Николай,а на прессе не получится его туда внедрить,у тебя отличный пресс,а подобные сайлентблоки,я подогреваю феном в процессе запрессовки,чтобы резина была помягче,а вместо мыла пользуюсь силиконом,он не так быстро сохнет как мыло и на резину не оказывает вреда,как например масло или литол,удачи, хорошего здоровья,мирного неба.
Підтримати канал можна донатом на карту-приват:
5168 7521 0201 0066
Hello Mykola,and good Sunday morning, Nice work with the installment from the suspension bushing.Much work but well.done.👍🏻🙏🏻🇺🇦
Дуже подобається мені твоя робота .Підтримую
Дякую, такі коментарі мотивують для продовження.
Якщо пан, має час, натхнення та обладнення... Відверто кажучи - заздрю 😊
Дякую за коментар!
Николай купи сверла с добавкой кобольта Днипро М очень хорошие сверла. Удачи и здоровя.
Дякую!
Микола в тебе ж є та графітна змазка, намасти нею усюди де треба по тим болтами, і буде тобі щастя. Слава захисникам України!!!
Героям слава! Тепер я їх мастю, але папєрєднікі нічого не мастили крім розвальних болтів, тому маю купу геморою. Ох їм і гикається...
Николай,а на прессе не получится его туда внедрить,у тебя отличный пресс,а подобные сайлентблоки,я подогреваю феном в процессе запрессовки,чтобы резина была помягче,а вместо мыла пользуюсь силиконом,он не так быстро сохнет как мыло и на резину не оказывает вреда,как например масло или литол,удачи, хорошего здоровья,мирного неба.
Спасибо! Дкйствительно, книга рисует пресование пресом. Мне больше нравится затягивание шпилькой М12. Наверняка сайлентблок не выстрелит из рычага.
Моя пошана
Дякую!
Здавалося б просто помвняти пару болтів і сайлентблок але ......
Стара техніка потребує уваги до кожної деталі. Хоч машина, хоч станок...
Наступного разу в гарячій воді потримайте
Кого потримати і навіщо?
@@SUP-2101 сайлентблок
@@volodymyr6875 Зрозумів. Я його в гарячій машині тримав. Там як в духовці зараз.
@@SUP-2101 😂👍