. بنظر من بزرگترین تناقض در ادبیات و گفتگوهای آقای سریع القلم این است که هر گاه در باره جهان بیرونی سخن می گوید، تفسیرهای خویش را با آمار و ارقام دقیق، مستدل و جذاب و شنیدنی می سازد و بسیار با جرات و جسارت از آنها حرف می زند، اما وقتی که به سیاست و حکمرانی در داخل ایران معطوف می شود، کلام او هیچگاه از محدوده آرزومندی های بی پایه و اساس و شایدها و اماهای بی پایه و بنیاد، فراتر نمی رود. این تناقض بزرگ و اساسی، اکنون تقریبا در ذهن همه متفکران و محققان و برحستگان ایرانی که عطای هر گونه همکاری دور و یا نزدیک را با آن نظام پوسیده، به لقای آن بخشیده اند، دیگر محلی از اعراب ندارد و بسیاری از آنها بالاتفاق کمترین تلاش برای استقرار هر یک از آن مفاهیم ارزشمند در سیاست منجمله توسعه و یا حکمرانی درست و عقلانی را، فقط و فقط به فردای پس از این نظام موکول می کرده اند و از این نظر، هرگونه امید واهی و یا آرزوی محال را برای جستجوی کوچکترین پتانسیل های لازم در نظام مستقر کنونی، جهت ایجاد تحولات مبنایی، کاملا منتفی و بی معنی می دانند. امیدوارم شرایط بسیار بحرانی کشور و وجود بن بست های پیچیده و غیر قابل حل در این نظام، و نیز پدید آمدن زمینه ها و امکانات فروپاشی خودخواسته حاکمیت، بتواند به رفع آن تناقض بزرگ در ذهنیت عزیزانی نظیر آقای سریع القلم و دیگر دوستان ایشان، کمک بسیار موثری بنماید و راه چاره دردها و تباهی های آن کشور را در جایی بیرون از این نظام زشت و فرومایه، بیابند.
سلام ودرود بر استاد گرامی ومجری محترم بهترین مطلب انسجام وانظباط فکری وصداقت است که در کشور ما روز به روز در حکمرانان ما کم وتوهم ان در مردم زیاد شده است از استاد عزیز در جهت روشنگری ما بسیار سپاسگزارم.
یعنی چی به مردم حمله میکنی؟ اول که متوهم خودتی که مردم را کوتهفکر میخواهی و معتقدی شایستگی فقط لازمه حکمرانان است. دوم کمتر بمال اندکی به شرفت اضافه بکن!
زمانی که امیر امارات گفت: «ما ابتدا اقدام میکنیم سپس در مورد آن صحبت میکنیم» در ایران شاهد صحبتهای زیادی هستیم و هیچ اقدامی انجام نمیشود، زیرا بازیگران یا عواملی که به منابع مالی دسترسی دارند بر اساس صاحبان قدرت نزدیک خود انتخاب میشوند و آنها را رها نمیکنند. منافع است نه خدمت ما همه این منشی ها را با منابع مالی نامحدود بدون هیچ گونه صلاحیتی و نه ارتباطی ساده داریم. کشور واقعاً متعلق به عده کمی است و بقیه باید در خدمت آنها باشند. "
باسپاس فراوان از برنامه خوب اکو ایران و میهمان بسیار گرانقدر جناب آقای دکتر محمود سریع القلم . امیداورم آنهایی که باید سخنان استاد گرانقدر را بشنوند ، بشنوند و بکار گیرند !؟ انشاءالله
6:00 بخش خصوصی یک واژهی چپ هست. ما چیزی به نام بخش خصوصی نباید داشته باشیم. مملکت مال مردمه. امر اقتصادی کلا باید به عنوان امر خصوصی لحاظ بشه. اقتصاد اصولا ربطی به حکومت نباید داشته باشه. (منظورم از ربط، هماهنگی اقتصاد و سیاست نیست که اون که حتما لازمه. منظورم از ربط، پا کردن در کفش دیگران هست. این که بوروکرات، درمورد چیزی که مالکیتش متعلق به او نیست، تعیین تکلیف کند.) بنابراین، صاحب اصلی اقتصاد شرکت های خصوصی هستند. (نه صاحب بخشی از آن) پس واژهی بخش خصوصی نادرست است. ولی در کشوری که صاحب اصلی تخصیص منابع دولت باشد! آن وقت این واژه معنا پیدا میکند. که گویا ته ماندهی کیک، یا بخشی از آن! متعلق به شرکت های خصوصی است. ضمنا در این مملکت، هنوز هم مرز اساسی بین بخش خصوصی و بخش حکومتی در قالب بخش خصوصی (خصولتی) وجود ندارد. بنابراین، با حمایت از به اصطلاح بخش خصوصی، یا آزاد گذاشتن آن برای رقابت، باز هم مشکلی حل نمیشود و ممکن است دچار مشکلات کشورهایی مثل مکزیک حین گذار به اقتصاد بازار بشویم.
