- Investește în proprietăți fără să le deții - InRento - c.trackmytarget.com/?a=gzl4ur&i=3apjwf - Aici poți investi în Mintos - c.trackmytarget.com/?a=t31851&i=3apjwf - Use my referral link crypto.com/app/qrqqawr7wt to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD :) - Crypto.com referral - $25 bonus dacă îți comanzi cardul Ruby (card cu cashback 2%) - qrqqawr7wt - Binance Referral - 10% reducere (cod creat de mine) la comisioane de tranzacționare - accounts.binance.me/en/register?ref=S0IM5LG6 - Primești $10 în Elrond (EGLD) dacă folosești codul 720yiozkbe în aplicația nativă Maiar - Magazin Online 99Vehicles - 99vehicles.ro Oferte personalizate, ne puteți scrie pe WhatsApp 0722354191 - Alătură-te/JOIN și primești conținut exclusiv Ad-Free - începând de la 10 lei/lună. Butonul JOIN este lângă cel de subscribe din fiecare videoclip.
Un singur comentariu as avea. Cunosc persoane care exact acum in criza horeca investesc in avioane, pensiuni, case de vacanta si hoteluri. Pare contraintuitiv dar de fapt are sens, e exact mersul impotriva turmei. Avem gandire pe termen scurt si asta ne da impresia ca aceasta pandemie va dura la nesfarsit. Dar adevarul e ca asa cum razboaiele mondiale au durat 4 ani iar economia s-a dezvoltat in urma lor, si pandemia va trece, iar turismul va depasi nivelul anterior (nu mai mentionez ca se vor lua masuri antipandemice, incat probabilitatea sa apara alta criza sanitara va deveni foarte mica, mai repede ar veni o criza digitala care ar afecta reteaua mondiala de telecomunicatii si internet / sateliti / relee etc). Sunt oameni (cu bani, ce-i drept) care investesc acum in tot ce e la pamant (horeca, aviatie, logistica, fabrici etc) pentru stiu ca pandemia se va sfarsi, iar apetitul pentru tot ce a fost afectat in criza, va creste. Evident asta implica un risc major, pentru care nu oricine are stomacul, insa astfel de riscuri aduc averi majore.
Asa este acum este de investit în aceste domenii, dar cum ai spus și tu riscul este mare deoarece nu sti cand o sa înceteze pandemia si poti sta o perioada lunga de timp cu banii blocați ba chiar sa fi nevoit sa vi cu bani în plus, dar dacă iti reușește este clar ca vei avea cel mai mult de câștigat
Profiturile se fac tot timpul la achizitie. Oamenii bogati cumpara cand toata lumea e reticenta, pentru ca sfarsitul lumii nu vine asa cu una cu 2. Bine, daca te uiti la TV vine de 3 ori pe an. Chiar am vorbit despre asta in ultimul meu video, 15 reguli ale banilor. In fine, ideea e sa faci pe dos, exact cum spui. Atunci e oportunitate, cand deja e hype pe subiect, esti ultimul in investitia respectiva si platesti deseori pretul cel mai mare
Sincer de cand am dat de gustul AIRBNB-ului parca hotelurile mi se par useless. Iti inchiriezi un apartament cu 2-3 camere cat de cat decent cu 200-250 de lei pe noapte sau chiar mai putin si ai toate conditiile in el (Smart TV, Caldura, Aer conditionat, am mai dat si de un PS4 :)) ). Nu as mai merge la pensiuni sau hoteluri nici sa ma bati sincer :)))
Prefer hotelul cand merg undeva in afara, mai ales intr-o tara precum Egipt, Indonesia, prefer un hotel dintr-un lant cunoscut... Hitlon... Ramada... Ibis. Dar daca vrei pur experienta, pret bun, Airbnb e top. Le folosesc pe ambele.
Totuși, la hotel sunt oameni care "văd de tine". Că ești cazat în interes de muncă sau nu, să fi relaxat e un avantaj enorm. Hotel mai înseamnă de multe ori și un Spa, o piscină, o mâncare bună... PS. Felicitări pentru content-ul tot mai bun și mai interesant de pe canal. Good job and keep it up!
Experienta mai buna, pretul mai mic plus ca interactionezi si cu localnicii. Si poti privi si din celalalt punct de vedere, sa ai tu airbnb. Nu-ti trebuie nici macar un apartament al tau, il poti inchiria in regim lunar si subinchiria in regim hotelier. Easy money!
În Anglia e plin de "restaurante" care îți livrează mâncarea acasă. Cu meniu italian, chinezesc, indian sau turcesc. Acea mâncare este de o calitate îndoielnică, dar mulți englezi nu au de ales, deoarece e singura lor șansă la o masă caldă, după ce au mâncat la muncă sandwich și biscuiți. Iar asta din cauză că nu vor să învețe niciodată să gătească, iar femeile lor cumpără de la supermarket ceea ce e "ready to cook", adică mâncare gata de pus la cuptor. În concluzie, atâta timp cât ai clienți flămânzi, nu vei da faliment... chiar dacă mâncarea este execrabilă după părerea mea!
sistemul e facut in asa fel incat sa te obisnuiasca dupa care sa fii dependent. Nu inveti sa gatesti, nicio problema, iti dam noi ce ai de mancat(iti punem noi acolo ce stim), iti vindem la pretul la care vrem si cand vrem. Independenta incepe cu educatie, cu a pune pielea in joc, cu a spune stop celor care „iti vor binele”.
Salut Razvan, pentru statie ITP mi se pare corect ca clientul sa plateasca anticipat si daca masina are probleme sa ii se returneze doar jumatate din suma iar cealalta jumatate sa ramana drept munca de manopera altfel se creeaza un precedent unde trec toate tigaile care sunt pericol public.
Salut , plătești idiferent ca treci sau nu itp/ rar .( cu revenire sau fără și la revenire mai plătești odată doar verificarea acelei probleme din cauza căreia ai picat )
Tocmai pentru conceptul de „treaca mearga” avem de suferit toti din Romania. Mi-am dat seama de asta la mine. Comentam de toate teracotele fara DPF pana mi s-a infundat si mie si primul gand a fost sa-l dau jos ca era prea scump unul nou. De ce ti-ai luat masina daca nu ti-o permiti cu adevarat? Schimbarea incepe de la fiecare.
Faina tema cu afaceri care sunt paguboase, multi vad HORECA si Service-urile auto ca o idee de afacere bulleproof insa realitatea este departe de ce vezi din afara. Cu toate astea sunt cateva business-uri de nisa care merita incercate sau luate in considerare 1:30 Service Auto de tip DIY- pui omului la dispozitie spatiul, elevatorul si sculele iar el isi face reparatia singur. O idee de genul ar avea priza pentru ca multi oameni se plang de calitatea reparatiilor facut in service si ar prefera sa faca ei insisi anumite lucrari basic: gen schimb filtre si ulei, schimb antigel etc. Riscul e minim pentru ca nu trebuie sa ai angajati specializati. Ai nevoie de un singur om care doar se asigura ca programarile sunt respectate si timpul petrecut in service este facturat corect. 6:08 HORECA: Un business in domeniu cu risc minim si investitie minima este fie un Glamping sau serviciu de inchirieri rulote (rulotele luate in leasing)
Constructii..mi se pare cea mai top..de ex in sibiu in sura mare iti cere 50% avans pentru un cartier de case..practic ei le fac din avans si le vand dublu..un exemplu..
