Se pot monta dezumidificatoate care consuma doar 200 W pe oră SIdsca aceste dezumidificatoate sunt alimentate din panourile fotovoltaice alta ar fi situatia
Roșiile nu sunt bune în Italia????ei nici chiar asa....nu poți sa spui o asa prostie!am avut toată viata mea roșii făcute acasă...și în Italia și în România...important e sa fie crescute pe pământ si nu industrial!
Stroe Andreea, dacă veniturile ţi le faci din astfel de materiale, s-ar putea să dai faliment. Chiar dacă nu eşti de specialitate, deontologia şi respectul faţă de urmăritori te obligă să te documentezi puţin înainte. Nu de alta, dar poţi pica în derizoriu. Bineînţeles că, după ce au cheltuit o grămadă de bani, cei doi soţi nu vor recunoaşte că au făcut o mare prostie cu această seră îngropată. Şi am să-ţi dau câteva argumente pe care te-aş ruga să le analizezi puţin, eventual cu ajutorul unui specialist în domeniu. 1. Din excavarea terenului a rezultat o cantitate foarte mare de pământ care trebuie transportat şi depozitat undeva. La 800 mp, cât apreciez eu că are solarul şi 2m adâncime, s-au excavat 1600 mc de pământ. Cca 160 de curse, dacă s-ar folosi un camion de 10 mc. Depozitarea pământului excavat nu se poate face oriunde, ci doar cu nişte aprobări şi, bineînţeles, cu nişte costuri. 2. Prin aruncarea pământului excavat s-a pierdut solul cel mai fertil de până la 30-40 cm. În special humusul. Au adus mraniţă. Pentru 50 cm de mraniţă, au cărat cca 500 mc de mraniţă. Fapt pe care nu-l cred pentru că e aproape imposibil să găseşti atâta mraniţă compostată şi, mai ales, s-o cari într-o singură zi, cum susţine proprietarul. Mraniţa nu poate substitui humusul, fiind substanţe diferite. 3. Cel puţin 1/3 din suprafaţa acoperită este inutilizabilă, fiind ocupată de malurile taluzate care protejează groapa să nu se surpe. 4. Scot roşii coapte la sfârşitul lunii mai, începutul lui iunie? Şi grădinarii giurgiuveni scot roşii coapte tot atunci, din solarii la sol. 5. Piaţa cere aromă şi gust? Care sunt criteriile de apreciere ale aromei şi gustului? Unele subiective. Care sunt unităţile de măsură ale aromei şi gustului? Nu există. 6. Ce se întâmplă cu apa care intră pe calea de acces în solar, la ploi torenţiale? 7. La cât au cheltuit, nu i-a dus mintea să pună nişte guri de ventilaţie naturală. Astfel, aşa cum spun şi ei, umiditatea excesivă creează disconfort şi lor şi plantelor şi favorizează apariţia şi dezvoltarea agenţilor patogeni. 8. Niciun producător de legume nu spune că preferă calitatea în detrimentul cantităţii, pentru că afacerea ar fi ineficientă. El trebuie să caute soluţii. La fel şi pentru aerisirea solarului în zilele reci. Cel care nu vizionează ştiri este neinformat. Cel care vizionează astfel de ştiri este dezinformat. Cum este mai rău?
@@adrianm1719 Salut! Pe scurt, nu te complica. Sunt modele supraterane mult mai eficiente şi mai uşor de realizat. Dacă vrei, mă poţi suna la nr zero şapte patru şase zero şase cinci şase şase şapte.
Va IUBESC ROMANILOR BAFTA si SPOR in TOATE🥰
Felicitari! Doar ei stiu cat efort inseamna toate acestea. Multa sanatate!
Apreciez franchețea celor doi soți. Multă sănătate și să aibă spor în toate!
Vă apreciez munca și atitudinea! Un gând bun! 👍👍
Respect pentru oamenii acestia
Domnul să vă binecuvinteze, și să aveți succes!
Toată stima.Oameni adevarat capabili.Cita munca..
Bv succes în continuare
MA MANDRESC CU VOI.RESPECT.
Felicitari frumoase solare
Bravo lor
BRAVOOOO!!!!
Sarumana bravo👌👌👌
Complimenti 💕, un salut calduros de la Roma.
