Domnule sunteți genial. Multe lucruri de învățat. Mulțumesc, pentru că datorită dumneavoastră am învățat multe. Păcat că v am găsit târziu și nu mi am putut salva pomii cu barierele recomandate de dvd.
Salut Tibi, un video cu multe detalii utile, ca de obicei. As vrea încă un video despre micoriză, că să știm mai multe despre ea. Mult succes in continuare.
exact , bunicii mei stiu ca exact de aceea le planta culcate , nu stiu daca stiau ei de nord si sud ... dar si fostul socru/soacra mea la fel le planta
Hristos a înviat. Foarte utila metoda, eu folosesc această metodă o știu de la părinții mei, tot de la ei am și un soi de roșii f.gustoase, dulci, cresc înalte, cu creștere nedeterminata(nu știu cum se numesc). Cultiv aceste roșii în grădina părintească cu drag in amintirea părinților.
@@TibiTips Multumesc pt.apreciere. Nu vreau sa se piarda acest soi si de aceea anul trecut v-am cerut ajutorul. Acum tot pt.acest soi de rosii astept postarea cu carbonatul de Ca. din coji de ou. Vreau sa le ingrijesc sa fie f.sanatoase sa pot da si altora din ele seminte. In fiecare an daruiesc din rasad si altora.
@@georgetadragomir6012 Stimata doamna/domnișoara,cred că suntem mai mulți interesați să "punem mâna" pe câteva semințe ale unor tomate tradiționale românești . Poate vom reuși cumva sa luăm legătura...poate prin intermediul lui Tibi ....nu știu .... Vă urez multă sănătate !
bravo Tibi, foarte buna ideea, am invatat-o si eu pe cand inca eram in Franta. Acolo se preda la magazinul de unde cumparai rasadurile. Rasadurile erau plantate chiar orizontal. O practic de atunci si am recolte IMENSE. Inca un 'tip', daca va temeti ca o sa va plesneasca rasadurile la plantare din cauza indoirii (posibil), scoateti rasadurile afara la lumina cu 3 zile inainte de plantare si asezati-le deja orizontal (culcat) pe pamant (plan). Exact portiunea care e mai fragila se va `ridica` (indoi singura) cautand lumina si nu veti mai risca sa rupeti planta la plantare. Eu, Tibi, de anul asta, cu ajutorul tau, o sa intru cat de cat pe pomicultura. Am altoit vreo 10 ciresi salbatici dupa metoda ta. Astept cu sufletul la gura... Doamne ajuta si multumim pt tot 'aurul' ce il imparti prin videoclipurile tale.
Am auzit de metoda asta dar nu am aplicat o niciodată felicitări pentru tot ceea ce faci suflet minunat felicitări...Stimă și mult respect pentru tine suflet minunat pupici dulci O zi frumoasa
Si eu le pun culcate dar de nevoie fiindca au crescut f. mult.Nu stiam ca e o metoda brevetata .Multumim pentru explicatiile f. interesante si utile.Am invatat mereu cate ceva din videoclipurile dv.
Foarte, foarte interesanta această metodă de plantarea a rosiilor....si explicația care ati dat-o cu sud-nord este logică ( dar mie nu mi-ar fi venit această idee nici într-o mie de ani ) , abia astept să văd video cu legume!
Metoda sigura da randament dar mare grije la săpat că f des se întâmplă să tai firu între rădăcină și virf și planta stagnează pina își reia creșterea __ mulțumim -
Eu am un solar și am pus in el 250 cuiburi roși ,50 castraveți și 50 gogoșar și 50 ardei gras , totul natural , la două săptămâni de la plantare le pun la rădăcina soluție de drojdie cu zahăr și la o luna le dau foliar aceiași soluție , iar cînd apar gogonelele le bag calciu in apa in sistemul de picurare și scot roși și ardei frumoși , din doi in doi ani bag in solar 3 saci de orgevit și un sac mare de turbă.
@@mihailrobu199 calciu agricol , este la pungi de plastic de 1 kg îl dizolvi in 10 l apă și îl torni in bazinul pentru picurare , dar scrie pe prospect exact cantitățile și utilizarea
Omul cat traieste invata. Felicitari pentru acest canal! Uneori un sfat bun la momentul potrivit poate cantari mai mult decat am crede. Sanatate si spor la treaba!