Multe dintre afacerile oldschool implica multe variabile, de la angajati, furnizori, materiale, spatiu fizic, etc. Afacerile de tip nou sunt mult mai usor de facut, cu mai putine batai de cap, cu mai putine riscuri. In multe dintre ele cel mai mare risc e timpul tau! Aici mă refer daca ai o firma de dezvoltare software, o agentie ce intermediaza asigurari, credite, imobiliare, tranzationarea de actiuni/crypto, etc. Cand orice se poate face foarte simplu, o poate face toata lumea, deci concurenta e mai mare pentru ca nu e niciun filtru care sa trieze oamenii care intra.
Cred ca după ce se mai calmeaza lumea cu acest virus , când lucrurile vor întra în normal, horeca va prospera din nou. Atit timp cât ai turism merge treaba. Contează și managementul , locația . De exemplu într-o zona o cafenea a dat faliment, a venit altul cu cafenea și ii merge. Depinde de mulți factori.
As adauga transporturi rutiere de marfa. M-am ocupat de management-ul la o asemenea companie si stiu. Marje de profit mici, competitie extrem de mare (toti ciobanii care cumpara o duba intra in afacerea asta), riscuri multe, cadru legislativ european tot mai ostil, cheltuieli neprevazute, etc. Proasta afacere.
Afacerile de transport merg tot timpul, tot timpul e nevoie de alimente, medicamente, si altele necesare. Mare atentie in viitor pentru ca daca se reglementeaza industria ar putea livra cu tehnologie fara oameni, gen drone, self driving cars etc. Trebuie sa stii ce sa faci in situatia asta, cumperi drone, sau te redirectionezi catre coordonarea lor, pentru ca cineva va trebui sa le supravegheze.
@@AlextudorescuMerg pe dracu. In cazul în care nu sunteți un bot vă spun că am lucrat în domeniu și am văzut că merg câteva firme mari, balenele, și restul așa bine merg că nu câștigă mai nimic. Marjele de profit sunt așa mici că atunci când tragi linie vezi că rămâi cu așa bani puțini că mai bine investeai în altceva și aveai și mai puțină bătaie de cap. Dar da, dacă vrei să lucrezi într-un domeniu unde ai tot timpul stres și necazuri pentru bani puțini, intrați toți în transporturi. Cât despre autonomie și alte tehnologii, momentan sunt baliverne.
Ai dreptate dar noroc cu cei care te contrazic in comentarii ca ei isi fac Horeca si service, altfel chiar ar fi nasol sa nu am unde sa servesc masa in timp ce mi se repara masina!
Gasirea de resurse umane si managementul lor sunt cele mai provocatoare activitati pentru multe companii din prezent. Este clar ca nu este usor, insa cu un management potrivit o sa ai numai de castigat de pe urma unei asemenea dinamici a pietei.
Salut vecinu', referitor la restaurante, e f greu da, si multe nu merg, dar Trattoria de exemplu este spatiu inchiriat si patronii nu sunt nici bucatari nici ospatari, si merge f bine restaurantul :) normal ca, cafeneaua de la scara nu merge, atat timp cat stam la capatul orasului si trafic pietonal este spre zero :)
Salut Razvan! Vad in clipurile tale ca tot aduci argumentul ca firmele platesc TVA si taxe foarte mari catre stat. TVA-ul il plateste consumatorul, dar este retinut de catre vanzator urmand sa fie varsate catre stat. Taxele angajatilor sunt ale angajatilor, dar sunt retinute de catre angajator dupa care sunt varsate la stat. 1% impozit pe venit e bataie de joc comparativ cu un angajat care da statului aproape jumatate din salariu.
Atunci fă-ți fabrică de conserve Michelin 🤣. Glumesc! Se câștigă bine din horeca, doar ca e un business clasic si e concurenta mare, de aia nu rezistă mulți.
Eram odată la cumpărături într-un magazin de tip engros și în fața mea un domn cu un coș plin vârf cu bere la pet2L. Cred că avea pe puțin 30-40 de baxuri. M-am luat în vorba cu el și ce mi-a zis am rămas mut " Am firma de construcții și azi e ziua de salarii. La ieșirea din șantier am și un mic magazinas iar o parte din salariu o sa se întoarcă acolo și am nevoie de stoc"
@@eddyhilitanu6631 Haha, cunosc pe cineva cu firmă de exploatări forestiere care vinde țuică la angajați după program. Oricum pe aia cheltuie banii, așa că de ce să nu cheltuie la el.
a muncit si a satisfacut o nevoie care era nefructificata. In 2022 nu mai vrem sa muncim, vrem doar lamborghiniurile, banii si vacantele. Bag 10$ intr-o moneda si astept sa creasca, astea sunt businessurile in 2022. De curand am facut un video in care explic regulile banilor si daca te uiti la viewuri e mult sub altele unde prezint direct preturile imobiliarelor sau investitiile care merg in 2022. De ce? Vrem sa fim milionari rapid! Si din pacate exact asta e mindsetul care ne tine saraci.
Ramai la afacerile pe care le faci si nu iti mai da cu parerea despre alte afaceri spunand ca nu merg! Daca tu nu esti pregatit in domeniile respective, asta nu inseamna ca nu sunt profitabile ! SUNT PROFITABILE SI SUNT AFACERI BUNE , DOAR DACA SUNT FACUTE DE OAMENII CU PREGATIRE IN DOMENIILE RESPECTIVE !
Corect, chiar si acolo unde piata pare supra saturata fiind 100 de locatii pt 100 de clienti, poti veni oricand cu servicii/produse de calitate care sa iti aduca 90% din clienti care inainte sa existi tu pe piata, erau impartiti fiecare cate unu la cate o locatie diferita. Conteaza plusul cu care contribui in ochii clientului care plateste.
Salut Mihai! Treci la treaba pentru ca merge foarte bine. Oamenii sunt lenesi, si vor plati tot timpul pe cineva sa se ocupe de ceva cand nu le place sa isi bata capul. Acolo e oportunitatea! Sunt investitor si dezvoltator imobiliar in Timisoara, si exact asa am inceput eu. Pe acest canal de youtube chiar vorbesc despre tot procesul.
