Shum mrekulli si ne përralla dhe natyrisht plot showbiz ☝️duhet me kallzu marifetin qa keni qa skeni ....u knaqum,te lumtur,kajta, shum emocione.....si gjithmon te njejtat fjal...ne fund te dites asgjë produktive monotoni e vazhduar Perhajr synetia
Mos paragjykoni o njerz te gjith prej neve kemi ba ahengje familjare qfar ka te keqe ketu jan njerz te thjesht si te gjith Matinit i uroj shendet dhe lumturi me familje 😊😊
Shume urime me tgjitha t mirst botes Bravo shyhret per kengen si ke kenduar suksese yll je e gjith familje e mrekullushme ju rujt zoti ju dhavt gjitha t mirat
Pershendes te gjithve Familie e Shyhreti e Per matinin E Vogel Urime synetia shendet te gjitha te Mira sa i perket kritikave mbyllne Gojen oooo njerz mjaft me kto gjelozia se se cili i kaStilin E jetes te vet pse nuk ka dikush dikush Tash me met oa ba festa kush Ka letknaqet kujt nuk ja ka marr lekun Familie te suksesshme Respekt 🎉
Qysh bëhet synetia( diçka prej riteve fetare islame) duke shërby shampanjë..Zoti ka me ju vra se spo keni ku me i hargju paret e hajt syneti se dini në fakt vlerën e rëndësinë e synetisë...injoranta
Njerëzit që kan luftuar nuk kan bukë me hanger, kurse këta gjithë këto hargjime per asgjë.Ky nuk është mentalitet i yni. Më mirë do të ishte të i ndihmoni familjet e varfëra.
Prej mendes te madhe e gjinja skan me hanger buk ma mir u kan me jav jep do pare ata qe nuk kan buk shum gjynah qa jon tu ba kta katastrof kur far zemre
E di qe bota perendimore nuk na do, sepse na kan shum borq, por edhe ne anenen t'jeter jau kemi perzi....... Ne nji ane me ate kulturen arabo - turke e ne anen t'jeter perendimore, e tani kur shikon mbushen tokat me xhamia , si kepurdhat pas shiut.... Shoqri, pa nji vizjon(definicjon - formul) te qart..... si ne enderr ..
@@flowerarllati2038 pobe plasa pi xhelozije se mika morr paret mu edhe une jam mashkell smunen mem ardh e synet jam bo e parat e synetis jakum thon shytet 🤣🤣🤣🤣
Gjdoher komercional kurr del shyretja me familjen e vet ne sken. M´duket se shyretja asht tranue sa ma shume po plaket. Learta shume e trash kana bo si big mama, kurse "qikat" krejt me botoks jan kan dhe vazhdimisht jan tu e perdor. shembell po e marr gresen: se njofta niher, shume kana plak per ata dy vite te fundit. po qka me ba, parja te qmend. na rujt zoti pi kesi njerzve.
Po nuk eshte e thene qe me dhene krejt pasurine per te varfer ne ndihmojme te gjithe nga pak edhe kjo Familje ndihmon shume me sa e di dhe a nuk bene me u kenaq edhe ne me parate tona si duam ne.Ka shume as qe ta dine kur te i bene punet mire e kete e kam perjetuar une me Familje disa here.
Shum mrekulli si ne përralla dhe natyrisht plot showbiz ☝️duhet me kallzu marifetin qa keni qa skeni ....u knaqum,te lumtur,kajta, shum emocione.....si gjithmon te njejtat fjal...ne fund te dites asgjë produktive monotoni e vazhduar
Perhajr synetia
parja i ka tranu Allah Allah
Mos paragjykoni o njerz te gjith prej neve kemi ba ahengje familjare qfar ka te keqe ketu jan njerz te thjesht si te gjith Matinit i uroj shendet dhe lumturi me familje 😊😊
Ti mi rrofsh bolet, qe po i mbron.A mendon ti qe njerezit nuk kan buke me hanger e keta me i ba keto hargjime per nji ,,Luc,,
Shume urime me tgjitha t mirst botes Bravo shyhret per kengen si ke kenduar suksese yll je e gjith familje e mrekullushme ju rujt zoti ju dhavt gjitha t mirat
Ti mësohu me shkruar një herë, e tani komento.