1:14:46 این ادعاهای دولتستیزانه مشتی خزعبلات نئولیبرالیسمی غربی بیشتر نیستند. و تنها در جهت منافع مافیای قدرت بانک جهانی است. حتی خود دولت امریکا در جریان جنگ جهانی دوم برای اینکه توان اقتصادی و نظامی خود را برای مقابله با آلمان نازی بالا ببرد ناگذیر از بدست گرفتن اقتصاد کشور شد و خودش بنگاههای اقتصادی و کارخانههای دولتی تاسیس کرد. ولی پس از پیروزی آنها را به بخش خصوصی واگذار کرد. زیرا اگر همچنان در کنترل دولت میبود با بازدهی فوقالعادهای که سیستم دولتی داشت، قطعاً موجب بالارفتن سطح انتظارات ملی و به خطر افتادن منافع بخش مافیای خصوصی حاکمیت مالی فدرالرزرو میشد. مهمتر از همه اینکه سیستم اقتصادی کاپیتالیسمی زیر پرسش میرفت و اعتبار و ادعای کارآمدی و تنها آلترناتیو بودنش از میان میرفت! در زمان شاهنشاه آریامهر نیز اقتصاد ملی ما رشد دورقمی داشت و خاری در چشم مافیای مالی جهانی بود، برای همین علیهاش توطئه کردند و باند فاسد خمینیسم و خامنهایسم را سر کار آوردند. اقتصاد فعلی ایران اساساً دولتی نیست، بلکه یک سیستم مافیایی و الیگارشی است. تنها راه نجات ما باز گرداندن قطار اقتصاد کشور به ریل انقلاب سفید شاه و ملت است. هر ایرانی یک شاه است شاهنشاه شاه شاهان است. جاوید شاه و پاینده ایران و فرهنگ سیمرغی ایرانی
54:00 یک کشور ما هم اینه که رئیس حکومت رو مردم تعیین نمیکنند. درنتیجه، کسی که رئیس حکومت میشود در مقابل مردم پاسخگو نیست. این دقیقا الگوبرداری بود از چیزی که ایشون در مورد دانشگاه گفت.
