ja także pozdrawiam ale wgl nie zgodzę się z wypowiedzią co do własnej soii bez GMO. Sam uprawiam soję i wiem jakie ma plonowanie. Ja nie będę przekonywał co do własnego zdania odnośnie uprawy soi, bo zbywanie się nie ma sensu. Ja proponuję posiać i się przekonać. Soja na moim gospodarstwie uprawiana jest już okrągłe 10 lat i polecam.
I to były ciekawe i merytoryczne odcinki, pan Irek to jest gość z wielką wiedzą i ciekawym sposobem opowiadania. Szkoda że kanał poszedł w szoł a nie w takie rozmowy...
Kiedyś mogłem u Dziadka Stefka, Wujka Irka obserwować na żywo orkę, wtedy były jeszcze niezapomniane Ursusy C-360, C-330. Teraz mogę obejrzeć i posłuchać na RUclips😊👏👍.
Pozdrawiamy z Coventry UK, super że jestescie na RUclips tacy pozytywni. U mnie gospodarka 34h sprzedana za grosze w 1994r łezka się w oku kręci ale nie miałem na to wpływu. Często na urlopie podglądam jak nowy właściciel zarządza..smak dzieciństwa...
Dobrze Pan Irek gada, ceny nowych kombajnów np. przedstawiciel John Deerera przedstawił cenę nowego kombajnu W330 około 470 tyś plus dodatkowo stół do rzepaku i wózek do hederu 30 tyś, nie mówiąc już o innych bajerach typu klimatronik,automatyczny zaczep, a ceny płodów rolnych są po prostu śmieszne 😉 pozdrowiam gorąco 👌
Pozdrawiam chlopaki Pan Itek spoko gosciu widac odrazu Pamietajcie ze Zielony to niedojzaly czerwony ha ha zieloni chwasty jesc Pozdrawiam chlopaki Chicago oglada naszych rolnikow
I to mi się podoba vlog nagrany wrzucony na RUclips i można być na bieżąco z tym co się dzieje w innym rejonie Polski. O tym że łapka zostawiona nie muszę pisać bo zostawiam ja pod każdym Twoim vlogiem :)
Jeśli chodzi o zimotrwałosc rzepaku w 2016 roku głownym powodem wypadniecia była śmietka, oczywiście warto spojrzec na liste coboru odnosnie przezimowania , ale niewiele to pomoże gdy korzenie bedą uszkodzone a do tego przyjdzie powazna zima z wiatrem bez okrywy .
Pan Irek to generalnie bardzo dobrze gada :D Pozdrawiam!!!
6 лет назад+1
Końcówka filmu najlepsza :) Kupujcie sprzęt z którego będziecie korzystać a nie bajery z których i tak nie będziecie korzystać w dalszej eksploatacji. Cała prawda. A co do dilerów to też prawda cena to tajemnica u nich. Jawnie by dali naklejkę na szybę lub kartkę z ceną w środku na szybie i by było super.
Taka ciekawostka pracuje w wytwórni tych pługów w Norwegii w miejscowości Kvernaland. Na rondzie przed fabryka jest pełno wymiarowy pług właśnie tej firmy.
Pier****nia wszystkich specjalistów jak to im 60-tki palą 5 litrów w obrotowej piątce robią się już powoli nudne i śmieszne, szkoda czasu na czytanie takich komentarzy.... bardzo sympatyczny pan :) Pozdrawiam z pokładu Df-a 7250 i bezawaryjnych upraw Panowie
Pan Ireneusz fantastycznie opowiada o poprawnym podejsciu do prowadzenia gospodarstwa(film z gruberowania), sensu zakupu maszyn itp- kasa musi się zgadzać chłopaki. Ciągnik nie służy do kłucia w oczy.
To jak na Bednarach widzimy się w Sobotę i Niedzielę :D?
