Aici Iasi. Farmacie, arta si precizie. Si bun gust. Multumim pentru amanuntele care fac diferenta intre un esec banal si o reusita la modul sublim. Respect si consideratie pentru tot ce faceti.
Bună ziua Iași ! Vă salut cu respect domnule Iușca ! Încă de la primul film mi-am propus să spun oamenilor toate amănuntele. Toate secretele , toate artificiile. Cum bine spuneți , care fac diferența între reușită și eșec. Au fost câțiva , nu mulți este drept, care au reproșat că filmele sunt prea lungi și chiar plicticoase. Eu nu voi renunța. Mergem mai departe în același format. Stimă , respect și multă sănătate vă doresc !
Sunteti un artist in arta culinara!Abia astept Sarbatorile de iarna pentru a folosi toate retetele!Toata consideratia si respectul meu! @@afumatoareadeweekend7653
@@dobrefloricica3335 Vă mulțumesc . Fiți pe fază săptămâna viitoare când tăiem porcul. Pas cu pas . Vă doresc un sfârșit de săptămână minunat ! Cu respect , Adrian !
Stimă și respect, domnule Adrian, de unde credeți ? Din nou , de la un ieșean !😂 Deși am dat de blogurile postate de dumneavoastră de circa trei luni, nu neg că nu le urmăresc cu mare placere și interes, deoarece consider că faceți exemplar, ceea ce faceți ! Așa că, nu pot decât să vă felicit pentru profesionalismul(deja) cu care pregătiți preparatele și modul în care explicați fiecare fază de preparare. F E L I C I T Ă R I !!!! De unde pot achiziționa sarea cu nitriți în România ( nu doresc cantități, 2-3 kg). Am căutat prin supermarket-uri, dar fără succes. Mulțumesc, spor și reușite în tot ce faceți ! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Domnu Adrian nu știu cum să vă mulțumesc să vă dea Dumnezeu multă multă multă sănătate astăzi am terminat și eu de făcut 3 ciolane pentru fasolică deci doamne au ieșit o bunătate este rețeta perfectă nu mă pot opri din mâncat nu am cuvinte am făcut și pulpe afumate deci fără cuvinte sunteți peștișorul de aur aici pe RUclips cu rețele dumneavoastră ❤️🙏👏 Vă salut cu drag ✋❤️
Sărut mâna doamnă și un concediu minunat în continuare vă doresc . Îmi doresc ca rețeta să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră . Poate aveți timp să îmi scrieți părerea dumneavoastră sinceră. Cu respect , Adrian !
Felicitări. Foarte explicită prezentarea. Aveam și eu o afumătoare metalică. Prins din zbor ideea cu arzătorul și acum 2 săptămâni am făcut afumăturile...perfecte...Singura "problemă" a fost că afumătoarea mea are un volum minim dublu și nu puteam ridica temperatura la mai mult de 90 grade pentru a le coace și a nu avea surprize cu bacteriile fiind vară...Pentru afumare am pus direct câteva lemne verzi de cireș în interiorul afumătorii direct pe tablă deasupra zonei cu flacăra de la arzător. A ieșit fum perfect, lemnele s-au uscat și apoi au luat foc producând jar și crescând temperatura la 100-105 grade pentru o perioadă limitată. Trebuie avut grijă puțin aici să domolim flacăra să nu ardă carnea...Pe viitor voi incerca sa reduc volumul afumătorii pentru a crește temperatura...Va doresc mult succes in continuare și așteptăm noi rețete minunate.
Felicitări ! De aia îmi place neamul ăsta românesc ...se descurcă din mers, se adaptează imediat și rezolvă orice problemă. Când am cumpărat afumătoarea ( puteți vedea primul film ) avea în dotare o tavă în care puneam rumegușul, udam puțin deasupra să nu se aprindă și o puneam direct pe rezistența electrică. Am mers așa ani de zile. Fum din belșug plus căldură...Eu acum vara prefer să sterilizez carnea în pungă vidată. Vă salut cu respect și vă doresc o duminică minunată !
Bună dimineața ! Sunt ferm convins că această rețetă vă va satisface pe deplin. Dacă ați scrie și impresiile dumneavoastră sincere , v-aș fi recunoscător. Cu respect , Adrian !
Buna Adrian de aici din partea de vest al Austriei, te urmaresc frecvent nu ratez nimic de la tine, am facut si eu ciolan dar fara sa il fierb, doar copt si afumat sau numai afumat cu fum rece, dar cu siguranta il voi face si eu asa, cred ca are un gust perfect, plus ca eu si familia mea adoram si fasolea (pasula) cum zicem noi in Banat. Si eu iti doresc un sfarsit de saptamana frumos si toate cele bune !