کاش این استودیو پشت صحنه استودیو خودش را تغییر بدهد ، چراغ نئون متحرک شبیه کبابی های دربند و درکه می ماند ، تماشای این ویدئو تمرکز میخواهد، نئون را خاموش کنید
بسیار وسیع سخنان جناب سریع القلم آموزنده بود اما در مورد دولت و ملت ایران هنوز در لحظه جینی است و برای رسیدن به کانال باریک توسعه راهدشواری در پیش دارد و جناب رییس جمهور# پزشکیان تنها دست آوردش تحمل نطرات مردم از کوچه بازار تا سطح متوسط و به بالا است که تقریبا شبیه آقای خاتمی است و قابل درک است
پزشکیان میگه مردم کمکم کنید ولی نمیدونه بگه چطور؟ومثلا نمیتونه بگه از فضای مجازی استفاده کنید وبا واتساپ به فلان شماره پیام بدید من هم یک منشی میگذارم تا این پیامها را هر روز بمن برسانند
جوامع جهان امروزی تکیه بر دستاورد سوم بشری یعنی ساختارهای ارتباطات عصر نوین که بیشتر به منظور توحیدی کردن آموزههای حاکم بر جوامع بشری است و در صورتیکه در بوم زیست جامعهای در نگاه به شکل ساختارهای ارتباطات امروز جهانی از آموزه های سنتی خود همچنان پیروی میکند و توجهی به آموزهای شکل گرفته کنونی جهانی نداشته باشد به یقین در این باره میتوان گفت که قادر به همخوانی و ارتباط سالم با جوامع جهان امروزی را نخواهد داشت، چونکه شکل رفتاری هر جامعهای ارتباط مستقیم با دستگاهای آموزه حاکم بر آن جامعه دارد و حاکمان آن جامعه نیز برای حکمرانی بر جامعه دستاوره و پدیده همان دستگاه آموزه حاکم بر جامعه است.
اگر نگارش منطقی و فن بیان و دستور زبان پارسی ات را درست بکنی، شاید سخنی برای گفتن و فهمیده شدن داشته باشی. این متنی که نوشتی نه انسجام و نه ساختار منطقی و دستور زبانی درستی ندارد و در مجموع قابل فهم نیست.
@@rivas97 برای یک نوشتار خوب یا نطق خوب که منجر به منطقی شدن مخاطب ختم شود نیاز مند فهمیدن خوب از چگونگی خوانش از یک مطلب است. از اینکه شیوه انتخاب و چینش واژگان برای شکل دادن متن پیام من با آموزه حاکم جامعه کنونی ایران همخوانی ندارد حق کاملاً با حضرتعالی است چون آموزههای من خارج از آموزه حاکم بر جامعه ایران است.
@@1mnyenaphar727 تعصب به موضوعی موقعی ارزشمند است که آدم نسبت به آن موضوع مالکیت شخصی داشته است و وقتی موضوع عام است تعصب به موضوع عام، ابزاری برای تخریب منطق و مانند سم در جان هر موجود است.
دو ماه از آپلود گذشته که بنده دیدم و کامنت میگذارم. متاسفم که تعداد وییو و لایک و کامنت آنقدر کم هست که هیچ کمکی به شرایط موجود نخواهد کرد !! مخصوصا با سخنان چند روز پیش خامنه ای که مقایسه میکنم!!!
نمی دانم چرا این کامنت را دادید!؟ و جالب هست پنج نفر هم تایید کردند؟؟ بنده که زمان انقلاب دانشجو بودم و اقتصاد کمونیستی را دوست داشتم و تبلیغ میکردم بعد از آمدن به استرالیا بتدریج برایم جا افتاد که سیستم سرمایه داری این نوع سوسیالیستی حتی برای فقرا بهتر هست و الان بیشتر نظرات این استاد برام قابل فهم هست و حتی دوست دارم دو سه بار گوش کنم
@@nasershojaie5203 استرالیا یک قاره ای است که توسط غرب کولونایز شده است. این شماره یک. آنچه که شما به آن کاپیتالیسم می گویید در حقیقت استعمار است. برای استعمار گر قوانین استعمار بسیار خوب است. نوکران و برده هایی که در قصر های کاپیتالیست ها کار می کنند وضع بهتری دارند از دیگر برده ها. ولی ماهیت بردگی آنها پاک نمی شود حتی اگر خودشان از بردگی خودشان راضی باشند. دکتری که نداند کره جنوبی توسط جنگ آمریکایی بر علیه کره بوجود آمده (انگار که بیایند بندرعباس را بگیرند و بگویند ایران جنوبی) و از دیکتاتوری قذافی حرف بزند در صورتی که لیبی پیشرفته ترین کشور آفریقایی بود و از بمباران ناتو و نابود کردن زیر ساخت های این کشور نگوید و هر چی تقصیر است را بر سر قذافی بیاندازد و هفتاد سال اشغال ژاپن را دموکراسی تک حزبی خطاب کند، کس شعر دکتری بیش نیست.
