Doni shum ni djal i mir dukesh si dhe koleget e tu, po ni gja se kuptoj pse ikun populli si te eger nuk ndalen me ba i intervist po goja sju dhem, aj djali ri sa i mir u ndal vet e bani kerkesen pse faiku se la me shku te dajt shum qesharak dhe bravo i kovt si e folke shqipen mir vetem suksese djali mir
Nipat.pi harrojn Dajt. Sa jon te vogel. Te Daja. Kur po Rriten te migja. A. Migja. Kur jon te vogel si len as mrena ktu. Prindi. I. Mson. Ka i veti Djali. Im. Te Daja. U rrit sod migji migji. Se ka la mrena.
O SA I mir qaj djali te rujt Zoti sa mir folke me sinqeritet boll mir qe pe din per shtrajtimet te kalxoi me jetu ketu hajr jarabi
Sa i mir ky djali oh faik leje more djalin me shku te dajt 😂😂😂
O bac leje djalin me shku te dajt HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAH
O Po djal i mir qeky qe Po lyp me shku te dajt 😆
Doni shum ni djal i mir dukesh si dhe koleget e tu, po ni gja se kuptoj pse ikun populli si te eger nuk ndalen me ba i intervist po goja sju dhem, aj djali ri sa i mir u ndal vet e bani kerkesen pse faiku se la me shku te dajt shum qesharak dhe bravo i kovt si e folke shqipen mir vetem suksese djali mir
U cudita edhe un thash pse me ble vaj 😂😂
It’s embarrassing how people can be so dump , they ignoring poor guy , I really feel sorry for him !!! Still very long way to go 😅
Ti qe. Po Nerth qa te kisja Nxe. Bukuroshja. Nga zvicra. Psh. Haaaaa haaaaa
très bien très bien sûr s'il vous plaît au revoir merci
Jo qita e dina krejt 🤦🏽♂️ frengjishtja
je ne parle pas français 🤦🏽♂️
Nipat.pi harrojn Dajt. Sa jon te vogel. Te Daja. Kur po Rriten te migja. A. Migja. Kur jon te vogel si len as mrena ktu. Prindi. I. Mson. Ka i veti Djali. Im. Te Daja. U rrit sod migji migji. Se ka la mrena.
Cka jane ato gabele t‘zeza