Tibi, știam de această metodă, dintr-un manual mai vechi de Agricultură, pe care l-am găsit, dar n-am probat-o niciodată. Acum că mi-ai amintit-o, voi proba. Mulțumesc mult.
Multumesc pentru explicatiile clare si aplicabile in aceasta perioada.Daca s-ar putea si citeva retete ecologice de tratament, dupa crestere pe verticala ,inainte de inflorire,dupa si pina la obtinerea rosiilor coapte.
Salut Tibi, multumesc pt . informatii,fff interesant,am o propunere daca se poate sa ne prezinti toate lucrarile facute de la rasad pana la recoltat a rosiilor din gradina ta ,cate un filmulet la fiecare lucrare ,
Wow ce frumos arata plantele!!ce pămînt folosiți,eu desi am propriile sorturi de 🍅 nu Sint plantele așa de viguroase...poate ne spune-ți și nouă secretul ...va mulțumesc anticipat. Avantajul la acesta metoda fata de adîncime îl văd eu în căldură de la suprafață solului fata de 30 cm adîncime unde eu de exemplu le plantez...dar este interesanta ideea
Da , nu știu ce sa spun , ar putea influenta puțin temperatura, dar nu cred ca ii va face rau! Eu folosesc cenusa , compost natural (făcut de mama natura) si fertilizante naturale lichide ! O sa fac un clip!
Salut Tibi sa ști că eu cind cumpăr rasaduri din piața si le pun in grădina nu dau rezultate de un timp pun cu rasadurile mele dar aceasta metoda de plantat o practic si este bine totusi ce spuneti dumneavoastra este foarte interesant si ajută mult multumesc si sanatate. Succes
Salutare Tibi...Așa am procedat și eu anul acesta, aștept cu nerăbdare rezultatele numai că vremea ne cam dă bătăi de cap dar poate că prin această metodă roșiile având o rădăcină mai puternică vor trece mai usor peste. O duminică binecuvântată vă dorim!!!
Eu aplic metoda asta de cand ma stiu, dar nu am stiut ca e brevetata de rusi! Eu fac cuib cu sapa pe directia nord-sud, de fapt pt cine nu stie, plantatul nord-sud se aplica la orice, adica vita de vie, pomi fructiferi, cartofi.......... Dupa ce fac gaura tin cont ca toate radacinile principale sa fie indreptate in aceiasi directie ca sa stiu unde pun aracul. Firul de rosie nu-l pun la 45 grade, il pun lipit de pamant si cu atentie indoi firul de rosie la 90 de grade, nu stau sa astept sa se indrepte planta singura. De fapt de asta se cheama "cu cot". Mie nu mi se pare normal ca firul de rosie sa fie pus la 45 de grade......... O zi buna!
Buna ziua...La o plantatie de afin aflata in panta,plantele din partea de sus a solei produc iar plantele din josul solei nu tin mugurele de rod,aproape cand desface se usuca si cade.Un motiv?Multumesc. Keep Up good work.
Nu știu ce sa zic , nu ma pricep la afin ! Îmi puteți trimite pe pagina de Facebook tibi tips câteva poze de ansamblu! Am un coleg specializat pe arbust!
Cum e mai bine sa udam gradina ...din bazin suspendat sau direct din hidrofor ...argumentat Tibi , in bazin se formeaza verdeata ce infunda picurarea iar din hidrofor , este solicitata pompa prin porniri si opriri dese ..cum crezi ca e mai bine?
Salut Ca de obicei,este o incantare sa-ti urmaresc emisiunile! Tema de azi are tangenta cu o intrebare pe care vreau sa o pun:pentru sustinerea rosiilor plantate in gradina,exista o alternativa mai buna decat clasicii araci din lemn? Vorbim de sustinere pentru 50-100 plante de tomate.
@@gabrielaisachi2483 în general trifoiul prezintă micoriza compatibila cu multe legume ,dar trebuie verificat la microscop și adus în gradina unde se lasa câteva fire din loc în loc !
Faza este cu răsadul Lung , Problema NU este lungimea radăcinei...pt il plantezi mai mult in pământ , Dar el cand se lungesc .... afectează si distanta din ciorchini de fructe, o sa fie la distanță mare intre ele! Si tu daca ai fructe la 40 cm pe tulpină.... Nu cred ca o să-ți convină să faci 4 roduri... in Loc de 7 ...8 sau 10 !!! Cert este ca trebuie sa faci un răsad gros , viguros, 25..30 cm , nu de 40 cm !!! Spun asta din propia experiență !!!
