Rejuvenare faciala prin terapia vampir PRP

Поделиться
HTML-код
  • Опубликовано: 20 апр 2021
  • Terapia de rejuvenare facială, cunoscută și sub numele de „terapia vampir” este una dintre cele mai solicitate proceduri non invazive în rândul femeilor. Aceasta presupune injectarea de plasmă cu un nivel ridicat de trombocite la nivelul feței, a decolteului și a gâtului. Terapia se poate realiza și la nivelul mâinilor, pentru a revitaliza țesutul și a îmbunătăți aspectul pielii.
    Dr. Mihaela Radu, medic specialist dermatovenerologie în cadrul Hyperclinicii MedLife Constanța, spune că spre deosebire de restul tehnicilor de injectare, în care se folosesc acidul hialuronic sau a toxinei botulinice, terapia vampir este 100% naturală, iar în organismul pacientelor ajung doar substanțe proprii, cu un risc minim de apariția a reacțiilor adverse.
    Terapia vampir susține producția de colagen și o revitalizare a țesuturilor. Ridurile nu sunt diminuate încă de la prima ședință, dar sunt stimulate celulele să producă factori de creștere și de regenerare a epiteliului cutanat.
    Dr. Mihaela Radu spune că terapia se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 18 ani și o pot solicita inclusiv pacienții tineri care își doresc să prevină îmbătrânirea pielii. Este o procedură recomandată pacienților adulți, care se confruntă cu ridurile, pielea devitalizată sau deshidratată.
    Primul pas al terapiei este reprezentat de recoltarea a maxim 20 ml de sânge, care sunt centrifugați în vederea obținerii de plasmă bogată în trombocite. Între timp, pacientei îi este aplicat un strat generos de cremă anestezică și următorul pas este reprezentat de injectarea plasmei în zonele unde este necesar.
    O ședință de tratament durează aproximativ 20 de minute, iar după aceasta pacienta își poate continua activitățile normale fără rețineri. Dr. Mihaela Radu spune că sunt necesare mai multe ședințe, iar în general pacientele au nevoie de 4-6 ședințe, realizate la un interval de 3 săptămâni.
    Comparativ cu alte proceduri medicale, terapia vampir se poate realiza în orice anotimp și nu este influențată de temperaturile prea mari sau prea scăzute.
    Pacientul trebuie să consume o cantitate mare de apă înainte de procedură, iar după realizarea acesteia trebuie să evite expunerea le temperaturi extreme, traumatizarea feței prin aplicarea unor acizi. Dr. Mihaela Radu spune că după efectuarea terapiei pacientul menține o rutină simplă de îngrijire a tenului pentru 72 de ore, în care se plică doar creme hidratante și apă termală, iar machiajul se poate aplica după 24 de ore de la terapie.
    Contraindicațiile terapiei vampir cuprind bolile de sânge, bolile autoimune, neoplaziile și vârsta minimă de efectuare a procedurii. Terapia vampir nu se folosește doar în estetica facială, care are rezultate terapeutice foarte bune și în alte domenii medicale, precum stomatologia sau ortopedia.
    Radu Mihaela, medic specialist dermatovenerologie - www.medlife.ro...
    Specialitate - www.medlife.ro...

Комментарии •