Pershendes te gjithve Familie e Shyhreti e Per matinin E Vogel Urime synetia shendet te gjitha te Mira sa i perket kritikave mbyllne Gojen oooo njerz mjaft me kto gjelozia se se cili i kaStilin E jetes te vet pse nuk ka dikush dikush Tash me met oa ba festa kush Ka letknaqet kujt nuk ja ka marr lekun Familie te suksesshme Respekt 🎉
Ti as me shkrue nuk po din, kontrollo gabimet qe ke bërë në koment, e tani e din qfarë vlere ke.
U dalshi fare e rraja e flliqt Amin
Shyrehtja ma e mira ❤🎉
Me shëndet Matinit , ndjesë ju lutem , por çfarë përjeton Matini nga ky event veq me të rritur !
Hallat mashallah si motrat Kardashian
Eshte arsyje me kercy familjart 😂😂😂😂 dhe edhe per nje aheng
Me rendesi te medhejnt ta shijojn😂😂😂
Motrat Kardashian😂😂
Dit sod duhet me u shtu se kush e cila ban ma mir u vesh ma mir u ly ma mir etjer etjer🤷🏻♀️🤷🏻♀️. Nuk po dihet ka sa shkon pasuli
Learta po
Duket ma e vjeter diqka por ma thjesht bre zemer se ske nevoj mu ndreq kaq shume
Kuku marja zoti qysh poska dal kjo gresa sepaska msu nana pak ozot
Mozamakeq!!!!!
Qysh bëhet synetia( diçka prej riteve fetare islame) duke shërby shampanjë..Zoti ka me ju vra se spo keni ku me i hargju paret e hajt syneti se dini në fakt vlerën e rëndësinë e synetisë...injoranta
jane hebrenj keta more, ksuh te ka thene qe jane mysliman
Qyre qyre! Kta nuk e bajne per arsye fetare. Kta duhet me e quejt:Feste Kari e jo Syneti
Kjo Learta si kukull elegante bukur e hareshme zgjuar me te gjitha te mirat lume vjhrra si ka
Mirë e ke si kukullë, se krejt plastikë e silikonë. Asgjë nukë ka natyrale.
Livrite ballin pak moj shyhret tu Paska ngri 😮
Urime❤❤
Qka ka ketu te rendesishme me publiku ket video 😅
Mashalla gjith familja jeni mat mirit
Mashalla pèr Matinin u ritsh sa malet ❤me ket familje tè lumtur ❤❤❤❤
Ti mësohu së pari me shkruar, e tani komento.
@@vetemdrejtesi5331 pse a pengon ty diqka
Vjehrra mat mir frizuren se reja,qa i paska ndhodh Leartes me kët frizur ndoshta fmija ja kan prish frizuren😅
Selikon o vlla si learta si e ama mozomakeq
@@fluturakrasniqi33849898
Njana vajz e shyhretes para fotografit ishte tu thy n korriz prej lazdrimit
😂😂😂😂
Po 1:17 ajo me fustanin e kuq edhe un ashtu mendova thash u thy ne mes kjo tu u perzdredh 😂
@@albalondonalb❤t 5 2 ft😂😂😢but 6
Mdoket krejt ekan vre ata ajo perpak mu Thy ne mes 🤣🤣🤣🤣Po men e madhe oooo zot🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Pse janë bërë si karikatura këto😮
Njerëzit që kan luftuar nuk kan bukë me hanger, kurse këta gjithë këto hargjime per asgjë.Ky nuk është mentalitet i yni. Më mirë do të ishte të i ndihmoni familjet e varfëra.
Prej mendes te madhe e gjinja skan me hanger buk ma mir u kan me jav jep do pare ata qe nuk kan buk shum gjynah qa jon tu ba kta katastrof kur far zemre
Nuk e dii qysh nuk po ju vjen pak marre per syneti me bo kshtu 😂😂😂Per ditlindje po ama per syneti o zot .
Kjo familje mbaron te ekspozohet
Engji ma e bukura aty po duket ma e thjesht ma e lezetshmja
PRIVAT PRIVAT e VET shyhretja e qiti ne video kejt familjen !!!!.Shum bre po vuani per vëmendje.Sju shikon më kush njërëzve sju interesojn më kto.
RESPECTE LEARTA 🥳🍾🥂👸🧿🔥❤️🌟☀️🤗🥰🤌🤌🤌🇦🇱
Kuku sa trent o zot apo ju nimoni kuj si skan buk me honger
👏👏👏
SINET, ME SHAPANJAC,, U KAJN DAL MEND
Po ekeqe kjo learta ngat edhe llajf e kum pa katastrof ishte kqyrja flokt 😂😂
O allah jep.ku ska e rujë ku ka mezomakeqe
Paska mungu dikush nga Stambolli......