Bună ziua , Florin. Eu sunt mai în sud.... Dacă ai timp, putem lua legătura și într-un weekend, facem ceva la afumătoare. Poate chiar ciolan...Păsula se face repede... Îți mulțumesc că apreciezi Afumătoarea de weekend și te salut cu respect !
D-nu Adrian,la noi in Banat din străbuni e un obicei ca de Paște să fierbem șunca care pe lângă alte specialități intră în componența mesei de Paște ! Aceasta se servește cu hrean,ceapa verde,ouăle fierte de regulă de (fruhstuck) micul dejun. Eu mi-am propus să o pregătesc sămbătă, de data asta altfel decât în anii trecuți (fiartă în apă sărată si afumată deja). De data asta am luat una proaspătă de mărime mai potrivită,am pus-o în saramură cu mirodenii lichidă 6% de azi cu 5 zile inainte,am si injectat saramura in ea,exact cum am văzut la dv. (Am ales 6% pentru ca am mai facut ceafa asa si mi-a placut). Afumatoarea mea e mai mare,merge pe gaz (sursa principala de caldura) dar avem si o sobă micuță anexata in spate, pentru produs fum la momentul potrivit. Va fi un proces mai lung,dar in mod sigur va ieșii ceva superb ! Pacat doar ca nu am posibilitatea de a vă arata ! Vă doresc Sărbători Pascale binecuvântate și un Paște Fericit dumneavoastră,familiei dv.cât și admiratorilor canalului dv. !!!
Și eu vă doresc un Paște fericit dumneavoastră și familiei dumneavoastră. Succes! Cu siguranță va fi vedeta mesei de Paște. Dacă aveți pagină de Facebook putem să vedem și fotografii. Vă salut cu respect !
Va salut cu respect domnule Adrian am o rugăminte:am cumpărat și eu vreo cinci kg de coaste tot pentru fasole in două cuvinte dacă doriți să-mi spuneți ce trebuie să fac , vă mulțumesc frumos
Știu că nu aveți timp să răspundeți la toți urmăritori dar poate printr-un tel scurt să-mi spuneți cum rezolv și eu problema,va salut și va mulțumesc frumos
Bună dimineața. Nu prea. Ciolanul ăsta este afumat la cald . În interior carnea trebuie să atingă 72 grade Celsius. Eventual băgați ciolanele în cuptor , când carnea a atins 72 grade Celsius , le băgați la fum rece . Dacă le lăsați afară la rece și afumat tot la rece obțineți varianta crud afumată.
Bună ziua d_ule Adrian. Mâine fac și eu ciolan afumat, arată bestial. Am o întrebare, după fierbere se poate consuma, așa cum este? Mulțumesc și vă salut cu mult respect.
Bună seara. Credeți că eu am stat mult pe gânduri ? Vă doresc succes și sper din toată inima să fie pe gustul dumneavoastră. O rugăminte… Să scrieți , dacă aveți timp , părerea dumneavoastră sinceră. Și eu vă salut cu mult respect și aștept… !
@@IulianSerban-b4u Bună ziua și vă salut cu respect. Le-am văzut deja. M-ați depășit. Arată extraordinar. Vă felicit din toată inima ! Duminică frumoasă în continuare !
Bună dimineața. La vremea respectivă nu aveam. Eram mai la început. Acum mi-am cumpărat aparat Sous Vide , Cutter . Evoluăm. Mai încet că sunt destul de scumpe , dar sigur. Dacă nu sunteți deja înscris vă invit pe Facebook să faceți parte din grupul " Afumătoarea de weekend " unde putem discuta mai în detaliu între noi , putem posta fotografii. Vă salut cu respect !
Buna ziua ,domnul Adrian !V am descoperit de curînd si am facut si eu ciolan dupa reteta dv .A iesit fenomenal ,va multumesc ptr reteta .Va rog frumos puteti sa mi spuneti cum pot sa le pastrez ptr mai mult timp ? Ma gîndeam sa le videz si sa le pun la congelator .Astept sfatul dv.Va multumesc .
Sărut mâna doamnă. Așa procedez și eu. Îl videz și îl țin la congelator. Se păstrează perfect. Vă mulțumesc pentru că urmăriți Afumătoarea de weekend și vă plac rețetele. Vă doresc o săptămână minunată. Cu respect, Adrian !
