Nie wymieniłeś uszczelki na przegubie wewnętrznym i to się prędzej czy później zemści jak wyrzuci smar (może jednak będziesz farciarzem :D ). Ta długa śruba co łączy amorek z wahaczem i łącznikiem stabilizatora ma być bez tych podkładek to raz a dwa to trzeba ją koniecznie skręcać jak auto stoi na kołach aby nie zerwać tulei w amorku. Pod korki od skrzyń warto było dać nowe podkładki, majątku to nie kosztuje. Oleju do skrzyni też warto dolać więcej niż te 2.5L w tych skrzyniach. Pozdr
Spoko , tylko czemu nie ogarnołeś od razu z tarczami , chyba że miały być dwa filmiki, wszystko zależy od marki samochodu , ostatnio tarcze klocki i piasta w polo 2007 rewelacja , niemcy robią to spoko :P
Dobra robota . Cały internet przeszukany a tu idealny film który szukałem
Mimo warunków polowych dałeś radę, dobra robota.
Za ten filmik masz suba
Nie wymieniłeś uszczelki na przegubie wewnętrznym i to się prędzej czy później zemści jak wyrzuci smar (może jednak będziesz farciarzem :D ).
Ta długa śruba co łączy amorek z wahaczem i łącznikiem stabilizatora ma być bez tych podkładek to raz a dwa to trzeba ją koniecznie skręcać jak auto stoi na kołach aby nie zerwać tulei w amorku.
Pod korki od skrzyń warto było dać nowe podkładki, majątku to nie kosztuje.
Oleju do skrzyni też warto dolać więcej niż te 2.5L w tych skrzyniach.
Pozdr
Good job. Teraz to perła pośmiga w nowe, dzikie tereny.🙂
Czeka mnie to samo😱
Pozdro super jak ma się zdolności techniczne 👍
Nie ufam mechanikom 😁
@@marcel-bike ja też ale technicznie mam dwie lewe ręce 🤣🤣
Ja mojej teczki też nie daję mechaniorom... Nie ufam im, że zadbają o moje oczko w głowie 😅
@@steniu932 o to właśnie chodzi 😜
@@marcel-bike a nagrałeś może w jaki sposób objawia się ta usterka?
Witam Cię Marcinie.Gdzie dokupiłeś tą Pułłoś.Podeślesz mi jakiś Link?
Wiesz co półoś kupiłem klasycznie na Allegro. allegro.pl/oferta/walek-napedowy-z-podpora-vw-t4-kpl-pr-t4-96-14001806392
Spoko , tylko czemu nie ogarnołeś od razu z tarczami , chyba że miały być dwa filmiki, wszystko zależy od marki samochodu , ostatnio tarcze klocki i piasta w polo 2007 rewelacja , niemcy robią to spoko :P
Robiłem wszystko odrazu. Czekałem jeszcze na czesci.
Czy zlot w swornegacie jest od tego piątku
Tak
Jak dokładnie nazywa się ten ośrodek i czy jakieś opłaty wcześniej trzeba zrobic
maps.app.goo.gl/Cqbz1vyPSCjBLX3D6 płaci się na miejscu
@@marcel-bike Dziękuje