Doamne ajută D nul Tibi sa vă dea D nul sănătate ca ne încîntați cu fel si fel de idei folosi toate mulțumim mult ne este de folos tuturor că numai chimicale sunt cele mai multe o zi binecuvîntată
Tibi felicitari pt clip si e placut cintecul cocosului din curte .merita si el un like 👍🏽 ani de zile nu am auzit cocosul cintind nu ai cum la orase mari. 👍🏽🇮🇱
Foarte util, eu spăl legumele și fructele cu bicarbonat dizolvat in apă. Cred că pasta de bicarbonat este mai eficienta. Și aceasta postare merită să fie distribuită și altora. Mulțumiri și aștept postarea cu pehasul solului.
Felicitari și mulțumim mult pentru informatiile de pana acum, care sunt de altfel foarte utile.Aș dori dacă mă puteți îndruma spre un brand de apa plata(din comerț) Romania care este cel mai bun și sănătos.Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!
Doamna Felicia , desi nu am intenția sa fac reclama, eu consum cand este nevoie, deoarece am un izvor mai sus ,intr-un sat aproape părăsit, apa de la Bucovina! Are un ph ok ,este echilibrata oligomineral si are cele.mai puține.impuritati!
Buna Tibi ma bucur sa te revad chiar imi puneam intrebarea unde te-ai ascuns de nu mai vedem clipuri de la tine probabil ai fost cu familia in concediu (arati bine)intradevar tema care ai abordato astazi este interesanta intradevar aceste chimichale s-au pesticide cum se mai numesc sint daunatoare pentru organismul uman eu personal sint foarte mare consumator de lamii pina la 4 bicati pe zii si nu intotdeauna gasesc lamii bio sa cumpar si sint nevoit sa iau ce gasesc s-au sa merg 20 de km mai departe in alta localitate sa incerc acolo lucru de care nu intotdeauna am chef si cum am zis sint nevoit sa cumpar normale lamii (am uitat sa mentionez ca la unele retepturi care le folosesc eu este nevoie si de coaja lamiei)ca sa le curat cit de cit de pesticide si de parafina de conservare eu pun lamiile inainte de a le folosii in apa fiarta si le las 5 minute acolo dupa care le sterg si le folosesc imediat pina acum nu mi sa intimplat nimic din cauza lor deci s-ar putea ca si apa fiarta sa ajute cel putin mie asa mi-a explicat un spaniol.Iti doresc o zii faina si numai bine
Eu apreciez mult sfaturile tale , Și cred că și acesta are o bună utilitate . Însă, stau sa mă întreb cât de eficient este pt că multe produse sunt afectate nu duar la exterior ,ci și în profunzime . Ma gandesc la produsele exotice (și nu numai ele ) care chiar au și gustul afectat . Soluția ar fi să căutăm imposibilul, adică macar pe cele bio extrem de scumpe?
Bună ziua,dar 20gr.de bicarbonat de sodiu dizolvat în 500ml.de apă nu este suficient?este necesar şi sucul de lămâie obligatoriu pentru a îndepărta chimicalele de pe suprafata fructele sau al legumelor? Mulțumesc!
Da, procedura este simpla dar ceea ce conteaza este rezultatul:scapam de toxine,ceea ce nu este deloc banal,dimpotriva este formidabil este fundamental! Intrebarea care doresc sa opun se "potriveste" perfect cu tema abordata in acest material:am citit mai multe articole despre pericolul IMENS pe care il reprezinta substantele numite stimulenti de crestere si de coacere folosite pentru legume si,in special la rosii.Unul dintre cei mai reputati(dupa parerea mea) profesori de nutritie din Romania spunea despre aseste substante ca sunt un risc pentru sanatate extrem de ridicat.Inca nu am aflat,cu certitudine,daca putem recunoaste rosiile care au "beneficiat" de aceste substante.Exista o modalitate a identifica ,fara echivoc,aceste legume ?
Salut Tibi, aceasta ultima metoda, cea cu lamaia si bicarbonatul de sodiu, are efect si asupra stratului de ceara care acopera merele ? Ori daca exista vreo alta metoda !? Sau poate stie altcineva si poate lasa aici un raspuns. Multumesc si o zi buna !