Horeca este cea mai buna investitie in momentul de fata pentru cine are lichiditate. Multe hoteluri, pensiuni scoase la vanzare in momentul asta la preturi de nimic. ;)
Service auto nu, dar road side assistance? Cum era Clubul Auto Roman. Ca restaurant, am unul la bloc care a prosperat in pandemie. Totul era inchis, dar restautantul asta mergea, treaba ciudata e ca in fata vezi parcate numai Seria 7 si S class noi.
Te salut, am ascultat cu rabdare acest video. Eu de exemplu acum lucrez la apartamentul meu din cluj (renovez) pe care doresc sa il dau in regim hotelier. Eu unde voi sta? In chirie o perioada, bineinteles. In caz ca nu merge, vorba aia imi ramane mie frumos si aranjat. Dar cel mai fain business cred ca e acela de a avea un canal de RUclips, nu?
Hotel, restaurant nu.Dar telescaun, pârtie de schi,etc.? Ce părere ai?Poate faci un clip despre domeniul acesta.Trebuie un resarch mare, dar după îți dai seama că e potențial imens în acest sector în România dacă ești dispus să investești 2-3 millioane de euro pe care îi scoți in 5-6 ani .... cel puțin după părerea mea
În vreo 10 -15ani, nu va mai fi zăpadă de schiat în România, sub 1800 de metri... Pârtiile trebuie să fie pe nord, pentru a se păstra zăpada cât mai bine, atunci când schiezi. De multe ori se face gheață pe pârtie și nu e deloc o plăcere.
@@Tutankhamon20 Peste 1400m nu vred că vom avea probleme în următorii ani dacă părtia e spre nord.Și oricum sunt alternative de la tuniriile de zăpadă care lucrează de la-5 grade până la pârtiile artificiale Sunt de acord că trebuie foarte bine să te gândești cum rezolvi unele aspecte și nu e deloc ușor,dar trebuie să depui ceva efort să câștigi o asemenea sumă de bani.
ce afaceri mai merg in tara asta? nimic nu mai merge...stres,nervi si ganduri...am renuntat la toate si am investit la bursa,si uite acolo am avut noroc.
Domn Răzvan , eu m-am gândit să îmi deschid într-o bună zi după ce termin liceul, sa îmi deschid un magazin mic nisat doar pe țigări sau sa bag banii de afacere în acea companie din episodul anterior cu țigări și dividende, sau și și.
Salutare! Depinde si cine deschide acel restaurant. Una e sa fie deschis un restaurant de catre o persoana care a lucrat 10 ani in domeniu ca ospatar sau manager si cunoaste cu ce se mananca domeniul, alta e sa fie deschis de catre o persoana care a lucrat 10 ani afara la munci necalificate si s-a intors cu 100-200k acasa si isi deschide la plesneala un restaurant, cafenea ca vede el ca ar merge bine, fara niciun studiu sau cunostinte in domeniu. Si tind sa cred ca restaurantele cu 80% sansa de faliment sunt ale celor din a 2-a categorie enumerata.
Salut Razvan, ai avea cu cine face service auto dar lumea nu plateste destul, consider eu, daca ar plati ar sta lumea in tara ca nu e nimeni prost sa plece daca castiga bine, corect ? te salut cu respect, imi place ceea ce faci !
Iti garantez ca nu ai cu cine. Iti arat eu mecanici care au avut salarii 6000-8000 lei care tot pe bautura si pe furat erau. Iar salarii peste 8000 lei nu da nimeni la niciun mecanic. In Norvegia se platesc cu 6000 euro mecanicii buni, dar acolo 6000 euro sunt ca aici 6000 lei, totul este foarte scump. Fa un research. Iar noi nu vom avea niciodata tarife si volum de masini scumpe in service cum vezi in afara. E foarte usor din cate observ pentru majoritatea sa comenteze pentru ca nu au vazut ce este intr-un service, ce costuri sunt, ce probleme sunt, ce clienti vin, cati clienti vin, mecanici, personal, cum fug mecanicii cu clientii tai, si multe altele. In Valcea toate service-urile au la intrare afis "Cautam mecanici". In 3 ani cat am stat eu in service au venit doar 2... interesati. Unul era betiv vai mama lui, nici ucenic nu puteai sa il lasi ca strica masinile oamenilor iar al doilea, a fost bunicel dar a fugit cu clientii acasa si nu i-a convenit nici salariu de 6000 lei net. Mai sunt multe detalii confidentiale pe care le cunosc de la multe service-uri din Valcea, majoritatea o duc rau. Din nou, salariile mari la mecanici nu vor rezolva problema, si chiar daca ar rezolva problema nu ai de unde sa ii platesti. E un cerc vicios. Numai bine!
Dacă vrei sa ai profit, investește in angajați, ai grija de angajați, ei au grija de firma ta, la stația noastră itp sunt in jur de 1000-1300 mașini/ luna, ca o medie, nu acceptam orice tigaie, dar nu dau nici respins ca are puțin volanul exfoliant, voi nu investit in angajați, mecanicii trebuie trimiși cel puțin de doua ori pe an la cursuri de perfecționare.
Perfect de acord. Dar in Valcea nu va merge niciodata abordarea asta. Stiu o statie care are 600 masini pe luna si sunt mai profi, in rest greu sa faci 1300 masini pe luna fara sa faci si tigai, in Romania. Dar da, ai dreptate! Succes!
Pai toate afacerile horeca pe care le-ai menționat, nu le-ai face din cauza virusului si a restrictiilor. Ok. Corect. Dar după ce dispare chestia asta, ce zici?
Keep it up, Razvan! Cand mi ai sugera sa intru pe bursa din Ro? Simt ca de vreo 3 luni sunt EXTREM de umflate artificial preturile si actiunile de la companiile mari (SNN, SNP, TRP, TLV, M) stau pe verde intr o veselie, nu se mai opresc din urcat😫
Am un prieten care si-a facut fast food.. dupa ce a bagat 11k euro intr-un spatiu de 6 m patrati, a investit in aparatura noua, a renovat, a cumparat toate cele necesare..in 4-5 luni a inchis.. si eu sunt de parere ca in horeca nu e de investit, e prea volatila treaba, prea riscant si scoti profit foarte mic
@@lucianionutcocos4413 avea si experienta si calitate.. cred ca asta a fost problema la el, materia prima era foarte scumpa si pretul final destul de mic.. imi spunea ca nu ii iese mare lucru la final de luna si a preferat sa inchida
In horeca trebuie sa fii all in. Degeaba stai la tejghea si astepti clientii. Nimeni nu stie de tine, mai ales la inceput. Ori ai pasiune pentru mancare, ori esti foarte bun marketer. 1 din 2.
Ca sa iti faci o idee, o baterie de dacia spring poate sustine un asic doar vreo 6-7 ore. Iar daca vrei sa te tina bateriile mai mult de 3 ani va trebui sa folosesti doar 60% din capacitatea lor ( intre 20 si 80%)
Inteleg părerea ta... dar nu sunt de acord cu tine. Normal ca sunt scumpe bateriile dar te folosești de ele mai mulți ani, posibil în viitor se va compensa energia trimisă în rețea cu energia consumata din rețea. Costa...dar investiția este pe termen lung, zeci de ani.
