Navin
  • Видео 3
  • Просмотров 15 309
Zeeburgia promotie eredivisie
Met een ware Houdini-act heeft Zeeburgia O13-1 vandaag de Eredivisie bereikt. En daar zag het lang niet naar uit. Want niet alleen speelde Fc Volendam, dat brutaal de leiding nam, een prima pot. In de rust (0-1) bleek ook nog dat Almere City met maar liefst 5-1 had gewonnen bij Alphense Boys. Een eenvoudige rekensom wees uit dat 4 doelpunten nodig waren, maar daar leek het lang niet op. Pas een kwartier voor tijd vielen de doelpunten. “Nog twee, nog twee” riep iedereen na de 2-1. De 3-1 volgde en 2 minuten voor het einde bleef Jordan ijzig kalm alleen voor de keeper en de 4-1 werd uitbundig gevierd. Echt billenknijpen werd het ook niet meer, en na ruim 70 minuten floot de scheidsrechter v...
Просмотров: 7 344