Güzel tarla nadas ve ekime hazırlama videosu olmuş güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim teşekkür ederim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Bu seri Case farmall ve NH TR5 ile aynı galiba (Case JXC serisinin de kabini aynı ama shuttle halatlı elektronik değil) motorları falan da aynı yedek parçası falan kolay bulunur. 5s güzel makine ama pahalı ve her bölgede servis olanağı değişken olabilir. Sıfır olarak bunu almak daha karlı ya da TR5 de ikinci elde tercih edilebilir.
T5 120 var biz Dr td serisine bakarak çok güzel ama ne bi kabin süspansiyonu var ne bi elektrikli ayna havalı koltuk koymuyorlar bundan önce 5s vardı arabaya binesim gelmiyordu bi Dene derim masseyi
ayarlamanın yolu en üst deliğe kaldırıp alt deliğe saplamayı boş takarak olur
20 часов назад+1
Bu modelin komfor ve özellikleri 5s ile kıyaslanamaz bile yakıt konusunda ise muhtemelen bu modelle aynı hatta az bile yakabilir 20 li mibzer ile 330 gram ikilemede 13 lü matris titan ile 450 550 gram arası veri aldım 5.135 ile hesabınızı siz yapın
T5.140 alabilirsin new holland Massey ferguson 1 milyon fazla diyorsun 5s cok konforlu kullanimi rahat ara isler icin kompakt agir isede gelir 5s115 uygundur ara islere t5.140 alınabilir cvt sonsuz şanzıman Daha hizli kompakt olsun dersen 5s105 5s115 uygundur simdi kullandigin onların klasmanında degil iki gömlek altta
Berkay ne olur kamerayı düzelt evde izliyoruz ailecek başımız ağrıyor babamda diyor yaz düzeltsin diyor 😂😂
Geçen videoda söyledi ya düzeltemedim diye yeni kamera olunca çok bilgisi yok sanırım yada kameranın ayarı böyle
5s ile bu traktörü mukayese etmek bile mantıksız. Aralarında inanılmaz konfor ve segment farkı var.
Mf 5 s yakışır kaliteyle tanış
Güzel tarla nadas ve ekime hazırlama videosu olmuş güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim teşekkür ederim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Berektli olsun
Hayırlı işler Berkay bereketli olsun emekleriniz
Abi Allah kolaylık versin çok çalışkansın maşallah ama canınız çekmesin deyip haşırt diye ısırdın çekti canımız
Balık gözü olunca baş döndürüyor
Abim helal olsun sana iki varsın nolur abi vidyoları surekli böyle aktif şekilde at
Yeni sezona hayırlı uğurlu olsun inşallah 🎉🎉🎉
Kolay gelsin abi bereketli olsun
Elinize emeğine sağlık yine çok güzel bir video olmuş
Kolay gelsin abi Allah kolaylık versin inşallah
T5110
Bu seri Case farmall ve NH TR5 ile aynı galiba (Case JXC serisinin de kabini aynı ama shuttle halatlı elektronik değil) motorları falan da aynı yedek parçası falan kolay bulunur. 5s güzel makine ama pahalı ve her bölgede servis olanağı değişken olabilir. Sıfır olarak bunu almak daha karlı ya da TR5 de ikinci elde tercih edilebilir.
Ahahaha kolay gelsin abi bizde 6 saatte anca 40 dönüm yapıyoz 😂
Kolay gelsin
Trende Berkay Karadeniz izlemekte ayrı güzelmiş
Böreği yiyip plan yaptığın kısım marslı filminde martinezin oynadığı bir kısımla eşdeğer😂
T5 in rakibi mf 5711m .
T5 yerine massey 5711m almak daha iyi hem şanzımanı dyna 4.
T5 120 var biz Dr td serisine bakarak çok güzel ama ne bi kabin süspansiyonu var ne bi elektrikli ayna havalı koltuk koymuyorlar bundan önce 5s vardı arabaya binesim gelmiyordu bi Dene derim masseyi
ayarlamanın yolu en üst deliğe kaldırıp alt deliğe saplamayı boş takarak olur
Bu modelin komfor ve özellikleri 5s ile kıyaslanamaz bile yakıt konusunda ise muhtemelen bu modelle aynı hatta az bile yakabilir 20 li mibzer ile 330 gram ikilemede 13 lü matris titan ile 450 550 gram arası veri aldım 5.135 ile hesabınızı siz yapın
6 metre döküm merdane olsa dah iyi iş yapar hemde daha fazla zamandan ve yakittan tasarruf sağlar
SEVİLİYOSUN REİS.
Böyle daha çok video gelsin🎉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
mibzerin arkasına bağlasanız ekerken biz takıyoruz
5s in yanından bile geçemez şanzıman bi t5 değer zaten 😂
Videolar çok geç gelir abi lütfen seri gelsin
Kolay gelsin yuvak çekmekteki amaç nedir. Toğrağı sıkıştırmak mı? Bu tip bilgileride verilmisin.
T5.140 alabilirsin new holland
Massey ferguson 1 milyon fazla diyorsun 5s cok konforlu kullanimi rahat ara isler icin kompakt agir isede gelir 5s115 uygundur ara islere t5.140 alınabilir cvt sonsuz şanzıman
Daha hizli kompakt olsun dersen 5s105 5s115 uygundur simdi kullandigin onların klasmanında degil iki gömlek altta
T 5 satın mı aldınız
Berkay hep mısır yerlerine buğday ekmişsin tarlaları dinlendirmek için mi yoksa su sıkıntısı olduğu için mi?
Kamera gayet iyi ya
Abi kesinlikle 5s al massey fergusonu da tatmalısın çok iyi traktör
ABİ KOLAY GELSİN VİDEONUN BAŞINDAKİ ORTADAKİ TRAKTÖRÜN MODELİ NE ABİ YENİMİ ALDINIZ HAYIRLI OLSUN TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN
T 5 sizinmi
Abi 8066 nerde
Tr 5 110 al yakışır sana
Abi siz nerde oturyorsunuz cöngerdemi
Berkay kardeşim size bi 7 S yada 8 S yakışır
Yuvak nedir
Abi güncel hangi traktörler var ve serileri
Börekcil berkay karadeniz
berkay. bu. soysal. var idi. ne oldu. öldümü? senin en iyi arkadasin. yoksa. ayrildinizmi?
❤
T5 140 al derim
O da taş mı 😂
T5 senin mi abi yenimi aldın
🧿🧿🧿
Sen 5S I al bidaha bunların yüzüne bakmazsın 😂
Merdane Polatlı yapısı mı?
Traktör yeni mi
Ben sana ultra geniş açıyı kapat demedim mi birader
Abi 80 66 ne oldu
80 66 gittimi
İlk🥰
saçları niye kısalttin
Seni n tıraktörnmü reis 8066 nerde
5s alsaydın alırmıydın
Abi kamerayı değiştir başım ağrıyor
İstermisin 5s olması
Kombine ekim ile mimzerin arkasina takip ayni anda hem ekip hemde merdane çekiyorlar oyle yapsaydin ikinci bi emek ve vakit harcamazdin
Kolay gelsin MF 5s al
İlk
Yedigini gosterme
insanlara yalan atma 400 dönüm ektim bide 10 saatte kaç gün ektiğini söylesene insanlar yerse
T5 140 sonsuz cvt şanzıman 5s T5 140 ın şanzımanı etmez sen akıl birisin ne alacağını bilirsin
Kolay gelsin kardeşim @karadeniztrm