Wil jij meedenken over de toekomst van SV Someren? Kom dan bij de jeugdraad. Meld je aan via jc@svsomeren.nl.

Просмотров 369Год назад
Interview met Tim van Seggelen. Een terugblik op zijn twee seizoenen als hoofdtrainer in het algemeen en het seizoen 2022/23 in het bijzonder.
SV Someren O23
Просмотров 542Год назад
Sinds het seizoen 2022/23 heeft SV Someren een Onder 23-elftal. Hoe vergaat het de jongens de eerste 6 maanden? Hoe ziet een wedstrijddag eruit? Wat vinden de trainers tot nu toe van de resultaten? Rick Vereijken (aanvoerder) en Kevin Aben (keeper) nemen jullie een dag mee op pad!
Просмотров 1702 года назад
Interview met Rik Hoeben - Hoofdtrainer van Dames 1 SV Someren/NWC.
De Ster Stein 1-1 SV Someren (zondag 2 oktober 2022)
Просмотров 2072 года назад
Het doelpunt van SV Someren tijdens de wedstrijd tegen De Ster Stein op 2 oktober 2022. Doelpuntenmaker: Luc Bouwmans
PROMOTIE SV Someren - Winnend doelpunt Nick de Louw tegen Sportclub '25
Просмотров 7582 года назад
SV Someren promoveert op 19 juni 2022 naar de 1e klasse door in de finale van de nacompetitie met 1-0 te winnen van Sportclub '25 uit Bocholtz. Het winnende doelpunt wordt door Nick de Louw gemaakt in de verlenging.
WINNEND DOELPUNT! SV Someren 2-1 RKSV Bekkerveld (2-1, Koen de Louw) halve finale nacompetitie
Просмотров 6682 года назад
Winnend doelpunt van Koen de Louw (2-1) in de 118' minuut tijdens de halve finale (donderdag 16 juni 2022) van de nacompetitie om promotie naar de 1e klasse. SV Someren wint de wedstrijd met 2-1 na verlenging van RKSV Bekkerveld. De stand na 90 minuten was 0-0.
SV Someren 2-1 RKSV Bekkerveld (Doelpunt, 1-0 Koen de Louw) - nacompetitie - halve finale
Просмотров 2242 года назад
Doelpunt van Koen de Louw (1-0) tijdens de halve finale (donderdag 16 juni 2022) van de nacompetitie om promotie naar de 1e klasse. SV Someren wint de wedstrijd met 2-1 na verlenging van RKSV Bekkerveld. De stand na 90 minuten was 0-0.
SV Someren 1-1 NWC Asten (11 september 2022)
Просмотров 3802 года назад
Het doelpunt van SV Someren tijdens de wedstrijd tegen NWC Asten op 11 september 2022. Doelpuntenmaker: Luc van Berlo Assist: Thijs Martens
Interview Tim van Seggelen (hoofdtrainer SV Someren)