Multumesc tuturor pentru vizionare si in special abonatilor si celor care au ales sa ma sprijine in continuarea acestor filmari. Pentru contact, sugestii si reclamatii :) datele sunt in descriere.
Incredibile, imaginile de la început. Deși sunt de la malul mării, n-am văzut niciodată ceața „cum curge” dimineața din această perspectivă. Păcat că digul nu e betonat până la capăt. Ar fi ieșit niște selfie-uri cu BMW-ul cu portierele deschise (ca să se audă mai bine muzica de Bach), o splendoare! Ce faleză frumoasă și ce barăci și dughene la baza ei. Mai e mult până departe.
Ai fost un mare norocos că ai prins ceața aia, e un fenomen rar. Al doilea noroc este că ai prins o zi fără vânt, lucru destul de rar la malul mării. Cred că ai fi putut prinde și asfințitul pe lacul Techirghiol. Ca și informație, pe excavatoarele care au făcut digurile au fost ori spanioli ori englezi. Pietrele și stabilopozii de pe toate cele 6 diguri au fost așezate de 4 oameni care au lucrat 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, vară-iarnă, ploaie-ninsoare. Doar de Crăciun și revelion au avut liber câte 2 zile.
Asa se explica. Ma miram cum de acei oameni lucrau la 5 AM si duminica la 4 PM. Puteam sa prind asfintitul pe lac, dar am preferat sa l prind la Costinesti la epava
Felicitări Rducu! Ai apărut iar la știrile Digi24 cu un montaj despre podul de la Brăila. E menționat canalul de RUclips ca sursă. Poate că e timpul să le propui o colaborare remunerată. ;-)
Nici stabilopozi nu mai avem în țara asta, am ajuns să clădim cu piatră goală. Stabilopozii erau confecționați din beton hidrotehnic rezistent la eroziune, au o greutate considerabilă pentru a nu fi dizlocați de valuri și sunt invenție românească.
Stabilopozii ăia de care zici tu nu au făcut față iar unii dintre ei au fost mutați de furtunile de pe mare și peste 10 metri. Pietrele alea de care zici tu sunt puse mult mai bine decât vechii stabilopozi care pur și simplu au fost aruncați în mare. Sunt puse piatră cu piatră într-o anumită ordine, pe categorii de mărimi stabilite dinainte. Nici nu se compară digurile actuale cu cele vechi dpdv al tehnicii folosite. Betonul folosit la stabilopozii actuali e mai bun decât cel din 1954 de când s-au făcut digurile.
Multumesc tuturor pentru vizionare si in special abonatilor si celor care au ales sa ma sprijine in continuarea acestor filmari.
Pentru contact, sugestii si reclamatii :) datele sunt in descriere.
Felicitări, tocmai ce ți-am vazut filmările de la podul din Turcia preluate de canalul B1M.
@@Alex1233192 da da, super!
Iosif, multumesc. O supriza placuta.
@@RaducuPDrum ce drona folosești?
Incredibile, imaginile de la început. Deși sunt de la malul mării, n-am văzut niciodată ceața „cum curge” dimineața din această perspectivă.
Păcat că digul nu e betonat până la capăt. Ar fi ieșit niște selfie-uri cu BMW-ul cu portierele deschise (ca să se audă mai bine muzica de Bach), o splendoare!
Ce faleză frumoasă și ce barăci și dughene la baza ei. Mai e mult până departe.
Multumim pentru super filmare si noutati !
Super, mai ales prima parte... 👍👍
cred ca este cel mai bun canal de filmat cu drona indiferent ce este.
Multumesc, ma bucur ca va place.
Superb ❤️
Iar ai pus de-o filmare din seria "imagini de colecție". Felicitări!
Am vazut digurile astea de la prima piatră pana astazi cand sau finalizat , marea este spectaculoasă si primavara si toamna .
Mirific! 😍❤️
Minunate imaginile. Superb
Vai Raducu ce cadre superbe! Minunat! Mulțumim pentru tot ceea ce faci, pt noi fanii tăi!
Liviu, multumesc mult
superbe imagini felicitari
Minunat felicitări.