@@TibiTips Eu fac rădad in casă, Anveole , pahare , turbă bună si am luat o lampă pt plante Hydro Mars TS600 , Si crede-mă ca am răsat super super ok pana acum ! Si pe langă toate astea mai trebuie stimulatori pt inradăcinare, ulei de Neem ca insecticid la răsad ! I-am dat un ușor Previcur dupa 5 zile de la plantare. De am "Habar" despre gradinărit 🍆🫑🥒🥦🍅🌶🥬✌️👍🫡😆🧄🧅
Nu te supara,dar ce micoriza speri sa mai ai in gradina daca ai maruntit pamantul cu freza? Probabil va mai dura vreo doi ani pana se reface toata reteaua subterana.
Micoriza trifoiului , acceptata de tomate și alte legume este una care se atașează foarte rapid și se dezvolta de asemenea! Rețeaua miceliana, nefiind una de habitat ci una care trăiește individual , având nevoie doar de un singur partener pentru a crea relația simbiotica! Togmai de aceea, în cazul legumelor și a cerealelor sistemul radicular susținut de micoriza este unul mult mai dezvoltat fata de unul de habitat , infestat de aceeași micoriza ! În concluzie teoretic ai dreptate, Practic lucrurile stau puțin mai diferit în ceea ce privesc legumele și cerealele !
Mulțumesc mult pentru toate explicațiile date ! Le urmăresc cu mare drag !
Ma bucur!
Si eu procedez la fel cu plantarea rasadului de rosii, procedeu invatat de la mama mea ! E supeeer...multumim!
Sarut mainile!
Salutare Tibi..Merci frumos ptr toate tutorialele făcute.. documentate și explicate pe înțelesul tuturor.. Mi au fost de folos mult.
Ma bucur! Va salut!
Domnule sunteți genial. Multe lucruri de învățat. Mulțumesc, pentru că datorită dumneavoastră am învățat multe. Păcat că v am găsit târziu și nu mi am putut salva pomii cu barierele recomandate de dvd.
Dar le puteți face s-o acum !
@@TibiTips Le am făcut. Sunt uimita de ce este lipit de ele.
Așa cum bine ați precizat, bătrânii noștri foloseau a această metodă pe care o numeau" îngenuncheat ". Este o metoda foarte bună.
Uitați acest termen nu il cunoșteam, am mai învățat ceva ! Mulțumesc!
Mulțumesc frumos pentru informație, interesante informați, o după-amiază faină.
Mulțumesc!
Salut Tibi, un video cu multe detalii utile, ca de obicei. As vrea încă un video despre micoriză, că să știm mai multe despre ea. Mult succes in continuare.
Da o sa mai fac unul!
exact , bunicii mei stiu ca exact de aceea le planta culcate , nu stiu daca stiau ei de nord si sud ... dar si fostul socru/soacra mea la fel le planta
Hristos a înviat. Foarte utila metoda, eu folosesc această metodă o știu de la părinții mei, tot de la ei am și un soi de roșii f.gustoase, dulci, cresc înalte, cu creștere nedeterminata(nu știu cum se numesc). Cultiv aceste roșii în grădina părintească cu drag in amintirea părinților.
Foarte frumos ! Ma bucur!
@@TibiTips Multumesc pt.apreciere. Nu vreau sa se piarda acest soi si de aceea anul trecut v-am cerut ajutorul. Acum tot pt.acest soi de rosii astept postarea cu carbonatul de Ca. din coji de ou. Vreau sa le ingrijesc sa fie f.sanatoase sa pot da si altora din ele seminte. In fiecare an daruiesc din rasad si altora.
@@georgetadragomir6012 Stimata doamna/domnișoara,cred că suntem mai mulți interesați să "punem mâna" pe câteva semințe ale unor tomate tradiționale românești . Poate vom reuși cumva sa luăm legătura...poate prin intermediul lui Tibi ....nu știu .... Vă urez multă sănătate !
bravo Tibi, foarte buna ideea, am invatat-o si eu pe cand inca eram in Franta. Acolo se preda la magazinul de unde cumparai rasadurile. Rasadurile erau plantate chiar orizontal. O practic de atunci si am recolte IMENSE. Inca un 'tip', daca va temeti ca o sa va plesneasca rasadurile la plantare din cauza indoirii (posibil), scoateti rasadurile afara la lumina cu 3 zile inainte de plantare si asezati-le deja orizontal (culcat) pe pamant (plan). Exact portiunea care e mai fragila se va `ridica` (indoi singura) cautand lumina si nu veti mai risca sa rupeti planta la plantare.
