Iata aici experimentul cu cartofii plantati toamna in asociere cu usturoi :ruclips.net/p/PL6dPFG4Ejb8UVaKM59tNWf8vjHL6YpeLy Cartofi pe verticala sau turnul de cartofi: ruclips.net/video/4hhni0IQ424/видео.html Solutii fungicide din coada calului: ruclips.net/video/GP-a4zT5hd0/видео.html
Multumesc Doamna pentru sfaturile practice pe care n-i le dați. Aceste sfaturi se vede că au fost folosite și au dat rezultate. Toamna trecută cu rețetele de conserve am reușit, deși că am încercat, și rezultatele au fost nemulțumitoare. Prunele și merele pentru prăjituri sunt nemaipomenite. Dumnezeu să vă răsplătească pentru efortul de a împărtăși cu noi aceste sfaturi
Buna,sunteti minunata cuatatea informatii f interesante si de mare folos pt plante cu bolile lor .Mltumesc ,va urmaresc ,mult succes in tot ce faceti si putere de munca ,doamne ajuta .
Foarte utile solutiile acestea naturale. Asa ne putem tine departe de folosirea alternativelor mai putin sanatoase si pline de chimicale daunatoare pentru sanatate. Multumim🙏
Cu soluția prezentată de dumneavoastră în acest video am reușit să-mi salvez roșiile de mană, și pe această cale vă mulțumesc mult! Acum aștept cu nerăbdare să se coacă și roșiile mele. La anul voi aplica această soluție din timp.
Mulțumesc frumos pentru sfaturi! Eu vă dau un sfat pentru întrebuințarea brusturelui pentru durerile de genunchi, solduri toate articulațiile, se folosește frunza ca bandaj, se înfășoară locul dureros cu frunze se țin peste noapte garantat îndepărtează durerea . Astăzi îl folosesc și eu la legume! Spor vă doresc!
Uite că eu nu inteleg cum e cu stropitul ăla asa-zis de trei ori- , pomenit, a zis LA ZECE ZILE DE TREI ORI. Aiurea. Dacă as stropi două luni macar, …., nu pot intelege. Lămuriți-mă si pe mine, bacă tot ati inteles perfect. Multumesc.
Ma bucur sa aflu ca și brusturele, coada soricelului și salvia pot fi folosite în gradina mai ales pentru mana, roșiilor.. Deci se poate stropi sau folosi asa verzi proaspete preventiv după ce fac florile, corect? Mulțumim frumos, Iani draga! Multă sănătate și multa putere!! ❤
Cred că salvia ar trebui pusă cu un an înainte pentru că nu are același ritm de creștere ca și cartoful și la un moment dat ar fi umbrită. Dar e o idee bună și merită încercată💚
Este foarte interesant materialul, vă mulțumesc! Iau notițe! 😊 Ieri am pus la macerat galbenele, că am foarte multe, împreună cu frunze de papadie, ați putea să îmi dați un sfat cum și când să aplic foliar la roșii, ardei etc? Cu mulțumiri!
Si cer nu stiu ce contun galbenelele cu preponderenta. La papadie ar fi si ceva fosfor si potasiu. Dati o data si vedeti, daca cresc frunzele si nu mai infloresc, nu mai continuati administrarea. Putem face mai mult rau decat bine. Eu folosesc galbenelele la mulcire. Sunt bogate in masa verde si acopera bine solul chiar si uscate.
Bună ziua. 💚 Îmi puteți oferi un sfat, va rog? Frunzele roșiilor din solar au mici pete - buline galbene , care s-au extins nu doar la frunzele de la baza, ci și în sus, e adevărat că le ud seara, iar dimineața găsesc condens pe ele. Oare se maneaza? Cu ce as putea da urgent? Acum am aflat despre brusture și salvie și ar dura până as face maceratul. Am insa macerate de urzica, tătăneasă, rospopasca și coada calului. As putea folosi din ele curativ?
Am apreciat mult informațiile d-voastră...dc ma puteti ajuta cu o informație referitoare la cum pot organiza o gradina de legume pe un teren in care creste f mult boz...Va mulțumesc frumos!
