Mutlu huzurlu günler dilerim Meltem benim gibi tek tabanca Çok gizemli görünüyordu .. tekne ve araba kullanmak evliliğe benziyor surdük e alışıyorsunuz başarılar dilerim by
Bol keyifler . Ornek olmali ve Denizlerimiz de kadin kaptanlarimiz cogalmali. Yeni yeni yanasmaya baslayan kaptanlarimiza kucuk bir tavsiyem Marina icine tornistanda girerseniz yada son pantona tornistanda girerseniz tekneniz cok daha kolay su yolu alip manevralara hizli cevap verecektir boylece geri geri araba yanastirir sekilde cok daha kolay kendi yerinize girmis olursunuz ..
herşey harika olmuş keşke daha ön plana çıksanız harika anlatımınız var ben ilk gün bu kadar başarılı olmak değil zerre kadar başarılı olamamıştım. deniz her zaman harikadır denizle özdeşiniz tek tavsiyem budur. harikasınız teşekkürler :)
Aşık olduğum bir tekne, hayırlı uğurlu olsun. Selametle. Önce pozitif eleştirilerimi yazayım sonra da naçizane tavsiyelerimi. Özgüven ve iyi planlama çok iyi. Durgun hava ve deniz koşulları seçilmiş, tekne hazır edilmiş (su, yakıt, donanı vs...), kullanılmayan elektrik donanımları kapalı tutulmuş. Seyir planlaması yapılmış, demir yeri belirlenmiş. Oldukça başarılı. Ama en başarılı olunan nokta: herkes keyif almış, vaktini çok güzel değerlendirip iyi bir günü kazasız belasız yaşamış. Tavsiyelerim: Öncelikle teknede seyir ve manevralarda ayaklarımızda güvenli ayakkabılar olmalı, kaymaz, tabanına taş falan sıkıştırıp tekneyi çizmez. Teknede cam-porselen gibi kırılabilir eşyalar kullanmamak gerekir. Ne kadar disiplinli ve hazır olursanız olun, ani havalarda-sağanaklarda ya da acil bir durumda unutulan bir bardak-çanak kırılır! Telaşeli durumun altında birisi basıp-düşüp kendini yaralayabilir. Özellikle manevralarda, tamamen acemi olanlar ya da tekneciliğe çok iştahlı olmayanlar teknenin emniyetli merkezinde durmalı ya da başüstü gibi konumları tercih ediyorlarsa uyarılmalıdır. Cevval olan ya da merakla bu işleri öğrenmek isteyenler, başta kıçta halat başlarında uyanık bir şekilde denizi-tekneleri-halatları falan kollamalıdır. Makine-dümen-kumanda kolu vs aniden arıza verebilir hiç beklenmedik bir anda. Bu cevvallik acemilik ile birleşir ise parmaklarını-ellerini hatta ayaklarını sıkıştırıp incitebilirler. Elbette bir yerden başlamak ve tecrübe etmek gerekir elbette zamanla. Marina dan bot yardımı almak her zaman tercih edilmelidir ama sizi kollamaları için. Manevrayı başarı ile yardımsız bitirebilmek çok şahanedir. Tornistan manevraları her zaman zordur, sadece sizin kafnızın karışması değil. Hele aborda ve avara durumlarında teknenin davranışlarını bilmek özümsemek gerekir ki her tekne temel konular hariç, nüanslar ile farklıdır. Teknelerin bir otomobil gibi Park edilmeyeceği ortadadır, halat-kakıç-el-kol-ayak kullanmak ayıplanacak birşey değildir. Teknik konularda yazarız daha çok elbette. Teknede herkes eğlenmelidir :) Kimi dans etmeli-denize girmeli-bir köşede kitap okumalı, genellikle Adamlar orayı burayı küçük tamirler yapmalıdırlar :))) Tüm bunları çok güzel başarmışsınız. Midesi bulananı kusturun ve sonra dümen tutturun :) Teşekkürler bu güzel anları paylaştığınız için. Selametle.
Başarılı 👍🏼
Teşekkürler..