Multumesc pt. Informatiile date cu privire la cutiile de conserve de pește aflate pe piata. Nu știam de aceste indicative, ce anume reprezintă . Am verificat câteva cutii pe care le am in frigider de sardine și ton cu indicative FAO 57 și FAO 27. Sunt bune ??, pt ca in lista pe care ați prezentat-o si pe care mi-am notat-o nu apare. Am o rugăminte, puteți să-mi scrieți toate aceste indicative care sunt radioactive, periculoase și care sunt cele benefice. Eu consum f.rar conserve de pește, dar în post sunt o mâncare de bază și aș vrea să evit cele otrăvite, contaminate și să ma asigur ca cele pe care le am sunt bune sau nu. Multumesc frumos pentru efortul depus. La rândul meu o să informez persoanele din anturajul meu despre acest pericol. Toate cele bune va doresc.
Poți susține și tu acest canal de youtube devenind membru apăsând pe link-ul de mai jos: ruclips.net/channel/UCoPauj1mqeORC7zZuTyxbGwjoin Taierea Porcului in Prahova: ruclips.net/video/gOWMb01s9X4/видео.html Taierea si transarea Porcului de Craciun Microferma Dan Praf: ruclips.net/video/T-L5Hs57Tqk/видео.html Taierea Porcului la Microferma Dan Praf: ruclips.net/video/SOrkesms-Wc/видео.html Taierea Porcului de Craciun ruclips.net/video/c-XzqmIHU4o/видео.html Cum se leaga corect un porc pt a fi sacrificat ruclips.net/video/vbeaDeiUPBs/видео.html Jardel: Mostenitorul lui Gimbirica ruclips.net/video/dTCqaQt01lM/видео.html Purcei rasa Pic ruclips.net/video/djForCahwdg/видео.html
Mulțumim ptr sfaturi Sint de folos dar pe la noi a ajuns moșu cu sania __ la matale nu ??!!;__ așteptăm sfaturi ptr îngrijirea pomilor producerea răsadurilor in alveola la fereastră și alte sfaturi - La multi ani cu multe inpliniri !
Salutare , am şi eu o întrebare legată de apariția primei frunze de la baza vinetelor care sa îngălbenit ,menționez că plantele sunt plantate de 14 zile . Despre ce poate fi vorba ? Lipsa de apă din sol ? Sau din altă cauză sa-au îngălbenit? Si cum pot rezolva problema?
Din pacate metoda pe care o expuneti NU elimina pesticidele sistemice, foarte des folosite in pomicultura si legumicultura datorita eficientei lor. Aceste molecule ajung in absolut toate celulele plantei. In plus, multe pesticide au solubilitate scazuta in apa, din nou, metoda aceasta nefiind foarte eficient in acest caz. Cu toate acestea, sunt de acord cu ideea de la inceput: cel mai sigur esti pe mancarea pe care o produci singur.
🤣ma faceți sa rad ,dar totodată aveți dreptate și este de plâns la ceea ce se întâmplă! Nu este nici o diferență din punct de vedere al alimentației între puii din crescătorii si noi!
Și eu spăl lămâile și portocalele cu bicarbonat , atunci când am nevoie de coajă . De fapt le las un timp in apă cu bicarbonat , însă tot nu am convingerea că se pot consuma in siguranță . Am înțeles că și oțetul ar fi bun la spălarea lor . Însă ce facem.cu cartofii după ce ii curățăm , deoarece și ei au mare conținut de pesticide ?
Sarut mainile! Aici chiar avem o problema! Atat cartofii cat si alte legume mentin reziduri toxice în pulpa lor ,reziduri care nu pot fii îndepărtate sub nici o forma!
O sa fac un videoclip în care voi prezenta o metoda bio de combatere , iar în descrierea videoclipului voi lasa si solutia chimica pentru acest daunator!
Doamna Dana eu acolo am folosit bicarbonatul, dar la fel de bine puteți folosi praful de copt deoarece ele sunt același lucru în principiu! Praful de copt este tot bicarbonatul de sodiu decât ca în prealabil a fost tratat cu un acid (ex peste bicarbonatul de sodiu stoarceți o parte dintr-o lămâie și veti obține praful de copt) în aceasta privința funcționează ambele la fel de bine!
Teoria asta functioneaza in cazul solutii contacte dar daca au fost folosite substante sistemice pe care absoarba planta, fructul... numai poti elimina otravele.
Dar pentru de-iradiere a fructelor, legumelor și a mielljilor cum procedăm??? Cine nu știe toate acestea din import dar și din țară sunt iradiate pentru a rezista un timp îndelungat. Singurul mod de a scăpa de acest proces de contaminare indirectă este gradina proprie, doar așa câștigați sănătate și mulți ani frumoși.