Bună ziua Domnule Adrian Kaizerul merge făcut cum ați făcut ciolanul ? Adică afumat apoi vidat și opărit cum ați făcut cu ciolanul ??? Mulțumesc frumos pentru ajutor și informații, sunteți singurul care oferiți și arătați atâtea detalii Mulțumesc și mult succes
Vă salut, in Germania necunoscănd limba, in restaurante eram nevoit să apelez recomandarea altora și printre ele, am ajuns la Haxe și am fost plăcut surprins, servit cu varză cu 2 pachetele de unt(un lucru care nu l-am înțeles), cu cartofi țărănești sau chiar simplu. Un gust deosebit, crocant și foarte sățios ma determinat să încerc acasă să gătesc Haxe dar nu sa ridicat la același nivel. Poate primim sfaturi de la dumneavoastră? Cu respect multumim
In principiu o chestie relativ simpla. Puteti lua ciolanul ori de al bait (saramura, evtl. condimentata cu ce doriti de exemplu vin, piper, enibahar, cimbru, usturoi, ceapa, foi de dafin), ori natur. Important e urmatorul lucru: Inainte de a pune ciolanul la cuptor, trebuie uscat bine, soricul trebuie crestat (ideal numai pana la grasime, carnea nu ar trebui taiata) si sarat in abundenta. Apoi la cuptor, daca doriti pe pat de radacinoase si putina bere neagra. 1 ora la 160 grade, acoperit, si apoi fara capac la 180 de grade pana soricul "infloreste" si devine incredibil de crocant. In afara de a lua capacul nu ne bagam nasul in cuptor, lasam ciolanul in pace. Ne uitam numai pe geam, cu ochii. Acelasi lucru merge de minune si cu burta de porc, cu pulpa/spaat inclusiv slaninuta si soric. Iese un soric crocant de minune.
Domnul Adrian am și eu o întrebare vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un sfat, am afumat 2 ciolane pe care le-am ținut cam 2 ore la sare ! După care le-am pus la afumat! Iar după ce le-am afumat le-am ținut cam o zi afară la aerisit! Dar am observat ca aveau ceva alb ca niște larve înăuntru! Am văzut ca a fost și o muscă pe el ! Așa ca le-am aruncat
Bună ziua. În primul rând nu ați respectat aproape nimic. Eu le -am injectat și le-am ținut în saramură două zile. Două ore la sare este aproape deloc. În al doilea rând... lăsatul la zvântat nu se face oriunde. Dacă ați văzut, eu am un dulap, cu sită, unde nu pot intra muștele. Îmi pare sincer rău pentru eșecul dumneavoastră. Data viitoare mai multă atenție la detalii. Zvântarea se face în locuri ferite de muște.
Bună seara om bun ! Rețeta ( o minunăție de rețetă ) am preluat-o de la imbatabila Jamila ! Căutați rețeta de iahnie de fasole Jamila. Cred că doamna nu folosește carne de porc soțul dânsei fiind musulman. Dar iahnia este bestială. Punem ciolan și obținem perfecțiunea ! Vă salut !
Buna seara Care este diferența dintre cele doua generatoare de fum? Bănuiesc că fac aceeași treabă doar dimensiunea rumegușului folosit face diferența sau mă înșel?
@@231diezinger3 Bună dimineața! Generatoarele le folosesc așa : Pentru afumături cu fum rece , gen cârnați tradiționali, slănină afumată , șuncă, ( să spunem la tăiatul porcului ) folosesc generatorul labirint. Îi dau foc seara și până dimineață el fumegă liniștit. Repet de cinci, șase ori și am terminat. Generatorul cu pompă îl folosesc îndeosebi vara când fac afumare la fum fierbinte ( pulpe de pui , ciolan , pulpe de curcan) și care în trei patru ore sunt gata și necesită fum mult într-un timp scurt. Vă salut cu respect ! P. S . Lebarkase cu făină de muștar a ieșit perfect. Funcționează. Mai am câte ceva de perfectat și fac filmul în cel mai scurt timp.
Buna ziua , imi plac mult posta rime dvs si foarte pedagogice, am o recomandare ptr produsele care trebuiesc fierte va recomand thermo-plonjeurul ACOVA, e foarte util ptr ca menține temperatura apei la gradele dorite și merge foarte bine cu produsele puse in vid. Singurul lucru care ma deranjează la video-utile dvs este faptul ca pierdeți prea mult timp cu fiecare explicație in parte, și omu’ se plictisești la un moment dat, dacă a-ți arătat o etapa , apoi nu e necesar sa explicați aceelasi lucru cu toate Bucățile de carne. In tot cazul bravo 👍
Încă o daună totală din partea dlui. Adrian. Nu vă este milă că salivez la produsele dvs? Chiar n-aveți pic de milă față de semenii dvs? Glumesc bineînțeles și mă oblig să vă felicit pentru munca depusă pentru aceste clipuri și efortul de a împărtăși cu noi ceea ce cunoașteți pentru că nu e ușor lucru. Deja dvs aveți o comunitate de abonați, de fiecare dată cam aceeași sunt, părerea mea este să spuneți uneori și ceva personal, adică un hobby de-al dvs, un obicei pe care-l aveți, cu ce vă ocupați, părerea despre România etc. Eu socotesc că acest canal va ajunge unul mare pe nișa lui. Acuma nișa fiind afumatul cărnilor nu cred că se așteaptă nimeni la sute de mii de abonați, dar 100.000 de abonați ar trebui să îi meritați pe deplin, la munca pe care o depuneți pentru aceste filmulețe reușite.