Iar energia trimisa in retea se compensează deja, primești vreo 20 de bani per kw, iar când ai nevoie sa tragi energie din retea plătești in jur de 70 de bani per kw.
nu esti dispus sa platesti un mecanic cu 3-4000 euro....de aia nu iti faci....ia plateste un mecanic bun cu banii astia sa vad nu gasesti ? La un service auto castigi mult mai mult si ai clienti mereu....
@@DarkS0Ke pai de aia dorm pe ei aia care stau angajati pe banii aia, cel mai corect platit mi s-ar parea procentual.....10-20% din castig sau din incasari....nu stiu n-am facut calculele . Dar iti spun ca daca platesti asa bine un mecanic, castiga si el dar cel mai castigat esti tu ca patron !
@@alexlaurentiu7901 Ce treaba am eu cu Valcea ? Era vorba in general...eu ziceam de Romania....Cluj...Bucuresti...Oradea...dar oricum procentual ar fi cel mai bine platit un mecanic si de altfel orice angajat....eu asa vad situatia, asa stie omul pentru ce trage ii dai 50%....10%....0.1 % din profit...dar e mult mai motivat decat pe salar fix
Nu-i chiar așa. Atât timp cât în service îți vin cca. 90% "tigăi" al căror preț corect de reparație este uneori mai mare decât prețul întregii "tigăi" DUPĂ reparație :) De ce asta? Deoarece orice intervenție la o vechitură presupune chinuri satanice la demontarea unor piese, cauza principală fiind rugina, astfel că ruperea șuruburilor înțepenite este iminentă, iar extragerea "rămășițelor șurubești" presupune artă, timp și nervi astronomici. Astfel de lucrări rentează doar la reataurarea automobilelor de epocă (prețul fiind pe măsură) nicidecum la "cadavrele" a căror proprietari se dau "rotunzi" crezând cu convingere că au mașină "bengoasă" dar nedispuși să plătească. (știu ce vorbesc, am avut deschis un atelier de reparații auto tim de 11 ani, pe care l-am închis în 2007, motivul principal fiind acesta)
N as prea crede. Am fost la frizer, maxim 15 20 min m a ținut. 30 lei. Pai faci 700 lei pe zi lejer, din aia sa zici că ți rămân 400, 400*5*4 = 8000 lei. Câți din Romania au așa salariu?
- Investește în proprietăți fără să le deții - InRento - c.trackmytarget.com/?a=gzl4ur&i=3apjwf
- Aici poți investi în Mintos - c.trackmytarget.com/?a=t31851&i=3apjwf
- Use my referral link crypto.com/app/qrqqawr7wt to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD :)
- Crypto.com referral - $25 bonus dacă îți comanzi cardul Ruby (card cu cashback 2%) - qrqqawr7wt
- Binance Referral - 10% reducere (cod creat de mine) la comisioane de tranzacționare - accounts.binance.me/en/register?ref=S0IM5LG6
- Primești $10 în Elrond (EGLD) dacă folosești codul 720yiozkbe în aplicația nativă Maiar
- Magazin Online 99Vehicles - 99vehicles.ro Oferte personalizate, ne puteți scrie pe WhatsApp 0722354191
- Alătură-te/JOIN și primești conținut exclusiv Ad-Free - începând de la 10 lei/lună. Butonul JOIN este lângă cel de subscribe din fiecare videoclip.
Un singur comentariu as avea. Cunosc persoane care exact acum in criza horeca investesc in avioane, pensiuni, case de vacanta si hoteluri. Pare contraintuitiv dar de fapt are sens, e exact mersul impotriva turmei. Avem gandire pe termen scurt si asta ne da impresia ca aceasta pandemie va dura la nesfarsit. Dar adevarul e ca asa cum razboaiele mondiale au durat 4 ani iar economia s-a dezvoltat in urma lor, si pandemia va trece, iar turismul va depasi nivelul anterior (nu mai mentionez ca se vor lua masuri antipandemice, incat probabilitatea sa apara alta criza sanitara va deveni foarte mica, mai repede ar veni o criza digitala care ar afecta reteaua mondiala de telecomunicatii si internet / sateliti / relee etc). Sunt oameni (cu bani, ce-i drept) care investesc acum in tot ce e la pamant (horeca, aviatie, logistica, fabrici etc) pentru stiu ca pandemia se va sfarsi, iar apetitul pentru tot ce a fost afectat in criza, va creste. Evident asta implica un risc major, pentru care nu oricine are stomacul, insa astfel de riscuri aduc averi majore.
Asa este acum este de investit în aceste domenii, dar cum ai spus și tu riscul este mare deoarece nu sti cand o sa înceteze pandemia si poti sta o perioada lunga de timp cu banii blocați ba chiar sa fi nevoit sa vi cu bani în plus, dar dacă iti reușește este clar ca vei avea cel mai mult de câștigat
Corect. Crypto mi se pare o gogorita pentru cei care nu au chef de muncă.
Profiturile se fac tot timpul la achizitie. Oamenii bogati cumpara cand toata lumea e reticenta, pentru ca sfarsitul lumii nu vine asa cu una cu 2. Bine, daca te uiti la TV vine de 3 ori pe an. Chiar am vorbit despre asta in ultimul meu video, 15 reguli ale banilor. In fine, ideea e sa faci pe dos, exact cum spui. Atunci e oportunitate, cand deja e hype pe subiect, esti ultimul in investitia respectiva si platesti deseori pretul cel mai mare
@@Alextudorescu Îmi spunea un napoletan bătrân, la o afacere cel mai important e sa știi sa cumperi.
Sincer de cand am dat de gustul AIRBNB-ului parca hotelurile mi se par useless. Iti inchiriezi un apartament cu 2-3 camere cat de cat decent cu 200-250 de lei pe noapte sau chiar mai putin si ai toate conditiile in el (Smart TV, Caldura, Aer conditionat, am mai dat si de un PS4 :)) ). Nu as mai merge la pensiuni sau hoteluri nici sa ma bati sincer :)))
Prefer hotelul cand merg undeva in afara, mai ales intr-o tara precum Egipt, Indonesia, prefer un hotel dintr-un lant cunoscut... Hitlon... Ramada... Ibis. Dar daca vrei pur experienta, pret bun, Airbnb e top. Le folosesc pe ambele.
Totuși, la hotel sunt oameni care "văd de tine". Că ești cazat în interes de muncă sau nu, să fi relaxat e un avantaj enorm. Hotel mai înseamnă de multe ori și un Spa, o piscină, o mâncare bună... PS. Felicitări pentru content-ul tot mai bun și mai interesant de pe canal. Good job and keep it up!
