زمانی که من دانپایپ رو نصب کردم هزینه دانپایپ ۱۲ تومن بود با داینو حدود ۲۱ تومن شد ولی شما میتونین با خودشون تماس بگیرید و قیمت دقیق رو از خودشون بپرسید 09199144110 مهندس جلیلی
چون قدرت اعلامی کارخانه قدرت خالص انجین هست، و بخشی از این قدرت توی گیربکس و دفرانسیل و پلوس ها و ... هدر میره. اما داینو قدرتی که به سر چرخ میرسه رو میسنجه. یعنی قدرت خالص موتور منهای قدرتی که هدر میره.
دمتون گرم 🙏
مرسی از اشتراک تجربیات، نصب داون پایپ و حذف کاتالیزور گارانتی رو باطل میکنه یا کاری ندارن؟
لطفا آدرس این تعمیرگاه رو بدید که بنده نیز کاتالیزور پیکاپ رو عوض کنم 🙏
سلام.شمع خوب و دیسک صفحه برای t8چه پیشنهادی دارین
Salam page ee in dyno karetono mikhastam🙏🏽🍀
سلام وقتتون بخیر هزینه دانپایپ و ریمپ چقدر شد ممنون میشم جواب بدین
سلام و ارادت خود دانپايپ ١٢ تومن با ريمپ و داينو ٢١ تومن
مرسی 🎉
🙏🙏🙏
واقعا برای آفرود یه همچین کاری لازمه
دقیقا
مرسییی
🙏👍
استاد من یه ELX دارم چه کارهاییصلاح میدونی براش ریمپ صلاح میدونی .وتوسیه شماچیه کلا در این خودرو
سلام مدل ماشینتون چه سالیه و میخواین چطوری بشه؟
سلام
روی هایما7پلاس هم میشه نصب کرد؟
سلام با کاراکال تماس بگیرید احتمال زیاد برای هایما دارن
@@mrmashinbaz سلام
لطفا شماره تماس کاراکال چنانچه مقدور باشه سپاسگزار خواهم بود
09199144110 مهندس جلیلی
یک سوال هزینه دانپایپ چقدر شدش؟
سلام قیمت خود دانپایپ به تنهایی ۱۲ تومن ولی با ریمپ و داینو حدودا ۲۱ تومن
قیمت دانپایپ چقدره
زمانی که من دانپایپ رو نصب کردم هزینه دانپایپ ۱۲ تومن بود با داینو حدود ۲۱ تومن شد ولی شما میتونین با خودشون تماس بگیرید و قیمت دقیق رو از خودشون بپرسید
09199144110 مهندس جلیلی
درکل t8 به صورت استاندارد ۱۷۴ اسب بخارقدرت داره چه جوری با اینهمه کار شده ۱۶۸ اسب ؟؟این که کم شد جریان چیه
چون قدرت اعلامی کارخانه قدرت خالص انجین هست، و بخشی از این قدرت توی گیربکس و دفرانسیل و پلوس ها و ... هدر میره. اما داینو قدرتی که به سر چرخ میرسه رو میسنجه. یعنی قدرت خالص موتور منهای قدرتی که هدر میره.
این عدد سر چرخ هست که داینو نشون میده
Kheili هم alyyy
👍👍👍
👌👌👌👌👍👍👍👍
🙏🙏🙏
تو ترافیک باید خاموش بشهesp
نه چرا؟