Îmi plac locuințele care au balcoane. Chiar mult mai mult le apreciez pe acestea decât pe cele ale Parisului care au arhitectura Haussmann-iană , care prevede un singur balcon la cei de etajul cinci . E frumos Parisul văzut din stradă însă confortul apartamentelor din videoclipul de față se vede bine ca le este superior. Dacă se va ține cont că "estetica blocurilor văzută din stradă", să fie obligatoriu legată de util , funcțional , atunci e bine. (Toti pot avea nevoie de un dulap pus pe balcon in care să-și țină diverse , dacă n-au boxă la subsol, si atunci acest dulap standardizat la toate etajele , trebuie totuși mascat într-un fel , care din stradă sa se vadă artistic, sau că oamenii sigur ca vor avea nevoie de un loc in care să-și aseze uscătorul de rufe , si atunci creezi balconul intrun fel anume , sau ca au nevoie ca iarna sa evite pierderile de căldură din locuințe si atunci prevezi ferestre culisante , pliabile pe care iarna sa le poți inchide iar cand e cald vara , sa deschizi aceste ferestre prin pliere și sa poți avea ai și un parasolar identic la toate etajele. Bucătăria , (obligatoriu in interiorul apartamentului) ,sa fie ori închisă clasic , ori cu pereți/ușa culisanți care sa poată izola bucătăria atunci cand se gătește. Si România are mancaruri apetisante care insa necesită timpi îndelungi de gătire. (Si nu cred ca i-ar placea cuiva să-i miroaa casa a mâncare cu varză murată! (sarmalele ), pește prăjit sau ceapă. În plus izolarea cu pereți/uși culisanți permite aerisirea fără hotă (economie de energie electrică), prin deschiderea numai a ferestrelor bucătăriei izoland spațiul de viață a locatarului. Deci esteticul trebuie legat obligatoriu de util .
Îmi plac locuințele care au balcoane.
Chiar mult mai mult le apreciez pe acestea decât pe cele ale Parisului care au arhitectura Haussmann-iană , care prevede un singur balcon la cei de etajul cinci .
E frumos Parisul văzut din stradă însă confortul apartamentelor din videoclipul de față se vede bine ca le este superior.
Dacă se va ține cont că "estetica blocurilor văzută din stradă", să fie obligatoriu legată de util , funcțional , atunci e bine.
(Toti pot avea nevoie de un dulap pus pe balcon in care să-și țină diverse , dacă n-au boxă la subsol, si atunci acest dulap standardizat la toate etajele , trebuie totuși mascat într-un fel , care din stradă sa se vadă artistic, sau că oamenii sigur ca vor avea nevoie de un loc in care să-și aseze uscătorul de rufe , si atunci creezi balconul intrun fel anume , sau ca au nevoie ca iarna sa evite pierderile de căldură din locuințe si atunci prevezi ferestre culisante , pliabile pe care iarna sa le poți inchide iar cand e cald vara , sa deschizi aceste ferestre prin pliere și sa poți avea ai și un parasolar identic la toate etajele.
Bucătăria , (obligatoriu in interiorul apartamentului) ,sa fie ori închisă clasic , ori cu pereți/ușa culisanți care sa poată izola bucătăria atunci cand se gătește.
Si România are mancaruri apetisante care insa necesită timpi îndelungi de gătire. (Si nu cred ca i-ar placea cuiva să-i miroaa casa a mâncare cu varză murată! (sarmalele ), pește prăjit sau ceapă.
În plus izolarea cu pereți/uși culisanți permite aerisirea fără hotă (economie de energie electrică), prin deschiderea numai a ferestrelor bucătăriei izoland spațiul de viață a locatarului.
Deci esteticul trebuie legat obligatoriu de util .
Apartamente pe camp langa o balta si inconjurate de fauna locala formata in special de etnia maro!
Aici s-a aruncat molozul de la cutremurul din 77