Wiadomo :D
Ja morze bende w Ndziele ale zobacze bendziesz przy john deere
Jaki model nh bo ja mam t6.165
Naucz się dobrze pisać chłopcze :d
W niedzielę! Ps też mam new hollanda t6 175
Takiego Nauczyciela w rolniczej bym chciał 😂
Ale nie masz i ja nie miałem takiego i gówno sie nauczyłem
Równiutko jak po stole! Aż miło się słucha pana Irka :)
Pozdrawiam serdecznie Pana Irka :)
Kula ty tutaj?
ja także pozdrawiam ale wgl nie zgodzę się z wypowiedzią co do własnej soii bez GMO. Sam uprawiam soję i wiem jakie ma plonowanie. Ja nie będę przekonywał co do własnego zdania odnośnie uprawy soi, bo zbywanie się nie ma sensu. Ja proponuję posiać i się przekonać. Soja na moim gospodarstwie uprawiana jest już okrągłe 10 lat i polecam.
@@pitrolny8193 uprawiam soje bez GMO i jestem bardzo zadowolony
Kula ty będziesz na bednarach?
Skąd pochodzicie ?
I to były ciekawe i merytoryczne odcinki, pan Irek to jest gość z wielką wiedzą i ciekawym sposobem opowiadania. Szkoda że kanał poszedł w szoł a nie w takie rozmowy...
Widać, że Pan Irek zna sie na rzeczy i gada bardzo mądrze oby więcej takich vlogów !!!
Pan Irek na ministra rolnictwa się nadaje
Oni na nic sie nie nadają..
Pan Irek bardzo fajnie opowiada to wszystko aż miło posłuchać... Pozdro
Więcej Pana Irka prosimy !
Pan irek pierwsza klasa bardzo inteligentna osoba pozdrawiam w przyszłości mam nadzieje że dużo bedzie odcinków i z twoim tatą i panem irkiem
zajebisty film :D a pan Irek to najlepszy rolnik jaki widziałem, bardzo mądre rzeczy mówi, pozdrawiam :D
Kiedyś mogłem u Dziadka Stefka, Wujka Irka obserwować na żywo orkę, wtedy były jeszcze niezapomniane Ursusy C-360, C-330. Teraz mogę obejrzeć i posłuchać na RUclips😊👏👍.
Pan Irek nigdy nie zanudzał!!!
Pan Irek bardzo inteligentny i rzeczowy człowiek, rolnik z pasją. Oby więcej takich ludzi było! Pozdrawiam Was
Pozdrawiamy z Coventry UK, super że jestescie na RUclips tacy pozytywni. U mnie gospodarka 34h sprzedana za grosze w 1994r łezka się w oku kręci ale nie miałem na to wpływu. Często na urlopie podglądam jak nowy właściciel zarządza..smak dzieciństwa...
Mądrego człowieka przyjemnie posłuchać :)
Bardzo mądrze mówi pan Irek aż miło posłuchać dużo zdrówka dla pana i więcej filmów z panem pozdrawiam
Pan Irek mądrze gada :)
Pan Irek mądrze gada, oby było więcej vlogów z Panem Irkiem
Jak ty szalejesz z tymi filmami, Pozdrowionka dla pana Irka! Za to że nie boi się kamery i dobrze gada!
Staram się regularnie wstawiać :)
Niech pan Irek opowie coś o New Holandzie, jak się sprawuje itp.
Vlogi z panem Irkiem są the best pozdrawiam i gratuluję 51k subskrypcji ;)
Vlogi z Panem Irkiem są najlepszymi vlogami na yt
Odcinki z panem Irakiem są bardzo ciekawe
Wspaniały i bardzo mądry człowiek.., chciałbym mieć takiego ojca!!! Pozdrawiam serdecznie i życze sukcesów
Mądrego aż miło posłuchać☺
Nie oglądam za często Waszych filmów ale widać że Pan Irek zna się na rzeczy, aż chce się sluchać
Ekologia to biznes, który bardzo dobrze się rozkręca. Generalnie Pan Irek bardzo rozsądnie myślący czlowiek.
sąsiad wnet jak brat! i pomoże i doradzi. a to mało spotykane teraz
3:21 złoto się wyorało xd
Pozdrowienia dla Pana Irka. Szacunek za wiedzę, i oczywiście w pełni się zgadzam.