@@nasershojaie5203 استرالیا یک قاره ای است که توسط غرب کولونایز شده است. این شماره یک. آنچه که شما به آن کاپیتالیسم می گویید در حقیقت استعمار است. برای استعمار گر قوانین استعمار بسیار خوب است. نوکران و برده هایی که در قصر های کاپیتالیست ها کار می کنند وضع بهتری دارند از دیگر برده ها. ولی ماهیت بردگی آنها پاک نمی شود حتی اگر خودشان از بردگی خودشان راضی باشند. دکتری که نداند کره جنوبی توسط جنگ آمریکایی بر علیه کره بوجود آمده (انگار که بیایند بندرعباس را بگیرند و بگویند ایران جنوبی) و از دیکتاتوری قذافی حرف بزند در صورتی که لیبی پیشرفته ترین کشور آفریقایی بود و از بمباران ناتو و نابود کردن زیر ساخت های این کشور نگوید و هر چی تقصیر است را بر سر قذافی بیاندازد و هفتاد سال اشغال ژاپن را دموکراسی تک حزبی خطاب کند، کس شعر دکتری بیش نیست.
دکتر سریع القلم بسیار آموختیم ازتون.همیشه سلامت باشین.امیدوارم روزی برسه که توی بالاترین نهادهای ایران ازتون استفاده بشه.
.
بنظر من بزرگترین تناقض در ادبیات و گفتگوهای آقای سریع القلم این است که هر گاه در باره جهان بیرونی سخن می گوید، تفسیرهای خویش را با آمار و ارقام دقیق، مستدل و جذاب و شنیدنی می سازد و بسیار با جرات و جسارت از آنها حرف می زند، اما وقتی که به سیاست و حکمرانی در داخل ایران معطوف می شود، کلام او هیچگاه از محدوده آرزومندی های بی پایه و اساس و شایدها و اماهای بی پایه و بنیاد، فراتر نمی رود.
این تناقض بزرگ و اساسی، اکنون تقریبا در ذهن همه متفکران و محققان و برحستگان ایرانی که عطای هر گونه همکاری دور و یا نزدیک را با آن نظام پوسیده، به لقای آن بخشیده اند، دیگر محلی از اعراب ندارد و بسیاری از آنها بالاتفاق کمترین تلاش برای استقرار هر یک از آن مفاهیم ارزشمند در سیاست منجمله توسعه و یا حکمرانی درست و عقلانی را، فقط و فقط به فردای پس از این نظام موکول می کرده اند و از این نظر، هرگونه امید واهی و یا آرزوی محال را برای جستجوی کوچکترین پتانسیل های لازم در نظام مستقر کنونی، جهت ایجاد تحولات مبنایی، کاملا منتفی و بی معنی می دانند.
امیدوارم شرایط بسیار بحرانی کشور و وجود بن بست های پیچیده و غیر قابل حل در این نظام، و نیز پدید آمدن زمینه ها و امکانات فروپاشی خودخواسته حاکمیت، بتواند به رفع آن تناقض بزرگ در ذهنیت عزیزانی نظیر آقای سریع القلم و دیگر دوستان ایشان، کمک بسیار موثری بنماید و راه چاره دردها و تباهی های آن کشور را در جایی بیرون از این نظام زشت و فرومایه، بیابند.