Sa sti ca la asta mam gandit si eu de la primul video vazut aici, este un canal foarte foarte informativ si sunt sigur ca o sa ajunga sus intro buna zi, poate este nevoie de umpic de rabdare pentru ca lucrurile bune si de calitate au de obicei nevoie de umpic de timp dar sunt sigur ca acest domn o sa ajunga sus intro zi pentru ca tot ce face este facut cu suflet si pasiune pentru delicatesele astea iar filmarea si modul de prezentare si inclusiv muzica care se aude pe fundal sunt toate exceptionale,,,,,,,, nu vreau sa par rautacios dar noi Romanii avem un defect din cauza caruia acest canal creste umpic mai incet decat ar trebui iar defectul este faptul ca mare parte din populatia tarii este preocupata de videouri cu vulpita si viorel si alte capcane de genu, nu il cunosc pe domnul care face aceste videouri si totusi parerea mea este ca acest domn este o valoare pentru tara noastra, unul din putinele locuri unde poti invata sa mananci natural si sanatos, sa va dea Dumnezeu sanatate la si sper sa auzim doar de bine cu acest canal👍👍👍👍
Bună dimineața ! Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase . Pentru mine contează să pot transmite ceea ce am învățat și eu de-a lungul timpului. Câți abonați vor fi , atâția vor fi. Important este să merg pas cu pas , să le arăt fiecare secret , artificiu , pentru ca omul să poată reuși și să se bucure cu adevărat de cărnița aia făcută de el și fără chimicale. El la rândul lui va mai învăța pe cineva și uite așa din 6000 de abonați vor fi 12.000 de oameni care au învățat. Eu vreau să fiu doar rampa de lansare. În rest nu îmi fac probleme. Este doar pasiunea mea și atât. Dacă nu m-am îmbogățit până la 57 de ani , nu mă pricopsesc eu acum cu RUclips. Vă mulțumesc încă o dată și vă aștept și în continuare la rețetele mele ! Cu respect , Adrian !
DL. Adrian, daca ati fi legat 2 ciolane cu ata foarte scurta atit cit sa intre be bat iar al treilea cu o ata mai lunga atunci ar fi incaput numai bine toate trei ciolane fara sa se atinga si sa le puneti ata dea lungul si nu dea latu.
Îmi place. Curat, meticulos, explicit, tehnic. Foarte bine.
Aici Iasi. Farmacie, arta si precizie. Si bun gust. Multumim pentru amanuntele care fac diferenta intre un esec banal si o reusita la modul sublim. Respect si consideratie pentru tot ce faceti.
Bună ziua Iași ! Vă salut cu respect domnule Iușca ! Încă de la primul film mi-am propus să spun oamenilor toate amănuntele. Toate secretele , toate artificiile. Cum bine spuneți , care fac diferența între reușită și eșec. Au fost câțiva , nu mulți este drept, care au reproșat că filmele sunt prea lungi și chiar plicticoase. Eu nu voi renunța. Mergem mai departe în același format. Stimă , respect și multă sănătate vă doresc !
Sunteti un artist in arta culinara!Abia astept Sarbatorile de iarna pentru a folosi toate retetele!Toata consideratia si respectul meu! @@afumatoareadeweekend7653
@@dobrefloricica3335 Vă mulțumesc . Fiți pe fază săptămâna viitoare când tăiem porcul. Pas cu pas . Vă doresc un sfârșit de săptămână minunat ! Cu respect , Adrian !
Stimă și respect, domnule Adrian, de unde credeți ?
Din nou , de la un ieșean !😂
Deși am dat de blogurile postate de dumneavoastră de circa trei luni, nu neg că nu le urmăresc cu mare placere și interes, deoarece consider că faceți exemplar, ceea ce faceți ! Așa că, nu pot decât să vă felicit pentru profesionalismul(deja) cu care pregătiți preparatele și modul în care explicați fiecare fază de preparare. F E L I C I T Ă R I !!!!
De unde pot achiziționa sarea cu nitriți în România ( nu doresc cantități, 2-3 kg). Am căutat prin supermarket-uri, dar fără succes.