Ati avut rezultate cu metoda asta? Un expert ne-a explicat ca alicina din usturoi actioneaza doar din frunze taiate/zdobite, altfel usturoiul nu ar avea efect. Am experimentat si eu cu usturoiul dar nu am putut trage o concluzie.
Buna ziua. 💚 Salvia mea este inca foarte micuța și as putea folosi doar câteva crenguțe proaspete, nu am avut ce sa usuc. Pot face infuzie din acestea în locul maceratului?
Buna ziua se mai pot stropi cartofi cu aceasata solutie daca frunzele sunt deja galbene ,se poate stropi usturoiul care are frunzele galbene .Multumesc
Depinde mult de temperatura ambientala. Poate dura intre una si trei saptamani. Asa cum am spus, e gata cand nu mai face bule cand amestecam iar plantele arata descompuse si doar tulpinile se mai disting.
Buna ziua,doamna draga ! Ma bucur sa va descopar ! Imi plac mult sfaturile . Am o dilema : "un litru de macerat de brusture ,la cinci litri de apa si un litru de macerat de salvie , la cinci litri de apa" ; alti cinci litri de apa,sau in cei cinci litri cu maceratul de brusture ? Adica obtin zece litri de apa ( de fapt doisprezece ) ? Apoi le amestec si adaug si un litru de infuzie de coada soricelului ? Se fac treisprezece litri , sau separat ? Ma iertati si va multumesc mult !
@@GradinaBIOLegumix Multumesc mult,stimata doamna ! Deja am la macerat brusturele(am avut cam putina planta) si salvia. Voi face infuzia de coada soricelului, apoi urmeaza sa ud plantele sau sa le stropesc ? Sa aveti sanatate si va garantez ca va voi urmari mereu ! Doamne ajuta !😘
Din experiența dvs. recomandați stropire cu lapte crud și cu iod ? As vrea sa le aplic ceva rapid și eficient să nu se mai răspândească mana pe ele , să nu mai aman intervenția.
Buna ziua! Nu reusesc sa gasesc pe canal cv legat de dovlaceii la metru,(stiu ca sigur am vazut😅)si as vrea sa va intreb daca se rup acele flori cu tija ca la ceilalti dovlacei...si celor spaghetini se rup?..va multumesc anticipat de raspuns😊
Nu am facut un video clip special, dar pot sa va spun ca nu am rupt nimic. A fost “ultima mea grija”😀. Dar ce vă recomand este să consumați dovlecei la metru cat sunt tineri, să nu-i lăsați să crească foarte mari pentru că devine foarte tare coaja iar miezul este prea puțin. Dovlecelul spaghetti mi-a plăcut foarte mult, a rodit doar doi dovlecei tot sezonul. Poate am greșit eu ceva… A fost pentru prima dată când l-am cultivat
@@GradinaBIOLegumix ..multumesc frumos de raspuns🤗.Eu la dovlaceii normali rup floarea cu tija , ea nu face rod iar cei la metru ii am pt prima data in gradina si are doar flori cu tija🤔..deaceea nu stiu cum sa procedez, nu vad roade 😅
@@alexandrucacoveanu2860 eu am reusit sa reduc pagubele cu solutii cuprice agreate bio, cu champ77 sau cu zeama bordeleza. Dar nu s-a intamplat in fiecare an sa fie necesar.
Sărut mâna. In câte zile se face maceratul de brusture? Ieri am văzut pete pe frunze la roşii. Dacă durează cateva zile maceratul pierd roşiile. Cu ce pot să dau mai repede?
@@nedelcufane7740 se cumpara de la fitofarmacie. Cu rol de fungicid. E agreata in agricultura ecologica si stropim de maxim 4 ori o planta pana cand fructele incep sa se inroseasca. Asteptam 3 saptamani inainte de a culege pt consum. Mai intrebati acolo cat si cum se da.