بسیار عالی و ارزشمند بود کلام شما ...امیدوارم امثال آقای سریع القلم هم بالاخره از این لباس ترس و بزدلی خارج شده و راستی و شجاعت را بر تن کنند
واقعا آقای دکتر سریع القلم جزو اندیشمندان بزرگ ایران هستن و باعث افتخاره، امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند❤
کمتر بمال اندکی به شرفت اضافه کن!🤮
با داناترین استاد آشنا شدم در این برنامه
درود بر دکتر سریع القلم عزیز
کیفیت تفکر دکتر جوانان ایران رو به آینده امیدوار میکند
ممنونم ازشون ❤
سلام ودرود بر استاد گرامی ومجری محترم
بهترین مطلب انسجام وانظباط فکری وصداقت است که در کشور ما روز به روز در حکمرانان ما کم وتوهم ان در مردم زیاد شده است
از استاد عزیز در جهت روشنگری ما بسیار سپاسگزارم.
یعنی چی به مردم حمله میکنی؟ اول که متوهم خودتی که مردم را کوتهفکر میخواهی و معتقدی شایستگی فقط لازمه حکمرانان است. دوم کمتر بمال اندکی به شرفت اضافه بکن!
ممنون
من خیلی وقته دنبال برنامه های دکتر سریع القلم هستم
زمانی که امیر امارات گفت: «ما ابتدا اقدام میکنیم سپس در مورد آن صحبت میکنیم» در ایران شاهد صحبتهای زیادی هستیم و هیچ اقدامی انجام نمیشود، زیرا بازیگران یا عواملی که به منابع مالی دسترسی دارند بر اساس صاحبان قدرت نزدیک خود انتخاب میشوند و آنها را رها نمیکنند. منافع است نه خدمت ما همه این منشی ها را با منابع مالی نامحدود بدون هیچ گونه صلاحیتی و نه ارتباطی ساده داریم. کشور واقعاً متعلق به عده کمی است و بقیه باید در خدمت آنها باشند.
"
تشکر از استاد سریع القلم
17:20
این قسمت رو نشون مسئولان مملکت بدید! البته اگر گوششون از این حرفا پر نباشه.
باسپاس فراوان از برنامه خوب اکو ایران و میهمان بسیار گرانقدر جناب آقای دکتر محمود سریع القلم .
امیداورم آنهایی که باید سخنان استاد گرانقدر را بشنوند ، بشنوند و بکار گیرند !؟
انشاءالله
1:14:50
کسی که این نکته رو بخواد توی ایران به اجرا در بیاره، باید خودش رو برای مواجهه با اصل نظام آماده کنه.
سلام ودرود بر استاد گرامی بسیار مفید وارزشمند بود
درود فراوان بر شما گل های گل گلستان
سپاس بخاطر دعوت استاد صاحب فکر، باسواد و متخصص مانند دکتر سریع القلم. اما مجری و مصاحبه کننده، حرفه ای نبود و تناسبی با جایگاه مهمان برنامه نداشت.
6:00
بخش خصوصی یک واژهی چپ هست. ما چیزی به نام بخش خصوصی نباید داشته باشیم. مملکت مال مردمه. امر اقتصادی کلا باید به عنوان امر خصوصی لحاظ بشه. اقتصاد اصولا ربطی به حکومت نباید داشته باشه. (منظورم از ربط، هماهنگی اقتصاد و سیاست نیست که اون که حتما لازمه. منظورم از ربط، پا کردن در کفش دیگران هست. این که بوروکرات، درمورد چیزی که مالکیتش متعلق به او نیست، تعیین تکلیف کند.)
بنابراین، صاحب اصلی اقتصاد شرکت های خصوصی هستند. (نه صاحب بخشی از آن) پس واژهی بخش خصوصی نادرست است. ولی در کشوری که صاحب اصلی تخصیص منابع دولت باشد! آن وقت این واژه معنا پیدا میکند. که گویا ته ماندهی کیک، یا بخشی از آن! متعلق به شرکت های خصوصی است.
ضمنا در این مملکت، هنوز هم مرز اساسی بین بخش خصوصی و بخش حکومتی در قالب بخش خصوصی (خصولتی) وجود ندارد. بنابراین، با حمایت از به اصطلاح بخش خصوصی، یا آزاد گذاشتن آن برای رقابت، باز هم مشکلی حل نمیشود و ممکن است دچار مشکلات کشورهایی مثل مکزیک حین گذار به اقتصاد بازار بشویم.
