Salut Cezar urmaresc cu placere ce postezi, imi place ceea ce faci,munca in gospodărie, excursiile pe care le faci,cum te gospodărești, prezentari de bun simț si cu modestie, succes pe mai departe si putere de muncă
Felicitări, Cezar! Și eu te admir! Adesea uităm bucuriile simple și satisfacțiile profunde oferite de mâinile noastre. În căutarea confortului, ne pierdem în birouri și uităm că munca fizică în aer liber ne aduce nu doar putere, ci și satisfacții autentice.
Cezarica, după părerea mea, cea mai grozava "piesa" din gospodăria ta, este acest cuptor, cu toate facilitățile lui. Dacă ai lemne, ești Boier. 🤣Felicitări pt achiziție. Animaliutele tale au sesizat "diferența". și au venit imediat în preajma lui. BRAVO 😀😍❤️👋👋👋🤣🤣🤣
Am un mare respect pentru tine, pentru ceea ce faci și la cât ești de priceput. Mi as dori mult sa te cunosc ca să ți pot strânge mana sa te felicit. Respect!
Pe lângă experiențele împărtășite cu noi și priveliștile frumoase de care ne bucurăm, dumneavoastră ne mai oferiți un lucru foarte important😊ocazia celor ce se regăsesc de a visa mai puternic la o viață de genul. Mulțumesc
Foarte frumos si imi place nespus de mult . Acum mai fa un efort si construieste ceva pereti pt ca o sa-ti bage , praf cu picaturi de la ploaie , ninsoare si pacat de tot ce ai in acea bucatarie . Spor la treaba si sa te bucuri sanatos de ceea ce ai facut . Bravo !
Ar fi frumos sa construiești ceva pe lângă cuptor sa stea caldura , asa ai mai mult spațiu decât în casă, ai de toate acolo și în casa doar mergi și dormi 😊❤❤
Un sfat pune plita cu ochiul mare în spate și a fi mai bine pt gătit, temperatura va fi ai mare pe spate și loc pt față sa gătești cu doua vase cumulat respect
Sticla pusa sub vatra cuptorului nu inmagazineaza caldura. Daca ar fi asa, nu am folosi pereti dubli (cu spatiul intre ei vidat) la termos, am pastra ceaiul in recipiente de sticla pur si simplu. Singura chestie care ar putea fi, e procesul in care sticla odata incalzita ar ceda caldura caramizilor cuptorului. Dar cum stim din termodinamica, corpul mai cald cedeaza temperatura celui mai rece. Daca ar fi invers, am incalzi iarna in camera pana la 16 °C, deschidem geamul si ne mai intra 2-3°, ajungand astfel la o temperatura ambientala de 18-19°C. Caramizile ce se afla desupra focului, se vor incalzi mai puternic decat "podeaua" cuptorului si sticla de sub aceasta. Daca nu ar fi asa, nu am gati "pe foc", ci sub el. Sticla pe care au pus-o "specialistii" la construirea cuptorului e amestecata, alba cu verde (+ capacele de aluminiu si etichetele de pe sticle!!!!). Sticla de diferite culori are compozitii si deci calitati diferite. Punctul de topire al sticlei variaza de la 500°C la 1650°C. Un cuptor de paine se pre/incalzeste cu foc de lemne la 250°C. Cand deschizi usile si bagi la copt, temperatura scade la aprox. 220°, ceea ce e perfect pentru a coace bine paine (si la interior, dar sa aiba si crusta). Toate aceste temperaturi din cuptor nu cred ca pot fi influentate hotarator de catre sticla pisata pusa dedesubt. Am mai vazut 1 sau 2 video in internet, unde au pus sticla pisata cum au pus la dl Machidon. Lucrarile respective erau filmate in Turcia. In filmele pe care le-am vazut (filmate in alte parti ale lumii) nu am vazut sa fie folosita sticla pisata.
Salutate! Este super tot ansamblul! E un pic incomod ca trebuie sa dai ocol la blat sa vii la soba, dar aia e! ! De o sa închizi bucataria, dau astea o caldura de numa! 😅 Sa.l folosesti sanatos!
