DoCoS
  • Видео 23
  • Просмотров 14 165
Mitchel van Abswoude stopt penalty in finale nacompetitie
Mitchel van Abswoude houdt DoCoS in de race, hij stopt in de 90e minuut een penalty voor de winst van Hillegersberg
Просмотров: 124

Видео

Aanvoerder Michael van Voorthuijzen
Просмотров 106Год назад
Aanvoerder Michael van Voorthuijzen over de nederlaag in de finale van de nacompetitie en degradatie van DoCoS naar de derde klasse
Sipan Khalid over winst DoCoS 2e ronde nc bij Victoria04
Просмотров 42Год назад
Matchwinnaar Sipan Khalid (twee doelpunten en 1 assist) over winst DoCoS bij Victoria04 in Vlaardingen - 2e ronde nacompetitie
DoCoS aanvaller Sipan Khalid voor competitiestart 2022-23
Просмотров 512 года назад
Aanwinst Sipan Khalid blikt vooruit naar de competitiestart 2022-2023
Tygo Groen over #DOCDSO 1-0
Просмотров 1102 года назад
Tygo Groen vertelt over de onverdiende nederlaag van DoCoS tegen titelfavoriet DSO (1-2)
Kenneth Maaskant over 5-1 zege van DoCoS op Soccer Boys
Просмотров 1472 года назад
Kenneth Maaskant, basisdebutant bij DoCoS, maakte de cruciale 3-1 die het verzet van Soccer Boys brak.
Martijn Guijt over streekderby DoCoS-RCL 1-2 (1-1)
Просмотров 1313 года назад
Doelpuntenmaker Martijn Guijt over zijn treffer en het resultaat in de streekderby van DoCoS tegen RCL
Jeroen Boogmans over DoCoS-Te Werve 2-1 (2 oktober 2021)
Просмотров 803 года назад
Aanvoerder Jeroen Boogmans legt uit waarom DoCoS verdiend wint van Te Werve uit Rijswijk
Training bij DoCoS voor niet-leden in coronatijd
Просмотров 724 года назад
Training DoCoS niet-leden Gratis aanmelden coronatijd
2019 03 02 Restant DoCoS-Berkel (drie minuten)
Просмотров 2985 лет назад
Het volledige beeldverslag van de drie minuten die DoCoS kreeg om de 1-2 uit de op 15 december 2018 gestaakte wedstrijd tegen Berkel te repareren.
2017 09 30 DOCRCL Chris van Empel
Просмотров 2557 лет назад
DoCoS spits Chris van Empel is tevreden met gelijkspel in derby tegen RCL.
DoCoS - Iedereen is een Kampioen
Просмотров 2,7 тыс.7 лет назад
DoCoS clubfilm 2017 laat zien dat DoCoS een Leidse voetbalclub is van jong en oud, prestatie en recreatie, voetbal en gezelligheid, en heel veel vrijwilligers die Door Combinatie Sterk van DoCoS een club maakt waar iedereen een kampioen is. Wie lid wil worden van DoCoS, voor informatie: ruclips.net/video/VjKiXG2MDmM/видео.html