خوشحالم که آخر این گفتگو، خود دکتر صراحتا به این مساله اشاره کرد.
کارت درسته@@1mnyenaphar727
1:14:46
این ادعاهای دولتستیزانه مشتی خزعبلات نئولیبرالیسمی غربی بیشتر نیستند. و تنها در جهت منافع مافیای قدرت بانک جهانی است. حتی خود دولت امریکا در جریان جنگ جهانی دوم برای اینکه توان اقتصادی و نظامی خود را برای مقابله با آلمان نازی بالا ببرد ناگذیر از بدست گرفتن اقتصاد کشور شد و خودش بنگاههای اقتصادی و کارخانههای دولتی تاسیس کرد. ولی پس از پیروزی آنها را به بخش خصوصی واگذار کرد. زیرا اگر همچنان در کنترل دولت میبود با بازدهی فوقالعادهای که سیستم دولتی داشت، قطعاً موجب بالارفتن سطح انتظارات ملی و به خطر افتادن منافع بخش مافیای خصوصی حاکمیت مالی فدرالرزرو میشد. مهمتر از همه اینکه سیستم اقتصادی کاپیتالیسمی زیر پرسش میرفت و اعتبار و ادعای کارآمدی و تنها آلترناتیو بودنش از میان میرفت!
در زمان شاهنشاه آریامهر نیز اقتصاد ملی ما رشد دورقمی داشت و خاری در چشم مافیای مالی جهانی بود، برای همین علیهاش توطئه کردند و باند فاسد خمینیسم و خامنهایسم را سر کار آوردند. اقتصاد فعلی ایران اساساً دولتی نیست، بلکه یک سیستم مافیایی و الیگارشی است. تنها راه نجات ما باز گرداندن قطار اقتصاد کشور به ریل انقلاب سفید شاه و ملت است.
هر ایرانی یک شاه است شاهنشاه شاه شاهان است. جاوید شاه و پاینده ایران و فرهنگ سیمرغی ایرانی
بسیار مفید 👍
👌عالی و. دقیق
هر کلمه شون یک تیتره
بی نظیرن
بر چه مبنایی این حکم مندرآوردی را صادر کردی؟ درحالیکه خزعبلات نئولیبدالیسمی و ایدئولوژیک مافیای گلوبالیسم و بانک جهانی هم در کلام ایشان کم نبود!
نئولیبددددددالیسم؟!
نئولیبدالیسم یعنی چه پروفسور؟!😂
پاسخ: یعنی همون که سریع القلم میگه! همون که چیز بدیه!!🤣
بينهايت مفيد و عالي
هزاران درود بر د كتر سريع القلم اين بزرگمرد نابغة بينظير در دنيا
👍👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹
خجالت بکش خایهمالی نکن یک جو شرف داشته باش!
فوقالعاده بود ما در ایران آدم های بزرگی مثل ایشان داریم چرا استفاده نمیکنیم ؟ پاینده ایران
در شهر کورها آدم یک چشمی سلطان است!
چون کاسبی های مسئولین خراب خواهد شد
Thanks
👌👌
بسیار عالی بود ولی کاش کسانی که مسوول هستن گوش بدهند و
مثل همیشه عالی و آموزنده بود. ممنون
بسیار عالی❤
ممنون
54:00
یک کشور ما هم اینه که رئیس حکومت رو مردم تعیین نمیکنند. درنتیجه، کسی که رئیس حکومت میشود در مقابل مردم پاسخگو نیست.
این دقیقا الگوبرداری بود از چیزی که ایشون در مورد دانشگاه گفت.