Foarte fain! Ar fi interesant sa faci un live cu noi sa îți punem mai multe întrebări despre traiul tau la cabana, sa aflam cum e să trăiești izolat, ce avantaje și dezavantaje sunt, etc ..
e ok, numai că pe partea de proiectare aș fi gândit-o altfel din punctul meu de vedere, în primul rând aș fi împins întregul ansamblu mai în vale - chiar dacă asta ar fi însemnat o altfel de modificare la acoperiș - ca să am și soba la îndemână, nu să fac înconjorul ca să ajung la sobă, apoi chestia cu plăcuța aia de tablă din spate e cam supărător, iarăși să mergi în spate, scoate plăcuța pune plăcuța...ideea de bază a fost să se împuște trei iepuri dintr-un singur foc, un singur coș de fum la toate trei, nu e rău...personal as fi facut cuptoru lde pâine cu propriul lui coș, iar la restul coș comun...oricum băieții sunt meseriași, recomand, bravo lor! cele bune
Salut Cezar! Abia așteptam să pui și video-ul de prezentare :) - Sper din suflet sa-ti faci timp curând să extinzi acoperișul. Mi-am făcut și eu un grătar cu plită și înainte să pun acoperișul a prins niște ploi de toamnă. Astfel plita mea cea nouă și neagră... dar nu atât ea cât ușițele frumoase din față sunt acum roșii și ruginite. Deși erau noi nouțe. Mă tot pregătesc sa le demontez să le duc la revopsit... dar între timp îmi fac treaba cu ea așa. Mi-ar părea rău să pățești la fel. Și o mică observație pe care probabil o știai... focul și fumul plimbă căldura "spre coș" deci plita se va încălzi mai bine spre dreapta, mai ales în spate. Mă uitam la tigaie că nu se topise untura încă și era în stânga (unde plita nu era așa încinsă, lucru pe care poate ți-l doreai). Pusă în dreapta ar fi mers mult mai repede. Mult success în tot ce faci, ca constructor hobby-ist (care își face pe acasă de toate) apreciez fiecare proiect pe care-l derulezi. Bravo!
După ce iei mămăliga din tuci, se pune lapte și se fierbe puțin în tuciul cu urme de mămăligă. După aceea se rade cu lingura de pe pereții tuciului mămăliga (puțin afumată aventual) . O minunăție! ;)
Nu inteleg de ce nu au facut plita pe stanga si cuptorul pe dreapta. Plita clar o folosesti mai des decat cuptorul. Si cand e folosit cuptorul ai drumuri mult mai putine la el fata de plita
Poti sa il inchizi foisoru poti muta si bucataria si de vara si de iarna,mai ales ca vine sarbatorile bucuri si copiii Cesar,faci si un pom si cu instalatie faceti si colinde cu prieteni,o sa iasa frumos!?
Nu am inteles niciodata gratarele gen crematoriu .. asa adanci fara sens, doar la romani sunt in voga.. gratarul trebuie sa fie in stil mediteranean, lat nu adanc sa te arzi la coate ..
nu vreau se fiu carcotas dar gratarul este mult prea mic din punctul meu de vedere gratarul trebuia sa fie cel putin dublu ca dimesiuni in lungine nu adancime in rest arata ok
Este primul foc, trebuie să se ardă să-și formeze traseul de evacuare apoi nu va mai scoate ori foarte puțin la aprindere dar depinde și de condițiile atmosferice! Se vede c-ai crescut pe vârful blocului!
@@eugendavid1113, esti sigur ca am crescut pe varful blocului? Pt conostintele tale, locuiesc atat la bloc cat si la curte. Si ce sa vezi am si gratar. Iar asta cu primul foc si sa-si formeze traseul scoate-o din program. Mai tin sa te anunt ca lucrez si in sisteme de ventilatie si stiu cu ce se "mananca" aerul.