Si portocalele si lamaile ar trebui date cu bicarbonat sunt stropite ....... numai ele stiu cu ce ;sau sa ne spalam pe maini de fiecare data dupa ce decojim o portocala
@@TibiTips sper sa fie o capcana original, ca de vazut am vazut si experimentat multe de pe youtube, majoritatea au mers. Eu tot prefer tips-urile legate de plante si pomi ,ca si majoritatea lumii de pe aces canal,din cate vad eu
Va salut! Îmi pare bine sa aud acest lucru! Sper sa pot oferi cat mai multe ponturi ,testate si care dau rezultate bineînțeles! Chiar din decembrie când voi avea un program mai lejer ,o sa încep o serie de clipuri în care sa vorbim despre toate particularitățile solurilor , pentru ca în primavara sa ne fie mai ușor, pentru a Înțelege cum își duc viata plantele , pomii si totodată sa deslușim impreuna secrelele unei bune recolte în grădinile noastre!
Există o soluție mai simplă, în loc de pastă făcută și frecată peste fructe si legume se poate pune bicarbonatul într-un vas cu apa se amestecă bine, legumele etc. puse în acest vas și lăsat cîteva minute pentru alcalinizare, însă merele ceruite se curăță prin frecare.
Sarut mainile! Sunt subtitrări făcute pentru a putea fii văzute și de cei care nu pot auzii, dar și în alte tari ! Puteți sa dezactivați subtitrările de la dumneavoastră din setări!
De mare folos ne- ar fi! Sunt oribile.Eu le adun si le omor.Am stropit cu zeolit foliar dar probabil a fost prea tarziu.Fata de anul trecut sunt mai multe
Iti urmăresc cu interes emisiunile pe care le gasesc f.f.f.utile Felicitări !!
Va mulțumesc!
Doamne ajută D nul Tibi sa vă dea D nul sănătate ca ne încîntați cu fel si fel de idei folosi toate mulțumim mult ne este de folos tuturor că numai chimicale sunt cele mai multe o zi binecuvîntată
Sarut mainile doamna Emilia si va mulțumesc!
Un MATERIAL FFFF BUN SANATATEA CEA MAI IMPORTANTA
Asa este!
Imi place foarte mult sfaturile dumitale ,eu folosesc aceasta methoda,de cand am plecat de la casa parintilir mei.
Ma bucur sa aud!
Va doresc multa sanatate si mult noroc.
Mulțumesc asemenea!
Multumim pentru sfaturi.Faceti cruce pe tot ce cumparati . Doamne ajuta.
Otilia Aaa, Dumnezeu nu a spus să facem cruce pe produse, a spus să le spălăm.
Mulțumesc frumos pentru toate aceste informații, chiar nu știam si prind foarte bine!! Sănătate și doamne ajută ne tuturor!!!
Sarut mainile!
Un video interesant și util pentru toată lumea! 👍
Mulțumesc!
Mereu aflu lucruri noi si interesante de pe canalul tau. Multumesc!
Eu le țineam in apa cu bicarbonat 5 minute după spălare
Foarte interesant si util videoclipul!
Sanatate tututor!
Mulțumesc!
Mulțumesc mult pentru toate informațiile!!!!
Cu mare placere!
Sa fii binecubintat deDumnezeul care a facut cerul si pamintul
Mulțumesc!
Mulțumesc mult!! O inițiativă minunată! Fiți binecuvântat!
Mulțumesc asemenea!
Bună dimineața , va multumesc pentru aceste informații utile .
Va doresc o zi frumoasă și multă sănătate.
Va mulțumesc doamna! O zii minunata și dumneavoastră!
Tibi felicitari pt clip si e placut cintecul cocosului din curte .merita si el un like 👍🏽 ani de zile nu am auzit cocosul cintind nu ai cum la orase mari. 👍🏽🇮🇱
Da asa este! Cocosul își face simțită prezenta în toate videoclipurile mele!
Mulțumim pentru sfaturi, multă sănătate!
Mulțumesc!
Mulțumim pt toate informațiile! Toate cele bune!
Mulțumesc asemenea!
Toate sfaturile tale sunt de luat în considerare.
Duminică liniștită!
Și like 👍 Evident 😉
Mulțumesc dl Daniel!