کاش این استودیو پشت صحنه استودیو خودش را تغییر بدهد ، چراغ نئون متحرک شبیه کبابی های دربند و درکه می ماند ،
تماشای این ویدئو تمرکز میخواهد، نئون را خاموش کنید
🎉🎉🎉
ارادت دکتر عزیز
بسیار وسیع سخنان جناب سریع القلم آموزنده بود
اما در مورد دولت و ملت ایران هنوز در لحظه جینی است و برای رسیدن به کانال باریک توسعه راهدشواری در پیش دارد و جناب رییس جمهور# پزشکیان تنها دست آوردش تحمل نطرات مردم از کوچه بازار تا سطح متوسط و به بالا است که تقریبا شبیه آقای خاتمی است و قابل درک است
خیلی عالی ولی دفعه قبل که ایشون راجع به نظریه مزلو صحبت کردن گفتن بین چهار هزار نظریه...نمیدونم اون هزار تا نظریه کجا رفت
آقا سریع القلم میشه در مورد برادرتان و رنج های آلوده هم مطلبی بفرمایید
پزشکیان میگه مردم کمکم کنید ولی نمیدونه بگه چطور؟ومثلا نمیتونه بگه از فضای مجازی استفاده کنید وبا واتساپ به فلان شماره پیام بدید من هم یک منشی میگذارم تا این پیامها را هر روز بمن برسانند
خواهشا ایشون رو بیشتر دعوت کنید
بسیار عالی بود آقای دکتر ممنون اکو ایران
Ty
Wow,he talked with jake sullivan last year in davos🤐
love
به معنی واقعی کلمه، آقای سریع القلم یک فرد ذوب در غرب هستند
جمله ات بار منفی دارد ، منظورت نامفهوم، ذوب در غرب خوب است یا بد ؟
کشورهای جهان طلا میخرند وجمع میکنند ولی ایران دارد آنهم چند برابر میزان خرید سالیانه عربستان ،اونوقت وضعمان چنین است متاسفم
اینکه فقط پرت و پلا میگه. وفاق کامل توی هیچ کشوری وجود نداره. حتی توی امریکا هم سر بیشتر این چیزا وفاق نیست.
😂😂 شما پرت پلا میگی عزیزم
جوامع جهان امروزی تکیه بر دستاورد سوم بشری یعنی ساختارهای ارتباطات عصر نوین که بیشتر به منظور توحیدی کردن آموزههای حاکم بر جوامع بشری است و در صورتیکه در بوم زیست جامعهای در نگاه به شکل ساختارهای ارتباطات امروز جهانی از آموزه های سنتی خود همچنان پیروی میکند و توجهی به آموزهای شکل گرفته کنونی جهانی نداشته باشد به یقین در این باره میتوان گفت که قادر به همخوانی و ارتباط سالم با جوامع جهان امروزی را نخواهد داشت، چونکه شکل رفتاری هر جامعهای ارتباط مستقیم با دستگاهای آموزه حاکم بر آن جامعه دارد و حاکمان آن جامعه نیز برای حکمرانی بر جامعه دستاوره و پدیده همان دستگاه آموزه حاکم بر جامعه است.
اگر نگارش منطقی و فن بیان و دستور زبان پارسی ات را درست بکنی، شاید سخنی برای گفتن و فهمیده شدن داشته باشی. این متنی که نوشتی نه انسجام و نه ساختار منطقی و دستور زبانی درستی ندارد و در مجموع قابل فهم نیست.
@@rivas97
برای یک نوشتار خوب یا نطق خوب که منجر به منطقی شدن مخاطب ختم شود نیاز مند فهمیدن خوب از چگونگی خوانش از یک مطلب است.
از اینکه شیوه انتخاب و چینش واژگان برای شکل دادن متن پیام من با آموزه حاکم جامعه کنونی ایران همخوانی ندارد حق کاملاً با حضرتعالی است چون آموزههای من خارج از آموزه حاکم بر جامعه ایران است.
پس بهتره هیچی ننویسی پروفسور
@@1mnyenaphar727
تعصب به موضوعی موقعی ارزشمند است که آدم نسبت به آن موضوع مالکیت شخصی داشته است و وقتی موضوع عام است تعصب به موضوع عام، ابزاری برای تخریب منطق و مانند سم در جان هر موجود است.