Mulțumesc, spor și reușite în tot ce faceți ! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Domnu Adrian nu știu cum să vă mulțumesc să vă dea Dumnezeu multă multă multă sănătate astăzi am terminat și eu de făcut 3 ciolane pentru fasolică deci doamne au ieșit o bunătate este rețeta perfectă nu mă pot opri din mâncat nu am cuvinte am făcut și pulpe afumate deci fără cuvinte sunteți peștișorul de aur aici pe RUclips cu rețele dumneavoastră ❤️🙏👏
Vă salut cu drag ✋❤️
@@GeorgeAtanasiu-d9w Mă bucur nespus că vă plac rețetele mele. Să le mâncați cu plăcere și să mai faceți ! Vă salut cu respect !
Am vizionat reteta de pe malul marii, pentru ca e terapie pentru suflet, explicata perfect, abia astept sa ajungem a casa si sa o facem!
Sărut mâna doamnă și un concediu minunat în continuare vă doresc . Îmi doresc ca rețeta să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră . Poate aveți timp să îmi scrieți părerea dumneavoastră sinceră. Cu respect , Adrian !
Felicitări. Foarte explicită prezentarea. Aveam și eu o afumătoare metalică. Prins din zbor ideea cu arzătorul și acum 2 săptămâni am făcut afumăturile...perfecte...Singura "problemă" a fost că afumătoarea mea are un volum minim dublu și nu puteam ridica temperatura la mai mult de 90 grade pentru a le coace și a nu avea surprize cu bacteriile fiind vară...Pentru afumare am pus direct câteva lemne verzi de cireș în interiorul afumătorii direct pe tablă deasupra zonei cu flacăra de la arzător. A ieșit fum perfect, lemnele s-au uscat și apoi au luat foc producând jar și crescând temperatura la 100-105 grade pentru o perioadă limitată. Trebuie avut grijă puțin aici să domolim flacăra să nu ardă carnea...Pe viitor voi incerca sa reduc volumul afumătorii pentru a crește temperatura...Va doresc mult succes in continuare și așteptăm noi rețete minunate.
Felicitări ! De aia îmi place neamul ăsta românesc ...se descurcă din mers, se adaptează imediat și rezolvă orice problemă. Când am cumpărat afumătoarea ( puteți vedea primul film ) avea în dotare o tavă în care puneam rumegușul, udam puțin deasupra să nu se aprindă și o puneam direct pe rezistența electrică. Am mers așa ani de zile. Fum din belșug plus căldură...Eu acum vara prefer să sterilizez carnea în pungă vidată. Vă salut cu respect și vă doresc o duminică minunată !
Bravo domnule!
Felicitari
Sunteți un geniu al afumăturilor ! Privesc cum le realizați ,când gustați î-mi vine să să ling tableta !
Ce simpatic… Vă mulțumesc mult pentru aprecieri !
M-am îndrăgostit... mâine dimineața mă duc direct la Metzger... îmi iau vreo 2-3 bucăți şi mă apuc de treabă. Vă mulțumesc Dl Adrian!
Drag de Romania
Fasole cu ciolan😋
Salutare din Vicenza Italia
Bona sera ! Vicenza nu este chiar departe. Mai am ciolan. Vă aștept cu drag să vedeți ce bunătate am putut face noi ! Cu respect , Adrian!
Toată stima aveti pentru ceea ce faceți! De mult timp cautam o reteta in detaliu de ciolan afumat! Cu siguranță o voi încerca și eu! Multă sănătate!
Bună dimineața ! Sunt ferm convins că această rețetă vă va satisface pe deplin. Dacă ați scrie și impresiile dumneavoastră sincere , v-aș fi recunoscător. Cu respect , Adrian !
Buna Adrian de aici din partea de vest al Austriei, te urmaresc frecvent
nu ratez nimic de la tine, am facut si eu ciolan dar fara sa il fierb,
doar copt si afumat sau numai afumat cu fum rece, dar cu siguranta il
voi face si eu asa, cred ca are un gust perfect, plus ca eu si familia
mea adoram si fasolea (pasula) cum zicem noi in Banat. Si eu iti doresc
un sfarsit de saptamana frumos si toate cele bune !
Bună ziua , Florin. Eu sunt mai în sud.... Dacă ai timp, putem lua legătura și într-un weekend, facem ceva la afumătoare. Poate chiar ciolan...Păsula se face repede... Îți mulțumesc că apreciezi Afumătoarea de weekend și te salut cu respect !
@@afumatoareadeweekend7653 Asemenea, ma bucur si eu. Poate, cine stie intr-o zi !