Experienta mai buna, pretul mai mic plus ca interactionezi si cu localnicii. Si poti privi si din celalalt punct de vedere, sa ai tu airbnb. Nu-ti trebuie nici macar un apartament al tau, il poti inchiria in regim lunar si subinchiria in regim hotelier. Easy money!
În Anglia e plin de "restaurante" care îți livrează mâncarea acasă. Cu meniu italian, chinezesc, indian sau turcesc.
Acea mâncare este de o calitate îndoielnică, dar mulți englezi nu au de ales, deoarece e singura lor șansă la o masă caldă, după ce au mâncat la muncă sandwich și biscuiți.
Iar asta din cauză că nu vor să învețe niciodată să gătească, iar femeile lor cumpără de la supermarket ceea ce e "ready to cook", adică mâncare gata de pus la cuptor.
În concluzie, atâta timp cât ai clienți flămânzi, nu vei da faliment... chiar dacă mâncarea este execrabilă după părerea mea!
sistemul e facut in asa fel incat sa te obisnuiasca dupa care sa fii dependent. Nu inveti sa gatesti, nicio problema, iti dam noi ce ai de mancat(iti punem noi acolo ce stim), iti vindem la pretul la care vrem si cand vrem. Independenta incepe cu educatie, cu a pune pielea in joc, cu a spune stop celor care „iti vor binele”.
Salut Răzvan. Foarte obiectiva analiza ta. Felicitări!
Salut Razvan, pentru statie ITP mi se pare corect ca clientul sa plateasca anticipat si daca masina are probleme sa ii se returneze doar jumatate din suma iar cealalta jumatate sa ramana drept munca de manopera altfel se creeaza un precedent unde trec toate tigaile care sunt pericol public.
Salut , plătești idiferent ca treci sau nu itp/ rar .( cu revenire sau fără și la revenire mai plătești odată doar verificarea acelei probleme din cauza căreia ai picat )
Tocmai pentru conceptul de „treaca mearga” avem de suferit toti din Romania. Mi-am dat seama de asta la mine. Comentam de toate teracotele fara DPF pana mi s-a infundat si mie si primul gand a fost sa-l dau jos ca era prea scump unul nou. De ce ti-ai luat masina daca nu ti-o permiti cu adevarat? Schimbarea incepe de la fiecare.
Faina tema cu afaceri care sunt paguboase, multi vad HORECA si Service-urile auto ca o idee de afacere bulleproof insa realitatea este departe de ce vezi din afara. Cu toate astea sunt cateva business-uri de nisa care merita incercate sau luate in considerare
1:30 Service Auto de tip DIY- pui omului la dispozitie spatiul, elevatorul si sculele iar el isi face reparatia singur. O idee de genul ar avea priza pentru ca multi oameni se plang de calitatea reparatiilor facut in service si ar prefera sa faca ei insisi anumite lucrari basic: gen schimb filtre si ulei, schimb antigel etc. Riscul e minim pentru ca nu trebuie sa ai angajati specializati. Ai nevoie de un singur om care doar se asigura ca programarile sunt respectate si timpul petrecut in service este facturat corect.
6:08 HORECA: Un business in domeniu cu risc minim si investitie minima este fie un Glamping sau serviciu de inchirieri rulote (rulotele luate in leasing)
😂cred că mai bine tăceai.
Constructii..mi se pare cea mai top..de ex in sibiu in sura mare iti cere 50% avans pentru un cartier de case..practic ei le fac din avans si le vand dublu..un exemplu..
Multe dintre afacerile oldschool implica multe variabile, de la angajati, furnizori, materiale, spatiu fizic, etc. Afacerile de tip nou sunt mult mai usor de facut, cu mai putine batai de cap, cu mai putine riscuri. In multe dintre ele cel mai mare risc e timpul tau! Aici mă refer daca ai o firma de dezvoltare software, o agentie ce intermediaza asigurari, credite, imobiliare, tranzationarea de actiuni/crypto, etc.
Cand orice se poate face foarte simplu, o poate face toata lumea, deci concurenta e mai mare pentru ca nu e niciun filtru care sa trieze oamenii care intra.
Cred ca după ce se mai calmeaza lumea cu acest virus , când lucrurile vor întra în normal, horeca va prospera din nou. Atit timp cât ai turism merge treaba. Contează și managementul , locația . De exemplu într-o zona o cafenea a dat faliment, a venit altul cu cafenea și ii merge. Depinde de mulți factori.
Interesant și util clipul respect Răzvan 💪
bravo ,nu multi se gandesc la toate detaliile astea
Îmi place mindeset-ul tău👏aceste afaceri nu le-aș face nici eu👍🙂🙌
Trebuia sa iei în calcul ca nu a fost tot timpul restricții și nici nu v-a tine la nesfârșit.
Oportunitatea e atunci cand toata lumea e reticenta. Cand revine, deja preturile si conditiile nu iti mai permit sa faci profit.
Interesant, mulțumesc ! Ar fi interesat sa faci top 3 afaceri profitabile care le-ai face ! Mulțumesc
As adauga transporturi rutiere de marfa. M-am ocupat de management-ul la o asemenea companie si stiu. Marje de profit mici, competitie extrem de mare (toti ciobanii care cumpara o duba intra in afacerea asta), riscuri multe, cadru legislativ european tot mai ostil, cheltuieli neprevazute, etc. Proasta afacere.
Afacerile de transport merg tot timpul, tot timpul e nevoie de alimente, medicamente, si altele necesare. Mare atentie in viitor pentru ca daca se reglementeaza industria ar putea livra cu tehnologie fara oameni, gen drone, self driving cars etc. Trebuie sa stii ce sa faci in situatia asta, cumperi drone, sau te redirectionezi catre coordonarea lor, pentru ca cineva va trebui sa le supravegheze.
@@AlextudorescuMerg pe dracu. In cazul în care nu sunteți un bot vă spun că am lucrat în domeniu și am văzut că merg câteva firme mari, balenele, și restul așa bine merg că nu câștigă mai nimic. Marjele de profit sunt așa mici că atunci când tragi linie vezi că rămâi cu așa bani puțini că mai bine investeai în altceva și aveai și mai puțină bătaie de cap.
Dar da, dacă vrei să lucrezi într-un domeniu unde ai tot timpul stres și necazuri pentru bani puțini, intrați toți în transporturi. Cât despre autonomie și alte tehnologii, momentan sunt baliverne.
@@weedmastersr depinde de implicarea fiecaruia, si de ce ofera.
Asteptam si un video cu afacerile pe care le-ai face :D
Ai dreptate dar noroc cu cei care te contrazic in comentarii ca ei isi fac Horeca si service, altfel chiar ar fi nasol sa nu am unde sa servesc masa in timp ce mi se repara masina!
daca ar fi dupa tine nu ar mai exista nici o afacere la noi.......daca nu ar merge decent nu ar exista atatea pe piata
Gasirea de resurse umane si managementul lor sunt cele mai provocatoare activitati pentru multe companii din prezent. Este clar ca nu este usor, insa cu un management potrivit o sa ai numai de castigat de pe urma unei asemenea dinamici a pietei.
