Une ketu ne zvicer me mire, nuk me mer malli fare per ne vendlidnje sepse ketu kam ne radhe te pare kulturen , mentalitetin dhe jeten e qete dhe te sakte .
Agron Thaqi ta qifsha fisin ta qifsha aq shumë keni sa marun motrat nanat tu u si për ni redbull mutin ma hangsh po na kem faj që ju kem ba ni her kushte juve u dasht me ju lan unt
Po vendi I tyre asht qka Po menoni ju PSE kan shku prej zori me ba nje jet ma tmir Kosova eshta vendlinja e tyreMir se vini ne vendin tuaj ne shtepin tuaja vellezer dhe motra te kaloni sa me bukur.
Brravo qe thave jasht hallall tkoft
Aj tipi i thojke jom prej maqedonis e kjo e vetke a ma mir nkosov a atje. Haha
hallall ksaj gruas minuta 4:20, halllalllll
😂 😂, Qfar Pyetje! Haj medet per Mixhen Mehmet...
6;32 ma perfekt osht pergjigj 😍
5:08 qfar zani o daj😂😂
Nuk thuhet "apet" po thuhet prap. Apet (opet) është serbisht gazetare e nderuar. Sa katasteofë flasim ne në Kosovë ooo Zot.
E super lakmoj kulturen Përëndimore, k‘tu nuk flitet kurr për pare, sidomos publikisht, Kosova ka tepër etje për Arsim🙃👍🏻
8
FIKS PRESIN NGA EMIGRANTET
ja keni vjedh storien rtv 21
kar o po, po ti qi motrat o
Une ketu ne zvicer me mire, nuk me mer malli fare per ne vendlidnje sepse ketu kam ne radhe te pare kulturen , mentalitetin dhe jeten e qete dhe te sakte .
03.57 🤣🤣u knaqummm kurr ma mir su kon..
Mem pas vet sa pare i kam e kisha lujt skam shum 2 milion euro veq jam ardh mi ble do lokale.
Bravo personi me kmish te gjelbert e kallzoi te verteten jeta ma mir jasht se sa in this fu.. Kosovo
Gazetarja Shum e mir poju ethe pse kini Dale evrop selak ashte selak
Qfar pytje tkarit :kuj ke vendos mi jap pare ma shum
ensar jusufi edhe gazetart qaty mendt tu i majt 😂😊
ensar jusufi pyetje shuuuum palidhje.....kujt ki mi jeeeep pare ma shum....hahahahahah
Gazetar koti po pra menjen ve ke leket
Gazetare Qur
Jo pak dembela POR shume...
Gazetari ishte ajo nuk me bezohet nuk dinte me Bo pytje
ma jep po si televizoni edhe gazetarja
kthenuuuuu masi ma mir ktu
Po presin veq prej mergimtarve.
Po veq ti i vym je kta ktu demela sa e ki rrogen ti sa nkosov more kishe un po di diqka katunari se i ka ba dy dinar kta demela
Qfar pytje pldh a jan dembela kta ktu ? 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Secondi 0:13 opet??? = perseri o e mjer, ne ket mosh ende nuk ke mesuar gjuhene shqipe...
Dil me 3 gusht 23:00
Nloft mamir kty po thuj mamir pomikana paret hehhehhe
Gazetar amatera në kosov
O ne kosov jetojn shum ma mir.jasht ne pun e ne shpi kta veq kur te vin ne ks pin kafe e hajn drek ne restoran e i nreqin dhomt.
Agron Thaqi ta qifsha fisin ta qifsha aq shumë keni sa marun motrat nanat tu u si për ni redbull mutin ma hangsh po na kem faj që ju kem ba ni her kushte juve u dasht me ju lan unt
Po vendi I tyre asht qka Po menoni ju PSE kan shku prej zori me ba nje jet ma tmir Kosova eshta vendlinja e tyreMir se vini ne vendin tuaj ne shtepin tuaja vellezer dhe motra te kaloni sa me bukur.
Televizion i killavt...storie e lodhun...
Po se dhurata po shkoj me kuq
Gazetare ndro profesion
Mos po te pengon !?
a nuk keni pun tjeter a 🤷♀️🤦♀️
Qfar pytjesh
Poll dhip kake moi medaratore
po kdhehet katundarija
I keq e i mire vendi jot eshte vendi jot e ska tjeter 😊
Ani pare qyshjo veq let bahen gatiii👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