Eu, Tibi, de anul asta, cu ajutorul tau, o sa intru cat de cat pe pomicultura. Am altoit vreo 10 ciresi salbatici dupa metoda ta. Astept cu sufletul la gura... Doamne ajuta si multumim pt tot 'aurul' ce il imparti prin videoclipurile tale.
Ma bucur pentru altoirea cireșilor și mulțumesc pentru informațiile date ! Sunt sigur ca vor fii de folos!
Tu chiar nu ești vorbă lungă ... Ești scurt și la obiect! Succes tinere în tot ce faci!
Super explicat
Mulțumesc
Voi experimenta și eu această metodă. Multumesc pentru videoclip. O seară frumoasă!
Mulțumesc! Asemenea!
Am auzit de metoda asta dar nu am aplicat o niciodată felicitări pentru tot ceea ce faci suflet minunat felicitări...Stimă și mult respect pentru tine suflet minunat pupici dulci O zi frumoasa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mulțumesc asemenea!
Si eu le pun culcate dar de nevoie fiindca au crescut f. mult.Nu stiam ca e o metoda brevetata .Multumim pentru explicatiile f. interesante si utile.Am invatat mereu cate ceva din videoclipurile dv.
Știam eu ca Romanii făceau chestia asta de mult timp fără sa o fi aflat de la rusi!
Multumesc ptr info.
Simplu si la subect 👍🎩
Respect.
Cu plăcere!
Foarte, foarte interesanta această metodă de plantarea a rosiilor....si explicația care ati dat-o cu sud-nord este logică ( dar mie nu mi-ar fi venit această idee nici într-o mie de ani ) , abia astept să văd video cu legume!
Metoda sigura da randament dar mare grije la săpat că f des se întâmplă să tai firu între rădăcină și virf și planta stagnează pina își reia creșterea __ mulțumim -
O sa le facem sa vedem !
Metoda Maslov , e inventată de mult de un inginer agronom rus
Eu am un solar și am pus in el 250 cuiburi roși ,50 castraveți și 50 gogoșar și 50 ardei gras , totul natural , la două săptămâni de la plantare le pun la rădăcina soluție de drojdie cu zahăr și la o luna le dau foliar aceiași soluție , iar cînd apar gogonelele le bag calciu in apa in sistemul de picurare și scot roși și ardei frumoși , din doi in doi ani bag in solar 3 saci de orgevit și un sac mare de turbă.
Ce substanță folosiți pentru compus de Ca?
@@mihailrobu199 calciu agricol , este la pungi de plastic de 1 kg îl dizolvi in 10 l apă și îl torni in bazinul pentru picurare , dar scrie pe prospect exact cantitățile și utilizarea
Mulțumim pentru informațiile prețioase, sunt sigur ca vor fii urmate și de folos!
BRAVO OTTIMO video tutorial 👍👍👍
Gratie!
Mulțumesc
Cu plăcere
Omul cat traieste invata. Felicitari pentru acest canal! Uneori un sfat bun la momentul potrivit poate cantari mai mult decat am crede. Sanatate si spor la treaba!
Mulțumesc asemenea!
Mulțumesc d-le Tibi pt. explicațiile amanunțite ma intereseaza , care nu le place sa nu se uite ...
Sa se uite în alta parte! Neața!
Interesant. Voi încerca și eu aceasta metoda.
Ma bucur!
Tibi, știam de această metodă, dintr-un manual mai vechi de Agricultură, pe care l-am găsit, dar n-am probat-o niciodată. Acum că mi-ai amintit-o, voi proba. Mulțumesc mult.
@@ionionel6386 sunt sigur ca veți rămâne surprins!
Foarte bune informatiile! Recunosc ca nu stiam detaliile prezentate... Abia acum imi explic o serie intreaga de neajunsuri.
Va salut!
Foarte interesant!
Eu vreau sa aud si detaliile! Multumesc pentru informatiile foarte utile pe care ni le impartasiti!
Sarut mainile!