Salut vecinu', referitor la restaurante, e f greu da, si multe nu merg, dar Trattoria de exemplu este spatiu inchiriat si patronii nu sunt nici bucatari nici ospatari, si merge f bine restaurantul :) normal ca, cafeneaua de la scara nu merge, atat timp cat stam la capatul orasului si trafic pietonal este spre zero :)
Salut Răzvan, poți faci un video și despre ce afaceri/ business-uri ai face in 2022?
Salut Razvan! Vad in clipurile tale ca tot aduci argumentul ca firmele platesc TVA si taxe foarte mari catre stat. TVA-ul il plateste consumatorul, dar este retinut de catre vanzator urmand sa fie varsate catre stat. Taxele angajatilor sunt ale angajatilor, dar sunt retinute de catre angajator dupa care sunt varsate la stat. 1% impozit pe venit e bataie de joc comparativ cu un angajat care da statului aproape jumatate din salariu.
De acord cu afacerile perisabile.
Fabrica de conserve, în domeniul Horeca 😂
Fabrica de conserve Michelin 🤣
Un video despre un atelier de detailing/colantari auto?
Multumesc
Iti răspund eu. daca faci cu pasiune sunt profitabile. Fac asta din 2006.
Atunci fă-ți fabrică de conserve Michelin 🤣. Glumesc! Se câștigă bine din horeca, doar ca e un business clasic si e concurenta mare, de aia nu rezistă mulți.
Barurile merg foarte bine. Vin betivi toata ziua, mai cumpara si pachet de tigari, mai baga si pacanele. In zonele rurale cel putin e mina de aur.
Sunt de acord, dar nu este genul meu de afacere. Barul e ceva un pic diferit de restaurant :))
Eram odată la cumpărături într-un magazin de tip engros și în fața mea un domn cu un coș plin vârf cu bere la pet2L. Cred că avea pe puțin 30-40 de baxuri. M-am luat în vorba cu el și ce mi-a zis am rămas mut
" Am firma de construcții și azi e ziua de salarii. La ieșirea din șantier am și un mic magazinas iar o parte din salariu o sa se întoarcă acolo și am nevoie de stoc"
@@eddyhilitanu6631 Haha, cunosc pe cineva cu firmă de exploatări forestiere care vinde țuică la angajați după program. Oricum pe aia cheltuie banii, așa că de ce să nu cheltuie la el.
în Iași, un dulgher bun în construcții, cere 800 lei pe zi, minim.. iar restu.. 300.. 400..
In domeniu Horeca, conceptul de ghost kitchen se dezvolta din ce in ce mai mult, in SUA și UK.
Ai uitat de ștrandul Ostroveni pentru turismul din Vâlcea 😂♥️
Stefan Mandachi a făcut milione de euro cu Spartan.
a muncit si a satisfacut o nevoie care era nefructificata. In 2022 nu mai vrem sa muncim, vrem doar lamborghiniurile, banii si vacantele. Bag 10$ intr-o moneda si astept sa creasca, astea sunt businessurile in 2022. De curand am facut un video in care explic regulile banilor si daca te uiti la viewuri e mult sub altele unde prezint direct preturile imobiliarelor sau investitiile care merg in 2022. De ce? Vrem sa fim milionari rapid! Si din pacate exact asta e mindsetul care ne tine saraci.
Asteptam video cu afaceri pe care le-ai face
E genial continutul, pacat ca in Romania nu prea mai sunt canale de financial advice
Ba da sunt
Eu îl urmăresc pe Lorand Soares Szasz. Calitatea materialelor este super!
Foarte bun materialul.O parere despre evolutia aurului pentru 2022 poti da?.Multumesc pentru intelegere si pentru timpul acordat!
In Valcea hotelul Ramada este detinut de Florin Cioca ca 50%din blocurile noi din Valcea si jumatate din afacerile din Valcea tot el le detine
Ramai la afacerile pe care le faci si nu iti mai da cu parerea despre alte afaceri spunand ca nu merg! Daca tu nu esti pregatit in domeniile respective, asta nu inseamna ca nu sunt profitabile ! SUNT PROFITABILE SI SUNT AFACERI BUNE , DOAR DACA SUNT FACUTE DE OAMENII CU PREGATIRE IN DOMENIILE RESPECTIVE !
concluzia cea mai buna pe care o cautam si eu! orice afacere e buna sau profitabila daca tu esti pasionat cu adevarat si atras de domeniul respectiv.
Corect, chiar si acolo unde piata pare supra saturata fiind 100 de locatii pt 100 de clienti, poti veni oricand cu servicii/produse de calitate care sa iti aduca 90% din clienti care inainte sa existi tu pe piata, erau impartiti fiecare cate unu la cate o locatie diferita. Conteaza plusul cu care contribui in ochii clientului care plateste.
Salut Răzvan, o sa faci un videoclip si cu afaceri care ti le-ai face sau ar merge?
Pe care :*
@@bogdy4918 ce nu e bine in cum m-am exprimat?🤷♂️
@@vladbogdan4789 Corect este "afaceri PE care ti le-ai face"
@@bogdy4918 du-te domn profesor si corectează pe altii. Bine?
Mi-ai dat o idee pentru urmatorul video!
Salut ce parere ai despre o afacere in imobiliare adica cumpararea de casa si renovarea ei ?
Salut Mihai! Treci la treaba pentru ca merge foarte bine. Oamenii sunt lenesi, si vor plati tot timpul pe cineva sa se ocupe de ceva cand nu le place sa isi bata capul. Acolo e oportunitatea! Sunt investitor si dezvoltator imobiliar in Timisoara, si exact asa am inceput eu. Pe acest canal de youtube chiar vorbesc despre tot procesul.
Dar ce afaceri ai prefera să-ți faci? 🤔Sunt curios
Horeca este cea mai buna investitie in momentul de fata pentru cine are lichiditate. Multe hoteluri, pensiuni scoase la vanzare in momentul asta la preturi de nimic. ;)
cica era vorba ca in Romania 80% din afaceri dau faliment in primii 2 ani de cand sunt deschise,prefer sa investesc in crypto
Service auto nu, dar road side assistance? Cum era Clubul Auto Roman. Ca restaurant, am unul la bloc care a prosperat in pandemie. Totul era inchis, dar restautantul asta mergea, treaba ciudata e ca in fata vezi parcate numai Seria 7 si S class noi.
Nu am studiat prea bine partea asta, dar suna interesant.
Poate ca spala bani :)))
Te salut, am ascultat cu rabdare acest video. Eu de exemplu acum lucrez la apartamentul meu din cluj (renovez) pe care doresc sa il dau in regim hotelier. Eu unde voi sta? In chirie o perioada, bineinteles. In caz ca nu merge, vorba aia imi ramane mie frumos si aranjat. Dar cel mai fain business cred ca e acela de a avea un canal de RUclips, nu?