Multumesc ca m-ati corectat! 🙈De-asta e bine ca exista o comunitate, ca sa ma traga de maneca atunci cand ma prinde entuziasmul prea tare si mai vorbesc si prostii😀
@@GradinaBIOLegumixNu plecați urechea la răutățile oamenilor, unii așa se simt ei mai bine. Mulțumesc pentru timpul acordat, ponturi și sfaturi acordat, să fiți sănătoasă.
@@anutachindris8376 oamenii sunt diferiti! Ar fi suspect sa am doar comentarii pozitive. De-asta nici nu le sterg. Oricum, orice comentariu duce la cresterea vizionarilor😀. Multumesc pt sustinere.
Iata aici experimentul cu cartofii plantati toamna in asociere cu usturoi :ruclips.net/p/PL6dPFG4Ejb8UVaKM59tNWf8vjHL6YpeLy
Cartofi pe verticala sau turnul de cartofi: ruclips.net/video/4hhni0IQ424/видео.html
Solutii fungicide din coada calului: ruclips.net/video/GP-a4zT5hd0/видео.html
Pp
❤
Felicitari! Nu va luati dupa comentariile rautacioase. Ati fost explicita, foarte bine. Multumim!😊
Felicitări! Frumos ,bun și sănătos
Esti adorabila! Multumesc.
Multumesc Doamna pentru sfaturile practice pe care n-i le dați. Aceste sfaturi se vede că au fost folosite și au dat rezultate. Toamna trecută cu rețetele de conserve am reușit, deși că am încercat, și rezultatele au fost nemulțumitoare. Prunele și merele pentru prăjituri sunt nemaipomenite. Dumnezeu să vă răsplătească pentru efortul de a împărtăși cu noi aceste sfaturi
Ma bucur tare mult! Multumesc pentru comentariu.💚
Sunteţi o domniță dragă care propagă lumina. Mulţumesc ❤
Buna,sunteti minunata cuatatea informatii f interesante si de mare folos pt plante cu bolile lor .Mltumesc ,va urmaresc ,mult succes in tot ce faceti si putere de munca ,doamne ajuta .
Va felicit pt gospodaria dumneavoastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze recolta!
Multumesc, asemenea!❤️
Sunteti nemaipomenita..... multumesc pentru informatii!!!!
Foarte utile solutiile acestea naturale. Asa ne putem tine departe de folosirea alternativelor mai putin sanatoase si pline de chimicale daunatoare pentru sanatate. Multumim🙏
Cu mult drag! 💚
Din anul urmator mi-am propus sa trec pe produse bio asa ca e bine venita informatia. Sarut mina !
Va doresc o zi reusita !👍👍👍❤️❤️❤️🙏🙏🙏
O decizie importanta! Felicitari!💚
Abia astept sa-mi povestiti cum va descurcati cu gradina bio de anul acesta😀👨🌾
Mulțumesc pentru videoclip și vă doresc sănătate
Sanatate va doresc si eu!🌸🌸🌸
Cu soluția prezentată de dumneavoastră în acest video am reușit să-mi salvez roșiile de mană, și pe această cale vă mulțumesc mult! Acum aștept cu nerăbdare să se coacă și roșiile mele. La anul voi aplica această soluție din timp.
O veste foarte buna! Nu sunteti singura care imi da acest feedback pozitiv. Succes pe mai departe! 💚
Felicitări pentru așa rețete.
Foarte frumos explicat Multumesc...
Sa va fie de folos!💚
interesant. multumesc.
Mulțumesc frumos pentru sfaturi!
Eu vă dau un sfat pentru întrebuințarea brusturelui pentru durerile de genunchi, solduri toate articulațiile, se folosește frunza ca bandaj, se înfășoară locul dureros cu frunze se țin peste noapte garantat îndepărtează durerea .
Astăzi îl folosesc și eu la legume!
Spor vă doresc!
Multumesc, o sa aplic si eu sfatul dv. ca mereu ma doare umarul dupa ce toc verdeturile😕
Frunza de brusture aşa simplă se pune la incheeturi? Nu se pune în spirt s-au altceva?
