Emeğine yüreğini sağlık burak abi güzel video olmuş seviliyorsun doğru biliyorsam hiç bir et onurda öyle pençe yok bunun ot obur olması garip bence etçil olmalıymış :)
5:00 ben geçen alfa raptor buldum kesiyodum fln ncanı az kalmıştı kaçıyodu pteyle kovaladım (taşın arasına sıkışmıştı) yakaladım 2tane vurdum yok oldu??
Abi bende senin gibi ark mobileyi ilgelenerek ve severek oynuyorum istersen sana discort uzerinden youtube için guzel bi server kuruyum amacim senin gibi bilgili insanlarin bu guzel oyunu tanitmasi seviliyorsun cansın❤
direk onunla video yok ama genelde videolarda söylemiştim istersen bunuda oluşturduğum topluluk msjina gelen msjlar ile cevaplıyım ama kısaca kıyıdaki deniz analarını okla ya da tüfekle öldür sonra onlardan topla
@@izmirinoyuncusu6198 sonradan 145 seviye bulup evcilleştirdim.Geziyordum kanguruyla birden karşıma çıktı hemen eve gittim hazırlıkları yapıp döndüm evcilleştirdim.Galiba kolay modda değilmişim ortadaymışım.
Reis discord sunucun varmı
discord.gg/hd5EdraT99
Emeğine yüreğini sağlık burak abi güzel video olmuş seviliyorsun doğru biliyorsam hiç bir et onurda öyle pençe yok bunun ot obur olması garip bence etçil olmalıymış :)
Theriyi seneye bekliyorum demiştim 4 ay olsada geldi😂
😄 hatırlıyorum onu Erol
Emeğine sağlık
5:00 ben geçen alfa raptor buldum kesiyodum fln ncanı az kalmıştı kaçıyodu pteyle kovaladım (taşın arasına sıkışmıştı) yakaladım 2tane vurdum yok oldu??
işte oyunun saçmalığı
Abi bende senin gibi ark mobileyi ilgelenerek ve severek oynuyorum istersen sana discort uzerinden youtube için guzel bi server kuruyum amacim senin gibi bilgili insanlarin bu guzel oyunu tanitmasi seviliyorsun cansın❤
çok teşekkürler Sabito ama bizim discordumuz var
@@AdventureTeamGaming tamam bende videolarin altinda goremedim bu yuzden sormak istedim
hakkında kısmında yazması lazim
@@AdventureTeamGaming abi sana zahmet buraya atarmisin link bende davet gecerliliği bitti yaziyod
discord.gg/cJra6sDVpr
Oyunun en işlevsel dinosu hem hasar hem farm hemde hız konusunda çok üstün ve tabi evcilleştirmek te bununla beraber çok zor doğal olarak
Güzel olmuş 👍
İyisin abi
Abi sana helal olsun 301 canlı evcilleştiriyon 40 hayvan sınırıyla ben kıyamam öldürmeye yada chroniclemeye
Seviliyosun
Ben eskiden therinasaurus ile et toplayamıyordum ama işimdi et bile topluyor
Abi level atlamakta zorlaniyorum 80de kalakaldim bi tiyo verirsen iyi olur
kasif notu bulup mağara yapabilirsin,alfa kesebilirsin, diriltme platformu yap yık bunu tekrarla, trophy room gorevini yapabilirsin baska da aklima gelmedi
Abi threi almak için boyotoksin lazım ama ben hızlı kasamiyorum kanalına baktım video yok nasıl hızlı ķasa bilirim
direk onunla video yok ama genelde videolarda söylemiştim istersen bunuda oluşturduğum topluluk msjina gelen msjlar ile cevaplıyım ama kısaca kıyıdaki deniz analarını okla ya da tüfekle öldür sonra onlardan topla
Abi bu gün loot tan H rocket launcher (MasterCraft rocket launcher) çıktı (orta zorlukta açtım) haklıymışsın teşekkür ederim
yes
Aynı renk terzi evcilleştirdim 5 dk önce °-°
Abi vallamı 18 gün aradın lafın gelişimi
şakasına tabi :) ama 2-3 saat aramışımdır
Oyunu en zor taming olan 1 titanosaurus 2 terzi 3 girifin
Abi dediğim oyunlardan birisini çekicekmisin?
baktım oyunlara Baran ama pek bana göre gelmedi anlamıyorum öyle oyunları 😄
Abi titan videosu canlı yayında olsa çok efsane olmazmı
cok uzun surer ama
Anladım
Abi theri nin yüksek leveli çok zor çıkıyor galiba.Ben yüksek level aradım en fazla 35 buldum kolay modda.
bende baya bı dolaştım en sonunda denk geldi
Kolay modda 35 ya da 40 seviye bulabileceğin son seviye ortada ise 140 150 gibi rakamları çok hatırlamıyorum diğer zorluk modlarına bakmadım
@@izmirinoyuncusu6198 sonradan 145 seviye bulup evcilleştirdim.Geziyordum kanguruyla birden karşıma çıktı hemen eve gittim hazırlıkları yapıp döndüm evcilleştirdim.Galiba kolay modda değilmişim ortadaymışım.
Abi sa hayvanlarının rengi boya mı yoksa mutasyon mu
boya daha mutasyon yapmadım
Abi 1,58 b olmuş abone.
Reis cihaz ne aceba
oneplus 6t
Abi bide o paskalya singledami cikiyo
hepsinde çıkıyor
Video güzel olmuş eline sağlık abi nede olsa hiç havuç ekmiyorum theri saolsun😁😁
😄
Abi Titan tuso kaldı galiba t den 😅
7 tane var ama evcilleşmeyenler hakkinda da yapıyorum video
abi kabileyi nasıl 4 kişilik yapabiliriz
kabile sınırını serverın varsa nitradodan ayarlabilirsin
@@AdventureTeamGaming abi başka birinin sunucusundayım
onu server sahibi ayarlayabilir
abi eyeri kacinci lvl de aciliyo
79 glb
Abi amber nasıl kasabilirim
varsa leyve yoksa kazma ile metal kayalarindan ama amber sekli olsun yukarıda zehir ve yeti mağarasından aldigin eserleri bağışlayarak ve droplardan
APK Ark survivalin grafikleri aşırı kötü abi oynayamiyirum oyunu
apk indirip oynamadım :/
Bilgisayar oyunu la zaten mobil hali kötü olabilir
@@AdventureTeamGaming APK olunca ne oluyor ?
Abi video güzel bir daha olmasın
😄😄 tamam, teşekkürler
@@AdventureTeamGaming şaka şaka xd