Olivia la Cour
Olivia la Cour
  • Видео 3
  • Просмотров 32 084
Camp Elskovspony 2.0 møsmøs
Просмотров: 14

Видео

Camp Elskovspony - Ansøgning til Clean Out Loud, RF23 #loveCamp Elskovspony - Ansøgning til Clean Out Loud, RF23 #love
Camp Elskovspony - Ansøgning til Clean Out Loud, RF23 #love
Просмотров 46Год назад
Eksempel på mundtlig religionseksamenEksempel på mundtlig religionseksamen
Eksempel på mundtlig religionseksamen
Просмотров 32 тыс.8 лет назад
Dette er et eksempel på, hvordan en mundtlig religionseksamen foregår. I videoen lader vores religionslærer som om hun er en gymnasieelev til en mundtlig religionseksamen.

Комментарии

  • @valdemarhvidbjerg8054
    @valdemarhvidbjerg8054 5 месяцев назад

    Lorte eksempel

  • @Annika-m3s
    @Annika-m3s 2 года назад

    Treenigheden er ellers det mest omdiskuteret dogme igennem 2000 år.

  • @HALFDANSABC
    @HALFDANSABC 8 лет назад

    Rigtig dårligt eksempel, sådan bør man netop ikke gøre ved en eksamen (ihvertfald ved c niveau). Ved c niveau er det 5-7 minutters gennemgang af din tekst og 10-12 minutters samtale. Der skal være en samtale mellem eksaminator og eleven.

    • @maimllernielsen8626
      @maimllernielsen8626 8 лет назад

      Netop derfor den lange kommentar nedenfor.

    • @simonaris
      @simonaris 7 лет назад

      Rigtigt nok, at der skal være tale om en dialog til sidst men 5-7 minutter til elevens gennemgang? Det er ikke meget, eleven kan nå på egen hånd. I de eksamener, jeg har været eksaminator og censor i, har eleven haft så meget tid som nødvendigt med den mulighed, at eksaminator og censor kan gribe ind og stille spørgsmål, hvis det er nødvendigt.

    • @kathrinesteennielsen3179
      @kathrinesteennielsen3179 5 лет назад

      Ikke nødvendigvis. Jeg har haft snakket de fulde 20 minutter til tidligere eksamener og stadig fået 12. Så længe du udviser selvstændighed og griber det korrekt an, er det intet problem.

    • @ShaneshaS
      @ShaneshaS 4 года назад

      Kathrine Steen Nielsen præcist det samme jeg gjorde, både til min religion, psylologi, EP og billedkunst, jeg snakkede fra 17 til 22 minutter og fik 12 i alle. Det kommer helt an på hvad man siger.

    • @Aaaerknl
      @Aaaerknl 5 месяцев назад

      ​@@ShaneshaS hvad talte du om i 20 minutter til religionseksamen?

  • @maimllernielsen8626
    @maimllernielsen8626 8 лет назад

    Stor tak til 2.m, Aurehøj ´16 - særligt Cecilie, Mads og Olivia for jeres direkte indsats! Vigtigt, når I ser/genser: 1) Situationen er fiktiv! Ikke bare er eleven lærer, og har dermed større forudsætninger, selvsagt er der heller ikke tale om en ukendt tekst med 18-20 min. forberedelse. Dertil er eksaminator og censor instrueret i ikke at stille spørgsmål, da det ville stille for store krav til dem og deres fornemmelse for "relevans" og eksamenssituationen for nuværende. En rigtig eksamen udvikler sig til en samtale, og man skal derfor aldrig panikke over, at der bliver stillet spørgsmål. Det betyder ikke, at man nødvendigvis er på vildspor, men er blot et krav til genren. Dernæst er teksten 3 sider lang, dvs. 2 sider mere end man ville skulle nå i en reel eksamenssituation. Det betyder også, at "eksaminanden" taler for hurtigt, og ikke når at bruge nok tid på perspektiveringen. Man kunne også overveje at bruge mindre tid på introduktionen af teksten. 2) Hvad kan I så bruge filmen til? Det kan være vanskeligt for jer umiddelbart at fornemme, hvor lang tid 18 min. er i hardcore eksaminationstid. Som I måske kan fornemme af filmen, er det kort tid, hvis man har lavet en god og dybtgående kommenterende tekstgennemgang og samtidig skal give plads til spørgsmål. På den anden side er det selvfølgelig en vis rum tid, hvis man ikke har fået lavet en analyse og tænkt i perspektiver. Dernæst skal I se filmen som en instruktion i struktur, og at man meget gerne må "metakommunikere" sin struktur. Start således gerne med "først vil jeg", "så vil jeg", "dernæst vil jeg" osv. Ydermere skulle eksemplet her gerne give et indtryk af, hvor meget man rent faktisk kan udlede af en tekst. Det er ikke småting, I ved, hvis man påtænker den konkrete analyse, den fænomenologiske og historiske tilgang samt perspektivering! Dermed naturligvis ikke sagt, at I skal have et lige så stort fagligt overblik som en universitetsuddannet - stress ikke over det, men brug det som inspiration (og kristendomsrepetition). Mvh. Mai.