والالله من هم چیزی نفهمیدم، گوگل ترانسلیت هم گیج شد😂
خیلی علی است
دو ماه از آپلود گذشته که بنده دیدم و کامنت میگذارم. متاسفم که تعداد وییو و لایک و کامنت آنقدر کم هست که هیچ کمکی به شرایط موجود نخواهد کرد !! مخصوصا با سخنان چند روز پیش خامنه ای که مقایسه میکنم!!!
Alli
باید صبر کرد
وفاق گروه های سیاسی ست نه وفاق دولت با ملت
پوزیده مال این حرفا نیست. این قبری که بالا سرش گریه میکنید خالیه 36:45
گوش گرفتن حرفهای این فرد اتلاف وقت است.
هر چی میگه دروغ و مزخرف است و یه با سواد در اکو ایران پیدا نمیشود، یقه این ایدئولوگ سرمایه داری نئولیبرال وابسته به امپریالیسم بگیره
کس شعر دکتر.
شما خیلی بی تربیت و بیسوادی
نمی دانم چرا این کامنت را دادید!؟ و جالب هست پنج نفر هم تایید کردند؟؟
بنده که زمان انقلاب دانشجو بودم و اقتصاد کمونیستی را دوست داشتم و تبلیغ میکردم بعد از آمدن به استرالیا بتدریج برایم جا افتاد که سیستم سرمایه داری این نوع سوسیالیستی حتی برای فقرا بهتر هست و الان بیشتر نظرات این استاد برام قابل فهم هست و حتی دوست دارم دو سه بار گوش کنم
البته جنبه سیاسیش معتقدم اگر آقای پزشکیان استعفا بدهد و دست های پشت پرده را رو کند خدمت بیشتری به مردم کرده
@@nasershojaie5203 استرالیا یک قاره ای است که توسط غرب کولونایز شده است. این شماره یک. آنچه که شما به آن کاپیتالیسم می گویید در حقیقت استعمار است. برای استعمار گر قوانین استعمار بسیار خوب است. نوکران و برده هایی که در قصر های کاپیتالیست ها کار می کنند وضع بهتری دارند از دیگر برده ها. ولی ماهیت بردگی آنها پاک نمی شود حتی اگر خودشان از بردگی خودشان راضی باشند. دکتری که نداند کره جنوبی توسط جنگ آمریکایی بر علیه کره بوجود آمده (انگار که بیایند بندرعباس را بگیرند و بگویند ایران جنوبی) و از دیکتاتوری قذافی حرف بزند در صورتی که لیبی پیشرفته ترین کشور آفریقایی بود و از بمباران ناتو و نابود کردن زیر ساخت های این کشور نگوید و هر چی تقصیر است را بر سر قذافی بیاندازد و هفتاد سال اشغال ژاپن را دموکراسی تک حزبی خطاب کند، کس شعر دکتری بیش نیست.
@@nasershojaie5203 استرالیا یک قاره ای است که توسط غرب کولونایز شده است. این شماره یک. آنچه که شما به آن کاپیتالیسم می گویید در حقیقت استعمار است. برای استعمار گر قوانین استعمار بسیار خوب است. نوکران و برده هایی که در قصر های کاپیتالیست ها کار می کنند وضع بهتری دارند از دیگر برده ها. ولی ماهیت بردگی آنها پاک نمی شود حتی اگر خودشان از بردگی خودشان راضی باشند. دکتری که نداند کره جنوبی توسط جنگ آمریکایی بر علیه کره بوجود آمده (انگار که بیایند بندرعباس را بگیرند و بگویند ایران جنوبی) و از دیکتاتوری قذافی حرف بزند در صورتی که لیبی پیشرفته ترین کشور آفریقایی بود و از بمباران ناتو و نابود کردن زیر ساخت های این کشور نگوید و هر چی تقصیر است را بر سر قذافی بیاندازد و هفتاد سال اشغال ژاپن را دموکراسی تک حزبی خطاب کند، کس شعر دکتری بیش نیست.