Am observat ca "podeaua" cuptorului de paine e denivelata. La podire, e inevitabil ca unele caramizi vor fi mai sus decat altele. Cand bagi painea cu paleta sau bagi tavele de copt, se vor "impiedica" de marginile mai inalte. Pentru a scapa de asta, dupa podire se freaca suprafata cu o alta caramida (sau cu partea laterala a unei piatre de polizor), eliminandu-se astfel canturile.
Este un mortar special refractar,care se utilizeaza la samota si la caramizi din vatra de foc a cuptorului.Se gaseste si gata preparat,sau se poate prepara din praf de samota,ciment refractar si apa de sticla .
@@b107cs6 Probabil s-a folosit si din ala la imbinarea caramizilor,dar in zona de ardere nu rezista doar acel mortar special din cauza temperaturilor foarte ridicate.
Am pus un link aici mai demult, e un video care arata cum se faceau cuptoarele ADEVARATE, pe vremuri (vedeti in gospodariile vechi, taranesti). In primul rand forma unui cuptor de paine trebuie sa fie cea a unei jumatati de para. Se taie o para in jumatate, se pune cu taietura in jos in centrul platformei pe care se va construi si se va zidi (respectand proportiile desigur) cuptorul dupa forma jumatatii de para. In fata cuptorul va fi mai stramt, se va largi si inalta spre spate. Fumurile (2 la numar) vor fi reprezentate de doua canale construite ascendent direct peste cupola cuptorului (in contact cu ea pentru a ajuta la pre/incalzire) pe directia spate-fata, cosul va fi deasupra intrarii cuptorului. Un astfel de cuptor e extrem de eficient, nu consuma multe lemne. Cand incalzesti asa un cuptor nu o faci pentru 2-3 paini, coci pentru 2-3 saptamani sau chiar mai mult. Deci daca tot il faci, fa-l eficient si te vei bucura multa vreme de el.
Întrebare pentru cine se pricepe … de ce nu s- a folosit doar cărămidă refractară în zona de foc ?… am văzut ca este doar în zona grătar s-a folosit … mă întreb … în cuptor nu era nevoie ?ma gândesc ca nu este un efort financiar prea mare ….mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Te salut Cezar , la grătar trebuia mai jos bolta deoarece am văzut ca iese fum și pe la ușa de la cuptor și la plită tirajul nu este bine făcut în mod normal nu are voie să iese nici fum pe la grătar , tirajul este de dat de monta grătarului trebuia mai jos
"Cine-i harnic și muncește are tot ce-și dorește."
Foarte frumos!
Cine-i harnic și muncește are tot ce vrea.....cine fura și înșeală are tot așa x 10 plus pensii speciale 😅.
Cine hoț si nu munceste are tot ce vrea,cine-i fraier si munceste are tot asa
Om.muncitor, om gospodar..priceput și modest.Faci parte din categoria vloggeri ce merita urmăriți pt ca ai ce învață.Mult respect !
Salut Cezar
urmaresc cu placere ce postezi, imi place ceea ce faci,munca in gospodărie, excursiile pe care le faci,cum te gospodărești, prezentari de bun simț si cu modestie,
succes pe mai departe si putere de muncă
Felicitări, Cezar! Și eu te admir!
Adesea uităm bucuriile simple și satisfacțiile profunde oferite de mâinile noastre. În căutarea confortului, ne pierdem în birouri și uităm că munca fizică în aer liber ne aduce nu doar putere, ci și satisfacții autentice.
Cezar își continuă opera !
Încă o piesă excepțională!
Multă muncă și minte !
Respect , Cezare!🤝
Foarte frumos,o minunăție acest cuptor, grătar si soba,sa le stăpâniți sănătos,numai bine!
Cezarica, după părerea mea, cea mai grozava "piesa" din gospodăria ta, este acest cuptor, cu toate facilitățile lui. Dacă ai lemne, ești Boier. 🤣Felicitări pt achiziție. Animaliutele tale au sesizat "diferența". și au venit imediat în preajma lui. BRAVO
😀😍❤️👋👋👋🤣🤣🤣
Foarte frumos cuptor si gratar!Sa le folosesti cu sanatate si bucurii.
