🤯 Een 𝗞𝗡𝗢𝗧𝗦𝗚𝗘𝗞 duel | Samenvatting FC Twente - FC Volendam: 7 - 2 (2023-2024)

• Опубликовано: 9 сен 2024
  • Tijdens speelronde 33 van het Eredivisieseizoen 2023-2024 bezocht FC Volendam De Grolsch Veste. Xavier Mbuyamba keerde na lange tijd terug in de basis, Barry Lauwers maakte zijn eerste competitieminuten van dit seizoen en ook Robert Mühren maakte zijn rentree in de ploeg. Na drie minuten kwamen de Volendammers via Damon Mirani op voorsprong, maar niet lang daarna kwam FC Twente naast de Volendammers via Ricky van Wolfswinkel. De oranjehemden kwamen daarna wéér via Mirani op voorsprong, maar drie minuten later stond het weer gelijk dankzij een goal van Naci Ünüvar. Daarna ging het snel: Vlak voor rust mochten Robin Pröpper, Youri Regeer en Sem Steijn ook hun stempel drukken, waardoor het met rust 5 - 2 stond. In de tweede helft drukte Steijn zijn stempel helemaal op de wedstrijd door met o.a. een fraaie vrije trap zijn hattrick compleet te maken. Zo werd het uiteindelijk 7 - 2. Deze wedstrijd werd afgewerkt op 12 mei 2024 in De Grolsch Veste, Enschede.