Mulțumesc mult. AȚI FOST FOARTE EXPLICITĂ!
Uite că eu nu inteleg cum e cu stropitul ăla asa-zis de trei ori- , pomenit, a zis LA ZECE ZILE DE TREI ORI. Aiurea. Dacă as stropi două luni macar, …., nu pot intelege. Lămuriți-mă si pe mine, bacă tot ati inteles perfect. Multumesc.
Doamne ajută, este bun di pentru castraveți, vă rog, că la noi plouă mult . vă mulțumesc.
Incercati, nu vad ce ar strica. Studiile au fost facute pe cartofi si rosii.
Foarte simplu și ieftin!Multumesc!
Cu drag!💚
Prea multa vorba.
Va multumesc mult ❤❤
Multumesc ❤
Super mulțumim!
Mulțumim !
Viața la țară e ruptă din Rai în România ❤
Ma bucur sa aflu ca și brusturele, coada soricelului și salvia pot fi folosite în gradina mai ales pentru mana, roșiilor.. Deci se poate stropi sau folosi asa verzi proaspete preventiv după ce fac florile, corect? Mulțumim frumos, Iani draga! Multă sănătate și multa putere!! ❤
Cand apare pericolul de mana.
O idee mi-a venit.Ce ar fi sa punem între rimduri salvie!
Cred că salvia ar trebui pusă cu un an înainte pentru că nu are același ritm de creștere ca și cartoful și la un moment dat ar fi umbrită. Dar e o idee bună și merită încercată💚
Este foarte interesant materialul, vă mulțumesc! Iau notițe! 😊 Ieri am pus la macerat galbenele, că am foarte multe, împreună cu frunze de papadie, ați putea să îmi dați un sfat cum și când să aplic foliar la roșii, ardei etc? Cu mulțumiri!
Si cer nu stiu ce contun galbenelele cu preponderenta. La papadie ar fi si ceva fosfor si potasiu. Dati o data si vedeti, daca cresc frunzele si nu mai infloresc, nu mai continuati administrarea. Putem face mai mult rau decat bine. Eu folosesc galbenelele la mulcire. Sunt bogate in masa verde si acopera bine solul chiar si uscate.
Bună ziua. 💚 Îmi puteți oferi un sfat, va rog? Frunzele roșiilor din solar au mici pete - buline galbene , care s-au extins nu doar la frunzele de la baza, ci și în sus, e adevărat că le ud seara, iar dimineața găsesc condens pe ele. Oare se maneaza? Cu ce as putea da urgent? Acum am aflat despre brusture și salvie și ar dura până as face maceratul. Am insa macerate de urzica, tătăneasă, rospopasca și coada calului. As putea folosi din ele curativ?
Frumos, e târziu la mine ca sau manat , poate la anul
Sigur, daca nu plantati cartofi acum. Se mai fac pana in octombrie-noiembrie, depinde de zona si de cum va fi vremea.
Am apreciat mult informațiile d-voastră...dc ma puteti ajuta cu o informație referitoare la cum pot organiza o gradina de legume pe un teren in care creste f mult boz...Va mulțumesc frumos!
In curand va raspund cu domnul Ion Cazacu
Va mulțumesc frumos pt amabilitate!
Da si urzica e buna si noi am stropit cu urzica foarte buna are vitamine
Da, este. V-a ajutat contra manei?
Se poate planta si plante sau rinduri de salvia si usturoi si busuioc si patrunjel printre plantatie si se trateaza fara stropit
Ati avut rezultate cu metoda asta? Un expert ne-a explicat ca alicina din usturoi actioneaza doar din frunze taiate/zdobite, altfel usturoiul nu ar avea efect. Am experimentat si eu cu usturoiul dar nu am putut trage o concluzie.
Foarte interesant! Oare ma puteti ajuta cu tiltul cartii si editura la care a aparut? Multumesc!
O gasiti in descrierea videoclipului
@@GradinaBIOLegumix Va rog sa ma credeti ca nu am observat. Multumesc.
E buna si salvia salbatica de pe cimp ? Mulțumesc pt tot postați?