Allaha runa
Ky është mjerimi i popullit shqiptar në Kosovë 😡. Ja ka pre lucin evladit, duhet 100 njerëz me u çmendur.
E di qe bota perendimore nuk na do, sepse na kan shum borq, por edhe ne anenen t'jeter jau kemi perzi....... Ne nji ane me ate kulturen arabo - turke e ne anen t'jeter perendimore, e tani kur shikon mbushen tokat me xhamia , si kepurdhat pas shiut.... Shoqri, pa nji vizjon(definicjon - formul) te qart..... si ne enderr ..
Qysh nga Stambolli?
@@Sara2016a garant kishe pse ka të bëj me synetin,islami nuk është i Turkis po i myslimanëve,ndjes nese e kam keqkuptar atë që ke thën.
ta gzoni e ta martoni ishalla birin
Syneti party
Hej zot veqse se ka pre bolet gjith kjo fest ,po skan faj duhet me ba fest dhe per bolet Tash se Jan tu ba qunat pushta 😂😂😂
.9
Martin emer Katholik
Emri esht MATIN E JO MARTIN
@@susanalumezi3291 kerkoj falje se mu ka dok Martin u ryt me failje urime synetia
Hej, Rushes NUK i shet
Merita Lutje e ligje ma
Nuka mun, mė Dal Merita. E mės mė ardh nė. Mushtisht
Sė ka.. Punt Puna mė ba.. ,
Ligj.
Marrezira
Krejt mir amo qikjo kunata leartes shum kish qef me dal nmedia utroshit tu kcy kishe me vjerrin 😂😂
Pse more martin.. qfar emri usht ky?
Matin, si lumi Mat në Shqipëri !
Ani kur ti vin mestracionet meses bani edhe ni neje😂😂
hahaha oh diqa
Pse aki ba ti kur tekan ardh ty mestracionet eshte tradit e zakonshme ta inati gjelozija esht tjeter
@@flowerarllati2038 pobe plasa pi xhelozije se mika morr paret mu edhe une jam mashkell smunen mem ardh e synet jam bo e parat e synetis jakum thon shytet 🤣🤣🤣🤣
Baba TD
Wariantia Warianten Varianten Variantia Varianta Varianten Variantia
Yrneqe Yrneqė Yrneqnia Yrneqa Yrneqien
👗.... 👖
Hajmedet tash duhna mi mbyll krejt rrjetet sociale si hapi telin synetia synetia 😂😂😂😂😂😂
Mire e ki, bothen naj shurdhun me keto mentalitete te uleta.
Hahaha 😂
Urime shyhretes
Dhajn
Sa i ka bothet kjo Learta 😂😂😂
Gjithe ajo feste, gjith ajo pispillosje e intervista per nji cop lekure 🤦♀️ INJORANCE E PAPRECEDENTE
learta original katastrof ishte
Kot e kot!
Sa bajat jeni bë ncnc
Gjdoher komercional kurr del shyretja me familjen e vet ne sken. M´duket se shyretja asht tranue sa ma shume po plaket. Learta shume e trash kana bo si big mama, kurse "qikat" krejt me botoks jan kan dhe vazhdimisht jan tu e perdor. shembell po e marr gresen: se njofta niher, shume kana plak per ata dy vite te fundit. po qka me ba, parja te qmend. na rujt zoti pi kesi njerzve.
🤮🤮
Synetlleku i djemve ,tradite e hershme shqiptare 🙄😐😐🤔🤔
Namin epaski ba
Kune pe bojn synet ???? Martinin 🤔🤔🤔🤔🤔
Synet Martin 😂na u ka perzi qulli kejt diqka
Kjo Learta elgante e bukur moderne si kukull. bravo
Po nuk eshte e thene qe me dhene krejt pasurine per te varfer ne ndihmojme te gjithe nga pak edhe kjo Familje ndihmon shume me sa e di dhe a nuk bene me u kenaq edhe ne me parate tona si duam ne.Ka shume as qe ta dine kur te i bene punet mire e kete e kam perjetuar une me Familje disa here.
Filluan gabelet te prezantohen
Po, kjo është traditë e gabelëve.Nuk është e jona.