Ce părere ai despre o fabrica de pâine, dar cu pâine forță nu franzela de 2 lei?
Buna ideea!
Ai putea face un video,în care să prezinți afaceri pe care le-ai face ?
Hotel, restaurant nu.Dar telescaun, pârtie de schi,etc.? Ce părere ai?Poate faci un clip despre domeniul acesta.Trebuie un resarch mare, dar după îți dai seama că e potențial imens în acest sector în România dacă ești dispus să investești 2-3 millioane de euro pe care îi scoți in 5-6 ani .... cel puțin după părerea mea
În vreo 10 -15ani, nu va mai fi zăpadă de schiat în România, sub 1800 de metri... Pârtiile trebuie să fie pe nord, pentru a se păstra zăpada cât mai bine, atunci când schiezi. De multe ori se face gheață pe pârtie și nu e deloc o plăcere.
@@Tutankhamon20 Peste 1400m nu vred că vom avea probleme în următorii ani dacă părtia e spre nord.Și oricum sunt alternative de la tuniriile de zăpadă care lucrează de la-5 grade până la pârtiile artificiale Sunt de acord că trebuie foarte bine să te gândești cum rezolvi unele aspecte și nu e deloc ușor,dar trebuie să depui ceva efort să câștigi o asemenea sumă de bani.
ce afaceri mai merg in tara asta? nimic nu mai merge...stres,nervi si ganduri...am renuntat la toate si am investit la bursa,si uite acolo am avut noroc.
Hei Razvan....daca as vrea sa invat meseria de mecanic ....cum si de unde sa incep ?
Bună! Îmi poți spune te rog mult ce părere ai despre investiția într-o garsoniera/ apartament de închiriat în regim hotelier? Mulțumesc!!
Domn Răzvan , eu m-am gândit să îmi deschid într-o bună zi după ce termin liceul, sa îmi deschid un magazin mic nisat doar pe țigări sau sa bag banii de afacere în acea companie din episodul anterior cu țigări și dividende, sau și și.
Obiectiv turistic Vâlcea: serpentinele periculoase 🤣 direcție Pitești-Vâlcea
Salut. De exemplu daca vreau sa imi fac o cabana într-o zona de munte si as puneo pe arbnb . Tu ce parere ai despre aceasta ideie de afacere
Salut ! Pe partea de detailing a masinilor ce parere aveti ?
Salutare! Depinde si cine deschide acel restaurant. Una e sa fie deschis un restaurant de catre o persoana care a lucrat 10 ani in domeniu ca ospatar sau manager si cunoaste cu ce se mananca domeniul, alta e sa fie deschis de catre o persoana care a lucrat 10 ani afara la munci necalificate si s-a intors cu 100-200k acasa si isi deschide la plesneala un restaurant, cafenea ca vede el ca ar merge bine, fara niciun studiu sau cunostinte in domeniu. Si tind sa cred ca restaurantele cu 80% sansa de faliment sunt ale celor din a 2-a categorie enumerata.
Da' ai mâncat vreodată un ecler de la French Revolution? ☺️
Poti face un video cu top 3 afaceri care ti se par interesante?
Mersi de idee! O sa fac un video pe tema asta.
Salut Razvan, ai avea cu cine face service auto dar lumea nu plateste destul, consider eu, daca ar plati ar sta lumea in tara ca nu e nimeni prost sa plece daca castiga bine, corect ?
te salut cu respect, imi place ceea ce faci !
Iti garantez ca nu ai cu cine. Iti arat eu mecanici care au avut salarii 6000-8000 lei care tot pe bautura si pe furat erau. Iar salarii peste 8000 lei nu da nimeni la niciun mecanic. In Norvegia se platesc cu 6000 euro mecanicii buni, dar acolo 6000 euro sunt ca aici 6000 lei, totul este foarte scump. Fa un research.
Iar noi nu vom avea niciodata tarife si volum de masini scumpe in service cum vezi in afara.
E foarte usor din cate observ pentru majoritatea sa comenteze pentru ca nu au vazut ce este intr-un service, ce costuri sunt, ce probleme sunt, ce clienti vin, cati clienti vin, mecanici, personal, cum fug mecanicii cu clientii tai, si multe altele. In Valcea toate service-urile au la intrare afis "Cautam mecanici". In 3 ani cat am stat eu in service au venit doar 2... interesati. Unul era betiv vai mama lui, nici ucenic nu puteai sa il lasi ca strica masinile oamenilor iar al doilea, a fost bunicel dar a fugit cu clientii acasa si nu i-a convenit nici salariu de 6000 lei net. Mai sunt multe detalii confidentiale pe care le cunosc de la multe service-uri din Valcea, majoritatea o duc rau.
Din nou, salariile mari la mecanici nu vor rezolva problema, si chiar daca ar rezolva problema nu ai de unde sa ii platesti. E un cerc vicios.
Numai bine!
@@razvanbalanescu7195 Mulțumesc de răspuns!
🔥🔥🔥
Prima data cand nu inteleg un youtuber ce vb. Recomand lectii de dictie.
Ce zici de business ul cu spalatorii automate?
Depinde foarte mult de vad. Mare atentie cu asta.
Depinde pe ce principiu mergi in domeniu Horeca 🤷
Dacă vrei sa ai profit, investește in angajați, ai grija de angajați, ei au grija de firma ta, la stația noastră itp sunt in jur de 1000-1300 mașini/ luna, ca o medie, nu acceptam orice tigaie, dar nu dau nici respins ca are puțin volanul exfoliant, voi nu investit in angajați, mecanicii trebuie trimiși cel puțin de doua ori pe an la cursuri de perfecționare.
Perfect de acord. Dar in Valcea nu va merge niciodata abordarea asta. Stiu o statie care are 600 masini pe luna si sunt mai profi, in rest greu sa faci 1300 masini pe luna fara sa faci si tigai, in Romania. Dar da, ai dreptate! Succes!
🔝💪💕
Pai toate afacerile horeca pe care le-ai menționat, nu le-ai face din cauza virusului si a restrictiilor. Ok. Corect. Dar după ce dispare chestia asta, ce zici?
Exact.
Airbnb, regim hotelier, fabrica de conserve, cafenea sau restaurant no way :))
Daia ăla din orașul meu cu shaormerie are Porsche Cayenne ?
Nu din sharoma ....:))))))
@@C7777h2o are 3 bucăți
Cu atat mai mult....:))))
Ce părere ai de welthee?
Daca ti-ai face restaurant Michelin doar pentru ca vinzi mancarea scump, mai bine lasa-te pagubas.
Keep it up, Razvan! Cand mi ai sugera sa intru pe bursa din Ro?