Super frumos. Multumim pentru filmare @Raducu!
Felicitări pentru filmare !!
,, Marea cea Mare “ ❤️💙
Felicitări pentru cadre și montaj Răducu!!!
Sublim … 😍
Magie! Orice filmezi se transformă în ceva mai frumos și atrăgător. E harul tău! Numai bine!
Ai fost un mare norocos că ai prins ceața aia, e un fenomen rar.
Al doilea noroc este că ai prins o zi fără vânt, lucru destul de rar la malul mării.
Cred că ai fi putut prinde și asfințitul pe lacul Techirghiol.
Ca și informație, pe excavatoarele care au făcut digurile au fost ori spanioli ori englezi. Pietrele și stabilopozii de pe toate cele 6 diguri au fost așezate de 4 oameni care au lucrat 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, vară-iarnă, ploaie-ninsoare. Doar de Crăciun și revelion au avut liber câte 2 zile.
Asa se explica. Ma miram cum de acei oameni lucrau la 5 AM si duminica la 4 PM. Puteam sa prind asfintitul pe lac, dar am preferat sa l prind la Costinesti la epava
@@RaducuPDrum data viitoare când mai vrei să filmezi pe litoral să te uiți neapărat la viteza vântului și la vreme. Ca să nu bați drumul degeaba. ;)
Multumesc. Verific de fiecare data. Este regula nr 1.
Super 👍
Cine se trezeste de dimineata ... prinde lumina frumoasa.
Corect :)
niceeee
Ceața și răsăritul mai ceva decât plajele!
Frumos
Felicitări Rducu! Ai apărut iar la știrile Digi24 cu un montaj despre podul de la Brăila. E menționat canalul de RUclips ca sursă. Poate că e timpul să le propui o colaborare remunerată. ;-)
Multumesc. Stirile de la ce ora? De azi?
@@RaducuPDrum ...acum 20 min
Salutări de la Tecuci 🙋🙋🌿
Te salut Vasilica 🍻
@@RaducuPDrum vă mulțumesc 👍
Salutare! Ce drona folosești?
FRUMOS
Arata foarte frumos lucrarea si digurile pacat ca nu prea are plaja.
Plaja se va extinde anul acesta.Asta e rostul digurilor
Si pietonala pe langa plaja a fost facuta sau reabilitata tot acum?
Nici stabilopozi nu mai avem în țara asta, am ajuns să clădim cu piatră goală. Stabilopozii erau confecționați din beton hidrotehnic rezistent la eroziune, au o greutate considerabilă pentru a nu fi dizlocați de valuri și sunt invenție românească.
Au fost mai intai inventati de catre francezi
Daca te-ai uita bine pe filmare ai vedea ca sunt dar nu mai au forma clasica!
@@johnnyxdyablo doar acolo in capatul digului, sunt mai patratosi.
@@tudorpalela4729 Exact.
Stabilopozii ăia de care zici tu nu au făcut față iar unii dintre ei au fost mutați de furtunile de pe mare și peste 10 metri.
Pietrele alea de care zici tu sunt puse mult mai bine decât vechii stabilopozi care pur și simplu au fost aruncați în mare. Sunt puse piatră cu piatră într-o anumită ordine, pe categorii de mărimi stabilite dinainte. Nici nu se compară digurile actuale cu cele vechi dpdv al tehnicii folosite.
Betonul folosit la stabilopozii actuali e mai bun decât cel din 1954 de când s-au făcut digurile.
Este data in folosinta acum? 24.iulie.2022?
Poate anul viitor, abia au inceput sa aduca nisip pe plaja.
@@grigandy multumesc de raspuns!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Și stațiunea arată că după bombardament.Toate străzile sunt săpate ptr.apa și gaze.Digurile impecabile,păcat că nu e plaja mai mare.
Plaja va fi extinsa anul acesta .Digurile vor stabiliza nisipul si vor recuce eroziunea
Nicolae, asa este, strazile sunt cum sunt acum, dar cred ca dupa toate racordarile, va urma o asfaltare
Dacă v_ati făcut , v_ati făcut pt voi