Am un mare respect pentru tine, pentru ceea ce faci și la cât ești de priceput. Mi as dori mult sa te cunosc ca să ți pot strânge mana sa te felicit. Respect!
Pe lângă experiențele împărtășite cu noi și priveliștile frumoase de care ne bucurăm, dumneavoastră ne mai oferiți un lucru foarte important😊ocazia celor ce se regăsesc de a visa mai puternic la o viață de genul. Mulțumesc
Foarte frumos si imi place nespus de mult . Acum mai fa un efort si construieste ceva pereti pt ca o sa-ti bage , praf cu picaturi de la ploaie , ninsoare si pacat de tot ce ai in acea bucatarie . Spor la treaba si sa te bucuri sanatos de ceea ce ai facut . Bravo !
Felicitări foarte frumoasă construcția !
Superb!!!Multumim pentru atmosfera ce ne-o transmiti!!!👍👍👍
Ești un exemplu pentru mulți! Cezar felicitări pentru ce faci ! Și succes! 🙏
Un om priceput la toate mult respect !
Salut🎉ari Cezar ! Faci un rai din locul acela ! Mult bun gust,simt practic,ce mai ,jos palaria !
Super sa ìti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate 😇😇😇
Mulțumim!
Ar fi frumos sa construiești ceva pe lângă cuptor sa stea caldura , asa ai mai mult spațiu decât în casă, ai de toate acolo și în casa doar mergi și dormi 😊❤❤
Un om muncitor sa ai pofta om gospodar❤
Salutare! Frumos a iesit cupto-grataro-plita, frumoasa este si acea vatra de foc. Sa-ti fie de folos si sa le tina cat mai mult. Spor in toate!
Felicitari ! Totul foarte frumos ! 👍👍👍🌺🌺
Minunat! 👍👍👍Spor ln tot ceea ce faci 🙏
Un sfat pune plita cu ochiul mare în spate și a fi mai bine pt gătit, temperatura va fi ai mare pe spate și loc pt față sa gătești cu doua vase cumulat respect
La noi în Bucovina, așa se pune plita, nu știu dacă în spate e mai eficient, cu gaura mare 🤔
Ești un om simpatic harnic și gospodar și îmi plac mult volgurile tale sunt foarte educative felicitări
Și totuși exista paradis..Felicitări
Respect pentru tot cea ce faci si spor
Arată super bine, să-l stăpânești sănătos.
Bună ziua!!! WAW!!! Ce cuptor super ai făcut Cezar!!! Cel mai deștept cuptor pe care l-am va
Bonjour Cézar et BRAVO pour ce bel ensemble. 😮 bonne fin de journée Joëlle
Felicitări pentru construcție
Castelul își va demonstra negreșit utilitatea. Salutări dintre betoane!
Felicitari e foarte frumos grataru si peisaju
Super tare acest ansamblu cuptor-gratar-plita...să-l folosești sănătos! Spor in toate! Puiul celor 2 câini nu mai este?
Sticla pusa sub vatra cuptorului nu inmagazineaza caldura. Daca ar fi asa, nu am folosi pereti dubli (cu spatiul intre ei vidat) la termos, am pastra ceaiul in recipiente de sticla pur si simplu. Singura chestie care ar putea fi, e procesul in care sticla odata incalzita ar ceda caldura caramizilor cuptorului. Dar cum stim din termodinamica, corpul mai cald cedeaza temperatura celui mai rece. Daca ar fi invers, am incalzi iarna in camera pana la 16 °C, deschidem geamul si ne mai intra 2-3°, ajungand astfel la o temperatura ambientala de 18-19°C. Caramizile ce se afla desupra focului, se vor incalzi mai puternic decat "podeaua" cuptorului si sticla de sub aceasta. Daca nu ar fi asa, nu am gati "pe foc", ci sub el. Sticla pe care au pus-o "specialistii" la construirea cuptorului e amestecata, alba cu verde (+ capacele de aluminiu si etichetele de pe sticle!!!!). Sticla de diferite culori are compozitii si deci calitati diferite. Punctul de topire al sticlei variaza de la 500°C la 1650°C. Un cuptor de paine se pre/incalzeste cu foc de lemne la 250°C. Cand deschizi usile si bagi la copt, temperatura scade la aprox. 220°, ceea ce e perfect pentru a coace bine paine (si la interior, dar sa aiba si crusta). Toate aceste temperaturi din cuptor nu cred ca pot fi influentate hotarator de catre sticla pisata pusa dedesubt. Am mai vazut 1 sau 2 video in internet, unde au pus sticla pisata cum au pus la dl Machidon. Lucrarile respective erau filmate in Turcia. In filmele pe care le-am vazut (filmate in alte parti ale lumii) nu am vazut sa fie folosita sticla pisata.