Succes în continuare
Buna idee!M-am gandit si eu sa fac un solar semi ingropat.Succes tuturor,Doamne ajuta-ne!❤
Succes 👍
lovelly lady
00:06 poate s-au tras și pe altundeva 🫣, dar ce legătură are asta cu reportajul?🤔
unde se vand?nu am gasit asa ceva?am decis sa plantez eu,altfel rosiile la noi in galati toate pline de chimicale si fara gust
😊😊😊😊l01
👏🥰🇷🇴🙋♥️♥️♥️🍀🙏👍🥰
Se pot monta dezumidificatoate care consuma doar 200 W pe oră SIdsca aceste dezumidificatoate sunt alimentate din panourile fotovoltaice alta ar fi situatia
Nu stiti sa folosiți blenda..
Felicitări. Ma puteti îndruma su pe mine?
De ce unii prefera shaorma?😂😂😂
Nu pare practic...
Îți dă o.mană în ele ai gatat cu ele
Roșiile nu sunt bune în Italia????ei nici chiar asa....nu poți sa spui o asa prostie!am avut toată viata mea roșii făcute acasă...și în Italia și în România...important e sa fie crescute pe pământ si nu industrial!
Stroe Andreea, dacă veniturile ţi le faci din astfel de materiale, s-ar putea să dai faliment. Chiar dacă nu eşti de specialitate, deontologia şi respectul faţă de urmăritori te obligă să te documentezi puţin înainte. Nu de alta, dar poţi pica în derizoriu. Bineînţeles că, după ce au cheltuit o grămadă de bani, cei doi soţi nu vor recunoaşte că au făcut o mare prostie cu această seră îngropată. Şi am să-ţi dau câteva argumente pe care te-aş ruga să le analizezi puţin, eventual cu ajutorul unui specialist în domeniu.
1. Din excavarea terenului a rezultat o cantitate foarte mare de pământ care trebuie transportat şi depozitat undeva. La 800 mp, cât apreciez eu că are solarul şi 2m adâncime, s-au excavat 1600 mc de pământ. Cca 160 de curse, dacă s-ar folosi un camion de 10 mc. Depozitarea pământului excavat nu se poate face oriunde, ci doar cu nişte aprobări şi, bineînţeles, cu nişte costuri.
2. Prin aruncarea pământului excavat s-a pierdut solul cel mai fertil de până la 30-40 cm. În special humusul. Au adus mraniţă. Pentru 50 cm de mraniţă, au cărat cca 500 mc de mraniţă. Fapt pe care nu-l cred pentru că e aproape imposibil să găseşti atâta mraniţă compostată şi, mai ales, s-o cari într-o singură zi, cum susţine proprietarul. Mraniţa nu poate substitui humusul, fiind substanţe diferite.
3. Cel puţin 1/3 din suprafaţa acoperită este inutilizabilă, fiind ocupată de malurile taluzate care protejează groapa să nu se surpe.
4. Scot roşii coapte la sfârşitul lunii mai, începutul lui iunie? Şi grădinarii giurgiuveni scot roşii coapte tot atunci, din solarii la sol.
5. Piaţa cere aromă şi gust? Care sunt criteriile de apreciere ale aromei şi gustului? Unele subiective. Care sunt unităţile de măsură ale aromei şi gustului? Nu există.
6. Ce se întâmplă cu apa care intră pe calea de acces în solar, la ploi torenţiale?
7. La cât au cheltuit, nu i-a dus mintea să pună nişte guri de ventilaţie naturală. Astfel, aşa cum spun şi ei, umiditatea excesivă creează disconfort şi lor şi plantelor şi favorizează apariţia şi dezvoltarea agenţilor patogeni.
8. Niciun producător de legume nu spune că preferă calitatea în detrimentul cantităţii, pentru că afacerea ar fi ineficientă. El trebuie să caute soluţii. La fel şi pentru aerisirea solarului în zilele reci.
Cel care nu vizionează ştiri este neinformat. Cel care vizionează astfel de ştiri este dezinformat. Cum este mai rău?
@@adrianm1719 Salut! Pe scurt, nu te complica. Sunt modele supraterane mult mai eficiente şi mai uşor de realizat. Dacă vrei, mă poţi suna la nr zero şapte patru şase zero şase cinci şase şase şapte.
Salutare va rog frumos daca se poate un număr de Vatap vaiber am nevoie și eu de citeva sfaturi in privință serilor multumesc
@@gutumarfa1925 zero şapte patru şase zero şase cinci şase şase şapte.
Plantele la 60 de grade si a murit... Foarte slaba iemisiunea...👎
La 60 de grade incep sa avorteze florile. Deci ei se bazeaza pe timpurietate, ca in iulie/august, nu stiu ce mai leaga planta aia