Multumesc pentru explicatiile clare si aplicabile in aceasta perioada.Daca s-ar putea si citeva retete ecologice de tratament, dupa crestere pe verticala ,inainte de inflorire,dupa si pina la obtinerea rosiilor coapte.
Sunt videoclipuri pe canalul meu care va pot ajuta!
Salut Tibi, multumesc pt . informatii,fff interesant,am o propunere daca se poate sa ne prezinti toate lucrarile facute de la rasad pana la recoltat a rosiilor din gradina ta ,cate un filmulet la fiecare lucrare ,
O sa mai fac pe câteva teme pe care le consider importante !
Wow ce frumos arata plantele!!ce pămînt folosiți,eu desi am propriile sorturi de 🍅 nu Sint plantele așa de viguroase...poate ne spune-ți și nouă secretul ...va mulțumesc anticipat.
Avantajul la acesta metoda fata de adîncime îl văd eu în căldură de la suprafață solului fata de 30 cm adîncime unde eu de exemplu le plantez...dar este interesanta ideea
Da , nu știu ce sa spun , ar putea influenta puțin temperatura, dar nu cred ca ii va face rau! Eu folosesc cenusa , compost natural (făcut de mama natura) si fertilizante naturale lichide ! O sa fac un clip!
Salut Tibi sa ști că eu cind cumpăr rasaduri din piața si le pun in grădina nu dau rezultate de un timp pun cu rasadurile mele dar aceasta metoda de plantat o practic si este bine totusi ce spuneti dumneavoastra este foarte interesant si ajută mult multumesc si sanatate. Succes
Mulțumesc! Va salut!
Salutare Tibi...Așa am procedat și eu anul acesta, aștept cu nerăbdare rezultatele numai că vremea ne cam dă bătăi de cap dar poate că prin această metodă roșiile având o rădăcină mai puternică vor trece mai usor peste. O duminică binecuvântată vă dorim!!!
Mulțumesc asemenea! Va salut!
Apropo.. cei carora nu le convin explicatiile dvs detaliate, le amintesc ca nu ii obliga nimeni sa urmareasca acest canal RUclips!
Da , asa este !
stiam de metoda asta,nu am incercat,am vazut la ”gradina lui Dan” parerea lui, sa nu fie problema cu temperatura la nivelu solului
Nu are cum sa influențeze temperatura prea mult!
Eu aplic metoda asta de cand ma stiu, dar nu am stiut ca e brevetata de rusi! Eu fac cuib cu sapa pe directia nord-sud, de fapt pt cine nu stie, plantatul nord-sud se aplica la orice, adica vita de vie, pomi fructiferi, cartofi..........
Dupa ce fac gaura tin cont ca toate radacinile principale sa fie indreptate in aceiasi directie ca sa stiu unde pun aracul.
Firul de rosie nu-l pun la 45 grade, il pun lipit de pamant si cu atentie indoi firul de rosie la 90 de grade, nu stau sa astept sa se indrepte planta singura. De fapt de asta se cheama "cu cot". Mie nu mi se pare normal ca firul de rosie sa fie pus la 45 de grade.........
O zi buna!
Mulțumesc pentru informații! Va salut!
@@TibiTips cu respect!
Salut Tibi! Ai putea sa faci un video despre cum se aplica micoriza in gradina? Mersi
Dacă merg la depozit și găsesc produse o sa fac !
Buna ziua...La o plantatie de afin aflata in panta,plantele din partea de sus a solei produc iar plantele din josul solei nu tin mugurele de rod,aproape cand desface se usuca si cade.Un motiv?Multumesc. Keep Up good work.
Nu știu ce sa zic , nu ma pricep la afin ! Îmi puteți trimite pe pagina de Facebook tibi tips câteva poze de ansamblu! Am un coleg specializat pe arbust!
👍🎩.... 🍅... 😋.... 🙋♂️
Te salut!
Salut Iosif!
Cum e mai bine sa udam gradina ...din bazin suspendat sau direct din hidrofor ...argumentat Tibi , in bazin se formeaza verdeata ce infunda picurarea iar din hidrofor , este solicitata pompa prin porniri si opriri dese ..cum crezi ca e mai bine?
Părerea mea din bazin!
Salut
Ca de obicei,este o incantare sa-ti urmaresc emisiunile!
Tema de azi are tangenta cu o intrebare pe care vreau sa o pun:pentru sustinerea rosiilor plantate in gradina,exista o alternativa mai buna decat clasicii araci din lemn?
