Tidaholms G&IF
  • Видео 85
  • Просмотров 22 568
TG&IF – Grums IK 3–1 (2–0)
David Gegerfeldt gjorde alla tre Giff-målen när giffarna vann mot Grums IK med 3-1.
Просмотров: 138

Видео

TG&IF - Götene IF 2-1 (1-0)
Просмотров 1652 месяца назад
TG&IF vann fredagskvällens hemmamatch mot Götene IF med 2-1 efter mål i vardera halvlek. Målen gjordes Florian Brahimi och David Gegerfelt.
Syrianska FK Lidköping - TG&IF 0-1 (0-1)
Просмотров 672 месяца назад
TG&IF vann bortmatchen mot Syrianska FK Lidköping med 1-0 efter att Ludvig Fransson gjort matchens enda mål.
Höjdpunkter TG&IF - IFK
Просмотров 1473 месяца назад
TG&IF hämtade ikapp 0-2 till 2-2 i derbyt mot IFK Tidaholm. Här är höjdpunkter från matchen på Ulvesborg.
Höjdpunkter: SK91 - TG&IF
Просмотров 353 месяца назад
TG&IF vann bortamatchen mot Sörstafors-Kolbäck med 4-1 efter mål av Max Persson, Léon Lazar, David Gegerfelt och Filip Lundgren.
TG&IF - Strömtorps IK 2-1 (1-1)
Просмотров 1574 месяца назад
TG&IF vann hemmamatchen mot Strömtorps IK med 2-1 efter att Florian Brahimi och Max Persson gjort giffarnas mål.
TG&IF - Skara FC (DM)
Просмотров 1804 месяца назад
TG&IF vann DM-matchen mot Skara FC med 2-0 efter att ha varit i ledning med 1-0 i paus. Florian Brahimi och Ludvig Bodin Thorn gjorde de två svartvita målen.
I TG&IF är ekonomin inte ett hinder
Просмотров 405 месяцев назад
Vi tror på att ge barn och ungdomar möjligheter. Därför har vi inga avgifter för våra ungdomsspelare. Ekonomin ska inte vara ett hinder för den som drömmer om att spela fotboll. Vi tror på att arbeta tillsammans. För det är genom att jobba mot samma mål vi skapar möjligheter. För Tidaholm, för TG&IF och framför allt - får våra barn och ungdomar. Välkommen in i gemenskapen! Välkommen till Tidaho...
Målen från IFK Mariestad - TG&IF 1-1 (0-1)
Просмотров 12811 месяцев назад
Ludvig Bodin Thorn gjorde sitt första A-lagsmål för TG&IF i 1-1-matchen mot IFK Mariestad
Höjdpunkter: TG&IF - Brålanda IF 4-1 (2-0)
Просмотров 24011 месяцев назад
TG&IF vann hemmamatchen mot Brålanda IF med 4-1 efter mål av Max Persson, David Frisk, Ludvig Fransson och Loke Pernestig.
Höjdpunkter: Åsarp Trädet FK - TG&IF 3-5 (1-2)
Просмотров 10711 месяцев назад
Max Persson och David Frisk gjorde två mål var, och Ludvig Fransson ett när TG&IF vann bortamatchen mot Åsarp-Trädet FK med 5-3.
IFK Hjo - TG&IF 0-2 (0-2)
Просмотров 81Год назад
TG&IF gick vidare till kvartsfinal efter 2-0-segern på Guldkroksvallen.
TG&IF - IK Kongahälla 3-5 (2-1)
Просмотров 230Год назад
David Frisk gjorde två mål för TG&IF och Edvin Eriksson ett när giffarna föll med 3-5 mot IK Kongahälla.
TG&IF - Bergdalens IK
Просмотров 106Год назад
TG&IF vann DM-matchen mot Bergdalens IK med 2-0 och avancerade till semifinal. Ludvig Fransson gjorde båda Giff-målen.
Giff-målen från derbyt
Просмотров 471Год назад
TG&IF vann derbyt på Ulvesborg mot IFK Tidaholm med 4-2 efter tre mål av Mikael Axelsson och ett av Ludvig Fransson. Här är giffarnas mål från matchen.
TG&IF - IFK Uddevalla 4-0 (1-0)