❤
Dacă infuzia da în clocot nu mai e infuzie e decoct :) mulțumesc pt reteta
D-nu Adrian,la noi in Banat din străbuni e un obicei ca de Paște să fierbem șunca care pe lângă alte specialități intră în componența mesei de Paște ! Aceasta se servește cu hrean,ceapa verde,ouăle fierte de regulă de (fruhstuck) micul dejun. Eu mi-am propus să o pregătesc sămbătă, de data asta altfel decât în anii trecuți (fiartă în apă sărată si afumată deja). De data asta am luat una proaspătă de mărime mai potrivită,am pus-o în saramură cu mirodenii lichidă 6% de azi cu 5 zile inainte,am si injectat saramura in ea,exact cum am văzut la dv. (Am ales 6% pentru ca am mai facut ceafa asa si mi-a placut). Afumatoarea mea e mai mare,merge pe gaz (sursa principala de caldura) dar avem si o sobă micuță anexata in spate, pentru produs fum la momentul potrivit. Va fi un proces mai lung,dar in mod sigur va ieșii ceva superb ! Pacat doar ca nu am posibilitatea de a vă arata !
Vă doresc Sărbători Pascale binecuvântate și un Paște Fericit dumneavoastră,familiei dv.cât și admiratorilor canalului dv. !!!
Și eu vă doresc un Paște fericit dumneavoastră și familiei dumneavoastră. Succes! Cu siguranță va fi vedeta mesei de Paște. Dacă aveți pagină de Facebook putem să vedem și fotografii. Vă salut cu respect !
V-ar trebui un aparat Sous-vide pentru fierbere lenta (cam 65 grade C)
Intr - adevăr ar fi minunat . Poate pe viitor. Numai bine.!
Gatirea aia pentru 2 ore se poate face si in punga normala legata la gura sau trebuie vacuum neaparat?
Fiți amabil,se poate congela după fierbere așa vidat?
@@cameliaionescu4597 Bună dimineața. Și eu am congelat.
Haxe la rotisor, reteta germana cum se găsește la rulote prin Germania?
Dnu Adrian de unde pot achizitiona o siringa ca dv pentru injectat saramura,multumesc?
Magazine gen Kaufland , Carrefour ar trebui să aibe. La raftul cu linguri , polonice și alte chestii pentru bucătărie.
Intrebare , daca pun sare cu nitrit , are ceva ? Am un sac mare de 25kg si imi expira daca nu il folosesc. Mersi!
Va salut cu respect domnule Adrian am o rugăminte:am cumpărat și eu vreo cinci kg de coaste tot pentru fasole in două cuvinte dacă doriți să-mi spuneți ce trebuie să fac , vă mulțumesc frumos
Știu că nu aveți timp să răspundeți la toți urmăritori dar poate printr-un tel scurt să-mi spuneți cum rezolv și eu problema,va salut și va mulțumesc frumos
@@cornelstaicu4783 Bună ziua. Ați rezolvat problema?
❤❤❤
Buna seara. In loc de acea ora de uscat la cald, le putem lasa 12-24h la zvantat afara la rece?
Bună dimineața. Nu prea. Ciolanul ăsta este afumat la cald . În interior carnea trebuie să atingă 72 grade Celsius. Eventual băgați ciolanele în cuptor , când carnea a atins 72 grade Celsius , le băgați la fum rece . Dacă le lăsați afară la rece și afumat tot la rece obțineți varianta crud afumată.
Bună ziua d_ule Adrian. Mâine fac și eu ciolan afumat, arată bestial. Am o întrebare, după fierbere se poate consuma, așa cum este? Mulțumesc și vă salut cu mult respect.
Bună seara. Credeți că eu am stat mult pe gânduri ? Vă doresc succes și sper din toată inima să fie pe gustul dumneavoastră. O rugăminte… Să scrieți , dacă aveți timp , părerea dumneavoastră sinceră. Și eu vă salut cu mult respect și aștept… !
Bună dimineața d-ule Adrian. Ciolanele sunt super bune . Duminică plăcută.Am să postez și pe grup.
@@IulianSerban-b4u Bună ziua și vă salut cu respect. Le-am văzut deja. M-ați depășit. Arată extraordinar. Vă felicit din toată inima ! Duminică frumoasă în continuare !
Buna treabă!
Vă mulțumesc !
Sanatate
Pentru sterilizat, cel mai bine este de folosit un sous-vide circulator; foarte usor si perfect!
Bună dimineața. La vremea respectivă nu aveam. Eram mai la început. Acum mi-am cumpărat aparat Sous Vide , Cutter . Evoluăm. Mai încet că sunt destul de scumpe , dar sigur. Dacă nu sunteți deja înscris vă invit pe Facebook să faceți parte din grupul " Afumătoarea de weekend " unde putem discuta mai în detaliu între noi , putem posta fotografii. Vă salut cu respect !
Buna ziua ,domnul Adrian !V am descoperit de curînd si am facut si eu ciolan dupa reteta dv .A iesit fenomenal ,va multumesc ptr reteta .Va rog frumos puteti sa mi spuneti cum pot sa le pastrez ptr mai mult timp ? Ma gîndeam sa le videz si sa le pun la congelator .Astept sfatul dv.Va multumesc .