Vorbim de sustinere pentru 50-100 plante de tomate.
Da ! Puteți pune cativa stâlpi și deasupra sipca de care sa prindeți sfori la fel ca în solar!
@@TibiTips multumesc foarte mult!
Salut, par rosii cu crestere nedeterminata. La acestea gandeste-te sa faci un clip si cu aplecarea lor dupa ce fructifica la primele etaje.
Salut Puiu! Da , probabil o sa fac decât ca eu nu am prea folosit metoda , dar știu ca are un randament bun!
Vă rog , maceratul de urzică poate fi folosit și la pomii fructiferi ?
Sînt începător .
Da ! Dar cel.mai bine ca îngrășământ!
Mulțumesc dar nui problemă la săpat?
Poate fii ! Trebuie ținut cont !
Te rog frumos spune-mi cum să scap de melci,limaxi.multumesc mult.
Aveti un videoclip canalul meu !
@@TibiTips mulțumesc.
Pe vremuri comuniste se practica tehnologia asta. Randament 100%.
Aveti perfecta dreptate!
Ce distanta trebuie sa folosim când plant rosiile între ele?
3o cm între plante și 70 cm între rânduri, dar le puteți pune și mai dese , nu este o problema!
Este metoda Maslov cumva?
Da
Cum le putem lega după metoda descrisă?
Se vor indrepta
Bună, cum pot procura acea ciupercă micoriza?
Ar trebui sa se găsească de cumpărat!
Daa, dar într-un mod natural? 🤔 🤔
@@gabrielaisachi2483 în general trifoiul prezintă micoriza compatibila cu multe legume ,dar trebuie verificat la microscop și adus în gradina unde se lasa câteva fire din loc în loc !
Mulțumesc frumos ❤️ ❤️
Faza este cu răsadul Lung , Problema NU este lungimea radăcinei...pt il plantezi mai mult in pământ , Dar el cand se lungesc .... afectează si distanta din ciorchini de fructe, o sa fie la distanță mare intre ele! Si tu daca ai fructe la 40 cm pe tulpină.... Nu cred ca o să-ți convină să faci 4 roduri... in Loc de 7 ...8 sau 10 !!!
Cert este ca trebuie sa faci un răsad gros , viguros, 25..30 cm , nu de 40 cm !!! Spun asta din propia experiență !!!
Asa este ! Dar pentru a crea un rasad de calitate, iti trebuiesc multe , ceea ce rar se mai întâmplă azi!
@@TibiTips Eu fac rădad in casă, Anveole , pahare , turbă bună si am luat o lampă pt plante Hydro Mars TS600 , Si crede-mă ca am răsat super super ok pana acum ! Si pe langă toate astea mai trebuie stimulatori pt inradăcinare, ulei de Neem ca insecticid la răsad ! I-am dat un ușor Previcur dupa 5 zile de la plantare. De am "Habar" despre gradinărit 🍆🫑🥒🥦🍅🌶🥬✌️👍🫡😆🧄🧅
Nu te supara,dar ce micoriza speri sa mai ai in gradina daca ai maruntit pamantul cu freza?
Probabil va mai dura vreo doi ani pana se reface toata reteaua subterana.
Micoriza trifoiului , acceptata de tomate și alte legume este una care se atașează foarte rapid și se dezvolta de asemenea! Rețeaua miceliana, nefiind una de habitat ci una care trăiește individual , având nevoie doar de un singur partener pentru a crea relația simbiotica! Togmai de aceea, în cazul legumelor și a cerealelor sistemul radicular susținut de micoriza este unul mult mai dezvoltat fata de unul de habitat , infestat de aceeași micoriza ! În concluzie teoretic ai dreptate, Practic lucrurile stau puțin mai diferit în ceea ce privesc legumele și cerealele !
Cum mai arata?
S-au îndreptat și sunt foarte viguroase!
Ma bucur, căci și eu am încercat și am plantat vreo 2 asa, sa vad ce se întâmplă!!! 🤗
@@cristinagheju7239 ma bucur! Sunt sigur ca veți observa rezultate bune!
A venit brumă
@@boletusman La el, in Novosibirsk. :)))
...am dat ,,apreciere,,dar tzinetzi cont si de chestia cu ,,vorba multa...
O sa țin.. de obicei sunt invatat sa dau cât mai multe detalii și de aici vin multe probleme!