Salutate! Este super tot ansamblul! E un pic incomod ca trebuie sa dai ocol la blat sa vii la soba, dar aia e! ! De o sa închizi bucataria, dau astea o caldura de numa! 😅 Sa.l folosesti sanatos!
Foarte frumos!! Dar se putea face mai mare grătarul mi se pare ca e cam mic la cât de mare e toată construcția
Salutare îmi place mult să privesc la foc este foarte frumos multă sănătate și la familia dvs cu drag din Bistrița 👍👍👍
Foarte fain! Ar fi interesant sa faci un live cu noi sa îți punem mai multe întrebări despre traiul tau la cabana, sa aflam cum e să trăiești izolat, ce avantaje și dezavantaje sunt, etc ..
Felicitări pentru tot ce faci.
Superb!
Foarte frumos !
Minunat ! Așteptăm prima pâine !
🍀🤔🍀 - 🔝🔝🔝🔝🔝 🏡🏞️💯👍 кебапчета , кюфтета ,пържоли 🍷..🍻 ...... Поздрави от България 🍀💫🎁
Puma nu te-am mai văzut demult!🙏🙏
e ok, numai că pe partea de proiectare aș fi gândit-o altfel din punctul meu de vedere, în primul rând aș fi împins întregul ansamblu mai în vale - chiar dacă asta ar fi însemnat o altfel de modificare la acoperiș - ca să am și soba la îndemână, nu să fac înconjorul ca să ajung la sobă, apoi chestia cu plăcuța aia de tablă din spate e cam supărător, iarăși să mergi în spate, scoate plăcuța pune plăcuța...ideea de bază a fost să se împuște trei iepuri dintr-un singur foc, un singur coș de fum la toate trei, nu e rău...personal as fi facut cuptoru lde pâine cu propriul lui coș, iar la restul coș comun...oricum băieții sunt meseriași, recomand, bravo lor! cele bune
Superb !🙏🙏👏
Salut Cezar! Abia așteptam să pui și video-ul de prezentare :) - Sper din suflet sa-ti faci timp curând să extinzi acoperișul. Mi-am făcut și eu un grătar cu plită și înainte să pun acoperișul a prins niște ploi de toamnă. Astfel plita mea cea nouă și neagră... dar nu atât ea cât ușițele frumoase din față sunt acum roșii și ruginite. Deși erau noi nouțe. Mă tot pregătesc sa le demontez să le duc la revopsit... dar între timp îmi fac treaba cu ea așa. Mi-ar părea rău să pățești la fel.
Și o mică observație pe care probabil o știai... focul și fumul plimbă căldura "spre coș" deci plita se va încălzi mai bine spre dreapta, mai ales în spate. Mă uitam la tigaie că nu se topise untura încă și era în stânga (unde plita nu era așa încinsă, lucru pe care poate ți-l doreai). Pusă în dreapta ar fi mers mult mai repede.
Mult success în tot ce faci, ca constructor hobby-ist (care își face pe acasă de toate) apreciez fiecare proiect pe care-l derulezi. Bravo!
Poftă bună.