👍Mulțumesc!
Succes!
Mulțumesc!
Foarte tare, mersi Tibi pentru aceste ponturi. 😎👍
Cu plăcere Vali!
Ador sfaturile tale
Mulțumesc!
F important de știut. Mulțumim
Cu plăcere!
Foarte util, eu spăl legumele și fructele cu bicarbonat dizolvat in apă. Cred că pasta de bicarbonat este mai eficienta. Și aceasta postare merită să fie distribuită și altora. Mulțumiri și aștept postarea cu pehasul solului.
Scuze am vrut să spun PH-ul solului.
Multumim pt sfaturi 👍👍👍🤝🤝🤝 asa voi proceda 👍👍👍👍
Cu plăcere!
Multumesc foarte frumos,felicitari
Cu plăcere!
Multumim pentru toate sfaturile utile si interesante
Te rog sa mi spui cum am putea scapa de coropisnite in mod bio
Multumesc!
Sarut mainile! Sunt doua clipuri pe canalul meu care ar putea sa va fie de folos!
Foarte interesant!!! Mulțumesc !
Cu plăcere!
Sanatate si numai bine
Va mulțumesc dl Florin!
Felicitari și mulțumim mult pentru informatiile de pana acum, care sunt de altfel foarte utile.Aș dori dacă mă puteți îndruma spre un brand de apa plata(din comerț) Romania care este cel mai bun și sănătos.Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!
Doamna Felicia , desi nu am intenția sa fac reclama, eu consum cand este nevoie, deoarece am un izvor mai sus ,intr-un sat aproape părăsit, apa de la Bucovina! Are un ph ok ,este echilibrata oligomineral si are cele.mai puține.impuritati!
Foarte util sfatul dvs. Mulțumesc d nu Tibi.
Va mulțumesc doamna Rodica!
Multumesc frumos sa veti o zi frumoasă
Mulțumesc asemenea doamna Kamy!
Va multumim!
Mulțumesc frumos!!
Cu plăcere doamna Sanda! O zi minunata va doresc!
Multumesc de sfat !
Cu plăcere!
Super, multumim
Cu plăcere!
Salut Tibi si numai bine acum am mai aflat ceva util pentru mine,multumesc. Succes
Cu respect! Va mulțumesc!
Foarte tare!
Mulțumesc!
Va multumesc mult
Cu plăcere!
Buna Tibi ma bucur sa te revad chiar imi puneam intrebarea unde te-ai ascuns de nu mai vedem clipuri de la tine probabil ai fost cu familia in concediu (arati bine)intradevar tema care ai abordato astazi este interesanta intradevar aceste chimichale s-au pesticide cum se mai numesc sint daunatoare pentru organismul uman eu personal sint foarte mare consumator de lamii pina la 4 bicati pe zii si nu intotdeauna gasesc lamii bio sa cumpar si sint nevoit sa iau ce gasesc s-au sa merg 20 de km mai departe in alta localitate sa incerc acolo lucru de care nu intotdeauna am chef si cum am zis sint nevoit sa cumpar normale lamii (am uitat sa mentionez ca la unele retepturi care le folosesc eu este nevoie si de coaja lamiei)ca sa le curat cit de cit de pesticide si de parafina de conservare eu pun lamiile inainte de a le folosii in apa fiarta si le las 5 minute acolo dupa care le sterg si le folosesc imediat pina acum nu mi sa intimplat nimic din cauza lor deci s-ar putea ca si apa fiarta sa ajute cel putin mie asa mi-a explicat un spaniol.Iti doresc o zii faina si numai bine
Totul este posibil dl Dany! Va salut si va mulțumesc pentru informații! O zii plăcută va doresc!
MULTUMIM f mult.
Cu plăcere!
Eu apreciez mult sfaturile tale ,
Și cred că și acesta are o bună utilitate .
Însă, stau sa mă întreb cât de eficient este pt că multe produse sunt afectate nu duar la exterior ,ci și în profunzime .
Ma gandesc la produsele exotice (și nu numai ele ) care chiar au și gustul afectat .
Soluția ar fi să căutăm imposibilul, adică macar pe cele bio extrem de scumpe?
Da asa este !
Bună ziua,dar 20gr.de bicarbonat de sodiu dizolvat în 500ml.de apă nu este suficient?este necesar şi sucul de lămâie obligatoriu pentru a îndepărta chimicalele de pe suprafata fructele sau al legumelor? Mulțumesc!