Salvie sa fie
@@GradinaBIOLegumix mulțumesc pentru răspuns 🥰
Buna ziua. 💚 Salvia mea este inca foarte micuța și as putea folosi doar câteva crenguțe proaspete, nu am avut ce sa usuc. Pot face infuzie din acestea în locul maceratului?
@@happykidscreator neata! In mod sigur e mai mult decat nimic😀
Bună ziua di vetrice ce preparat se poate folosi și pt ce folosim? Am citit undeva ca I f bun dar nu mai știu pt ce😅. Mulțumesc mult pentru răspuns
Anul asta am vetricele la documentare si cercetare ca insectifug si fungicid. Vedem ce iese.😀
Cu macaratul de urzica strecurat nu se poate stropii ptr mana? Am mai stropit cu lapte și bicarbonat.Multumesc.
Maceratul de urzică conține mult azot și ajută plantele să crească. Nu se mai stropește acum când plantele trebuie să înflorească și să rodească
Buna ziua se mai pot stropi cartofi cu aceasata solutie daca frunzele sunt deja galbene ,se poate stropi usturoiul care are frunzele galbene .Multumesc
Daca deja a intrat mana, e mai greu sa vindecam. Mai bine o solutie cuprica, zeama bordeleza, de exemplu. Cu maceratul stropiti solul daca il aveti.
Bună seara .Va rog să-mi spuneți căte zile lăsăm brusturele la macerat? Multumesc🥰
Depinde mult de temperatura ambientala. Poate dura intre una si trei saptamani. Asa cum am spus, e gata cand nu mai face bule cand amestecam iar plantele arata descompuse si doar tulpinile se mai disting.
@@GradinaBIOLegumix miroase tot asa urât ca maceratul de urzica?Mi-am supărat vecinii când am folosit maceratul de urzică 😆🙈🙉.Multumesc
@@popamarinela4083 da, are miros puternic si nu prea placut, clar!
@@popamarinela4083 .
Am niște macerat de coada calului de anul trecut. O mai pot folosi este bună?
Nu are ce sa strice daca a fost tinut la rece. Il folositi si apoi faceti unul proaspat.
Buna ziua,doamna draga ! Ma bucur sa va descopar ! Imi plac mult sfaturile . Am o dilema : "un litru de macerat de brusture ,la cinci litri de apa si un litru de macerat de salvie , la cinci litri de apa" ; alti cinci litri de apa,sau in cei cinci litri cu maceratul de brusture ? Adica obtin zece litri de apa ( de fapt doisprezece ) ? Apoi le amestec si adaug si un litru de infuzie de coada soricelului ? Se fac treisprezece litri , sau separat ? Ma iertati si va multumesc mult !
Da, in total 13. Asa am inteles si eu. Dar nu-i nimic batut in cuie la asemenea combinatii. Putem aproxima.
@@GradinaBIOLegumix Multumesc mult,stimata doamna ! Deja am la macerat brusturele(am avut cam putina planta) si salvia. Voi face infuzia de coada soricelului, apoi urmeaza sa ud plantele sau sa le stropesc ? Sa aveti sanatate si va garantez ca va voi urmari mereu ! Doamne ajuta !😘
@@elenabadea852 stropim, imbaiem plantele pe toate partile si stropim si mulciul.
Din experiența dvs. recomandați stropire cu lapte crud și cu iod ? As vrea sa le aplic ceva rapid și eficient să nu se mai răspândească mana pe ele , să nu mai aman intervenția.
Mu am folosit de mult. Dar altii spun ca functioneaza
Dar alte macerate precum urzica, coada calului, rostopasca sau tătăneasă le pot folosi contra manei? Și în ce combinație?
@@happykidscreator coada calului inatreste frunzele , e buna pt preventie.
Cat timp trebuie să stea plantele pt macerat?
Pana cand solutia nu mai face spuma si plantele arata diferit, descompuse.
Frunzele de brusture are aceleași beneficii și dacă e uscat?
Da, 200 de grame in loc de 1kg proaspete.
