2ª Federación Pontevedra 3-2 Avilés

• Опубликовано: 10 апр 2022
  • O Pontevedra é o novo líder do primeiro grupo da Segunda Federación logo de remontar e gañarlle 3-2 ao Real Avilés en Pasarón. Co empate do Unión Adarve e a vitoria granate, os da beira do Lérez asaltan a primeira posición cun punto de vantaxe respecto do seu perseguidor.
    Iago Díaz no minuto 6 adiantaba moi cedo ao cadro visitante. Os de Ángel Rodríguez empataban mediación de Churre nun saque dende o curruncho, pero xusto na xogada seguinte Natalio puña de novo por diante o cadro avilesino.
    Así marcharon o descanso e na segunda parte o Pontevedra tirou de espírito para remontar. Rufo daba esperanzas definindo coa cabeza un gran centro de Yelko, e xa no no 86' Charles (quen se non) instalou a tolemia en Pasarón co tanto da remonta.
    56 puntos para seguir pensando no ascenso á 1RFEF.