Sărut mâna doamnă. Așa procedez și eu. Îl videz și îl țin la congelator. Se păstrează perfect. Vă mulțumesc pentru că urmăriți Afumătoarea de weekend și vă plac rețetele. Vă doresc o săptămână minunată. Cu respect, Adrian !
Bv frumos aranjamente cuțitele aranjate în spate tricolor
UN OM DEOSEBIT .MULȚUMIM PENTRU CE NE ÎNVĂȚAȚI.
Bună ziua Domnule Adrian
Kaizerul merge făcut cum ați făcut ciolanul ? Adică afumat apoi vidat și opărit cum ați făcut cu ciolanul ???
Mulțumesc frumos pentru ajutor și informații, sunteți singurul care oferiți și arătați atâtea detalii
Mulțumesc și mult succes
Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Puteți face și sunt sigur că veți fi încântată. Cu respect , Adrian ,!
Vă salut, in Germania necunoscănd limba, in restaurante eram nevoit să apelez recomandarea altora și printre ele, am ajuns la Haxe și am fost plăcut surprins, servit cu varză cu 2 pachetele de unt(un lucru care nu l-am înțeles), cu cartofi țărănești sau chiar simplu. Un gust deosebit, crocant și foarte sățios ma determinat să încerc acasă să gătesc Haxe dar nu sa ridicat la același nivel. Poate primim sfaturi de la dumneavoastră?
Cu respect multumim
In principiu o chestie relativ simpla. Puteti lua ciolanul ori de al bait (saramura, evtl. condimentata cu ce doriti de exemplu vin, piper, enibahar, cimbru, usturoi, ceapa, foi de dafin), ori natur. Important e urmatorul lucru: Inainte de a pune ciolanul la cuptor, trebuie uscat bine, soricul trebuie crestat (ideal numai pana la grasime, carnea nu ar trebui taiata) si sarat in abundenta. Apoi la cuptor, daca doriti pe pat de radacinoase si putina bere neagra. 1 ora la 160 grade, acoperit, si apoi fara capac la 180 de grade pana soricul "infloreste" si devine incredibil de crocant. In afara de a lua capacul nu ne bagam nasul in cuptor, lasam ciolanul in pace. Ne uitam numai pe geam, cu ochii.
Acelasi lucru merge de minune si cu burta de porc, cu pulpa/spaat inclusiv slaninuta si soric. Iese un soric crocant de minune.
Arata duper cred cai foarte bun va multumim 🙏
Și eu vă mulțumesc. Toată lumea l-a apreciat foarte mult.
Domnul Adrian am și eu o întrebare vă rog frumos dacă mă puteți ajuta cu un sfat, am afumat 2 ciolane pe care le-am ținut cam 2 ore la sare ! După care le-am pus la afumat! Iar după ce le-am afumat le-am ținut cam o zi afară la aerisit! Dar am observat ca aveau ceva alb ca niște larve înăuntru! Am văzut ca a fost și o muscă pe el ! Așa ca le-am aruncat
Bună ziua. În primul rând nu ați respectat aproape nimic. Eu le -am injectat și le-am ținut în saramură două zile. Două ore la sare este aproape deloc. În al doilea rând... lăsatul la zvântat nu se face oriunde. Dacă ați văzut, eu am un dulap, cu sită, unde nu pot intra muștele. Îmi pare sincer rău pentru eșecul dumneavoastră. Data viitoare mai multă atenție la detalii. Zvântarea se face în locuri ferite de muște.
@@afumatoareadeweekend7653 va mulțumesc frumos pentru răspuns! O să urmez pașii cu strictețe data viitoare! O zi frumoasă!
arata si reteta ta de fasole cu ciolan, te rog frumos
Bună seara om bun ! Rețeta ( o minunăție de rețetă ) am preluat-o de la imbatabila Jamila ! Căutați rețeta de iahnie de fasole Jamila. Cred că doamna nu folosește carne de porc soțul dânsei fiind musulman. Dar iahnia este bestială. Punem ciolan și obținem perfecțiunea ! Vă salut !
@@afumatoareadeweekend7653 Ai tot respectul meu
@@nicolaerusu8819 Vă mulțumesc mult domnule Rusu. Și eu vă salut cu mult respect !
Buna seara Care este diferența dintre cele doua generatoare de fum? Bănuiesc că fac aceeași treabă doar dimensiunea rumegușului folosit face diferența sau mă înșel?