@@GradinaBIOLegumix Multumesc 🤗
Buna ziua! Nu reusesc sa gasesc pe canal cv legat de dovlaceii la metru,(stiu ca sigur am vazut😅)si as vrea sa va intreb daca se rup acele flori cu tija ca la ceilalti dovlacei...si celor spaghetini se rup?..va multumesc anticipat de raspuns😊
Nu am facut un video clip special, dar pot sa va spun ca nu am rupt nimic. A fost “ultima mea grija”😀. Dar ce vă recomand este să consumați dovlecei la metru cat sunt tineri, să nu-i lăsați să crească foarte mari pentru că devine foarte tare coaja iar miezul este prea puțin. Dovlecelul spaghetti mi-a plăcut foarte mult, a rodit doar doi dovlecei tot sezonul. Poate am greșit eu ceva… A fost pentru prima dată când l-am cultivat
@@GradinaBIOLegumix ..multumesc frumos de raspuns🤗.Eu la dovlaceii normali rup floarea cu tija , ea nu face rod iar cei la metru ii am pt prima data in gradina si are doar flori cu tija🤔..deaceea nu stiu cum sa procedez, nu vad roade 😅
@@adrianastan3990 il mai lasati. Asa a fost si la mine mult timp. Dar eu nu as rupe florile. Fiecare are rostul ei, cum se mai face polenizarea?
Mulțumesc , suna foarte bine ♥️ Spune-ți - mi va rog ce sa mai pun la cartofi sa crească mai mari , le- am mai pus cenușă și cropmax o data 😍
Puteti continua cu Cropmax in doza recomandata pe flacon.
Daca sunt abia rasariti puteti sa mai dati cu macerate din urzica sau buruieni pentru aport de azot. Daca sunt aproape de cules, nu .
@@GradinaBIOLegumix va mulțumesc frumos ♥️
Mulțumesc ❤
Și dacă nu am brusture, salvia poate face o treabă bună, sau numai în combinație?
Si separat.
Bună ziua.Se poate și ceai de coada șoricelului și salvie
Pt.mana și cât ceai.
@@aurorasafta7757 1 litru macerat la 5 l apa si 0,5 l ceai de coada soricelului.
Se poate stropi numai cu salvie?
Da
Se pot stropi și pomi fructiferi? Mulțumesc
Incercati, nu vad ce ar strica. Poate obtineti rezulatte nesperate😀. Studiile au fost facute pe cartofi si pe rosii pentru mana.
Maceratele acționează preventiv ,dar daca mana a atacat deja cartofii,mai sunt eficiente?
@@alexandrucacoveanu2860 eu am reusit sa reduc pagubele cu solutii cuprice agreate bio, cu champ77 sau cu zeama bordeleza. Dar nu s-a intamplat in fiecare an sa fie necesar.
@@GradinaBIOLegumix Mulțumesc pentru împărtășirea experienței și cunoașterii!
Bună ziua. Unde găsesc informațiile astea, in ce publicație, chiar franțuzească ???
Am dat titlul cartii si in descrierea videoclipului. Plante in ajutorul altir plante. O gasiti pe net.
Nu am inteles ,nu putem amesteca maceratele si apoi aplica. Trebuie aplicate separat?
Trebuie facute separat. Salvia inhiba macerarea altor plante. Apoi le aplicati . Puteti folosi doar in macerat sau in combinatie.
Vă rog să-mi spuneți și mie unde pot găsi salvie
Salvia creste foarte usor din seminte. Gasiti seminte online sau la magazinele de profil.
Dece apa de ploaie ?
Nu contine clor si o am la indemana. Daca nu aveti, lasati apa de la robinet 24 de ore si agitati din cand in cand ca sa se elimine clorul.
Buna ziua ,pot sa pun si in solar pe sub rosii ? Va multumesc anticipat!
Sigur, de ce nu?
Sărut mâna. In câte zile se face maceratul de brusture? Ieri am văzut pete pe frunze la roşii. Dacă durează cateva zile maceratul pierd roşiile. Cu ce pot să dau mai repede?
