KV KORTRIJK - KRC GENK [ 2-1 ]

• Опубликовано: 9 окт 2024
  • Elk zijne goeien avond...
    Wat ne prachtige zaterdagavond es me dadde.
    Onze kerels ontvingen vanavond de mannen uit ‪@KRCGenkofficial‬. Genk is leider in de competitie en na 5 minuten mochten we het al bekopen met een doelpunt van Baah. 0-1 achter.
    Uiteraard met de Kortijkzaan nooit gedaan....
    Onze Nacho Ferri op 5 minuten tijd van 0-1 naar 2-1 voorsprong. Wat een kerel is het toch 😅
    Alle credits ook aan onze keeper Gunnarson eeft toch wel enkele prachtsaves gedoane wej
    Wat een sfeertje 3 gouden punten in ons Guldensporenstadion.
    Naste weke ist aan onze belgen... dat zal andere koek zijn.