witness the dance of history, culture, and emotion as we unveil the untold stories hidden within the historical mud bricks. Join us in preserving the legacy of Isfahan's architectural marvels.
    Music by: @Fariborz Alaghehband
    #IsfahanJourney
    #360VideoExperience
    #PigeonTowersDiscovery
    #IsfahanHeritage
    #CulturalLegacy
    #PreservingHistory
    #360IsfahanAdventures
    #WingsOfLegacyVideo

Комментарии • 3

  • @FariborzAlaghehband
    @FariborzAlaghehband  8 месяцев назад

    تاریخچه کبوتر خانه‌ های اصفهان

    در بخش قبلی گفتیم که تاریخچه کبوترخانه‌های اصفهان به ۴۰۰ سال پیش یعنی زمان حکومت شاه عباس صفوی باز می‌گردد. با این حال تحقیقات باستان شناسان نشان می‌دهد که کبوتر‌خانه‌هایی با معماری ساده‌تر در زمان‌های قدیم‌تری نیز ساخته شده‌اند. در حال حاضر بقایای بنا‌هایی بر جای مانده که قدمت آن‌ها به بیش از ۱۲۰۰ سال پیش باز می‌گردد و البته معماری آن‌ها به پیچیدگی و زیبایی کبوترخانه‌های اصفهان نیست.
    بسیاری از جهانگردان ایرانی و خارجی در کتاب‌ها خود نقل کرده‌اند که در مناطق مرکزی ایران بیش از ۳۰۰۰ کبوترخانه وجود دارد. متأسفانه در دوران معاصر تنها ۷۰۰ برج باقی مانده و در حال حاضر در استان اصفهان ۳۰۰ برج قابل شناسایی بوده و تنها ۷۰ کبوترخانه ثبت شده است.
    به نظر می‌رسد در دوران قاجار زمانی که حاکمان قاجار به شکار انواع پرندگان علاقه پیدا کردند، کبوتران نیز از شر آن‌ها در امان نماندند. پس از آنکه کود‌های شیمیایی به بازار آمدند دیگر بازار کود‌های کبوتری و دیگر کو‌های طبیعی از رونق افتاد. به این ترتیب بود که کبوتر‌خانه‌های اصفهان هم متروک شدند و بسیاری از آن‌ها ویران گشتند. خوشبختانه تعداد انگشت شماری از کبوترخانه‌ها به همت سازمان میراث فرهنگی مرمت شده و با وجود شهرسازی‌های غیر اصولی پا بر جا باقی ماندند.
    برج کبوترخانه مرداویج اصفهان
    برج کبوترخانه مرداویج یکی مشهورترین کبوترخانه‌های اصفهان است. یکی از محله‌های بزرگ و مشهور اصفهان را با نام برج می‌شناسند که وجه تسمیه آن همین کبوترخانه می‌باشد. کبوترخانه مرداویج شبیه به یک گل طراحی شده که هشت دایره دور تا دور آن قرار دارد و در مرکز آن یک دایره بزرگ‌تر دیده می‌شود. ارتفاع این برج به ۱۸ متر می‌رسد و قطر آن ۱۶ متر می‌باشد. مانند دیگر کبوتر خانه‌های اصفهان، مصالح به کار رفته در کبوترخانه مرداویج نیز از جنس کاهگل، خشت و ساروج می‌باشد. این برج سه طبقه دارد و ۱۵ هزار لانه در آن تعبیه شده است. ابعاد پنجره‌های مشبک به صورتی است که فقط کبوتر‌ها می‌توانند از آن عبور کنند. این برج در لیست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

  • @arlenewinfred3038
    @arlenewinfred3038 7 месяцев назад

    Promo'SM 🌹