Psihologie Virtuala: Motivatia/ Structuri motivationale/ Trebuințele

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 20 сен 2024
  • Vin cu cea de-a doua parte din teoria motivatiei.
    Fiind un subiect mai amplu, am dedicat un videoclip exclusiv trebuintelor.
    Sa va fie cu folos!

Комментарии • 6

  • @bape3136
    @bape3136 2 года назад +1

    Ma bucur ca existi :)

  • @IamMarsYoutube
    @IamMarsYoutube 2 года назад

    Ma bucur ca ai ales piramida asta ca reprezentare ca am tot vazut piramide si devenisem foarte confuz

  • @IamMarsYoutube
    @IamMarsYoutube 2 года назад

    Micaiela mai vrem clipuri😛

  • @IamMarsYoutube
    @IamMarsYoutube 2 года назад

    Micaiela, ai continut de foarte foarte buna calitate dar... structura canalului nu cred ca te avantajeaza deloc. In viziunea mea de consumator de youtube si pasionat de psihologie canalul ar putea avea mai mare succes daca s-ar transforma intr-unul care sa fie la baza despre psihologie cu rubrici de "stiati ca" (adica episoade separate nu in acelasi video)printre episoadele despre psihologie. In felu l acesta consumatorii de youtube de pe canalul tau se vor obisnui mai repede cu tipul tau de continut sa ii zicem polivalent decat sa transcenzi de la chestii interesante la psihologie. Ceea ce vreau sa spun e ca structura canalului tau conteaza. O zi frumoasa!

    • @Infotopia
      @Infotopia  2 года назад +2

      Buna, iti multumesc mult pentru sugestie, si eu ma gandesc adesea la asta, dar eu cu seria aceasta incerc sa ofer explicatia unor concepte si teorii, definitii.. stiu ca exista multe canale educative mult mai interesante, iar asta ma frustreaza... dar ma frustreaza si pentru ca eu vreau sa ilustrez in a prezentari informatii cat mai complete si atunci evit sa fac din videoclipurile acestea niste clipuri scurte trivia. Dar sugestia ta e buna, si ma ambitioneaza sa imi dau mai mult silinta. Iti multumesc!

    • @mrain1870
      @mrain1870 2 года назад +2

      nuuu, eu chiar nu cred ca ar trebui sa schimbi structura asta. E foarte bine cum explici definitiile si dai exemple mai usoare, mai bine de inteles. Chiar ne ajuti foarte mult cu admiterea. Si acele glume si mici curiozitati printre explicatii, chiar te fac sa nu iti pierzi atentia sau sa te plictisesti uitandu-te, ca sa intelegi