Gdyby wszyscy ludzie mieli podejście do życia jak Pan Irek... Polska przestała by być stolica zawiści i zazdrości.. Pozdrawiam serdecznie
Naprawdę mądrego to dobrze posłuchać . Pozdrawiam.
Dobrze Pan Irek gada, ceny nowych kombajnów np. przedstawiciel John Deerera przedstawił cenę nowego kombajnu W330 około 470 tyś plus dodatkowo stół do rzepaku i wózek do hederu 30 tyś, nie mówiąc już o innych bajerach typu klimatronik,automatyczny zaczep, a ceny płodów rolnych są po prostu śmieszne 😉 pozdrowiam gorąco 👌
Pan irek zawsze na propsie lapka up
Pozdrawiam chlopaki
Pan Itek spoko gosciu widac odrazu
Pamietajcie ze Zielony to niedojzaly czerwony ha ha zieloni chwasty jesc
Pozdrawiam chlopaki Chicago oglada naszych rolnikow
pozdrowienia dla pana irka zajebiscie gada i dobrze i natemat lubie takich osub słuchać ma pojęcie o tym wszystkim
SUPER jak zwykle.
Pozdrawiam Was i pozdrów Pana Irka.
👍👍👍
Podoba mi się prawdziwe zdanie Pana Irka i jak ciekawie opowiada prawdziwe rzeczy !!!
Pozdrawiam Adriana i Pana Irka i Rolnik z Hollweod
Majja hi, majja huu, majja haaa 😂 15:43 idealnie powiedziane. Pan Irek mega mądry człowiek :)
Muzaaa początkowaa zajebiśćie dobrana,łapa leci!!!
Przyjemnie się Pana Irka słucha. Pozdrawiam.
Super !!! Więcej Pana Irka :) :) :)
Pan Irek dobrze gada, więcej vlogow z nim!
bardzo modry somsiad miło posłuchać pozdrawiam Pana irka i ciebie adrian 👍👍👍😊😊
I to mi się podoba vlog nagrany wrzucony na RUclips i można być na bieżąco z tym co się dzieje w innym rejonie Polski. O tym że łapka zostawiona nie muszę pisać bo zostawiam ja pod każdym Twoim vlogiem :)
Jak ja lubię pana Irka. Czekalem na vlogs.
ten Pan Irek to bardzo przydatne rzeczy mówi na przyszłość się przyda ta wiedza
Daj sąsiadowi kamerę na głowę 👍
Najpierw pozdrów tatę, Pana Irka, a potem przypnij serduszko. ;))
Więcej somsiada w filmach poproszę :D
vlogi z Panem Irkiem mile widziane pozdro
Zajebisty gościu z tego Pana Irka.
Pan Irek wie co mówi.
Brawo Panie Irku!
Miło się słucha takich przemyśleń :) pozdrawiam!
Pan Irek mówi tak jak jest w rzeczywistości i na wszystkim się zna 😀
Więcej vlogów z tym człowiekiem aż się chce oglądać! Pozdrawiam 😃
Fajnie słuchać pana Irka
I to mi się podoba!
Mógłbyś poprosić pana Irka i byście zrobili film z przedstawieniem nh t6?
Super vlog pozdrawiam najlepszoł ekipę 👍👍😃😃
Pan Irek mówi mądrze !!!!
Pan irek bardzo madry i milo posluchac ;-)
Pan Irek to gospodarz na poziomie i to widać ! Pozdrawiam :D
Brawo wy super wiele można się dowiedzieć☺🙂
Byłem przez kilka lat w wakacje w Malechowie na zawodach i tak koło was są pola wielkopowierzchniowe. Pszenica Malina.
Jeśli chodzi o zimotrwałosc rzepaku w 2016 roku głownym powodem wypadniecia była śmietka, oczywiście warto spojrzec na liste coboru odnosnie przezimowania , ale niewiele to pomoże gdy korzenie bedą uszkodzone a do tego przyjdzie powazna zima z wiatrem bez okrywy .
dobrze gadane ma pojęcie i zna się człowiek na rzeczy .Spoko vlog . POZDRO Adrian!!!!