Va salut! Nu este obligatoriu sa folosiți lamaie! Pur și simplu bicarbonatul își va face treaba!
Da, procedura este simpla dar ceea ce conteaza este rezultatul:scapam de toxine,ceea ce nu este deloc banal,dimpotriva este formidabil este fundamental!
Intrebarea care doresc sa opun se "potriveste" perfect cu tema abordata in acest material:am citit mai multe articole despre pericolul IMENS pe care il reprezinta substantele numite stimulenti de crestere si de coacere folosite pentru legume si,in special la rosii.Unul dintre cei mai reputati(dupa parerea mea) profesori de nutritie din Romania spunea despre aseste substante ca sunt un risc pentru sanatate extrem de ridicat.Inca nu am aflat,cu certitudine,daca putem recunoaste rosiile care au "beneficiat" de aceste substante.Exista o modalitate a identifica ,fara echivoc,aceste legume ?
Sigur ca da ! Va uitați la semințe, acestea trebuiesc sa fie mari și sănătoase iar pe interiorul cărnii la jumătate sa nu prezinte urme de verde!
@@TibiTips Multumesc!!
Salut Tibi, aceasta ultima metoda, cea cu lamaia si bicarbonatul de sodiu, are efect si asupra stratului de ceara care acopera merele ? Ori daca exista vreo alta metoda !? Sau poate stie altcineva si poate lasa aici un raspuns. Multumesc si o zi buna !
Este alta metoda prin scufundări în apa calda !
❤❤❤❤❤
👍
Multumesc pt. Informatiile date cu privire la cutiile de conserve de pește aflate pe piata. Nu știam de aceste indicative, ce anume reprezintă . Am verificat câteva cutii pe care le am in frigider de sardine și ton cu indicative FAO 57 și FAO 27. Sunt bune ??, pt ca in lista pe care ați prezentat-o si pe care mi-am notat-o nu apare. Am o rugăminte, puteți să-mi scrieți toate aceste indicative care sunt radioactive, periculoase și care sunt cele benefice. Eu consum f.rar conserve de pește, dar în post sunt o mâncare de bază și aș vrea să evit cele otrăvite, contaminate și să ma asigur ca cele pe care le am sunt bune sau nu. Multumesc frumos pentru efortul depus. La rândul meu o să informez persoanele din anturajul meu despre acest pericol. Toate cele bune va doresc.
Doar tonul ar putea avea probleme! În rest tot pestele este ok ! În descrierea videoclipului aveți zonele periculoase!
Poți susține și tu acest canal de youtube devenind membru apăsând pe link-ul de mai jos:
ruclips.net/channel/UCoPauj1mqeORC7zZuTyxbGwjoin
Taierea Porcului in Prahova:
ruclips.net/video/gOWMb01s9X4/видео.html
Taierea si transarea Porcului de Craciun Microferma Dan Praf:
ruclips.net/video/T-L5Hs57Tqk/видео.html
Taierea Porcului la Microferma Dan Praf:
ruclips.net/video/SOrkesms-Wc/видео.html
Taierea Porcului de Craciun
ruclips.net/video/c-XzqmIHU4o/видео.html
Cum se leaga corect un porc pt a fi sacrificat
ruclips.net/video/vbeaDeiUPBs/видео.html
Jardel: Mostenitorul lui Gimbirica
ruclips.net/video/dTCqaQt01lM/видео.html
Purcei rasa Pic
ruclips.net/video/djForCahwdg/видео.html
👏👏👏 Praful de copt este la fel de bun ca și bicarbonatul de sodiu?
În acest caz da ! Au același Ph!
Mulțumim ptr sfaturi Sint de folos dar pe la noi a ajuns moșu cu sania __ la matale nu ??!!;__ așteptăm sfaturi ptr îngrijirea pomilor producerea răsadurilor in alveola la fereastră și alte sfaturi - La multi ani cu multe inpliniri !
Nu a mai venit de ceva timp...! La mulți ani!
Interesant dar oare este eficient si pt fructele iradiate in depozite mai ales banane , mere...etc) sau aveti alte solutii eficiente?
Alta soluție nu cunosc din păcate! Cred ca singura soluție buna este sa cumparam de.la cei care nu stropesc!
Eu pun o mana de bicarbonat in apa si pun legumele sau fructele ,le las 5 , 10 min si le clatesc bine.
Sau otet. ..