@@231diezinger3 Bună dimineața! Generatoarele le folosesc așa : Pentru afumături cu fum rece , gen cârnați tradiționali, slănină afumată , șuncă, ( să spunem la tăiatul porcului ) folosesc generatorul labirint. Îi dau foc seara și până dimineață el fumegă liniștit. Repet de cinci, șase ori și am terminat. Generatorul cu pompă îl folosesc îndeosebi vara când fac afumare la fum fierbinte ( pulpe de pui , ciolan , pulpe de curcan) și care în trei patru ore sunt gata și necesită fum mult într-un timp scurt. Vă salut cu respect ! P. S . Lebarkase cu făină de muștar a ieșit perfect. Funcționează. Mai am câte ceva de perfectat și fac filmul în cel mai scurt timp.
Va urmaresc cu placere retetele mi am facut afumatoare
Atunci vă invit în grupul nostru " Afumătoarea de weekend " să ne postați fotografii cu realizările dumneavoastră.
Domnul Adrian prea mult cimbru pui la costiță afumata îi dă un gust amar părerea mea. Scuze dacă greșesc.
Buna ziua , imi plac mult posta rime dvs si foarte pedagogice, am o recomandare ptr produsele care trebuiesc fierte va recomand thermo-plonjeurul ACOVA, e foarte util ptr ca menține temperatura apei la gradele dorite și merge foarte bine cu produsele puse in vid.
Singurul lucru care ma deranjează la video-utile dvs este faptul ca pierdeți prea mult timp cu fiecare explicație in parte, și omu’ se plictisești la un moment dat, dacă a-ți arătat o etapa , apoi nu e necesar sa explicați aceelasi lucru cu toate Bucățile de carne.
In tot cazul bravo 👍
Afumatoarea de week-end pulpe de pui
Bună seara . Este unul din primele mele filmulețe.
Încă o daună totală din partea dlui. Adrian. Nu vă este milă că salivez la produsele dvs? Chiar n-aveți pic de milă față de semenii dvs?
Glumesc bineînțeles și mă oblig să vă felicit pentru munca depusă pentru aceste clipuri și efortul de a împărtăși cu noi ceea ce cunoașteți pentru că nu e ușor lucru. Deja dvs aveți o comunitate de abonați, de fiecare dată cam aceeași sunt, părerea mea este să spuneți uneori și ceva personal, adică un hobby de-al dvs, un obicei pe care-l aveți, cu ce vă ocupați, părerea despre România etc. Eu socotesc că acest canal va ajunge unul mare pe nișa lui. Acuma nișa fiind afumatul cărnilor nu cred că se așteaptă nimeni la sute de mii de abonați, dar 100.000 de abonați ar trebui să îi meritați pe deplin, la munca pe care o depuneți pentru aceste filmulețe reușite.
Sa sti ca la asta mam gandit si eu de la primul video vazut aici, este un canal foarte foarte informativ si sunt sigur ca o sa ajunga sus intro buna zi, poate este nevoie de umpic de rabdare pentru ca lucrurile bune si de calitate au de obicei nevoie de umpic de timp dar sunt sigur ca acest domn o sa ajunga sus intro zi pentru ca tot ce face este facut cu suflet si pasiune pentru delicatesele astea iar filmarea si modul de prezentare si inclusiv muzica care se aude pe fundal sunt toate exceptionale,,,,,,,, nu vreau sa par rautacios dar noi Romanii avem un defect din cauza caruia acest canal creste umpic mai incet decat ar trebui iar defectul este faptul ca mare parte din populatia tarii este preocupata de videouri cu vulpita si viorel si alte capcane de genu, nu il cunosc pe domnul care face aceste videouri si totusi parerea mea este ca acest domn este o valoare pentru tara noastra, unul din putinele locuri unde poti invata sa mananci natural si sanatos, sa va dea Dumnezeu sanatate la si sper sa auzim doar de bine cu acest canal👍👍👍👍
Bună dimineața ! Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase . Pentru mine contează să pot transmite ceea ce am învățat și eu de-a lungul timpului. Câți abonați vor fi , atâția vor fi. Important este să merg pas cu pas , să le arăt fiecare secret , artificiu , pentru ca omul să poată reuși și să se bucure cu adevărat de cărnița aia făcută de el și fără chimicale. El la rândul lui va mai învăța pe cineva și uite așa din 6000 de abonați vor fi 12.000 de oameni care au învățat. Eu vreau să fiu doar rampa de lansare. În rest nu îmi fac probleme. Este doar pasiunea mea și atât. Dacă nu m-am îmbogățit până la 57 de ani , nu mă pricopsesc eu acum cu RUclips. Vă mulțumesc încă o dată și vă aștept și în continuare la rețetele mele ! Cu respect , Adrian !
DL. Adrian, daca ati fi legat 2 ciolane cu ata foarte scurta atit cit sa intre be bat iar al treilea cu o ata mai lunga atunci ar fi incaput numai bine toate trei ciolane fara sa se atinga si sa le puneti ata dea lungul si nu dea latu.
Vă mulțumesc pentru idee. Voi încerca.