Ish-policja nga Ferizaj që shet turshi dhe bakllava | T7
HTML-код
- Опубликовано: 10 фев 2025
- T7 Did you subscribe to T7's Official channel? 👇🏼
► / t7videos
👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new videos.
Follow T7 on:
FB: / televizioni7
IG: / televizioni7
WEB: www.televizion...
Publisher: Onair Media - smarturl.it/On...
All Rights Reserved © & ℗ T7 & Onair Media
Zoti ju nimoft paqi shnet e berqet
Suksese 🍀🙏🏻
Ku koka bre se kemi me ardh kur tvim nkosov ju urojm suksese pun te mbar ❤💥
Ju kishe lut Qe mos punoni me thonjet e me llak ne kuzhine plus Edhe unaza ,, nuk ka Ma keq Edhe e pashendetshme 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nazmije je bash e Qyteti apo e fshati t sigurisht je ne pension.Nese je e veje poetit lajmrohu.qe 8 vite jam I veje. Lehte Gjene gjuhe te perbashkte me Mua posed oj kulture perendimi.kam Banese komfore ne fushe-Kosove.respekt ppeti 19.12.2021
@@balikatravella6577 Nushaj ke Kujdese mos u Trego I verber e primitive. Te menqurit shijojme punet e veta Sic..
Na le ndoj Adress se do vim të hajm Bakllava nga Diaspora 👏
a ksi qe qelin organizata joqeveritare e punojn neper hotele qesi jon ka na vyjn 💪
E prej dyqanit tan me hanger kjo puntorja thojt si thi i paska e prej ktyve durve me hanger a😱
As dorza sun po perdorka se po i qkyka me thoj spica spica 😂😂😂😂
👏👏👏
Pun te mar ♥️🙏🙏
Boll puntore koki kon valla ,pirolla t koft respekt
Spo doni me lan gje pa qit , e keni tepru edhe naj öordh kur te leshon kush trdgoni
Pse ska ndejt police ka vjedh naj send a ?
Kur don me punu gjethqka ec veq Aki tru e vullnet
Basho bukur ne Jete s eshte e thene gjinie duhet te jemi universal qdo pune me Bere. Active ne Jete. Lumtur I me gjet.Ani qka se ka qen police sa pom vjen mire qe qenka punt ore. I lumte Shendet suksese I Deshiroj.
Ju lutem kjo police eshte e Qyteti the a fshatit a del ne tregti ne Ferizaj perveq Ketyre pune ve a ka opsione artin nese po dua miqesi me te une poeti respekt zonja e art.15.3.2023