Kurłaaaa mój kverneland :) SUBCIOOO
Aja mam lemkena i oweruma i dobrze sie spisujom
Kacper Manuszak "spisują"
@@luk150389 nie czepiaj sie mnie bo hodze do 3 klasy P.S powiec lepiej czy bendziesz na bednarah
Serwatek kiedy vlog!!!
A ja mam nową unię 5x40 i też jestem bardzo zadowolony 😆
Pan Irek to generalnie bardzo dobrze gada :D Pozdrawiam!!!
Końcówka filmu najlepsza :) Kupujcie sprzęt z którego będziecie korzystać a nie bajery z których i tak nie będziecie korzystać w dalszej eksploatacji. Cała prawda. A co do dilerów to też prawda cena to tajemnica u nich. Jawnie by dali naklejkę na szybę lub kartkę z ceną w środku na szybie i by było super.
Jak ja uwielbiam te vlogi z panem Irkiem no pewną że się widzimy na Bednarach
Taka ciekawostka pracuje w wytwórni tych pługów w Norwegii w miejscowości Kvernaland. Na rondzie przed fabryka jest pełno wymiarowy pług właśnie tej firmy.
Taki montaż filmu coś pięknego!
Kozak film a zwłaszcza początek ale ogółem zajebiaszczy filmik . pozdrawiam
Chłop dobrze gada i lubie go oglądać i oby wiecej fimików z jego udziałem pozdrawiam z pod samych Tater hej!
Hej nockę super odcinek pozdrawiam i życzę udanego tygodnia
Mądrego to dobrze posłuchać
Pier****nia wszystkich specjalistów jak to im 60-tki palą 5 litrów w obrotowej piątce robią się już powoli nudne i śmieszne, szkoda czasu na czytanie takich komentarzy.... bardzo sympatyczny pan :) Pozdrawiam z pokładu Df-a 7250 i bezawaryjnych upraw Panowie
A tak poza tym ten twój sąsiad to naprawdę mądrze gada.
Pan Irek :D
DOBRZE MÓWI O ŻYCIU ROLNIKA PAN IREK I CIEZKIEJ PRACY 👋👋👌
Pan Irek to złoty rolnik 😀
Coś pięknego jeszcze ten NH 😍😍
Pan Irek mądrze mówi, ale z plonowaniem soi 700kg akurat się nie zgodzę. Na ziemi 3b i 4 można dobrze ponad 2 tony zebrac
Powiedz Panu Irkowi że uwielbiam jk on opowiada. I że jest bardzo mądry
Fajny film Pan Irek bardzo mądra chłop pozdrawiam
filmik super new Holland dobrze se radzi z kvernelandem.
Zgodzę się z panem irkiem fendt i john deere nie wątpliwe dobre marki. 😉. Więcej pana Irka.
Ciekawie i do rzeczy gada .pozdrawiam
Fajny film i fajowa muza👍😃
Pan Ireneusz fantastycznie opowiada o poprawnym podejsciu do prowadzenia gospodarstwa(film z gruberowania), sensu zakupu maszyn itp- kasa musi się zgadzać chłopaki. Ciągnik nie służy do kłucia w oczy.
Żyto po życie i tak całe życie ;) Pozdrawiam Pana Irka i widzimy się na Bednarach (super vlog!)
Żytko po żytku i nie ma z tego pożytku 😂😂😂
Pan Irek bardzo ciekawie opowiada ale 3/4 filmu patrzę jak ten pług na resorze pięknie pracuje
Spoko gość z tego pana Irka :D
to prawda ceny kosmiczne my za przyczepę do zielonek musimy dać ok .500 tys. netto pozdrawiam
u nas jest dużo soi na okolicy i plonuje ~2-3tony zależy od warunków , niektórzy zrezygnowali z rzepaku na jej rzecz
Konkretny Vlog łapka w górę leci do ciebie
Kverneland to pługi a nie jakiś gniew stalina pozdro 😉
Pozdrawiam Pana Irka !