Лайк видео ) Приятно наблюдать за процессом ,когда у самого реник) Как по мне фары лучше галоген,но оригинал )и магнитола тоже лучше оригинал смотрелось ) вот вроде прикольно ,но все равно как-то не вписывается ) Плюс на старой магнитоле есть настройки автомобиля ,типа центр замок,свет настройка и еще много чего ) плюс кнопки на руле все работают с андроидом? Бачек кстати сразу замени,там видно стоит пожелтевший оригинал еще ,у них болячка ,текут по шву )
У менеджера на сайті запитайте про вашу марку. Але там є і джип і ренегад по першому посиланню на оф сайті якщо обирати фільтр. Там 2 види, дорожче і дешевше.
Задні європейські стопи не будуть працювати адекватно. Потрібно протягувати окремо провід, в бампер виводитизадній хід. Якщо не хочете мороситись, шукайте стопи америку. По гугліть, вже багато хто повівся на таку аферу)))
За ці гроші як вона вийде я собі її залишу з таким пробігом. Бо аналогів навіть в круг фарбованих не купиш за такі кошти і близько. Ну і по друге всі бачать що тут з нею було і ніхто того не скриває.
@@Nashh_garage головне продати . В мене знайомі цим займались зараз продати неможуть перейшли на бізнес мають свій евакуватор і почали ремонтувати машини кліентам то кажуть вигідніше
Загугли ціну, додай доставку. PHILIPS 12174NAHTRC1 HiPerVision 12V 24W WP3,3x14,5/4 + вона мені треба була терміново, щоб зранку забрати і встановити. А там де ціна 600+-, там чекати 2-3 дні доставки.
Лайк видео )
Приятно наблюдать за процессом ,когда у самого реник)
Как по мне фары лучше галоген,но оригинал )и магнитола тоже лучше оригинал смотрелось ) вот вроде прикольно ,но все равно как-то не вписывается )
Плюс на старой магнитоле есть настройки автомобиля ,типа центр замок,свет настройка и еще много чего ) плюс кнопки на руле все работают с андроидом?
Бачек кстати сразу замени,там видно стоит пожелтевший оригинал еще ,у них болячка ,текут по шву )
Передня оптика гарна, лайк 👍
Годится!) когда монтировал передние фары,использовал старую добрую трещетку интертул,еще с давних времен и новую отвертку апро)))лайк👍👍👍
Интертул отвертку потерял 😂😂
Інтертул минулих років - невбиваємий інструмент.
Блін,бувають же такі люди .Золоті руки.Просто клас!!!
Прикольно получилось .
Так тримати🇺🇦💪
Вийшло супер! Дякую за відос!
Красота
Підписався,лайк жмакнув.Хотів брати ще до війни такий же,але взяв Рога 2017го,не жаліюся але дуже цікаво що вийде і подивитись як він у ходу…
Лайк за видосс молодец нравится твой проект 😊😊😊
Супер
Лайк як завжди.
Успіху в проектах !))
За передні фари і задні ліхтарі жирнючий лайк,не всі кажуть правильно!!
Коли буде відео з готовою машиною? І чи буде взагалі? Чекаємо!
Коли пофарбують) не швидка справа.
Зазвичай підготовка до фарбування та саме фарбування займає тиждень часу. Хіба що черги в малярку
димон ты лучший
Плюс, плюс, плюс, плюс, плюс.
Вітаю. Можна посилання на фари і фонарі? Дякую
💪💪💪💪
димон эта торпчик
оце так, класна мультимедія потрібно подумати може замовити на dodge journey собі
эта огонь
😊😊😊
Від Gazer залишилися ну дууже погані спогади. Може в тебе буде норм. Удачі!
Чи підтримує нова штатка підігрів руля і сидіння?Брав на компас не підтримує підігріви
Скільки коштує стара магнітола
на сайті магнітоли, немає для марки джип(зліва в колонці де фільтр), як ти знайшов там?
У менеджера на сайті запитайте про вашу марку. Але там є і джип і ренегад по першому посиланню на оф сайті якщо обирати фільтр. Там 2 види, дорожче і дешевше.
Багато жере 2.4 з автоматом? Хочу Фіат 500Х, але лякає двигун з коробкою гідро.
Додж Джоні 2.4 у батька жере 11-12 л. В середньому. На джипі ще не їздив )
Доброго дня.
Двигун від Субару можу забрати якщо не потрібен.
Ви по місцю ?
@@Nashh_garageні з Одеси.
Задні європейські стопи не будуть працювати адекватно. Потрібно протягувати окремо провід, в бампер виводитизадній хід. Якщо не хочете мороситись, шукайте стопи америку.
По гугліть, вже багато хто повівся на таку аферу)))
я після газера поставив собі юконект 7 з карплеєм і андроїд авто і іншого нічого не хочу)
Гейзер просто на шару, бачив багато блогерів типу "купили" цю магнітолу. За її вартість є варіанти набагато кращі + камери.
Мазду не продав?
Продав. Реклама знята давно.
Цікаво як камера буде показувати
Цікаво бачити професійну работу.
Чому не показав як задні фонарі с помаранчовими поворотниками працюють.Бо червоні це жах
Там наче все зрозуміло. Посередині жовтим, габарити червоні. То і вся різниця)
Можна встановити замість заднього ходу лампу діодну біло-помаранчову і тоді будуть жовті повороти і задній хід збережеться ще й стане яскравішим.
@@garikdez😂 ви якусь маячню пишите!)))
Привит ты сварочный полуавтомат продал который варит без балона
В Ваших руках буде ляля.
Комусь продасть в рідні краці вторинний окрас лиш
За ці гроші як вона вийде я собі її залишу з таким пробігом. Бо аналогів навіть в круг фарбованих не купиш за такі кошти і близько.
Ну і по друге всі бачать що тут з нею було і ніхто того не скриває.
@@Nashh_garage на пару роки вистачить бо малий пробіг .
За такі гроші джипа з таким пробігом некупиш це 100%
На то і розрахунок. А потім по собівартості продам як мінімум нічо не втрачу)
@@Nashh_garage головне продати .
В мене знайомі цим займались зараз продати неможуть перейшли на бізнес мають свій евакуватор і почали ремонтувати машини кліентам то кажуть вигідніше
800грн за лампочки?чувак,тебе трохи наї....,без образ))
Загугли ціну, додай доставку. PHILIPS 12174NAHTRC1 HiPerVision 12V 24W WP3,3x14,5/4 + вона мені треба була терміново, щоб зранку забрати і встановити. А там де ціна 600+-, там чекати 2-3 дні доставки.
@@Nashh_garage Це просто треш,ціни на якісь лампи поворотів,подуріли вони зі своїм філіпсом
Я ж так само офігів , але по іншому ніяк🤷♂️
Еще не смотрел. Тут опять из 20 минут видео, 15 - реклама всякого говна?
Так и не смотри, че утруждаешь себя ? Ах, да, я ж забыл, ты и есть говно, которое ищет себе подобных.