Размер видео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показать панель управления
Автовоспроизведение
Автоповтор
Ben şu an 1. sınıfım ne tavsiye edersiniz ingilizceyi öğrenebilmem için...İngilizce dilinden biraz ön yargılarım var bunu nasıl kırabilirim 😢
kral not ortlamam 2.80 şu anda son senem araştırma görevlisi olmak istiyorum bu not ortlaması araştırma görevliliği için beni ne kadar etkilicek
ABI BIZE PERSPEKTIF ANLAT KESIT ANLAT GEC BIRAK BUNLARI (12 OCAK GEREK KALMADI ABI SAGOL BOLUMU BIRAKIYORUM)
O kadar yararlı bir video ki
Çok yararlı bir video olmuş teşekkür ederizz
Bilgisayar destekli tasarim ve animasyon bölümü için resim yeteneğinin olmasi gerekli mi
Üniversitenin bir önemi var mı? Ve türkçe ya da ingilizcenin bir önemi var mı?
Teşekkürler
Abi şuan hazırlık okuyorum,bölümüm mimarlık benim bölüme geçmeden yapabileceğim şeyler var mı?kitap,belgesel önerin vs.
Hangi üniversitedesin ?
@@facultyofmimarlik çankaya üni burslu girdim
@@facultyofmimarlik böyle bi video yaptığını biliyorum ama aradan 2 sene geçmiş belki üstüne diyeceğin bi şey vardır
@@facultyofmimarlik ve kesin öğrenmeye başla dediğin programlar hangisi?gamerım pcye uzak değilim :D
Kesinlikle ilk olarak İngilizceni olabildiğince sağlam yapmaya çalış 💪 Bu çok önemli. Bak ben onunla uğraşıyorum bu yıl.
Herkes İngilizce İngilizce diyor ama nasıl yapabileceğimizi söyleyen yok
Hangi üniversitede okuyorsun?
@@facultyofmimarlik Gazi üniversitesi
@@nesibe4837 Oranın yabancı dilleri ya da Ankarada bulunan başka üniversitelerin hazırlık okullarıyla irtibata geçebilirsin.
@@facultyofmimarlik aslında hazırlık eğitimi aldım bir sene bölüme bu sene başladım ama yeterli olduğunu sanmıyorum İngilizce derslerimiz de var ama pratikte yeterli değilim gibi hissediyorum
Bol dizi, kitap okumak gibi aktiviteler bana çok sık tavsiye ediliyor..
Mezun musun ?
Yüksek Lisans 👍😇
Faculty Of Mimarlık hangi üniden mezunsunuz ?
@@naze7746 Süleyman Demirel Üniversitei
Ben şu an 1. sınıfım ne tavsiye edersiniz ingilizceyi öğrenebilmem için...
İngilizce dilinden biraz ön yargılarım var bunu nasıl kırabilirim 😢
kral not ortlamam 2.80 şu anda son senem araştırma görevlisi olmak istiyorum bu not ortlaması araştırma görevliliği için beni ne kadar etkilicek
ABI BIZE PERSPEKTIF ANLAT KESIT ANLAT GEC BIRAK BUNLARI (12 OCAK GEREK KALMADI ABI SAGOL BOLUMU BIRAKIYORUM)
O kadar yararlı bir video ki
Çok yararlı bir video olmuş teşekkür ederizz
Bilgisayar destekli tasarim ve animasyon bölümü için resim yeteneğinin olmasi gerekli mi
Üniversitenin bir önemi var mı? Ve türkçe ya da ingilizcenin bir önemi var mı?
Teşekkürler
Abi şuan hazırlık okuyorum,bölümüm mimarlık benim bölüme geçmeden yapabileceğim şeyler var mı?kitap,belgesel önerin vs.
Hangi üniversitedesin ?
@@facultyofmimarlik çankaya üni burslu girdim
@@facultyofmimarlik böyle bi video yaptığını biliyorum ama aradan 2 sene geçmiş belki üstüne diyeceğin bi şey vardır
@@facultyofmimarlik ve kesin öğrenmeye başla dediğin programlar hangisi?gamerım pcye uzak değilim :D
Kesinlikle ilk olarak İngilizceni olabildiğince sağlam yapmaya çalış 💪 Bu çok önemli. Bak ben onunla uğraşıyorum bu yıl.
Herkes İngilizce İngilizce diyor ama nasıl yapabileceğimizi söyleyen yok
Hangi üniversitede okuyorsun?
@@facultyofmimarlik Gazi üniversitesi
@@nesibe4837 Oranın yabancı dilleri ya da Ankarada bulunan başka üniversitelerin hazırlık okullarıyla irtibata geçebilirsin.
@@facultyofmimarlik aslında hazırlık eğitimi aldım bir sene bölüme bu sene başladım ama yeterli olduğunu sanmıyorum İngilizce derslerimiz de var ama pratikte yeterli değilim gibi hissediyorum
Bol dizi, kitap okumak gibi aktiviteler bana çok sık tavsiye ediliyor..
Mezun musun ?
Yüksek Lisans 👍😇
Faculty Of Mimarlık hangi üniden mezunsunuz ?
@@naze7746 Süleyman Demirel Üniversitei