Гарно і корисно бо детально. У Вас там Xiaomi Redmi Note 4x випадково на ремонті не з'явиться? Купив такий на початку 20-го з рук але з погано працюючою кнопкою, налаштував включення екрану через подвійний тап або через сканер, блокування на одну із фізичних сенсорних кнопок. Але останній рік кнопка взагалі не працює, не доводжу до повного розряду, але іноді смарт треба перезавантажити фізично, тому купив кнопки на алі, потримв в руках і трошки сташнувато. Було б добре такий контент для сміливості ))
День вам добрый 🇱🇹🤝🇺🇦, буду первым клиентом и лаиком в парковке 😊.
Дякую Вам друже за підтримку.
MashaAllah very beautiful sharing
Я б показав як треба 😂 на свому ноуті жменя кліпс виспалась🤣 а у вас гарно виходить 👍
Друзі підтримайте мій канал. Підпишетесь, переглянте пару відео та залиште відгук.
Всі зароблені гроші від монетизації їдуть на потреби ЗСУ!
Привіт, мій друг, бажаю тобі гарного дня.👋👋👋
Дякую друже
👍🇺🇦
Дякую
Вітаю! Де нові відео? Чекаємо. 😉
Дякую. Не на часі. Багато роботи. Все для ЗСУ
Пізнавально, дякую
Гарно і корисно бо детально. У Вас там Xiaomi Redmi Note 4x випадково на ремонті не з'явиться?
Купив такий на початку 20-го з рук але з погано працюючою кнопкою, налаштував включення екрану через подвійний тап або через сканер, блокування на одну із фізичних сенсорних кнопок. Але останній рік кнопка взагалі не працює, не доводжу до повного розряду, але іноді смарт треба перезавантажити фізично, тому купив кнопки на алі, потримв в руках і трошки сташнувато. Було б добре такий контент для сміливості ))
Ні не було такого
Молодец
Дякую
Така сама ситуація в мене з батареєю!
Де купити оригінал батареї?
www.aks.ua/item/view/288433/samsung-t580-galaxy-tab-a-10-1-eb-bt585abe-7800-mah-original.html