Arata foarte frumos gratarul, e super tare! 👍👍
Dupa cum se vede tot acest ansamblu este un mare consumator de lemne, deci intun cuvant risipă. Totdeauna se ia in calcul si eficienta.
După ce iei mămăliga din tuci, se pune lapte și se fierbe puțin în tuciul cu urme de mămăligă. După aceea se rade cu lingura de pe pereții tuciului mămăliga (puțin afumată aventual) . O minunăție! ;)
Nu inteleg de ce nu au facut plita pe stanga si cuptorul pe dreapta. Plita clar o folosesti mai des decat cuptorul. Si cand e folosit cuptorul ai drumuri mult mai putine la el fata de plita
Superb felicit
Frumos cuptorul
Foarte FOARTEEE FRUMOOOOS 🤗
Supeeeeeeeeer tare..!!!
Un cuptior pentru pita si un gretar da cred ca veti folosi discul si in continuare,frumoasa lucrare in orice caz,felicitari!
Poti sa il inchizi foisoru poti muta si bucataria si de vara si de iarna,mai ales ca vine sarbatorile bucuri si copiii Cesar,faci si un pom si cu instalatie faceti si colinde cu prieteni,o sa iasa frumos!?
bravo tie ,tia iesit foarte frumos :)
Așa lași descoperit ? Când o să înceapă ninsorile și viscolul nu o să fie probleme?
felicitari
Superb
Vad ca mananci la dieta😂🙏🏻 pofta buna si multa sanatate🤗
Nu am inteles niciodata gratarele gen crematoriu .. asa adanci fara sens, doar la romani sunt in voga.. gratarul trebuie sa fie in stil mediteranean, lat nu adanc sa te arzi la coate ..
Frumos eu am stat și așteptat finalul când mâncați și să ne povestiți ceva ar fi fost și mai frumos
nu vreau se fiu carcotas dar gratarul este mult prea mic din punctul meu de vedere gratarul trebuia sa fie cel putin dublu ca dimesiuni in lungine nu adancime in rest arata ok
Sincer ambele sunt prea mici..la gratar o sa bagi prea langa foc deci le arzi iar in stg...unde bagi mancarea peste jar iar?
oo episod nou , in sfarsit pot sa mananc linistit
18:06…. Mor incet😅
Super fain
Unde este cățelușul? Nu l-am văzut nici data trecută
Asta ma intrebam si eu.
Lângă mămăliga.
@@banisteriopsiscaapi6446 cât ești de inteligent 🧐 foc vezi să nu explodezi 💣
Arata frumos. Dar din pacate cred ca are probleme cu triajul, iese fum atat pe usa de la cuptor cat si pe la gratar.
Este primul foc, trebuie să se ardă să-și formeze traseul de evacuare apoi nu va mai scoate ori foarte puțin la aprindere dar depinde și de condițiile atmosferice!
Se vede c-ai crescut pe vârful blocului!
@@eugendavid1113, esti sigur ca am crescut pe varful blocului? Pt conostintele tale, locuiesc atat la bloc cat si la curte. Si ce sa vezi am si gratar. Iar asta cu primul foc si sa-si formeze traseul scoate-o din program. Mai tin sa te anunt ca lucrez si in sisteme de ventilatie si stiu cu ce se "mananca" aerul.
Salutaresi sarbatori cu bucurie !”🍷🍷🍷
frumos 💪💪💪
Ii super. Sa l folosesti sanatos ! Doar ca gasesc mai interesant cind gatesti pe jos sau in padure
Am observat ca "podeaua" cuptorului de paine e denivelata. La podire, e inevitabil ca unele caramizi vor fi mai sus decat altele. Cand bagi painea cu paleta sau bagi tavele de copt, se vor "impiedica" de marginile mai inalte. Pentru a scapa de asta, dupa podire se freaca suprafata cu o alta caramida (sau cu partea laterala a unei piatre de polizor), eliminandu-se astfel canturile.
Treabă faină
Mama mama, mamaliga aia cu ceva carne de la garnita❤❤❤❤
Salutare tuturor!
