Hasse Backes straffockupering och Ben Whistes målvaktssabotage

• Опубликовано: 11 май 2024
  • 🔥 I veckans 90 Minuter plus tilläggstid går Hasse Backe loss på ägare som lägger sig i vilka spelare som tränarna får köpa. Han berättar också om när han ockuperade straffpunkten för att protestera mot straffen - och blev bortkörd i polisbil.
    🏆 Vi pratar om fusk, skitsnack och felbedömningar i fotbollen just nu: Hasse ifrågasätter Tuchels val att ta ut Harry Kane - medan hela Tyskland skyller Bayern Münchens förlust mot Real Madrid på domaren.
    👀 Och inte minst - Arsenals Ben Whites fusk mot målvakter: Han har blivit påkommen med att dra kardborrbandet av målvaktens handskar vid hörnor. Kul knep eller dåligt sabotage?
    🎙️ Lyssna på hela podden 90 Minuter plus tilläggstid på podplay.se
    🎙️ Radioprogrammet 90 Minuter plus tilläggstid hör du på Rockklassiker 10-13 varje lördag.