Mulțumesc, e ok dar pentru soluțiile care pătrund în interior...azot, soluții forțare a coaceriii, etc. există rezolvare ?
Nici măcar una!
Bună Tibi am si eu o întrebare ce să pun în. ghivecele. de flori ca să nu fie. Furnici .?
Eu as incerca o capcana cu lipici!
Salutare , am şi eu o întrebare legată de apariția primei frunze de la baza vinetelor care sa îngălbenit ,menționez că plantele sunt plantate de 14 zile . Despre ce poate fi vorba ? Lipsa de apă din sol ? Sau din altă cauză sa-au îngălbenit? Si cum pot rezolva problema?
Le rupeți!
Bună ziua domnule Tibi am un lamii de 4 ani si nu a rodit nici o data ce se poate face sa rodească
Pot fii mai multe aspecte! O sa încerc sa fac un videoclip pe această temă!
Din pacate metoda pe care o expuneti NU elimina pesticidele sistemice, foarte des folosite in pomicultura si legumicultura datorita eficientei lor. Aceste molecule ajung in absolut toate celulele plantei. In plus, multe pesticide au solubilitate scazuta in apa, din nou, metoda aceasta nefiind foarte eficient in acest caz. Cu toate acestea, sunt de acord cu ideea de la inceput: cel mai sigur esti pe mancarea pe care o produci singur.
Dl Bogdan, aveti perfecta dreptate! Aceasta tehnica elimina substanțele de contact ,folosite în general pentru depozitare transport și rezistenta!
La parinti era totul eco ,dar trains in Bucuresti ,nu am avut incredere si am foslisit aceasta methods alcalina.
Va salut! La cate sistemice au in ele legumele si fructele din Turcia poti sa le bagi si la masina de spalat ca tot asa raman 🤢
🤣ma faceți sa rad ,dar totodată aveți dreptate și este de plâns la ceea ce se întâmplă! Nu este nici o diferență din punct de vedere al alimentației între puii din crescătorii si noi!
Și eu spăl lămâile și portocalele cu bicarbonat , atunci când am nevoie de coajă . De fapt le las un timp in apă cu bicarbonat , însă tot nu am convingerea că se pot consuma in siguranță . Am înțeles că și oțetul ar fi bun la spălarea lor . Însă ce facem.cu cartofii după ce ii curățăm , deoarece și ei au mare conținut de pesticide ?
Sarut mainile! Aici chiar avem o problema! Atat cartofii cat si alte legume mentin reziduri toxice în pulpa lor ,reziduri care nu pot fii îndepărtate sub nici o forma!
🙋😘💐
Buna a apărut la roșii o ploșniță verde( vezi video La tara cu ea) și distruge roșiile . Te rog poate ai o rezolvare. Multumesc
O sa fac un videoclip în care voi prezenta o metoda bio de combatere , iar în descrierea videoclipului voi lasa si solutia chimica pentru acest daunator!
Am o întrebare. Sunt confuză. Bicarbonat de sodiu sau praf de copt? Ați spus bicarbonat...praful de copt. Văd că folosiți pliculețe de praf de copt.
Doamna Dana eu acolo am folosit bicarbonatul, dar la fel de bine puteți folosi praful de copt deoarece ele sunt același lucru în principiu! Praful de copt este tot bicarbonatul de sodiu decât ca în prealabil a fost tratat cu un acid (ex peste bicarbonatul de sodiu stoarceți o parte dintr-o lămâie și veti obține praful de copt) în aceasta privința funcționează ambele la fel de bine!
@@TibiTips Vă mulțumesc frumos!🌹
Dar lămiiile la fel se spală adica cum ati spus alea care nu sunt tratate
Multumesc
Se lasă în apă cu bicarbonat de sodiu. Doar atât. Nu e necesar să facem o pastă și să frecam legumele și fructele!
Teoria asta functioneaza in cazul solutii contacte dar daca au fost folosite substante sistemice pe care absoarba planta, fructul... numai poti elimina otravele.
Da asa este ! Aceasta soluție ajuta doar la cele de contact folosite în general pentru păstrare și transport!
Deci eu fac solutie, apa cu bicarbonat si o lingura de otet. Se lasa legumele s au fructele in solutie 15 minute valabil si la struguri.
Credința în DUMNEZEU !
Nici aerul nu este......aer.
Sănătate !
PRAFUL DE COPT , NU ESTE BICARBONAT DE AMONIU?