Cezar poți să-mi spui ce material alb s-a folosit la zidirea șamotelor din focar ?
Adică liantul dintre șamote.
Mulțumesc!
Este un mortar special refractar,care se utilizeaza la samota si la caramizi din vatra de foc a cuptorului.Se gaseste si gata preparat,sau se poate prepara din praf de samota,ciment refractar si apa de sticla .
Poți să îmi spui, te rog, și de unde poate fi procurat, sau un fel anume, sau o compoziție...? Mulțumesc anticipat !
@@b107cs6, Dedeman.
Mulțumesc frumos, am crezut că este adeziv25...
@@b107cs6 Probabil s-a folosit si din ala la imbinarea caramizilor,dar in zona de ardere nu rezista doar acel mortar special din cauza temperaturilor foarte ridicate.
Super❤
Am pus un link aici mai demult, e un video care arata cum se faceau cuptoarele ADEVARATE, pe vremuri (vedeti in gospodariile vechi, taranesti). In primul rand forma unui cuptor de paine trebuie sa fie cea a unei jumatati de para. Se taie o para in jumatate, se pune cu taietura in jos in centrul platformei pe care se va construi si se va zidi (respectand proportiile desigur) cuptorul dupa forma jumatatii de para. In fata cuptorul va fi mai stramt, se va largi si inalta spre spate. Fumurile (2 la numar) vor fi reprezentate de doua canale construite ascendent direct peste cupola cuptorului (in contact cu ea pentru a ajuta la pre/incalzire) pe directia spate-fata, cosul va fi deasupra intrarii cuptorului. Un astfel de cuptor e extrem de eficient, nu consuma multe lemne. Cand incalzesti asa un cuptor nu o faci pentru 2-3 paini, coci pentru 2-3 saptamani sau chiar mai mult. Deci daca tot il faci, fa-l eficient si te vei bucura multa vreme de el.
Salut. Bravo pt lucrare. Am doua intrebari:
1. Ce lungime are ansamblul?
2. Esti încrezător ca poti face paine sau tocane in acel cuptor circular?
Mergea inchisa bucataria pt a conserva si in interior caldura de la cuptor, plita sau gratar.
Cireașa de pe tort e VATRA 😃🤝👍
buna, unde este cățelul?
Fier beton nu s-a folosit pentru rigidizarea carămizilor?
💪👍😎
Zona de plită ar trebui acoperită mai mult cu tablă pentru a putea găti în acea zonă și când plouă 😊
A zis ca asta urmeaza sa faca :)
😅
Întrebare pentru cine se pricepe … de ce nu s- a folosit doar cărămidă refractară în zona de foc ?… am văzut ca este doar în zona grătar s-a folosit … mă întreb … în cuptor nu era nevoie ?ma gândesc ca nu este un efort financiar prea mare ….mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Te salut Cezar , la grătar trebuia mai jos bolta deoarece am văzut ca iese fum și pe la ușa de la cuptor și la plită tirajul nu este bine făcut în mod normal nu are voie să iese nici fum pe la grătar , tirajul este de dat de monta grătarului trebuia mai jos
De ce nu ai folosit samota in interiorul cuptorului? Nu o sa se crapee?
Nu am mai văzut cățelul cel mic...🤔
L-o pus pe noul grătar.
Ce malai folosesti pt mamaliga?
Nu mai postai odată?❤❤
Asa ceva iti trebuie cu 4 fumuri in cabana cand se incalzeste degaja caldura toata noaptea.
Lasa mi si mie un nr de telefon cu baietii care au facut acest cuptor Smecher!!!
Càt a costat toatà lucrarea ?
Ce rost au? Se potrivesc ca nuca in perete
frumos ... dar cum domnule asta,,, sa faci mamaliga cu telul,,,, hmmm,,,nu da bine Apropo Cum as putea sa comand un tuci Aici nu exista multumesc
Multi au intrebat de materiale, fix 2 persoane=)))) dintre care una din ele de manopera. Aproape toti xd