Güzel video için teşekkürler..
teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
Kaptan süperde miçolar oturmuş hep usturmaçaları toplamamışlar 😄 keyifli seyirler
😀😀teşekkür ederiz güzel yorumunuz için☺️
Mutlu huzurlu günler dilerim
Meltem benim gibi tek tabanca
Çok gizemli görünüyordu .. tekne ve araba kullanmak evliliğe benziyor surdük e alışıyorsunuz başarılar dilerim by
Teşekkür ederiz yorumlarınız için :)
Abimizin dişler ,kalbinin aynası herhalde, maşallah. Güzel video tebrikler!👍
Teşekkürler :))
Cok güzel bir gündü❤
🤍🤍🤍
Bol keyifler . Ornek olmali ve Denizlerimiz de kadin kaptanlarimiz cogalmali. Yeni yeni yanasmaya baslayan kaptanlarimiza kucuk bir tavsiyem
Marina icine tornistanda girerseniz yada son pantona tornistanda girerseniz tekneniz cok daha kolay su yolu alip manevralara hizli cevap verecektir boylece geri geri araba yanastirir sekilde cok daha kolay kendi yerinize girmis olursunuz ..
Çok teşekkür ederim , Verdiğiniz önemli bilgiyi dikkate alıcam. Sağlıcakla kalın.
herşey harika olmuş keşke daha ön plana çıksanız harika anlatımınız var ben ilk gün bu kadar başarılı olmak değil zerre kadar başarılı olamamıştım. deniz her zaman harikadır denizle özdeşiniz tek tavsiyem budur. harikasınız teşekkürler :)
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın …
❤❤❤❤👍
Aşık olduğum bir tekne, hayırlı uğurlu olsun. Selametle. Önce pozitif eleştirilerimi yazayım sonra da naçizane tavsiyelerimi. Özgüven ve iyi planlama çok iyi. Durgun hava ve deniz koşulları seçilmiş, tekne hazır edilmiş (su, yakıt, donanı vs...), kullanılmayan elektrik donanımları kapalı tutulmuş. Seyir planlaması yapılmış, demir yeri belirlenmiş. Oldukça başarılı. Ama en başarılı olunan nokta: herkes keyif almış, vaktini çok güzel değerlendirip iyi bir günü kazasız belasız yaşamış. Tavsiyelerim: Öncelikle teknede seyir ve manevralarda ayaklarımızda güvenli ayakkabılar olmalı, kaymaz, tabanına taş falan sıkıştırıp tekneyi çizmez. Teknede cam-porselen gibi kırılabilir eşyalar kullanmamak gerekir. Ne kadar disiplinli ve hazır olursanız olun, ani havalarda-sağanaklarda ya da acil bir durumda unutulan bir bardak-çanak kırılır! Telaşeli durumun altında birisi basıp-düşüp kendini yaralayabilir. Özellikle manevralarda, tamamen acemi olanlar ya da tekneciliğe çok iştahlı olmayanlar teknenin emniyetli merkezinde durmalı ya da başüstü gibi konumları tercih ediyorlarsa uyarılmalıdır. Cevval olan ya da merakla bu işleri öğrenmek isteyenler, başta kıçta halat başlarında uyanık bir şekilde denizi-tekneleri-halatları falan kollamalıdır. Makine-dümen-kumanda kolu vs aniden arıza verebilir hiç beklenmedik bir anda. Bu cevvallik acemilik ile birleşir ise parmaklarını-ellerini hatta ayaklarını sıkıştırıp incitebilirler. Elbette bir yerden başlamak ve tecrübe etmek gerekir elbette zamanla. Marina dan bot yardımı almak her zaman tercih edilmelidir ama sizi kollamaları için. Manevrayı başarı ile yardımsız bitirebilmek çok şahanedir. Tornistan manevraları her zaman zordur, sadece sizin kafnızın karışması değil. Hele aborda ve avara durumlarında teknenin davranışlarını bilmek özümsemek gerekir ki her tekne temel konular hariç, nüanslar ile farklıdır. Teknelerin bir otomobil gibi Park edilmeyeceği ortadadır, halat-kakıç-el-kol-ayak kullanmak ayıplanacak birşey değildir. Teknik konularda yazarız daha çok elbette.
Teknede herkes eğlenmelidir :) Kimi dans etmeli-denize girmeli-bir köşede kitap okumalı, genellikle Adamlar orayı burayı küçük tamirler yapmalıdırlar :))) Tüm bunları çok güzel başarmışsınız. Midesi bulananı kusturun ve sonra dümen tutturun :) Teşekkürler bu güzel anları paylaştığınız için. Selametle.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, sağlıcakla kalın.
🧿👍
Tanrı denizcileri amatörler den korusun 😂😂😂
@@captanfreddy ilk deneyim olarak o kadarmı kötüydü 🙈
Kaptan hanım efendi iyi seyirler
Teşekkürler..
İyi seyirler çapayı aldıktan sonra kesinlikle tornistan yapmayın
evet, öğreniyoruz :)) teşekkür ederiz..
ÇARŞAFA DOLANMAK BUDUR.