چه با کمک رگولاتور، چه بدون آن، حوزه رمزارز کشور راه توسعه خود را پیدا میکند
HTML-код
- Опубликовано: 8 фев 2025
- مسعود جلالیان، همبنیانگذار اوامپی فینکس در ارائهای با عنوان «دولتها و توسعه یک فناوری: نگاهی به تجربههای جهانی در سیاستگذاری دارایی دیجیتال» گفت: «ارزش کل بازار کریپتوکارنسی در جهان در سال ۲۰۲۴ چیزی بیش از یک تریلیون دلار بوده است و ۴۲۰ میلیون کاربر در این بخش حضور دارند.
آمریکا، اتحادیه اروپا، سوئیس و امارات متحده عربی در بحث رگولاتوری رمزارزها پیشرو هستند. رمزارزها غیرمتمرکز و پویا هستند و درصورتیکه رگوله بشوند یا نشوند به راه خودشان ادامه میدهند.
هماکنون ۲۵ درصد از سرمایهگذاریهای حوزه کریپتوکارنسی جهان متعلق به آمریکا است و اتحادیه اروپا هم میخواهد قطب کریپتو جهان شود. امارات متحده عربی مناطق مالی آزاد ایجاد کرده و ۵۰۰ استارتاپ کریپتویی در دبی ثبت شده است. در سوئیس هم کریپتو ولی دارند و ۱۰۰۰ استارتاپ کریپتویی در آنجا ثبت شده است.
چهارمین رویداد ۹ ژانویه روز سهشنبه دوم بهمن با حضور بیش از ۱۷۰۰ نفر از فعالان اکوسیستم اقتصاد نوآوری ایران برگزار شد. حامیان رویداد رویداد ۹ ژانویه شامل شرکتهایی همچون بیتپین، اوامپی فینکس، نوبیتکس، نیپوتو، کیف پول من، اکسکوینو، مزدکس، جیبیت، صراف، اکسفینیتو، افکس، پول نو و تورینو بودند.
وبسایت راه پرداخت:
way2pay.ir/
وبسایت رویداد ۹ ژانویه:
jan9.ir/