Niekada nebuvau šio Jaguar modelio fanas, bet šis yra kažkas wow! Puikus darbas savininko. O RX savininko istorija stulbinanti, įdomu paklausyti tikrų auto entuziastų, pilnai savo hobiui atsidavusių žmonių.
Labas, aš Paulius ir aš sakau, kad rx8 yra šūdas. Mazda rekomendavo keist tepalus kas 20000km. Tepalo rydavo iki 500ml 1000km pagal knygutę. Realybėj litras/1000km koviniu rėžimu. Niurburgringe m3 nepaveja, bet gavėj eini lygiai su e46 328 arba 330d. Suuuuper.
Ačiū už dar vieną profesionalų renginio video. Kaip visada super susižiūrėjo. Ačiū, kad esate.
Ačiū už istoriją :) Grįžęs netgi ėjau ieškoti parduodamų RX8 :))
Niekada nebuvau šio Jaguar modelio fanas, bet šis yra kažkas wow! Puikus darbas savininko. O RX savininko istorija stulbinanti, įdomu paklausyti tikrų auto entuziastų, pilnai savo hobiui atsidavusių žmonių.
Labas, aš Paulius ir aš sakau, kad rx8 yra šūdas. Mazda rekomendavo keist tepalus kas 20000km. Tepalo rydavo iki 500ml 1000km pagal knygutę. Realybėj litras/1000km koviniu rėžimu. Niurburgringe m3 nepaveja, bet gavėj eini lygiai su e46 328 arba 330d. Suuuuper.
Bronco gražiausias, Rx 8 bičas realiai įsimylėjęs šitą modelį, o skoningiausias kūrinys T1.
Volkswagen T1 labai šauniai padarytas! 🔥
smagu, kad yra tokiu auto gerbeju, kaip rx8 savininkas. Truputi perspaude viska, bet vis tiek smagu buvo paklausyti.
Svarbiausia entuziazmas, malonu kad tokioje nedidelėje valstybėje yra gan nemažai tikrų auto mylėtojų.
Labai geras video. Šaunios mašinos. Dėkui kad nufilmavot ir pasidalinot!
Kosmosas
Super susižiurejo
Panasu kad man reikes savo eksponata gabent i Lietuva is Olandijos, Volvo 240 pilnai restauruotas su LS3 🤟🏻
Oho. Laukiam :)
@@DRIVERTICAL Sekanciai vasarai ;)
Gal yra kas gali parekomenduoti ratlankiu parduotuve?
Rx8, ferariai neturi tokio standaus kebulo... Ir ju su M3 nepaveja :D Ok...
Nebent uz M3 vairo blondine su aukstakulniais ir 5cm nagais 😄
Ant BMW dar trūksta bent vieno spoiilerio...
Nu taip labai smagi,bet tu lygini ja su Ferrari? Nesamune max o emke tai nepavysi su tokiu tikrai...
1as ;)
pasiimk audi rs 6 johann mano tėtis ja turi