Zeama bordeleza
@@GradinaBIOLegumix, ooofff, din ce o fac? Mulțumesc anticipat, sărut mâna.
@@nedelcufane7740 se cumpara de la fitofarmacie. Cu rol de fungicid. E agreata in agricultura ecologica si stropim de maxim 4 ori o planta pana cand fructele incep sa se inroseasca. Asteptam 3 saptamani inainte de a culege pt consum. Mai intrebati acolo cat si cum se da.
Cît timp trebuie să stea la macerat ?
Pana nu mai face spuma si plantele sunt descompuse, se mai vad doar nervurile. 10-15 zile cred, pe caldura asta.
@@GradinaBIOLegumix Mulțumesc.
Cat timp se tin la macerat
Am spus si in video, Pana nu mai face spuma si plantele sunt descompuse, se mai vad doar nervurile. 10-15 zile cred, pe caldura asta.
Muncesc si EU in Italia sa am si EU o palma de pamant unde voi pune in practical tot ce invat de la dumneavoastra
Ma bucur, va doresc sa aveti satisfactii pe masura muncii si surprize placute in gradina! Spor ! 💚👩🏻🌾
În ziua de azi nu aș fi atât de sigură de apa de ploaie, dimpotrivă
Optez pentru apă de izvor
Ce vrea să însemne, exact, “de trei ori” ?
Da… nu m-am exprimat prea clar. Stropim de trei ori cu 10 zile intre stropiri.
Bună seara tuturor.
Şi eu fac macerat dar nu ştiam că salvia e bună....o foloseam ca ceai...
De ce nu se pun împreună?!!!?
Salvia inhiba descompunerea altor plante
Și la castraveți, căci la noi plouă și au început să se îngălbenească frunzele.
Incercati, nu vad ce ar strica. Studiile au fost facute pe cartofi si rosii.
La castraveți frunzele angalbenite
În fiecare an cartofii mi le cară țancul pământului nu știu cesa fac sa scap de ele
Asta am cautat si eu. Am auzit ca se pot prinde in capcane din plasa de sarma, cele pentru sobolani.
Planta cu flori albastre nu estr salviea salbatica,ci este tataneasa
Tata rasa are florile grupate și frunzele mai mari.
care trei plante ?ca doar 2 ati mentionat?
Oare v-ati uitat pana la capat? Le-am scris si pe ecran!
Brusture,salvie și coada șoricelului 😬
Un litru de macerat plus 5 litri de apa dau o solutie de 16% si NU 20%.
Multumesc ca m-ati corectat! 🙈De-asta e bine ca exista o comunitate, ca sa ma traga de maneca atunci cand ma prinde entuziasmul prea tare si mai vorbesc si prostii😀
Pentru cultura mea generală, unde e sursa cu cercetătorii francezi?
in descriere
Prea multe explicatii,aveți voce frumoasă ,dar....
Ī
Treci la subiect no mai lungi
Ce interesant! Si pe mama o chema Maria Lupu de domnisoara. Sa va dea Dumnezeu sanatate si rabdare. “Cu rabdarea trecem marea”.
@@GradinaBIOLegumix cine știe nimic nu este intimplator.
Si eu tot de dsoara ma umesc asa.
Va pup.
@@GradinaBIOLegumixNu plecați urechea la răutățile oamenilor, unii așa se simt ei mai bine.
Mulțumesc pentru timpul acordat, ponturi și sfaturi acordat, să fiți sănătoasă.
@@anutachindris8376 oamenii sunt diferiti! Ar fi suspect sa am doar comentarii pozitive. De-asta nici nu le sterg. Oricum, orice comentariu duce la cresterea vizionarilor😀. Multumesc pt sustinere.
Dacă nu plouă nu crește nimic asa cum e la noi unde pământul e crapat nu plouă deloc😅
Si la noi e tare seceta in ultimii ani. Noroc cu udarea cu picatura si mulcirea “ la greu”!
Câtă vorbăraie!!!
Cata nesimțire...
Nu va place, nu va uitati,simplu.