Simt ca de vreo 3 luni sunt EXTREM de umflate artificial preturile si actiunile de la companiile mari (SNN, SNP, TRP, TLV, M) stau pe verde intr o veselie, nu se mai opresc din urcat😫
Cumpără și o să scadă
@@rdavid5904 nu am nevoie de raspunsuri sictirite.
Dar niște cabănuțe la munte ? În stil scandinav tip A .
can eram tanar visam la o fabrica de paine :))
O paeere de afacerea cu joxuri de noroc ? Fix ca afacere merita invewtit?si De ce ?
Am un prieten care si-a facut fast food.. dupa ce a bagat 11k euro intr-un spatiu de 6 m patrati, a investit in aparatura noua, a renovat, a cumparat toate cele necesare..in 4-5 luni a inchis.. si eu sunt de parere ca in horeca nu e de investit, e prea volatila treaba, prea riscant si scoti profit foarte mic
Băiatul ăla sigur nu era de meserie și doi nu avea calitate. Sau mai bine zis raport calitate pret slab.
@@lucianionutcocos4413 avea si experienta si calitate.. cred ca asta a fost problema la el, materia prima era foarte scumpa si pretul final destul de mic.. imi spunea ca nu ii iese mare lucru la final de luna si a preferat sa inchida
In horeca trebuie sa fii all in. Degeaba stai la tejghea si astepti clientii. Nimeni nu stie de tine, mai ales la inceput. Ori ai pasiune pentru mancare, ori esti foarte bun marketer. 1 din 2.
Ferma de mining POW cu echipamente hardware cu productie proprie de energie solara stocata in acumulatori ar fi interesant ?
Sigur te-ai gandit mult :)) Ai nevoie de 8000-9000 de euro DOAR in baterii pentru a sustine UN SINGUR asic timp de 10 ore :)))
Ca sa iti faci o idee, o baterie de dacia spring poate sustine un asic doar vreo 6-7 ore. Iar daca vrei sa te tina bateriile mai mult de 3 ani va trebui sa folosesti doar 60% din capacitatea lor ( intre 20 si 80%)
Inteleg părerea ta... dar nu sunt de acord cu tine. Normal ca sunt scumpe bateriile dar te folosești de ele mai mulți ani, posibil în viitor se va compensa energia trimisă în rețea cu energia consumata din rețea. Costa...dar investiția este pe termen lung, zeci de ani.
@@GGTamas La fiecare 2-3 ani investești de la zero. Bateriile se duc , asicurile devin neperformante. Iti raman doar panourile.
Iar energia trimisa in retea se compensează deja, primești vreo 20 de bani per kw, iar când ai nevoie sa tragi energie din retea plătești in jur de 70 de bani per kw.
Si cine ti-ar cumpara in romania cateva sute de lei un pranz?
Un magazin cu haine second - hand ?
Cu siguranta! Ca pont, vezi ca nu ai nevoie de un spatiu inchiriat si alte costuri daca le pui direct pe internet(olx,fb market, etc)
Cel mai sigma youtuber roman
Opreste te, te rog. Nu le ai face ca n ai inclinatie antreprenorialasau cunostinte destule in domeniu.
care e gain ul de subscriberi pe luna?
hotelurile si restaurantele, ma gandesc, ca sunt locuri ok de a face spalari de bani ca-n rest, de cele mai multe ori, dai faliment
Cine te a întrebat?
Unu Crudu, rudă cu Daniela.
nu esti dispus sa platesti un mecanic cu 3-4000 euro....de aia nu iti faci....ia plateste un mecanic bun cu banii astia sa vad nu gasesti ? La un service auto castigi mult mai mult si ai clienti mereu....
Cine plătește 3-4 mii de euro un mecanic?
Un mecanic bun ajunge pe la 7-8 mii de lei și mi se pare mai mult ca ok
Tu gandesti cand gandesti?! ...in valcea nu ai incasari de cat zici tu ca ai da salariu unui mecanic
@@DarkS0Ke pai de aia dorm pe ei aia care stau angajati pe banii aia, cel mai corect platit mi s-ar parea procentual.....10-20% din castig sau din incasari....nu stiu n-am facut calculele . Dar iti spun ca daca platesti asa bine un mecanic, castiga si el dar cel mai castigat esti tu ca patron !
@@alexlaurentiu7901 Ce treaba am eu cu Valcea ? Era vorba in general...eu ziceam de Romania....Cluj...Bucuresti...Oradea...dar oricum procentual ar fi cel mai bine platit un mecanic si de altfel orice angajat....eu asa vad situatia, asa stie omul pentru ce trage ii dai 50%....10%....0.1 % din profit...dar e mult mai motivat decat pe salar fix
Nu-i chiar așa. Atât timp cât în service îți vin cca. 90% "tigăi" al căror preț corect de reparație este uneori mai mare decât prețul întregii "tigăi" DUPĂ reparație :)
De ce asta? Deoarece orice intervenție la o vechitură presupune chinuri satanice la demontarea unor piese, cauza principală fiind rugina, astfel că ruperea șuruburilor înțepenite este iminentă, iar extragerea "rămășițelor șurubești" presupune artă, timp și nervi astronomici. Astfel de lucrări rentează doar la reataurarea automobilelor de epocă (prețul fiind pe măsură) nicidecum la "cadavrele" a căror proprietari se dau "rotunzi" crezând cu convingere că au mașină "bengoasă" dar nedispuși să plătească.
(știu ce vorbesc, am avut deschis un atelier de reparații auto tim de 11 ani, pe care l-am închis în 2007, motivul principal fiind acesta)
Frizerie coafor makeup etc dar nu ies ban multi
N as prea crede. Am fost la frizer, maxim 15 20 min m a ținut. 30 lei. Pai faci 700 lei pe zi lejer, din aia sa zici că ți rămân 400, 400*5*4 = 8000 lei. Câți din Romania au așa salariu?
@@cipryan96 ca frizer bun in oras la mine 1000 euro de sarbatori etc 2000 gen 80 de milioane de la 30 35 la 70 media cam.aia e
traiasca pateu
Salut, Despre Qowatt nu ne spui nimic? Parca erai fan lansări proiecte Maiar!!
De ce ai avea nevoie de cineva care sa-ti spune in ce sa-ti bagi banii !?
Fa-ti research-ul si decide TU !
Backfocus :(
10.000 de lei salariul unui mecanic? ce spui de 20.000? cam atat ajunge salariul unui mecanic de al meu in lunile august/ decembrie :)
Si pe cartea de munca cat are?:))
O investiție proastă iarăși mi se pare că ar fi hotelul de lux a lui Ștefan Mandachi ridicat in Suceava. Tu ce părere ai?
Te ai invatat la bani!
Da, si faza e ca m-am invatat singur...
Dacă ar gândi toți ca tine Bălane ar muri lumea de foame pe strada cu mintosu pe binance. Ah, stai ca dacă se ia curentul mai ai canci mintos.