Este cam același lucru, doar o mica diferenta!
Bicarbonat de sodiu s au praf copt ?????
Bicarbonat de sodiu, nu praf de copt!
Bicarbonat!
A zis bicarbonat de sodiu adica praful de copt tradițional....ceea ce este gresit
Dar pentru de-iradiere a fructelor, legumelor și a mielljilor cum procedăm???
Cine nu știe toate acestea din import dar și din țară sunt iradiate pentru a rezista un timp îndelungat.
Singurul mod de a scăpa de acest proces de contaminare indirectă este gradina proprie, doar așa câștigați sănătate și mulți ani frumoși.
Perfect spus si felicitări pentru atitudine!
Singurele produse 100%naturale sunt cele pe care le crești tu!
Doar Dumnezeu ne mai poate salva! Desigur , aducem si noi aportul nostru dar e tot mai greu
@@nastasanegrut5291 Salvarea este cât mai retras în natură și cât mai departe de gloată.
Si portocalele si lamaile ar trebui date cu bicarbonat sunt stropite ....... numai ele stiu cu ce ;sau sa ne spalam pe maini de fiecare data dupa ce decojim o portocala
Da ! Aveți dreptate!
nu ai mai postat de 2 saptamani ,speram la capcana de soareci! Metoda asta circula peste tot pe net
Va salut! O sa fac si acest videoclip, doar ca mulți prieteni ma intrebat despre acest subiect și am considerat ca trebuia sa fac acest clip!
@@TibiTips sper sa fie o capcana original, ca de vazut am vazut si experimentat multe de pe youtube, majoritatea au mers. Eu tot prefer tips-urile legate de plante si pomi ,ca si majoritatea lumii de pe aces canal,din cate vad eu
Va salut! Îmi pare bine sa aud acest lucru! Sper sa pot oferi cat mai multe ponturi ,testate si care dau rezultate bineînțeles! Chiar din decembrie când voi avea un program mai lejer ,o sa încep o serie de clipuri în care sa vorbim despre toate particularitățile solurilor , pentru ca în primavara sa ne fie mai ușor, pentru a Înțelege cum își duc viata plantele , pomii si totodată sa deslușim impreuna secrelele unei bune recolte în grădinile noastre!
Există o soluție mai simplă, în loc de pastă făcută și frecată peste fructe si legume se poate pune bicarbonatul într-un vas cu apa se amestecă bine, legumele etc. puse în acest vas și lăsat cîteva minute pentru alcalinizare, însă merele ceruite se curăță prin frecare.
Mulțumesc pentru informație!
Multumesc dar e prea multa vorba panaaflam ce ne interesează.
O sa încerc sa fiu mai scurt!
Eu pun fructele și legumele în apa în care am dizolvat bicarbonatul de sodiu și le țin 5 minute,apoi le limpezesc !
Perfect!
nu prea vad fructe in pomi.
Pentru ca le mananc! Cautati clipul ,,indemn la normal " de pe canalul meu si o sa vedeți fructele!
Am descoperit zeolitul de la Dr Zeco
Praf de copt nu e bicarbonat de sodiu. E diferit
Asa este dar în acest caz merg ambele!
Dragul mei vorbesti asa de clar romineste te poate intelege orcine de ce mai bagi si scrisul ? Scrisul opreste vizionarea vodeolui clar O SEARA BUNA
Sarut mainile! Sunt subtitrări făcute pentru a putea fii văzute și de cei care nu pot auzii, dar și în alte tari ! Puteți sa dezactivați subtitrările de la dumneavoastră din setări!
bicarbonatul de sodiu nu este tot una cu praful de copt !
Praful de copt este, în principiu, bicarbonat de sodiu cu o componentă acidă deja inclusă.
la multe fructe si legume coaja jos
Adevărat si acest lucru! In coaja raman cele mai multe toxine!
Domnul Tibi pentru plosnite nu ne transmiteți ceva trata ment, invadează toate legumele și amultumesc.
Sarut mainile doamna! Sper sa pot face un videoclip saptamana aceasta!
@@TibiTips este binevenit pt.ca atacă tot în grădină și poate și pt.omida tomatelor, devastează tomatele de cules. Mulțumiri
De mare folos ne- ar fi! Sunt oribile.Eu le adun si le omor.Am stropit cu zeolit foliar dar probabil a fost prea tarziu.Fata de anul trecut sunt mai multe