Ledri me Saren duket shum ndryshe ne cdo drejtimm,,nuk e di po cifti esht super me njoni tjetrin,,, ledri reaper po nuk e di kendon kenge per rt v festival...nuk kam pa ,,,po uroj sukses..por SARA esht e completume high level girl..Bekuar Ledri together with Sara ylliiii and Baby Poems God bless baby and her parents...🎉🎉❤
E vertet kendon kange pa kuptim fjle pa kuptim per shembull: ti kam dhane te gjitha i pergjigjet ex Dafina pra perdorin kengen me njeri tjetrin , E Sara ?? Cfare te bej ,ta lejoj JO
Spo me duket ashtu ,Ledri gjith kur flet e ka ni mesazh po duhet me vemendje me ndigju.Pastaj nuk jan krejt njerzit te njejt,ka prej tyre qe jan fjal pak e pune shum.Keshtu une e shof te till Ledrin e i uroj shum suksese ne jete..
Djalosh se jo llafë. Të lumtë që mban jetën private dhe që nuk ke nevojë të shprallohesh për partneren përpos nëse diqka pozitive. Pak ka si ti. Gjith të mirat .
Ledri me Saren duket shum ndryshe ne cdo drejtimm,,nuk e di po cifti esht super me njoni tjetrin,,, ledri reaper po nuk e di kendon kenge per rt v festival...nuk kam pa ,,,po uroj sukses..por SARA esht e completume high level girl..Bekuar Ledri together with Sara ylliiii and Baby Poems God bless baby and her parents...🎉🎉❤
E vertet kendon kange pa kuptim fjle pa kuptim per shembull: ti kam dhane te gjitha i pergjigjet ex Dafina pra perdorin kengen me njeri tjetrin , E Sara ?? Cfare te bej ,ta lejoj JO
Duhët shumë mençuri, për ta kuptuar këtë djalë..
Artist i avancuar, por modestia dhe privatësia e kompletojn dhe e bëjnë madhështorë!
35 min. me fol e mos me tregu asgja
Mir si e pahe shkrue ti se spo e kqyri hic
Shum e vertet, ky nuk din me fol
Spo me duket ashtu ,Ledri gjith kur flet e ka ni mesazh po duhet me vemendje me ndigju.Pastaj nuk jan krejt njerzit te njejt,ka prej tyre qe jan fjal pak e pune shum.Keshtu une e shof te till Ledrin e i uroj shum suksese ne jete..
Keshtu eshte ky si radio qe perserit lajmet! Eshte si nje femi qe ka mbetur 15 vjeç ne mendje
@@Ksjdjdjdjjdhdhjdjdh❤😂🎉😢😮😅😊
Bravo Ledri je kengetari me I miri
Sara dhe Ledri nuk jane ndare ne asnje moment jane dy yjeeee❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Per Saren 29:00
Flm se veq qat pjes deshta me ndegju se skam nerva me ngu se sdi as qka po fol
Faleminderit
Djalosh se jo llafë. Të lumtë që mban jetën private dhe që nuk ke nevojë të shprallohesh për partneren përpos nëse diqka pozitive. Pak ka si ti. Gjith të mirat .
Cher Ledri, tu as une intelligence intellectuelle très poussée, bravo boy ❤❤❤ JtM😘
une intelligence intellectuelle 🙄 alors un intelect tout simplement parce que l'intelligence est déjà intellectuelle mdr
Ledri Vula Suksese❤
Sara është një vajzë e mrekullueshme nuk gjen ma si Sara dhe poi
Do të vi një ditë do të bëhesh pishman por do të jetë vonë
O njerez Ledri eshte narcissist,dmth don vetem veten e tij.dhe me e rendesishmja eshte qe nuk e ka dasht kurr Saren😊😢
E vertet Sara me mire tenjohin nje Shqiptar te shqiperise e jo kosovare , Io gli facio tanti Auguri a SARA
Ca esht kjo gje pa lidhje me fol menaxheri per jeten e tij private shum pa respekt kundrejt sares nenes se fmijes vet
Kalama llastic
Shiqo Ledri mos po e humb gjuhen shqipe,se ju artistat po mendoni qe po bëni mirë por aspak,po dilni qesharak.
Te ngeli Dafina ne goj 🥴😖
Fol per Saren pra
❤❤
Ja ka ba mire Sara se eshte ndare ,sepse nuk shkruhen kenge me ju pergjigj ex te Ledrit per mu nuk me pelqen fare si kengetar
per dafinen jep pergjigje a per Saren keshet veq. palidhje
Nuk me interreson si kengetar ose reper ,une jam me SAREN
KOSOVART JANE MESU ME PASE ME SHUME GRA
Po kro sjan ndare e kan ber sa per te ber lajm pak zhurm
Zara edhe nje Princesh ebukur lum Ledri qe eka
keni probleme n volum npergjithsi volumi osht shum i vogel sesa qe duhet me qene. montazher kqyr rregullo ose kqyre n export
Djal i mir o Ledri presim feat me Getin
aha
Ku ishte pyetja per saren?
30:34
SARA ASHT SHUM E BUKUR EDHE ÇIKA E VOGEL ASHT SHUM E BUKUR
Tka ra diqka biro qka u ba
I ka ra najkush msysh
Ani pak Bab ncnncnnvncn eh more pis njeri per qka po bani fmi kur spo i doni ncnncnvnnc
e ku mujna me pa qat video qe eka lshu atletiko madridi??
Tik tok
Pse kosovaret ne fund fjalie po flasin anglisht mendoj këto vipat..
Pse qa koka bo me dafinen?
Qysh po um duket mu,ledri paska qen pishman me Sahren
Je natyral
Cte mbjellesh do te korresh
Ledrushi cikilushi
cfar kanali i youtube ky. hic nuk ka zoooo,, derii 100 e kom lshu prap snihet. palidheeeeeeeeeee