Sulu buğday tarlalarını dronla ilaçliyoruz | DJI T40

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 18 ноя 2024

Комментарии • 27

• @Bb11-11
    @Bb11-11 Год назад +2

Çok şakametli bir iş 100lt çıkarsa işe yarar şuan sadece zeytin ağaçlarda ilaçlamada güzel olur bence bende dji kulanıyorum lakin 100lt çıkarsa çok güzel olur hata yangınlarda kulana bilir dayanıklı yapılırsa..bence bu paraya değmez batarya çok erken bitiyor

• @yotubefast6909
      @yotubefast6909 Год назад

Peki gübre serpme nasıl memnunmusunuz ve ilaçlamada bir depoyla mesela 400 litre normal makineyle 8 dekara yetiyor bunda nasıl 40 litreyle ilaçlanıyor

• @Tarimetre
    @Tarimetre Год назад +1

Bereketli olsun abi bizde 2 aya alacaz inşallah

• @esrefkarabulak
      @esrefkarabulak  Год назад +1

Sağol kardeşim bizde var bitane daha sıfır istersen sana verebiliriz 11 saatte daha

• @Tarimetre
      @Tarimetre Год назад +1

@@esrefkarabulak abi iletişim için bi hesap yaz konuşalım bi

• @esrefkarabulak
      @esrefkarabulak  Год назад

@@Tarimetre instagram hesabım @esref.karabulak

• @Fener1907bahce0
    @Fener1907bahce0 9 месяцев назад

kaç dakikada dolduruyor jeneratör yeterli mi başka bi öneriniz var mı ?

• @aliekinci7714
    @aliekinci7714 Год назад +1

İlaç oranını dekar başına nasıl ayarlama yapıyorsunuz mesela holderle 100 dekar yere ne kadar kullanılıyor drone ile ne kadar su ilaç karışımı yapıyorsunuz

• @esrefkarabulak

Hepsini videoda gördüğün konsolda ayarlıyorsun

• @oguzhansen5789
    @oguzhansen5789 Год назад +1

Haritalandırma işlemi daha öncesinden bilgisayar üstünden yapabiliriz miyix yoksa ilaçlayacağımız zaman mı yapmak zorundayız

• @esrefkarabulak

İlaçlamadan önce haritalandırmayı yapıyoruz videoda gördüğün konsoldan bilgisayar üstünden yapılmıyor

• @djmavicair8593
    @djmavicair8593 6 месяцев назад +1

Merhabalar ben whatsap dışında başka uygulama kullanmıyorum yani başka yerden iletişim geçemem bu yüzden burda bir kaç soru sormak istiyorum ben üçretli öğretmenlik yapıyorum ne yazık ki mesleğimden memnunum fakat günün şartlarına bakıldığı zaman insan başka imkanlara yöneliyor bende bu işi yapmak istiyorum ticaret olarak yani bir tane alıp ilaçlama işine girmek istiyorum hevesim de var aslında bu işi bizim müdürümüz önerdi bende bayadır araştırıyorum sizce bu iş ticaret için yapılır mı çevremde çok tarla var genelde buğday ve mısır ekiliyor acaba bu işe girsem mi biraz maliyetli bir iş o yüzden buna emin olarak karar vermek istiyorum sizin görüşleriniz nedir acaba

• @esrefkarabulak
      @esrefkarabulak  6 месяцев назад

Merhaba kısa ve net bence kendi işine devam et bu işe hiç girme bizde kullandık şarjı hiç dayanmıyor ve çok düşüyor malum az bir para değil düştüğü zaman parçalana bilir ve bizimki düştü kırıldı bizde yapıp sattık

•  Год назад +1

Bereketli olsun. Drone ile ilaçlamanın ne avantajları oldu size?

• @esrefkarabulak

Sağol güzel avantajları var lastik izi yok tarla çamur olsa bile atabiliyorsun bide ilacı etkili

• @Balgarka013
    @Balgarka013 Год назад +1

Bizde drone almak istiyoruz t40 düşünüyoruz ama piyasada çalışmak için sizce zarar edermiyiz

• @esrefkarabulak

Yok niye zarar edesin bizim burda çok kişi çalıştırıyorlar istersen bizde var bitane daha sıfır sana vereyim sıfır aldık abim hastalandığı için satmak istiyoruz

• @mertesme8271
    @mertesme8271 Год назад +1

Merhaba kolay gelsin. Süne ilacı mı atıyorsunuz?

• @abdullahince700
    @abdullahince700 Год назад

Bu tarla kaç dekar ve kaç saatte bitirdiniz

• @ishakadlig6610
    @ishakadlig6610 Год назад +1

60.000 dekar alanı nasıl haritalamdırıyorız hocam ve depo bittikten
    sonra kaldığı yerden devam esiyor mu

• @esrefkarabulak

Uyduyla haritalandırılıyor evet depo bitikten sonra kaldığı yerden devam ediyor

• @ishakadlig6610

Hocam açıklamanız için teşekkür ederim.
      Hocam bu ürünü en uygun fiyata nerden alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

• @esrefkarabulak

@@ishakadlig6610 hangi hehirdeyseniz oranın bayisiyle görüşebilirsiniz

• @ishakadlig6610

Hocam burda bayi yok

• @esrefkarabulak

@@ishakadlig6610istersen bizde birtane var sana verebiliriz